Tribes Ascend klan

poruka: 4
|
čitano: 781
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tribes Ascend klan

Pozdrav,

s frendovima igram navedenu igru, svi smo oko lvl 30 te me zanima da li postoji neki hrvatski ili balkanski klan kojem bi se mogli pridružiti, u slučaju da nema možda bi bilo dobro napraviti klan, družiti se, zaigrat turnir i naravno zabavit se.

woohooo{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tribes Ascend klan

To i mene zanima igram več duže sa frendovima i ništa od klanova , na njihovoj stranici nema ništa od klanskog kuta kao recimo na World of Tanks.

Ako nešta iskrsne javi , in game mi je stribor22 , pozz vidimo se na bojištu {#}

13 godina
neaktivan
Tribes Ascend klan

Pozdrav, prijatelj i ja već duže vrijeme također tražimo igrače ili klan iz hrvatske ili balkana ali bezuspješno, na kojim god forumima smo gledali ljudi slabo spominju da igraju tribese, mi smo inače iz Osijeka, on je 36. level a ja 38. tako da nije velika razlika :D Ako ste još uvijek za zabavu i druženje javite se ovdje ili In-game: Smradac, Carnagulator. Pozdrav!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Tribes Ascend klan

E bok, in game ime je CybDimitrij25, danas sam pricao sa likom iz "iSMG" klana, ime sam zaboravio ali ga imam u igri dodanog kao frenda, uglavnom u tom klanu ima dosta hrvata i trebali bi se mozda njemu obratiti vezano ukoliko bi se htjeli pridružit. Pričao sam i sa likom iz klana "CRO" može se pridružiti, ali ne znam kak to ide, staviš tag i šta dalje...Nešto ćemo već skemijat, e da, kad igramo onda smo na TS3-public, IME SOBE:   _____TRIBES_____ASCEND_____, šifra:nob.

Možemomalo zaigrat i da proćakulamo koju:)

vgb 

lac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice