Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 321.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Total War: Rome 2
Nitro233 kaže...

da li je još nekome campaign mapa teška?Igram sa Kartagom i teško osvajam nove teritorije kad svi imaju vojsku full,i ono što osvojim izgubim kroz dva tri turna,ima li netko savijet za ovo?Probao sam i na easy difficulty i isto je

Jesi li prošao tutorial kampanju prvo?

14 godina
odjavljen
Tsar kaže...
Nitro233 kaže...

da li je još nekome campaign mapa teška?Igram sa Kartagom i teško osvajam nove teritorije kad svi imaju vojsku full,i ono što osvojim izgubim kroz dva tri turna,ima li netko savijet za ovo?Probao sam i na easy difficulty i isto je

Jesi li prošao tutorial kampanju prvo?

nope,preskočio sam pošto sam igrao medieval 2,rome i empire...Mislim znam kako igra funkcionira samo je kampanja prokleto teška,svi imaju full armije i kad osvojim teritorij moram se na njemu zadržati barem 9 turnova dok ne očistim sve,dok je u orginalu bila drugačija situacija mogao si peglat sve redom

14 godina

kampanja je prelaka, AI je pasivan i ne kažnjava agresiju, igram na very hard, sad mi je šteta ostavit ovo sve osvojeno i probat na legendary. diplomacije prakticki nema.

ovo možda nekome i nije loše, tj. ima slobodne povode za rat, susjedi samo čekaju svoj red i to, al meni je draža mehanika iz eu4, ako kreneš preagresivno i nikog ne postujes, skupit ce se ekipa u savez i onda je game over u vecini slucajeva.

rts bitke su druga prica, AI je tu malo bolji, al daleko mi ovo od shoguna 2, kad doođe majstor sa samurajima u vojsci pa ti gori pod petama...

al kad se sve zbroji i oduzme i nije loše.

o/

1 2 hvala 0
16 godina
Apachy kaže...

kampanja je prelaka, AI je pasivan i ne kažnjava agresiju, igram na very hard, sad mi je šteta ostavit ovo sve osvojeno i probat na legendary. diplomacije prakticki nema.

ovo možda nekome i nije loše, tj. ima slobodne povode za rat, susjedi samo čekaju svoj red i to, al meni je draža mehanika iz eu4, ako kreneš preagresivno i nikog ne postujes, skupit ce se ekipa u savez i onda je game over u vecini slucajeva.

rts bitke su druga prica, AI je tu malo bolji, al daleko mi ovo od shoguna 2, kad doođe majstor sa samurajima u vojsci pa ti gori pod petama...

E toga sam se i bojao.

nisam igrao shoguna nešto posebno dugo ali se ne sjećam kad je u nekoj total war igri diplomacija bila kao u europa  universalisu.uglavnom je njezin značaj bio minimalan

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
odjavljen
Apachy kaže...

sa kim igraš kampanju,meni skoro svi susjedi skupa sa Rimom već na turnu 4 proglasili rat,osim nove kartage i libije koji su mi jedini saveznici.Što se tiče osvajanja AI itekako ne zaboravlja te se podlo osvećuje,osvojim grad i odem dalje sa vojskom kad odjednom stvori mi se iza leđa sa full vojskom i prisvoji naravno sebi grad natrag.I onda se moram vraćati opet nazad.

17 godina
protjeran

Nitro neznam jesi li gleda detaljno prije nego li si krenuo u kampanju ali očekivana početna težina (initial challenge) za Rimljane je easy a za kartagu hard (bez obzira na dodatno podešavanje težine)

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 16:48 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

Ja igram s Icenima i moram priznati da je mapa izazovna. Sva plemena imaju oko gradova vojske s 20 unita. Neka plemena kojima je ostao jedan grad stave vise takvih vojski oko grada. Zbog toga je vazna diplomacija. Moras potpisivati non agression paktove da sa svoje 3 (ako ti je toliki maksimum) vojske mozes otici na vojni pohod.

Skuzio sam da je dosta tesko postici trade agreemant s drugim plemenima. Uvijek traze neke novce dok Kartaga i svi oko nje odmah pristanu.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
14 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Nitro neznam jesi li gleda detaljno prije nego li si krenuo u kampanju ali očekivana težina za Rimljane je easy a za kartagu hard (bez obzira na dodatno podešavanje težine)

gledao sam na početku,i stavio sam difficulty na easy,sad neznam jeli to nešto promijenilo,no sve u svemu biti će jako teško osvajati sa kartagom

14 godina
Nitro233 kaže...
Apachy kaže...

sa kim igraš kampanju,meni skoro svi susjedi skupa sa Rimom već na turnu 4 proglasili rat,osim nove kartage i libije koji su mi jedini saveznici.Što se tiče osvajanja AI itekako ne zaboravlja te se podlo osvećuje,osvojim grad i odem dalje sa vojskom kad odjednom stvori mi se iza leđa sa full vojskom i prisvoji naravno sebi grad natrag.I onda se moram vraćati opet nazad.

prvo sam igrao sa spartom, al sam prekinuo i sad sa rimom, kuća julija, osvojena italija, sicijlija, korzika, sardinija, ilirija i načeo sam cisalpinu, imam još njihov capital, vojske na bacanje, tehnologija ide... volio bi da to ide malo teže, igrat cu jos par dana sa rimom pa uzet atenu ili spartu opet.

o/
15 godina
Apachy kaže...
Nitro233 kaže...
Apachy kaže...

prvo sam igrao sa spartom, al sam prekinuo i sad sa rimom, kuća julija, osvojena italija, sicijlija, korzika, sardinija, ilirija i načeo sam cisalpinu, imam još njihov capital, vojske na bacanje, tehnologija ide... volio bi da to ide malo teže, igrat cu jos par dana sa rimom pa uzet atenu ili spartu opet.

ja igram sa spartom, pa čist je ok izazovno

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina

Nakon malo proučavanja, krenuo sam sa Icenima na Legendary... Već su me naprašili u jednoj provinciji gdje sam optimistično krenuo u rano osvjanje da par trupa! Na početku mi je fokus na civilnom napretku, a onda ćemo vidjet...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Komentari na patch:

"For me the fixes on my GTX 780 are almost magical - it's not just the 35 fps at 2560x1440 but all the dithering and anti-aliasing problems have disappeared. It seems almost impossible. I am doing a mini dance of joy here. And on extreme maxed out at max resolution, for those who have asked in other forums, it looks REALLY, REALLY good. It is definitely much better graphics than shogun 2"

"Patched and did the benchmark test. Remarcable, my average fps went up to 55. Nice work there."

"Gain of around 10fps and fps spikes dont seem so severe, but that could be an effect of the improved fps."

"Seems like my game is running a bit faster.
Thanks CA!"

No neki imaju problema sa "crvenim nebom"...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 17:53 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

Pa jel patch live ili? daj link neki :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nakon malo proučavanja, krenuo sam sa Icenima na Legendary... Već su me naprašili u jednoj provinciji gdje sam optimistično krenuo u rano osvjanje da par trupa! Na početku mi je fokus na civilnom napretku, a onda ćemo vidjet...

Ja sam mislio da ce biti lako osvojiti podrucje danasnje Velike Britanije i isto tako sam dobio po sebi. Na kraju sam sa osvoji 3 grada i potpiso non agression sa ostala 2. To ce biti secer na kraju.

Sad sam krenuo na ona njemacka plemena.

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa jel patch live ili? daj link neki :)

Pa steam ti sam skida...

13 godina

http://forums.totalwar.com/showthread.php/82496-Sorry-From-CA-Current-State-of-the-Game-and-What-Happens-Next?

At the moment we are seeing 2% of people playing reporting a technical issue.

nekako mislim da vise od 2% ljudi ima tehnickih problema..

btw s patchem sam mozda dobio malo vise FPSa ali i dalje je to vise manje neigrivo

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 8:32 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fanu kaže...

http://forums.totalwar.com/showthread.php/82496-Sorry-From-CA-Current-State-of-the-Game-and-What-Happens-Next?

At the moment we are seeing 2% of people playing reporting a technical issue.

nekako mislim da vise od 2% ljudi ima tehnickih problema..

btw s patchem sam mozda dobio malo vise FPSa ali i dalje je to vise manje neigrivo

da, 2% ljudi, forumi su prepuni žalopojki lol

15 godina
neaktivan

Gdje se može skinit taj, Patch. ako može neko link zaljepit.

Ako neko ima problema sa zlatom, u igri Cheat Engine radi kao i na prošlim verzijama, upišete si koliko hocete.{#}

Rappy
Moj PC  
0 11 hvala 0
17 godina
rappy kaže...

Ako neko ima problema sa zlatom, u igri Cheat Engine radi kao i na prošlim verzijama, upišete si koliko hocete.{#}

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
rappy kaže...

Rappy
17 godina

Ti si glup kada već vrjeđaš....

Igrati grand strategiju, (neku vrstu grand strategije..) i onda upisivati cheat koji ti olakšava sa resursima za koje je potrebno i razmišljat u kojem smjeru krenut sa razvojem, koliko vojske angažirat radi velikih troškova, koje zgrade unaprijedit... Ma da tko je vidio sa time se zamarat u igir u kojoj je to i cilj..

Najpametnije upisat kod, dobiti 50 000 para i deri.... Super...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 11:45 (doktor1).
Moj PC  
13 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ti si glup kada već vrjeđaš....

Igrati grand strategiju, (neku vrstu grand strategije..) i onda upisivati cheat koji ti olakšava sa resursima za koje je potrebno i razmišljat u kojem smjeru krenut sa razvojem, koliko vojske angažirat radi velikih troškova, koje zgrade unaprijedit... Ma da tko je vidio sa time se zamarat u igir u kojoj je to i cilj..

Najpametnije upisat kod, dobiti 50 000 para i deri.... Super...

A ti si se našo odma pametnjakovic bit, stavio sam to ako nekom zatreba može si upisat. ako ne nemora, niko te ne tera da igraš sa siframa.

Ali ne mora odma biser da se nađe, i lupa TD, šta da ti kažem na (Ti si glup kada već vrjeđaš....) osim to samo biser može napisat. {#}

Rappy
12 godina
neaktivan

Novi update kod mene popravlja animacije, sada nema trzanja kada se true gibaju.

Grafika je i dalje na low, iako u igri piše very high/ultra. SLI i dalje ne radi.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bas sam se veselio ovoj igri, sjecam se dok sam igrao rome total war, predobra igra... mogu rec da sam razocaran zbog tog problema s grafikom, kakve god postavke stavim ili patch grafika je na low i glupo mi je tako igrat :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nookie_hookie kaže...

Novi update kod mene popravlja animacije, sada nema trzanja kada se true gibaju.

Grafika je i dalje na low, iako u igri piše very high/ultra. SLI i dalje ne radi.

Imas u opcijama u desnom kutu mislim opciju da ti igra koristi svu slobodnu memoriju graficke. Kad sam to ukljucio grafika se drasticno poboljsala. Nije bilo onih mutnih tekstura.

Doktore ti igras s Icenima. Je li tebi druge nacije objavljuju rat?

Meni su jednom objavili. Na pocetku sam mislio da je to zato sto imam jake saveznike, ali sam procitao na njihovom forumu da je to neki bug s Icenima. Jedan je rekao da je pokusao igrati s Kartagom, Spartom i Egiptom i da nije imao takvih problema. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 20:19 (mitchell).
14 godina
mitchell kaže...
nookie_hookie kaže...

Imas u opcijama u desnom kutu mislim opciju da ti igra koristi svu slobodnu memoriju graficke. Kad sam to ukljucio grafika se drasticno poboljsala. Nije bilo onih mutnih tekstura.

Doktore ti igras s Icenima. Je li tebi druge nacije objavljuju rat?

Meni su jednom objavili. Na pocetku sam mislio da je to zato sto imam jake saveznike, ali sam procitao na njihovom forumu da je to neki bug s Icenima. Jedan je rekao da je pokusao igrati s Kartagom, Spartom i Egiptom i da nije imao takvih problema. 

Ma znam, probao sam i to, probao naredbe u preferences.txt fajl, nula bodova. valjda me pokakilo do kraja ovaj puta...

o/
14 godina

meni radi ok,i prije patcha i poslije

imam dosta shitty konfiguraciju za danasnje vrijeme (recimo da vrtim bf3 na onako 40-70 fps)

nakon peča mi je fps recimo 10ak oso gore sto je super. na mapi imam najlosiji fps ,uglavnom je u 20tima,ali navikao sam na to,nije neigrivo.

u fajtovima imam od 25 pa do 100.u gradovima je ocito manje.ali i dalje je ok. sve iznad 25 mi je prihvatljivo. mada 80% vremena imam 50-60 fps. MENI DOSTA.

postavke na medium (sa low sjenama i sa high units)

AI je malo ...mutav. nije baš nešto.

s rimom igrma,prelagano mi je nekak

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra mi je i dalje neigriva na mojoj konfi... UI, nedostatak krvi, stalni pad fpsa, low grafika,uzasno dugi loading time nakon svakog turna jednostavno kad se sve to zbroji stvarno me odbilo od igranja do daljnjeg... 

Izgleda da se vracam shogunu2 dok je ne poprave jer nema kruha ovak igrat. Stvarno nije uredu da ovakav polu proizvod izbacuju van.

0 0 hvala 0
15 godina

Covjece da ne povjerujes, igra od 50+ eura je ovakvo smece neigrivo.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smucek kaže...

Covjece da ne povjerujes, igra od 50+ eura je ovakvo smece neigrivo.

Smatram da nije u redu izdati igru u ovakvom stanju, ali ne bih rekao da je igra smece. Priznali su da su zas*ali, ali vidi se da ljudi iz CA pokusavaju sve to poraviti. Rade vikendom, izdali su prvi patch, popravili su crveno nebo i najavili jos jedan patch za sljedeci tjedan.

Popraviti ce se ovo jednog dana. Strpljen-spasen.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 1:12 (mitchell).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice