Odeš na multiplayer,pa na custom game,pa na host game,pa napišeš naziv meča i pičiš.E,sad nisam siguran da li za ovo moraš biti online,budući da sam bio u beti preko STEAM-a,a ta beta nije imala single player kampanju pa nisam ni pokušavao igrati offline.Ako imaš ratpi to bi mogao biti problem,ali nisam siguran jer od beta nisam igrao igru.
Ovo je največe razočaranje od igre. Single player je tako blesavo napravljen, ama baš bez ikakve taktike, a koliko god se trudio da me ubiju ne mogu jer su moji marinci ultra jaki...tako da mission failed ekran vjerovatno dizajneri igre nisu ni radili jel je bezpotreban. Veliki potencijal a igra blesava...zaobilazdito po meni u širokom krugu!
Kaj igra ima samo campaign i multiplayer? Nema skirmish?
Kaj igra ima samo campaign i multiplayer? Nema skirmish?
Ovo je največe razočaranje od igre. Single player je tako blesavo napravljen, ama baš bez ikakve taktike, a koliko god se trudio da me ubiju ne mogu jer su moji marinci ultra jaki...tako da mission failed ekran vjerovatno dizajneri igre nisu ni radili jel je bezpotreban. Veliki potencijal a igra blesava...zaobilazdito po meni u širokom krugu!
Htjeo bi igru narucitti original, pa me nesto brine ako je narucim preko ammazona, e.baya to dode iz Amerike ili od gdje god vec. Sad pitanje dali cu je moci normalno igrati online na serverima ili trebaju neke europske verzije igre itd. molim lijepo ako ko zna.
Htjeo bi igru narucitti original, pa me nesto brine ako je narucim preko ammazona, e.baya to dode iz Amerike ili od gdje god vec. Sad pitanje dali cu je moci normalno igrati online na serverima ili trebaju neke europske verzije igre itd. molim lijepo ako ko zna.
Sve ce normalno raditi ako narucim preko tih strana?
Sve ce normalno raditi ako narucim preko tih strana?
Si probao igrati na 'hard' razini?
Inače, reći da ova igra nema taktike je isto kao da kažeš da je Red Alert 3 strategija :)
Igra je super. Jel igra tko online?
I sto je onaj bonus gear koji sam aktivirao, di se vidi?
Igra je super. Jel igra tko online?
I sto je onaj bonus gear koji sam aktivirao, di se vidi?
Ja igram online s dva frenda, 3v3. Trenutno ne igramo ranked matcheve zbog population buga al to bi moglo biti riješeno ovaj tjedan.
Inače 3v3 je zakon kad se nađu ravnopravni protivnici, vrlo zabavno:D
Bok svi...novi sam i zanima me gdje mogu skinuti DOW 2....pa ako ima netko neki link da mi da....i da mi rećete jel možda izašla u prodaju????hitno mi je....
Imaš Direct2Drive.co.uk i Steam. U prodaji je, da.
Ja igram online s dva frenda, 3v3. Trenutno ne igramo ranked matcheve zbog population buga al to bi moglo biti riješeno ovaj tjedan.
A jel ima uzet falša???
sigurno mozes negdje skinuti pirata, ali cemu?
Singleplayer nema veze s multiplayerom - single je kombinacija RTS-a i RPG-a, a multi je cistokrvni takticki RTS. Online sigurno neces moci imati jer su se osigurali s dvije strane (Windows Live+Steam). Eventualno skini pirata, probaj malo skirmishe da vidis svidja li ti se koncept i ako ti je ok - kupi je.
Preporucam game.co.uk ducan, znatno je jeftinije nego kod nas. Stvar je 100% sigurna, Game je veliki engleski lanac trgovina igrama.
Ja sam igru s dostavom platio 220kn i jos sam dobio steelbook pakiranje koje je bilo na akciji, a takvo je da bi ga najradije stavio na regal, samo bi mi onda zena zakljucila da sam i definitivno poludio :). Od placanja do isporuke je proslo tocno 7 dana. Nema carine jer je iznos ispod 300kn (mislim da je to granica za carinjenje).
Preporucam game.co.uk ducan, znatno je jeftinije nego kod nas. Stvar je 100% sigurna, Game je veliki engleski lanac trgovina igrama.
Ja sam igru s dostavom platio 220kn i jos sam dobio steelbook pakiranje koje je bilo na akciji, a takvo je da bi ga najradije stavio na regal, samo bi mi onda zena zakljucila da sam i definitivno poludio :). Od placanja do isporuke je proslo tocno 7 dana. Nema carine jer je iznos ispod 300kn (mislim da je to granica za carinjenje).
Ja imam 14 god. tako da nemam svoje pare i nemogu narućit igru...a i starci mi nebi tili dat za igru...
i sta sad?
Ja imam 14 god. tako da nemam svoje pare i nemogu narućit igru...a i starci mi nebi tili dat za igru...

Mene je najvise sokiralo kada sam jednom u technomaxa u splitu vidio majku s dvoje klinaca, cca 10-12 godina. Majka sebi kupila nekakve kese za usisivac, a klincima orginal GTA 3. Srecom na omotu ne stoji velikim brojkama napisano "18".
P.S. bobosmrade i megamass, dodao sam vas za prijatelje, da ne bi bili zbunjeni :)