Tony Hawk??

poruka: 14
|
čitano: 2.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tony Hawk??

Ima neko prijedlog novije a slicne igre za pc.... to sam davno igro paa reko mal ovak za slobodno vrijeme.. al koliko sam jja vidio takve igre ima samo za PS3...pa me zanima jel ipak ima nesto sto novije za pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tony Hawk??

ja sam zadnje igro tony hawk 4 na pc

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tony Hawk??
UBIZEC cORPORATION kaže...

ja sam zadnje igro tony hawk 4 na pc

mah ja sam igrao Tony Hawk underground 2 tak da sad trazim nest bolje i novije sam neznam sta ima uopce i dali ima
17 godina
neaktivan
Tony Hawk??

Tony Hawk's American Wasteland.

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znam za to al mi steka neznam zast...imam dovoljno jak komp...al ipak mi steka zato i trazim nest sto nisam igrao

17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

Znam za to al mi steka neznam zast...imam dovoljno jak komp...al ipak mi steka zato i trazim nest sto nisam igrao

Koja ti je konfiguracija?

Ostalo kaj postoji za komp je Underground 1 i 2, Pro Skater 4 i koliko znam Pro Skater 8.
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
16 godina
neaktivan

512 mb ram amd sempron 1,81

ati   9550

mislim da bi mogao pokrenuti znam da je kanta al na low mislim da bi trebao raditi.. a zar nema nest drugo a da nije tony hawk nest sl tome

17 godina
protjeran
Tony Hawk??

iziso je neki novi

al igra je fenomenalna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hackboy kaže...

iziso je neki novi

al igra je fenomenalna

za pc nista novo koliko ja znam...mah meni treba nest ovak za zajeb...nista opako graficki potkovano...thps 2 trnutno igram al dosadi vise manje
17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

ati   9550

mislim da bi mogao pokrenuti znam da je kanta al na low mislim da bi trebao raditi.. a zar nema nest drugo a da nije tony hawk nest sl tome

Imam jaču konfiguraciju, pa mi ta igra trza ko Crysis :)

Preslaba ti je konfa za tu igru...

16 godina
neaktivan
kompotko kaže...
ja00022 kaže...

ati   9550

Imam jaču konfiguraciju, pa mi ta igra trza ko Crysis :)

Preslaba ti je konfa za tu igru...

mah znam mislio sam si sam zato i trazim nest novo ne mora bit tony hawk sam da je slicno tome.... jel sve mi do sada dosadilo...treba mi nest dok FM 09 ne dojde
17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
trazim nest novo ne mora bit tony hawk sam da je slicno tome
 Imaš igru Skate od Electronic Artsa.
16 godina
neaktivan

da ali ta igra je samo za PS3 i xbox

17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
ja00022 kaže...

Pro Skater 8.
 nije pro skater nego project 8
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice