Ali stvarno. Beta traje samo 2 -3 dana i onda još ubace server maintenance.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra divno izgleda, atmosfera je odlična i ima dosta toga za pokupiti. Rekao bi da je odlično za igrati u grupi, ali svaku igru je odlično igrati sa nakim tako da to ne mogu navoditi kao plus.
Ali mi je napucavanje slabo napravljeno, očekivao sam da neće trebati 5 puta reloadati da ubiješ nekoga. Odigrao sat vremena igre i dosadila mi je lagano. Normalna igra se svodi na: trči do zadatka, napucavaj se malo na putu do tamo, pokupi loot i tako u krug.
Dark zona pak mi je totalo bezveze i besmisleno. Jedni po drugima pucaju kako god stignu. Totalni kaos. Osim dobrog loota ne vidim smisao dark zone.
Imam neki dojam da je igra napravljena da traje 10-15 sati prije nego li dosadi, a nakon toga će se prebacivati na DLCove ili season pass.
I ne treba 5 puta reloadat. Normalci np-ciji umiru od par metaka dok posebni umiru u jednom klipu a još brže ako jim ciljaš u glavu.
Jedini koji izdrže više su žuti boss npc-ji.
Ja sam imao totalno drugo iskustvo u DZ. Ljudi normalno ne pucaju na tebe ako nisi rogue i samo prođu pored.
I ne treba 5 puta reloadat. Normalci np-ciji umiru od par metaka dok posebni umiru u jednom klipu a još brže ako jim ciljaš u glavu.
Jedini koji izdrže više su žuti boss npc-ji.
Ja sam imao totalno drugo iskustvo u DZ. Ljudi normalno ne pucaju na tebe ako nisi rogue i samo prođu pored.
Dakle treba na NPC bosseve. Puca sam iz svih oružija po njemu, kao i 2 moja partnera plus što sam mu bacio 2 granate i onaj special bombu.
Na tog glavnog NPCa sam mislio. Inače ovima normalnim treba oko 15 metaka da ga smakneš.
Dal neko ima problema sa RAM-ima?
Znači kad restartam komp i pokrenem igru radi savršeno. Kad ugasim igru, odem igrat neš drugo ili samo pustim komp na miru te ponovo upalim igru doživljavam masivna štekanja. Doslovno .ppt (ne low fps nego se igra smrzava, pusti par frameova pa se opet smrzne....), stalno mi baca grešku da ostajem bez memorije (division proces uzima oko 6.9 GB RAM tada!!! ). Jedini lijek je restart kompa i nakon toga opet radi bez greške, ali bome mi se neda svaki put kad hoću igrat Division restartat komp. To je retardirano
Jel imate neki savjet ili otprilike znate što prouzročuje takve stvari?
to ti je virus ne vezano za igru, bas identicni problem imao, igram samo bf4, ocito ti neki virus zdere ram, nakon reseta radi ok dok se opet ne popuni, probaj sa nekim malwareom preskenirati.
to ti je virus ne vezano za igru, bas identicni problem imao, igram samo bf4, ocito ti neki virus zdere ram, nakon reseta radi ok dok se opet ne popuni, probaj sa nekim malwareom preskenirati.
I to samo dok igram Division? Teško ću to povjerovati. Da se dešava do igram bilo koju drugu igru ajde, al da SAMO na Divisionu ovo vidim... Bio sam malo zujao po Ubi forumima, pa sam pao na neke "fix-eve". Vidjet cu danas kako će se ponašat dalje.
onda moguce neka greska, meni je npr sa svakom igrom to bilo kad pokrenem.
Kako je predivna puškica M1A. Misiju u Madison Square Gardenu ,na hard, pređem s njom, sam, ko od šale. jedva da izgubim kockicu zdravlja. Metak u tijelo 1500 u glavu 3000 healtha. Padaju ko kruškice.
Evo neki moj review:
Smatram da u ovoj beti ima premalo stvari aktiviranih i dostupnih da bi donesao neki sud jeli igra vrijedi ili nevrijedi za kupit,ali ono što mogu iskomentirat iskomentirat cu.
Dakle,tehnicka strana igre: igra radi dobro,efekti su isto ok. Ništa što nije vidjeno prije ali na mojoj konfi 760gtx radi super,od 40-70 fps,uglavnom je u 50ima,ali nikad nejde ispod nekih 42-3. Za TPS je ok jer nije da je neki twitch game poput cs-a.
Eh sad,ostalo: Mislim da moraju buffat oruzja i dmg koji se radi,generalni feel je bullet spongey. Što odvratno mrzim. Ne puno,oko 20%ak posto buff.
I u DB-u di je pvp ako nemaš ekipu bolje je ne ić jer samo roamaju ljudi okolo u packovima i prakticki nemoš niš solo postic osim cekat priliku da nesto extractas itd...
Sve u svem,zanimljiva je,al beta je jednostavno prekratka i s premalo stvari da bi se išta dalo dalje raspravljat. Sam gameplay je bio ok i nisam neke bugove primjetio al opet, u 2 dana igranja sam samo 5 sati uspio utrosit na igranje.
BETA: INCONCLUSIVE
4k fercera odlicno ! i to single gpu sa aa off
jako sam ugodno iznenadjen radi optimizacije ...bravo Ubisoft
nakon ac-s-a sve su bolji
Ja plaćem, čitam a ne mogu igrat... Imal neki donor CPUa i MBOa? Čisto da na low-mediumu mogu igrati :/
kako da pricam sa igracima u igri, koje duge treba stisnit?
Jel ovo preko G2P sigurno za kupiti, skoro duplo je jeftinija nego na Steam-u pa mi je čudno ??
http://www.g2play.net/category/7397/tom-clancy-s-the-division-uplay-key/#
i da li mi to garantira da mogu igrati betu danas ( nedelja ) jer piše nešto u stilu da igra izlazi 08.03.16 pa da će tada poslati key
Hvala
Pa ja sam kupio Rise of Tomb Raider preko G2A za 12 eura i sve je prošlo bez problema. Naravno nisam htio škrtariti pa sam uzeo i onaj njihov SHIELD za 1 euro (to ti je ko neka njihova zaštita kupca u slučaju da te neko prevari).
Preko njih sam isto uzeo u 9 mjesecu Metal Gear Solid: Phantom Pain za kojih17 eura, isto sve bez problema.
Edit.
Sorry sad sam tek vidio da ti spominješ G2P a ne G2A.
Do kada danas beta traje ? ugrabio sam beta code i odigrao bi malo popodne pa cisto da znam koliko vremena imam :D
jel se može još uvijek negdje nabaviti betu? isprobao bi čisto ono 2-3 sata da vidim malo igru
ne znam što je ubisoft rekao, ali moj brat već dugo vremena kupuje tamo i sve je bilo dosada potpuno u redu
A jel ima di key, da skinem da da isprobam - kreten nisam gledao ranije na forumu pa nisam ulovio sad mogu plakat jedino - ako tko zna, bio bi vrlo zahvalan
Hvala
Mislim da nista od kyeva vise , meni se jedan forumas ponudio da mi posudi acc da probam ali u međuvremenu sam dobio key cvode za betu pa probajte i vi pitat ako netko ima da bi vam posudio ...
Radim do 3 picim doma , skidam betu i nema me dok se neugasi beta ;)
pa eto, ako slučajno ima nekog da ima betu i dosadilo mu ili tako nešto, volio bi da mi netko posudi, isprobao bi čisto 2-3 sata da malo osjetim igru i vidim kako će mi je komp vrtit, ako ne nema, veze, hvala puno svima
i ja bi isto volio isprobati pa ako ima ko a da mu je dosadilo bio bi vrlo zahvalan
Nadam se da niste zaboravili da je igra ogromna za skidanje :D
Poslana sifra i user: Cansee
Uživaj :D
Ak si već dobio, odma javi!
imam 50mbps vezu tak da će mi brzo skinuti ali nemam key za betu, imam i uplay skinut samo cekam ali...
Znači, ljudi, nadam primim e-Mail da sam primljen u Betu, a danas zadnji dan. E Ubi moj....
Kaj se bunis, ja bi stetan bio da sad primim takav mail :(
Kaj se bunis, ja bi stetan bio da sad primim takav mail :(
Džaba mi, kad će se skinit za 5 sati, a ujutro idem u školu... Valjda će produžit za koji dan.
P.S.: Škicni u Moj PC ;)
Riješeno sry
meni 40 min treba da se skine, blazena optika t coma :D