Warhammer Dawn of war 2?

poruka: 227
|
čitano: 53.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Odeš na multiplayer,pa na custom game,pa na host game,pa napišeš naziv meča i pičiš.E,sad nisam siguran da li za ovo moraš biti online,budući da sam bio u beti preko STEAM-a,a ta beta nije imala single player kampanju pa nisam ni pokušavao igrati offline.Ako imaš ratpi to bi mogao biti problem,ali nisam siguran jer od beta nisam igrao igru.

Failure is never an option

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer Dawn of war 2?
Horned Reaer kaže...

Ovo je največe razočaranje od igre. Single player je tako blesavo napravljen, ama baš bez ikakve taktike, a koliko god se trudio da me ubiju ne mogu jer su moji marinci ultra jaki...tako da mission failed ekran vjerovatno dizajneri igre nisu ni radili jel je bezpotreban.  Veliki potencijal a igra blesava...zaobilazdito po meni u širokom krugu!

Marinci jesu ultar jaki.
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Bobosmrade kaže...
Igor kaže...

Kaj igra ima samo campaign i multiplayer? Nema skirmish?

ima i skirmish

Kako upadaš u skirmish? Na glavnom ekranu imam samo Campaign i Multiplayer kontrole. I ako je istina, koje se strane mogu igrati?

Aha skužil sam. Moraš na multiplayer i onda private. Tu se namještava.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Bobosmrade kaže...
Igor kaže...

Kaj igra ima samo campaign i multiplayer? Nema skirmish?

ima i skirmish

Kako upadaš u skirmish? Na glavnom ekranu imam samo Campaign i Multiplayer kontrole. I ako je istina, koje se strane mogu igrati?

Odes na na MP i Custom games, napravis si igru, i dodas si u slotove gdje bi se trebali joinati igraci compove. Tako e bilo u beti, a ovdje je bolje da ides na private, da ti se nitko ne joina.
16 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Ovo je največe razočaranje od igre. Single player je tako blesavo napravljen, ama baš bez ikakve taktike, a koliko god se trudio da me ubiju ne mogu jer su moji marinci ultra jaki...tako da mission failed ekran vjerovatno dizajneri igre nisu ni radili jel je bezpotreban.  Veliki potencijal a igra blesava...zaobilazdito po meni u širokom krugu!

A od koje igra SP nije glup i jednostavan, ovo MP igra, ako ne mislis igrati MP, onda se sigurno ne isplati uzimati.
16 godina
Warhammer Dawn of war 2?

Htjeo bi igru narucitti original, pa me nesto brine ako je narucim preko ammazona, e.baya to dode iz Amerike ili od gdje god vec. Sad pitanje dali cu je moci normalno igrati online na serverima ili trebaju neke europske verzije igre itd. molim lijepo ako ko zna.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Htjeo bi igru narucitti original, pa me nesto brine ako je narucim preko ammazona, e.baya to dode iz Amerike ili od gdje god vec. Sad pitanje dali cu je moci normalno igrati online na serverima ili trebaju neke europske verzije igre itd. molim lijepo ako ko zna.

Pa gdje živiš?Ako živiš u Hrvatskoj odi u Algoritam ili CroVortex (u potonjem možeš i naručiti) i kupi.Pored toga imaš D2D i STEAM tako da ne vidim što će ti Amazon. 
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
Pa gdje živiš?Ako živiš u Hrvatskoj odi u Algoritam ili CroVortex (u potonjem možeš i naručiti) i kupi.Pored toga imaš D2D i STEAM tako da ne vidim što će ti Amazon. 

daj nemoj covjeka poticati u ducane gdje ce ga opljackati.
steam je preskup kao i algoritam.
neka lijepo naruci sa www.dvd.co.uk ili www.game.co.uk
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
16 godina
Warhammer Dawn of war 2?

Sve ce normalno raditi ako narucim preko tih strana?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Sve ce normalno raditi ako narucim preko tih strana?

naravno. zasto nebi? dobis kutiju, dvd, i manual kao da tu kupis samo puno jeftinije prodjes
Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan

Si probao igrati na 'hard' razini? Belji se

Inače, reći da ova igra nema taktike je isto kao da kažeš da je Red Alert 3 strategija :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 20:37 (PunKufer).
16 godina
Warhammer Dawn of war 2?

Igra je super. Jel igra tko online?

I sto je onaj bonus gear koji sam aktivirao, di se vidi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Igra je super. Jel igra tko online?

I sto je onaj bonus gear koji sam aktivirao, di se vidi?

Što se tiče multiplayera bonus gear je čista kozmetika (prvo ćeš ju vidjeti na scoutima - to dobivaš kad napreduješ u rangiranom načinu igre),a što se tiče kampanje probaj je ponovo pokrenuti, jer ju ni ja nisam vidio dok nisam ponovno pokrenuo kampanju.Uglavnom,da tu opremu koristiš moraš biti level 5 ili 7 (ovo vrijedi samo za single player).Uglavnom u multi playeru to ti je čista kozmetika.
16 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Ja igram online s dva frenda, 3v3. Trenutno ne igramo ranked matcheve zbog population buga al to bi moglo biti riješeno ovaj tjedan.

Inače 3v3 je zakon kad se nađu ravnopravni protivnici, vrlo zabavno:D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Bok svi...novi sam i zanima me gdje mogu skinuti DOW 2....pa ako ima netko neki link da mi da....i da mi rećete jel možda izašla u prodaju????hitno mi je....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Imaš Direct2Drive.co.uk i Steam. U prodaji je, da.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maggoth kaže...

Ja igram online s dva frenda, 3v3. Trenutno ne igramo ranked matcheve zbog population buga al to bi moglo biti riješeno ovaj tjedan.

Trebas probati 1v1, ali na ranked meceve, puno zanimljivije nego 3v3, ovi 1v1 unranked su vecinom noobovi, pa ne bude tako zanimljivo.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

A jel ga ima kupit u HR al u dućanima?
16 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...
maggoth kaže...

Trebas probati 1v1, ali na ranked meceve, puno zanimljivije nego 3v3, ovi 1v1 unranked su vecinom noobovi, pa ne bude tako zanimljivo.

Jesi skinio igru s int ili????

17 godina
neaktivan
PITBULL kaže...
naxeem kaže...

A jel ga ima kupit u HR al u dućanima?

ima, ali ti kosta 350kn u algoritmu i crovortexu
17 godina
neaktivan
PITBULL kaže...
Bobosmrade kaže...
maggoth kaže...

Jesi skinio igru s int ili????

Čovjek je kupio igru, jer je rekao da trebaš probati 1v1 (to je multiplayer),i igru možeš kupiti u Hrvatskoj.Ako se ne varam on je igru kupio preko STEAM-a.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 12:18 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan

A jel ima uzet falša???

16 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

sigurno mozes negdje skinuti pirata, ali cemu?

Singleplayer nema veze s multiplayerom - single je kombinacija RTS-a i RPG-a, a multi je cistokrvni takticki RTS. Online sigurno neces moci imati jer su se osigurali s dvije strane (Windows Live+Steam). Eventualno skini pirata, probaj malo skirmishe da vidis svidja li ti se koncept i ako ti je ok - kupi je.

Preporucam game.co.uk ducan, znatno je jeftinije nego kod nas. Stvar je 100% sigurna, Game je veliki engleski lanac trgovina igrama.

Ja sam igru s dostavom platio 220kn i jos sam dobio steelbook pakiranje koje je bilo na akciji, a takvo je da bi ga najradije stavio na regal, samo bi mi onda zena zakljucila da sam i definitivno poludio :). Od placanja do isporuke je proslo tocno 7 dana. Nema carine jer je iznos ispod 300kn (mislim da je to granica za carinjenje).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PunKufer kaže...

Preporucam game.co.uk ducan, znatno je jeftinije nego kod nas. Stvar je 100% sigurna, Game je veliki engleski lanac trgovina igrama.

Ja sam igru s dostavom platio 220kn i jos sam dobio steelbook pakiranje koje je bilo na akciji, a takvo je da bi ga najradije stavio na regal, samo bi mi onda zena zakljucila da sam i definitivno poludio :). Od placanja do isporuke je proslo tocno 7 dana. Nema carine jer je iznos ispod 300kn (mislim da je to granica za carinjenje).

Također uzel igru prek tog dućana. Ja sam stavil pakiranje kraj slike od cure :) i nije jos bas bilo drago :D
16 godina
neaktivan

Ja imam 14 god. tako da nemam svoje pare i nemogu narućit igru...a i starci mi nebi tili dat za igru...

17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

i sta sad? Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PITBULL kaže...

Ja imam 14 god. tako da nemam svoje pare i nemogu narućit igru...a i starci mi nebi tili dat za igru...

Starci su ti odlični (nikakav sarkazam). 
17 godina
MegaMass 2000 kaže...
PITBULL kaže...

Šta si ti sada htio time reci? da ima loše starce zato sta mu nece kupit orginal igru za 350kn koju moze nabavit za 25kn?

Možda mu starci trenutno nemaju novaca da mu nesto priuste ima tu hrpu cimbenika i svega ili si htio reci da su mu starci dobri sta mu nece kupit igru?
EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 17:28 (toxic).
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
MegaMass 2000 kaže...
PITBULL kaže...

Šta si ti sada htio time reci? da ima loše starce zato sta mu nece kupit orginal igru za 350kn koju moze nabavit za 25kn?

Možda mu starci trenutno nemaju novaca da mu nesto priuste ima tu hrpu cimbenika i svega ili si htio reci da su mu starci dobri sta mu nece kupit igru?
  Htio sam reći da su mu starci pametni,odlični,kako hoćeš.Zar ne vidiš u zagradi da se ne radi o sarkazmu?Klinci bi trebali učiti,a ne igrati igre.Belji se
Palac gore za starce.Pored toga dečko ima četrnaest godina (osmi osnovne ili prvi srednje),a ova igra je nasilna.Nasilne igre nisu za pikbullove,one su za pudlice.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 17:33 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan

Mene je najvise sokiralo kada sam jednom u technomaxa u splitu vidio majku s dvoje klinaca, cca 10-12 godina. Majka sebi kupila nekakve kese za usisivac, a klincima orginal GTA 3. Srecom na omotu ne stoji velikim brojkama napisano "18".

P.S. bobosmrade i megamass, dodao sam vas za prijatelje, da ne bi bili zbunjeni :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 21:31 (PunKufer).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice