Turok i FallOut 3 prijedlog?

poruka: 10
|
čitano: 1.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

nekih 100 metara dalje od mojeg stana nalazi se prodavnica u kojoj se mogu uzeti originalne igre među kojima su i navedene, imam dovoljno novca za obje (originalne) e sad me zanima isplati li se?

samo trazim iskusne za odgovor a ne pocetnike npr. odgovora "meni je super" itd... samo one iskusne i koji su je igrali

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Turok i FallOut 3 prijedlog?
Bes7 kaže...

nekih 100 metara dalje od mojeg stana nalazi se prodavnica u kojoj se mogu uzeti originalne igre među kojima su i navedene, imam dovoljno novca za obje (originalne) e sad me zanima isplati li se?

samo trazim iskusne za odgovor a ne pocetnike npr. odgovora "meni je super" itd... samo one iskusne i koji su je igrali

Turok nisam igrao ali ne budem ni da mi ga poklone..
Jednostavno ti je da se informiras po raznim recenzijama i vidjet ces da je veliko smece. Nemoj trosit novce na to..
Vidio sam je i kod frenda koji je "pametan" i kupio je. Na kraju je zalio, ima dobru grafiku al samo to. I naravno ako si veliki ljubitelj dinosaura onda ok.
17 godina
neaktivan

Ajde ti ljepo da ne dobiš glupe savjet odi na google/slike

Upiši

Turok gameplay

Fallout 3 gameplay

možeš probat i bez gameplay

Ali meni osbono je dobar fallout 3.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

MA Fo3 prijo

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ljudi ljudi, kupio sam trenutno samo fallout i svidja mi se tj. dosao sam do dijela kad imam 16 godina :P

a za turok razmisljam, i da jesam fan dinosaura

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima ljudi koji su ludi za turokom, ima onih za koje je smeće.

Meni osobno nije loš.

Probaj prvo pirat pa se odluči dali ti se sviđa.

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E samo ćeš zapet s falloutom 3 težak je.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...

ljudi ljudi, kupio sam trenutno samo fallout i svidja mi se tj. dosao sam do dijela kad imam 16 godina :P

nisu samo dinosauri, to je bilo prije sad su uvalili i ljude, meni je igra solidna dao bi joj 8/10 ocjenu.
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
16 godina
protjeran
IRebic kaže...
Bes7 kaže...

nisu samo dinosauri, to je bilo prije sad su uvalili i ljude, meni je igra solidna dao bi joj 8/10 ocjenu.
 igram piratski turok, ima dinosaura i ljudi, ali mi je nekako zabavnije ostati na visini i gledati kako T-Rexovi prozdiru ove likove hahaha, a onda samo pobjegnu, a oni manji isto tako, samo sto kad prozderu one ljude, ja im nozem nesta iscupam, ne znam tacno sta hahahaha, efekti su prejaki, grafika je dobra, prica je bezze, ali je malo zarazna
16 godina
protjeran
X-edd kaže...

E samo ćeš zapet s falloutom 3 težak je.

sorry za spam ali fallout 3 nije tezak ako ne radis samo da prelazis nivoe, npr, kad imam 19 godina, pridje mi butch i kaze da mu je mama u opasnosti, da je zazvorena sa Roadroacherima, ja je oslobodim, pa ubijem oboje, uzmem im sve, pa im nozem odrezem noge, ruke i glavu hahahahaa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice