https://www.vg247.com/2016/02/06/the-division-allows-you-to-disable-certain-lighting-aspects-for-better-frame-rate-on-consoles/
“One good thing about The Division, is we’ve always considered the PC as a separate platform,” said the developer. “I’ve worked on projects before where the PC versions were ports from the console, which carries limitations over, but we’ve always been of the mind that we’d have a dedicated PC build.
“We do kind of have to keep in check with the consoles, it would be kind of unfair to push it so far away from them, but it’s been good having a dedicated PC version with this game. I’m really happy we’re pushing the PC build as much as we are, there’s a lot more customized options than the console.”
prave budale od nas majkemi
nismo htjeli da bude prevelika razlika izmedju konsolitis i pc verzije jer to ne bi bilo fer - nema nikakvog smisla s obzirom da nema cross playa..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se iskreno nadam da neće. I volio bi da koncept seasona pass-a bude sličan kao u RS Siege.
"Ubisoft have sent word to calm nerves of players regarding the PC version being "kept in check" because of consoles."
"After the below story was published quoting an unnamed member of the Ubisoft Massive development team
as saying elements of The Division were "kept in check" because of the need to run on consoles"
dal se vise isplati uzet ps4 ili pc verziju.. ??? radi grafike.. ili ce opet biti isto pakovanje
dal se vise isplati uzet ps4 ili pc verziju.. ??? radi grafike.. ili ce opet biti isto pakovanje
Zapravo ovisi o tebi. Dal ti je ugodnije igrat na TVu ili za kompom.
Ja bi na tvom mjestu pricekao izlazak pa vidio koja platforma ima manje problema, vise igraca, razlike u grafici...
I najvaznije, ak imas frenda il drustvo koji misle uzet igru, uzmes na istoj platformi!
Zapravo ovisi o tebi. Dal ti je ugodnije igrat na TVu ili za kompom.
Ja bi na tvom mjestu pricekao izlazak pa vidio koja platforma ima manje problema, vise igraca, razlike u grafici...
I najvaznije, ak imas frenda il drustvo koji misle uzet igru, uzmes na istoj platformi!
wtf a pc se kao nemoze u konzolu pretvorit
Je nego :D Svaki put kad hoces igrat Divison nosi PC u dnevnu sobu, makni sve koji su tam , sve spoji i igraj. Kad zavrsis, pakiraj...
A ako vec ima TV pokraj kompa, onda je mozda pitanje bilo suvisno :)
Je nego :D Svaki put kad hoces igrat Divison nosi PC u dnevnu sobu, makni sve koji su tam , sve spoji i igraj. Kad zavrsis, pakiraj...
a za konzolu ne moras micati sve koji su ispred TVa?
uostalom, moze i bezicno igrati na tvu putem steam linka (cak i za igre koje se ne mogu kupiti preko steama - dovoljno ih je dodati u steam library)
pitanje je postavljeno radi grafike.. p.s. u izradi je i drugi mini komp bas za te potrebe
pitanje je postavljeno radi grafike.. p.s. u izradi je i drugi mini komp bas za te potrebe
PS4 ima veći community i nema aimbot hackera.
PC će naravno imati bolju grafiku i nižu cijenu igre.
Bio sam stavio ranije link gdje bi PC finalna verzija trebala imati puno bolje osvjetljenje, nešto kao na hvaljenoj E3 snimci.
Tko ne smije klincima zauzeti telku, osim Steam streaminga koji je PC/PC, ima odlična Android aplikacija "Moonlight" koja streama PC igre na Android (mora bit Nvidia GPU).
Meni Samsung 48HU7500 UHD već skoro godinu dana glumi monitor :)
i to vrlo dobar monitor ;)
HDMI kablovi od 15-20 metara su lako dostopni i nisu skupi. Par rupa i malo kanalica i sve se da spojiti ako ti PC nije baš pored TV-a. Zajedno povučeš i jedan usb kabel za gamepad receiver i sve si riješio ako ne želiš kupovati konzolu, dodatni TV ili dodatni PC.
prvi i po meni najveci problem ove igre je kaj je na jednom području ili ajmo reć ""instance-i" tipa ova misija ima svako toliko sanduk za kompletni restock sva 3 tipa oružja koja nosiš sa sobom ista stvar sa medic pack - ono wtf, u loot skoro pa da su je nazvali survive igri !?!? da ne pricam o skill-ovima koji te heal-aju ili napadaju za tebe !?!? pa čak Borderlands (na koju se često poziva ova igra zbog milion HP i brojki koje idu iznad meta kak im skidaš HP) nema taj glupi sistem nego moraš paziti kak trošiš metke za određeno oružje ( kojeg ima gazilion kak oni to kažu :) ) i moraš stalno loot-at da si priuštiš upgrade da bi mogao nositi tipa 5 metaka za sniper više - u Divisionu šećeš ko Rambo trošiš metke kak i koliko ti se digne jer u sljedećoj sobi je sanduk sa zamisli svim kalibrima metaka za oružje koje ti nosiš uz sebe - tu igra gubi svaki smisao loot-a i istraživanja, a to je velika šteta jer to ubija zanimljivost i gameplay i teamplay za bar 10x..
Pa normalno da će svako malo biti restock kad svu municiju potrošiš na 2-3 neprijatelja. Sve što sam čuo i vidio ova igra definitivno nije za mene i preskočit ću je. Svima ostalima želim puno zabavnih sati igranja.
HDMI kablovi od 15-20 metara su lako dostopni i nisu skupi. Par rupa i malo kanalica i sve se da spojiti ako ti PC nije baš pored TV-a. Zajedno povučeš i jedan usb kabel za gamepad receiver i sve si riješio ako ne želiš kupovati konzolu, dodatni TV ili dodatni PC.
Evo, to je to. Zagy, uzimaj za PC!
svejedno mi je. pitao sam samo zbog grafike.. imam i pc i konzolu.. e sad brijem da ce na pc-u bolje izgledati ili???
svejedno mi je. pitao sam samo zbog grafike.. imam i pc i konzolu.. e sad brijem da ce na pc-u bolje izgledati ili???
Ne možemo znati, al je velika vjerojatnost jer će postojati dodatna podešenja.
Ako ništa drugo igra na PC-u neće biti fiksana na 30 fps-a.
UFF bas pred ispite
Čekaš da stave preload i preloadaš na uPlayu. A 19-og igraš.

očito bude ipak neko napravio igru kakva je The Division trebala biti, samo ne želim opet čekati neeeee, hoću je sad odmah igrati
Ne znam kako si našao poveznicu između Divisiona i Tarkova, ali da, igra izgleda odlično!