šta mislite o igri, i dal mi se isplati kupit ju?
To ću ti znat reč prek vikenda - dok frend 'nabavi' (i mene zanima) pa ako je dobra malo pričekat dok stigne u Algoritam za osobnu kolekciju
ja čuo da je dobra, vidio recenziju...
najviše od pucačina volim ove sa tematikom 2. svjeckog rata...
nadam se i da nema neke zahtjeve (uglavnom oko procesora, a ostale komponente imam odlične)
Meni se isto po recenzijama sviđa, vidjet ćemo.. To je alternativna prošlost - kao nacisti su pobjedili u Europi i sad napadaju Ameriku.. zabavno
Evo ti specifikacija za igru mislim da je to potrebna:
System requirements:
Windows XP/Vista Only
Intel Core 2 Duo or Athlon 64 x2
1024MB RAM (2048MB recommended)
6GB Hard Disk Space
4x speed DVD-ROM Drive
GeFeForce 8800 GTS or Radeon X1950 XTX
evo moje...
dal mislite dal će ić?
AMD Athlon 3000+ na 2.0 ili možda 2.2 GHz
2GB rama
ATI Radeon x1950 pro
Matična ASUS A8N5X
evo...
bacio se ja na pretragu i našo ovo:
Turning Point: Fall of Liberty Minimum System Requirements
- Windows XP / Vista
- CPU: Pentium 2.8 GHz or Athlon XP 2800+
- RAM: 1.0 GB
- Graphics Card*: GeForce 6600 / Radeon X1300
- DirectX 9 Compatible Sound Card
- 7 GB Hard Drive Space
evo...
bacio se ja na pretragu i našo ovo:
Turning Point: Fall of Liberty Minimum System Requirements
- Windows XP / Vista
- CPU: Pentium 2.8 GHz or Athlon XP 2800+
- RAM: 1.0 GB
- Graphics Card*: GeForce 6600 / Radeon X1300
- DirectX 9 Compatible Sound Card
- 7 GB Hard Drive Space
HaHa na sve
Ma nekada zaista pretjeraju s tim specifikacijama. Čovjek bi očekivao remek djelo na takvim strojevima, a na kraju se razočara s nekim 'poluproizvodom' prebačenim sa konzole. No dobro, neću unaprijed pljuvat.. ali ekipa na netu nije baš presretna s igrom (ja još čekam da mi stigne primjerak).
Dakle evo.. odigrao sam prva 2 nivoa te ultra-zahtjevne igre koj mi btw radi jednako kao i Crysis, ali zato ima dosta lošiju grafiku. Razočarao sam se u dizajnu nivoa i grafici općenito, no skriptiranje je ok i sama radnja nije toliko loša. SVe u svemu, dao bih igri nekih 6,5/10. Osrednje..
pošto meni grafika nije neki najvažniji faktor, zanima me samo dal je igra igriva...
dal ima onu ćar 2. svjetskog rata i to...
dobio sam igru i uspješno napravio instalaciju, ali nikako ne uspjevam pokrenuti.
nakon klikanja na play, ništa se ne događa.
mašina mi zadovoljava minimum (nadam se) al očito su prisutni neki još neki problemi
ima neko ideju u čemu bi bio problem?
mašina je - amd dc 3600+, nvidia 8600 i 2gb ram
Igrao sam igru i dosta je zanimljiva ali je kratka proso sam je u 2 dana (bez pretjerivanja).
Fora mi je pocetak kada napadaju Njemci.
To ću ti znat reč prek vikenda - dok frend 'nabavi' (i mene zanima) pa ako je dobra malo pričekat dok stigne u Algoritam za osobnu kolekciju

Igra je jednostavno prekratka,grafika nije na nivou kojem bi mogla / trebala biti. Sve u svemu moja ocjena 5/10;/
Smeće od igre. Ideja je fantastična, ali izvedba katastrofa.
Prosječne ocjene su 4.5 do 5, ja bih joj dao 6/10. Najveća mana joj je neoptimiziranost. Nit v rit nit mimo
Slavno došla, slavno otišla. Igra je najavljivana kao veliki hit, a ispala je veliko smeće. Nije marketing sve.
Smece od igre. Cim dalje od toga to bolje.
Ja imam kopiju al je ne znam instalirat,zna ko.Je dobra???
Meni osobno jako loša igra,nije uopće optimizirana za Unreal-ov engine.Igrivost na jako niskoj razini,tema jako dobra,ali realizacija loša,osobno mislim da ti se ne isplati kupovati,bacit ćeš novce uzalud.
Znači po zahtjevima je negdje u rangu s Crysisom ako sam dobro pohvatao?
Onda ništa. :)
Pa sve je danas u tom rangu, neće valjda nazad...
znači izašla je zanimljivo, očekujem recenziju u bug-u pa ću vidjet...
Sve recenzije po netu je ocjenjuju ka totalni promašaj, još jedan neispunjenih očekivanja i pretjerane reklame...
šteta onda činilo mi se kao zanimljiva i kvalitetna igra... ma čekajmo mi naš bug...
Pa dat ce postotak kao i conflictu: denied ops...smece od igre.
ja ju igram i dobra je
ja ju igram i dobra je