Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 322.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Koliko je teško odnosno lako napredovat na mapi?

Jel bitno samo imat vojsku i operi ili i diplomacija ima neku svrhu u igri?

Jel se npr ostale zemlje udruže ako napreduješ orebrzo ili samo gledaju i čekaju svoj red....

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Total War: Rome 2
Kill Frenzy kaže...

Koliko je teško odnosno lako napredovat na mapi?

Jel bitno samo imat vojsku i operi ili i diplomacija ima neku svrhu u igri?

Jel se npr ostale zemlje udruže ako napreduješ orebrzo ili samo gledaju i čekaju svoj red....

najbolje je ic polako koliko vidim, ako se prebrzo prosiris i nemas iza sebe dobru ekonomiju i zadovoljstvo onda ce bit problema.

Osobno se ne oslanjam na diplomaciju. Imam nekoliko def-pactova(da drzi ledja) ali uvjek iman nesto blizu u slucaju da zeznu.

Cujem da se zna desiti da zemlje pomazu jedna drugoj. Al nemam takvog iskustva jos

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 10:41 (Abomb).
15 godina

Dal ima limit krugova kao u medievalu? 225 je tamo bio mislim

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Dal ima limit krugova kao u medievalu? 225 je tamo bio mislim

traje 300 godina no nakon toga se moze nastaviti igrati samo nema nekih posebnih skripta.. bar koliko sam ja skuzija...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 10:51 (Abomb).
16 godina

iiii još nema igre a poslana je 30.8.

nabijem i overseas i game.co.uk

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

vjeruj mi ne propustas nista

meni igra od izlaska sjedi na hardu i ceka dan kad cu moci igrati sa vise od 30FPSa..

17 godina

Promjenivši parametre u preferences.script.txt datoteci dobio sam povećanje korištenja GPUa sa cca 40% na cca 70% te par FPSa..

Treba promjeniti:

gfx_direct_resource_access false; # gfx_direct_resource_access <bool>, Enable Direct Resource Access #
u
gfx_direct_resource_access true; # gfx_direct_resource_access <bool>, Enable Direct Resource Access #

te

gfx_video_memory -xxxxxxxxxx; # gfx_video_memory <int>, Override available video memory (bytes) #
te u xxxxxxxxxx staviti količinu memorije koju ima grafička kartica
*iako imam 1GB karticu ja sam mu rekao da misli da imam 2GB model - dakle umjesto xxxxxxx stavio sam broj 2147483648

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Promjenivši parametre u preferences.script.txt datoteci dobio sam povećanje korištenja GPUa sa cca 40% na cca 70% te par FPSa..

Treba promjeniti:

gfx_direct_resource_access false; # gfx_direct_resource_access <bool>, Enable Direct Resource Access #
u
gfx_direct_resource_access true; # gfx_direct_resource_access <bool>, Enable Direct Resource Access #

te

gfx_video_memory -xxxxxxxxxx; # gfx_video_memory <int>, Override available video memory (bytes) #
*iako imam 1GB karticu ja sam mu rekao da misli da imam 2GB model - dakle umjesto xxxxxxx stavio sam broj 2147483648

gdje se točno nalazi taj file,nemogu ga naći?

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

I ja sam sa njima vec imao problema. Kad sam narucivao Battlefield 3, cekao sam 14 radnih dana od kad su igru poslali. Od sad ih izbjegavam... Cujem da su dvd.co.uk puno bolji!

17 godina

Igre nema 5 radnih dana i već se buniš?

Onda očito nisi često kupovao preko neta.

Meni jedino Amazon dostavlja za 4-7 dana. Ostale čekam po 20-30 dana. (game, hut, zavvi)

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
14 godina
Nitro233 kaže...
doktor1 kaže...

Treba promjeniti:

u

te

gdje se točno nalazi taj file,nemogu ga naći?

start - search

Napiši - %Appdata%

dadoteka - The Creative Assembly, unutra je dadoteka scripts - u scripts je .txt fajl

o/
16 godina

Naravno da se bunim kad su mi oni rekli da će doći za 3-5 radnih dana a danas je šesti.Onda nisu trebali ništa reć i ja bi čeko.Na kraju krajeva trebali su ranije poslat.Ako sam preordao igru ne moram ju dobit mjesec dana nakon izlaska.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Naravno da se bunim kad su mi oni rekli da će doći za 3-5 radnih dana a danas je šesti.Onda nisu trebali ništa reć i ja bi čeko.Na kraju krajeva trebali su ranije poslat.Ako sam preordao igru ne moram ju dobit mjesec dana nakon izlaska.

Apsolutno! Ako pise 3-5 dana, onda nemam sta cekati 30...

14 godina
doktor1 kaže...

Treba promjeniti:

u

te

popravio direct_resource u true, ide sada bolje, nema više trzanja kad krenu animacije vojnika.

samo ne mogu pronaći ovu drugu gfx_video_memory liniju

da je dodam?

o/
17 godina

Ubaci u tražilicu u notepadu gfx_video_memory i mora ju izbacit...

Nakon šta sam promjenio u opcijama mi pokazuje 1024 memorije, a do sada je bilo 890...

Evo lokacije potrebne datoteke

*treba omogučit da se vide hidden files

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 12:48 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

meni je u true odmah i bilo nisam  ni mjenjao ništa..

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

1.Koliko je teško odnosno lako napredovat na mapi?

2.Jel bitno samo imat vojsku i operi ili i diplomacija ima neku svrhu u igri?

3.Jel se npr ostale zemlje udruže ako napreduješ orebrzo ili samo gledaju i čekaju svoj red....

1. Za sad, bar meni, u početku lako ako ratuješ protiv iste kulture.

2. Samo vojsku i peri, ako namjeravaš se širit u početku, diplomacija nema nikakva smisla, kasnije će ti trebat dikoji pakt o ne napadanju da si pokriješ zaleđinu dok šalješ jedinice na drugu stranu.

3. U ovoj kampanji sa Spartom vidio sam da su se Celti udružili i da mi nije bilo vazala sa pune dvije vojske nebi mi bilo zgodno.

AI je dosta pasivan pa i kad objavi rat nema ga nikako...jednom mi je doša sa pola stacka jedinica i izgubio vojsku te nakon 2 đira tražio mir.  >.<

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 12:54 (Vakaka).
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Ubaci u tražilicu u notepadu gfx_video_memory i mora ju izbacit...

Nakon šta sam promjenio u opcijama mi pokazuje 1024 memorije, a do sada je bilo 890...

Evo lokacije potrebne datoteke

*treba omogučit da se vide hidden files

isto u tom fileu ima opcija za ukljucit hdr,stavljena je default na nula a kad se stavi na 1 grafika puno bolje izgleda

14 godina

a hvala bogu više napravio sam grafiku, više mi nije sve na low iako u opcijama very high.

znači u ovom .txt fajlu sve opcije su mi bile postavljene na 0, tj. na low, iako igra misli na very high, iz 0 sam promjenio na 3 ili 4 i ovo je sad druga igra, nema više umrljanih tekstura i papirnatih sjena, sad je sve nekako življe, stavio još doktorov sweetfx, sad lijepo sve izgleda, boje življe, teksture glađe i prirodnije.

o/

0 0 hvala 0
17 godina

Probaj novi setting  - WIP download

Slika1

Slika2

Još kada rješim probleme sa Film Grain efektom ću doradit za bolju atmosferu...

Potrebni Spehia i Vibrance tweakovi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 13:22 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina

Meni taj tvoj sweet fx ruši igru...možda jer sam na hd4600 on i5 4670k ali ne znam :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

FRAPS, MSI Afterburner i MSI On screen dispaly rade probleme sa sweetFXom!

Kada je FRAPS uključen igra se pokrene, ali efekta nema, a kada je uključen MSI Afterburner/ on screen display tada se igra ruši!

Iako sa Rome II nemam problema sa MSI alatkama i sve radi bez greške...

P.S. u prefernece datoteci ima i opcija za uključit teselaciju...

Ovo je ista ona slika gore sa film grain dodatkom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 13:41 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Imam isti problem. Poslali su isto 30.8. i piše da treba 3-5 dana da dođe.

Hebote zvat ću Putina da pošalje topovnjaču na Temzu, smradovi lažljivi...

15 godina
doktor1 kaže...

FRAPS, MSI Afterburner i MSI On screen dispaly rade probleme sa sweetFXom!

Kada je FRAPS uključen igra se pokrene, ali efekta nema, a kada je uključen MSI Afterburner/ on screen display tada se igra ruši!

Iako sa Rome II nemam problema sa MSI alatkama i sve radi bez greške...

P.S. u prefernece datoteci ima i opcija za uključit teselaciju...

da.imam overlay of afterburnera...a ništa onda, hvala ipak

17 godina

Koji art više paše igri...

Primjer 1

Primjer 2

Nekako mi vuče na prvi...

9 Primjer 1
3 Primjer 2
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Dobro da sam ja dobio TD, jer sam ja poslao igru. {#}

Kažem temeljem iskustva i preko 100 naručenih, igara, filmova, cd-a.

Tako brzo dolazi jedino od Amazon uk.

A to kaj oni napišu da dolazi za 3-5 dana, to im je laž. To se odnosi eventualno za UK dostavu, ne za međunarodnu.

I opet, ne opravdavam ih, niti se sa tim slažem, ali je takva činjenica.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
16 godina

Ma nisam ja nista stavio:-D 

Dakle... Prodajem total war rome 2 sa greek dlcom kutiju zapakiranu nikad aktiviranu.  300 kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zašto prodaješ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

da li je još nekome campaign mapa teška?Igram sa Kartagom i teško osvajam nove teritorije kad svi imaju vojsku full,i ono što osvojim izgubim kroz dva tri turna,ima li netko savijet za ovo?Probao sam i na easy difficulty i isto je

0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Zašto prodaješ?

Uzet ću EU4

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice