Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 240.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Teknokyo kaže...

Jučer sam odgledao nekoliko sati xbox bete, i po onome što sam vidio zadovoljan sam. Iako dosta ljudi uspoređuje igru s Destiny-om, a očito je da su to ljudi kojima je to bio prvi MMO i misle da je Destiny izmislio loot system :P U koliko na pc-u bude problema s performansama, nadam se da će ih brzo riješiti. Problem u full verziji može biti manjak end game contenta, ali za to moramo sačekati službeni release igre + par dana da se dodje do max lvl-a/rank-a.

Btw. već su najavili 3x DLC :)

Meni smeta što nisu bolje doradili pucanje, nekako izgleda loše.

Nego pazi da opet ne kupiš digital deluxe. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 12:07 (Jack Sparrow).
13 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Teknokyo kaže...

Jučer sam odgledao nekoliko sati xbox bete, i po onome što sam vidio zadovoljan sam. Iako dosta ljudi uspoređuje igru s Destiny-om, a očito je da su to ljudi kojima je to bio prvi MMO i misle da je Destiny izmislio loot system :P U koliko na pc-u bude problema s performansama, nadam se da će ih brzo riješiti. Problem u full verziji može biti manjak end game contenta, ali za to moramo sačekati službeni release igre + par dana da se dodje do max lvl-a/rank-a.

Btw. već su najavili 3x DLC :)

Meni smeta što nisu bolje doradili pucanje, nekako izgleda loše.

Nego pazi da opet ne kupiš digital deluxe. :D

Osim ako deluxe edition ne mogu nabaviti za cijenu standard editiona (kao što je bio slučaj s igrom na koju ti misliš), ne pada mi na pamet ;)

16 godina

Je li tko uspio pokrenuti?

EDIT radi!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 13:02 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Skinulo patch i ide peglaona.
Ko treba partnera nek se javi za teamup.
14 godina

Kod mene ništa

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Kod mene ništa

probaj napravit restart uplaya,

dajte javite dojmove! zanima me samo kako radi pc verzija

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
sudy_freak kaže...

Kod mene ništa

probaj napravit restart uplaya,

dajte javite dojmove! zanima me samo kako radi pc verzija

Radi!

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
12 godina
neaktivan

meni tek sad skida update od 800 mb

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Generalno, s obzirom na BETA fazu - zadovoljan sam.
Groo opcija, mogućnosti. Moderni RPG koji obećava.
Nisam nešto previše igrao, čisto malo da probam, spojio se na kolegu Solid_Snake_CRO koji je igrao s dvojicom već.
Sviđa mi se matchmaking, također In-Game Voice Chat je super.

Trenutno mi je SLI bio isključen pa nisam imao full performanse - mislim da je do drivera, probam navečer apdejtat.
Za sad, sve na Ultra jedna 970ka gura na oko 45 FPS-a što je fino igrivo.

Igra obećava! 

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina

Upalio igru i iskreno, grafika mi je preodbojna jer mi je još uvijek u mislima grafika prvog gameplay-a ali da se malo naštimati da bude koliko toliko bolje. Igram sa R9 290, skoro sve postavke na max, vata mi negdje 48-55FPS vani i negdje oko 75FPS unutra.

Za one koji igraju neka me dodaju: hrvsucic

BF4: hRci_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 15:30 (Hrci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja ulozio skoro 3h u isprobavanje bete i prvi dojam mi je - super!

svidja mi se sve, cjeli koncept igre, rpg elementi, coop itd.

moram napomenuti da igra radi iznenadjujuce stabilno za betu.

ako tako stvari ostanu, preorderat cu sigurno!

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

uzeo sam preko g2a.com kljuc za betu. danas dobio email da je beta dostupna od 29.1 za igranje. ali nemam pojma kako da pokrenem :(

[url=http://postimg.org/image/3mbmwg1il/][img]http://s22.postimg.org/3mbmwg1il/Untitled.jpg[/img][/url]

ovu poruku dobijem nemam pojma kako da udem u igru. isao sam preko uplay-a ali tamo na listi pod mojim igrama nema uopce te igre, dali tko zna sta trebam raditi?

0 0 hvala 0
17 godina
Dajte me dodajte BombtrackM ako ko ima za teamplay da se smrdim solo jer je solo dosadno.
17 godina

upravo se dwnld-a

bas me zanima kak ce se ovo vriti u 4k tj koliko je ova beta optimizirana na UHD i CF nacin rada

ako bude sve ok kupujem je

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 16:42 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Sad sam malo probao i igra mi se sviđa. Fora je. Ako se nekome praši nek me doda - Hrvoje.S Vjerujem da bi ovo moglo bit vrijedno kupovine. Na mojoj konfi, sve na ultra osim AA i vignete i tako te gluposit ide dosta dobro. Nisam se sjetio upalit FPS na uplayu ali mislim da ne ide ispod cca 40 fps-a.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

crossfire a koliko vidim i sli  ne radi u beti by by za sada dok to nesrede

p.s

malo sam igrao all max out  na fhd 40-ak fps-a totlano neigrivo imho ...

edit: ovo je cudno ako se disjelba v sync i FCR in game onda je fps los oko 30ak na otvorenom

a kad se stavi fcr na 120 i vsync off onda je oko 50-60 cijelo vrijeme wtf

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 19:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kako se dopisujete u igri? Ja kad kliknem enter i počmem pisat poruku nitko ništa ne vidi dok ja recimo vidim poruke drugih osoba?

BF4: hRci_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 19:07 (Hrci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ko oce igrat prek TS i kak spada nek se javi prek PM:
13 godina

Ako netko igra na PS4 betu i traži suigrača neka se javi na PP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tražim lvl 8 suigrača za Dark Zone pvp!

Manji lvl na žalost ne dolazi u obzir jer ako uđete u moju instancu Dark Zone-a, igrate protiv ostalih lvl 8.

Uplay username: Teknokyo

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neznam kako vamaja sam usao u igru i igrac mi uopce nije htjeo pucati. nakon sto sam izaso iz igre i ponovo usao htjeo je. nakon sto sam prosao 2 misije i ponovo ušao u igru drzi pusku i nece da puca, neznam uopce u cem je problem :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 23:35 (bongy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Alt + tab par puta, a ako ne upali restartaj igru :)

12 godina
protjeran

Uzeo preko g2a beta key za 7 dolara i nes sitno i neradi , kaze mi inavlid key . JBG a bas se nabrijao , ima netko a da veceras nece igrat da mi za veceras pozajmi haha malo smjesno al sutra sam slobodan pa da iskoristim to ;) 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta treba raditi u ovom dark zonu? pa nema ni missija ni nicega? znaci idem za onima likovima sto se crvene? kad ja postanem crven onda svi pucaju po meni, koji je smisao toga i sta tu treba radit?

moj nick je tbogovi1 pa me dodajte ako hocete 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 8:50 (bongy).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Bilo bi kul kad bi dragi Ubi prodao pokoji backpack iz trajlera.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bongy kaže...

sta treba raditi u ovom dark zonu? pa nema ni missija ni nicega? znaci idem za onima likovima sto se crvene? kad ja postanem crven onda svi pucaju po meni, koji je smisao toga i sta tu treba radit?

Za sada ne puno. U punoj igri če biti posebne missije u dark zonu, više Npc-ja i bossova. Rogue postaneš ako počneš pucat po drugim igračima i onda svi vide da si rogue i pokušaju te ubiti. Kad dođeš do rank 10 v DZ možeš počet otvarat cheste koji su okolo DZ. Prije toga hodaš okolo i ubijaš druge igrače ili pak NP-cje koji su okolo Landmarka (svjetlo plavo na mapi) i sakupljaš loot. Sav loot koji se nađe unutra se mora extractat preko extraction pointa kako bi se mogao upotrjebit. Taj loot se onda pokaže u stachu u bazi. U DZ isto sakupljaš DZ credist koje onda možeš upotrjebit pri DZ vendorima na ulazima koji prodaju boljše oružje i attachmente.

Inače meni je igra super. Jučer došao s posla i jednostavno nisam mogao prestat igrat.  A i super izgleda. Vremenski effecti su fantastični. 

Evo jednog primjera. Išao sam si po nešto za piti a kad se vratim spustila se magla i počelo je snježit. Vidljivost je pala skoro na nulu.

Snjeg i magla

Snjeg i magla

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 11:09 (Firefox72).
14 godina
odjavljen

Jel mislite da E5700 i R7 260x može na low, čisto da imam oko 30ak FPSa?

0 0 hvala 0
17 godina

trebalo bi ...pokusaj :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Firefox72 kaže...
bongy kaže...

Za sada ne puno. U punoj igri če biti posebne missije u dark zonu, više Npc-ja i bossova. Rogue postaneš ako počneš pucat po drugim igračima i onda svi vide da si rogue i pokušaju te ubiti. Kad dođeš do rank 10 v DZ možeš počet otvarat cheste koji su okolo DZ. Prije toga hodaš okolo i ubijaš druge igrače ili pak NP-cje koji su okolo Landmarka (svjetlo plavo na mapi) i sakupljaš loot. Sav loot koji se nađe unutra se mora extractat preko extraction pointa kako bi se mogao upotrjebit. Taj loot se onda pokaže u stachu u bazi. U DZ isto sakupljaš DZ credist koje onda možeš upotrjebit pri DZ vendorima na ulazima koji prodaju boljše oružje i attachmente.

Inače meni je igra super. Jučer došao s posla i jednostavno nisam mogao prestat igrat.  A i super izgleda. Vremenski effecti su fantastični. 

Evo jednog primjera. Išao sam si po nešto za piti a kad se vratim spustila se magla i počelo je snježit. Vidljivost je pala skoro na nulu.

Snjeg i magla

Snjeg i magla

vidim da dosta znaš o igri, hoće li biti mogućnost singleplayer kampanje ili ćemo svakako igrati među ostalim igračima ali se može igrati sam kao u mmo igrama?

također ima li igra mjesečno plaćanje ili je jednom kupim i mogu je stalno igrati?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice