ja ali mislim da mi to nije do igre nego mi je kučište puno prašine i nakon restarta pc-a mi je sve radilo normalno....
moram danas/sutra malo ispuhat kučište ,jadan komp mi je radio konstatno od kad sam došao s mora do eto neki dan bez gašenja :)
ja ali mislim da mi to nije do igre nego mi je kučište puno prašine i nakon restarta pc-a mi je sve radilo normalno....
moram danas/sutra malo ispuhat kučište ,jadan komp mi je radio konstatno od kad sam došao s mora do eto neki dan bez gašenja :)
Izrazito razočaran betom.
Pogotovo s onim provokacijama u DZ-u gdje te pukne jednom-dva puta i ne dobije Rogue nego te mami da ti njega izrokaš da dobiš Rogue. A tako ti stalno skida HP sa tap-tap.
Onda pražnjenje 10 šenžera da ubiješ nekog. Čim te vide sa žutim valjkastim kontenjerčićem rokaju te ili prate.
Sve u svemu, došao sam do 8 levela i 12 levela u DZ. Upgrejdi su sranje, CoD4 ima bolje jbt led. Za grafiku se neću žalit jer ionako moja grafička ne može podnijet (ispod minimum req. GTX 460 1GB HAWK) tako da sam igro sve na najniže na 1280x1024 i jedva 30 fps-a. Zamislite si grafičke postavke VERY LOW od GTA 4. Eto, tako izgleda sve na low.
Toliko od mene. Možda se predomislim pa kupim na Kinguinu za 30-ak dolara. Stoga da je meni frend Irac kupio Beta cd key sa Kinguina tako da sam preloado dan prije izlaska.
Ovako moje mišljenje o ovoj i ostalim novijim igrama što se tiče hardware-a...to je čisto pod...avanje ljudi, jer na low sve izgleda kao igra iz 2005 i dalje ti šteka, napuhavaju se procesori a ne trebaju uopće nikakve mrcine, ako već stavite low profil igru onda dajte da ljudi sa low pc-em i igraju, ja kužim da je to open world i ima puno detalja ali ima i puno drugih open world igara koje rade puno bolje.
Al fino je to dogovoreno sa proizvođačima hardware-a i mi tu ostajemo ovce (mi koji nemamo mrcine od proca)
Grafika se u igrama ne mjenja već duže vrijeme samo se radi više na natural lighting efektu koji u igre donosi "bolju" grafiku, a ubisoft je jedna od najvećih kompanija i drži sve konce u svojim rukama.
Igrah betu,vidjeh i reviowe svojih najdrazih jutubera i svi su potvrdili isto što sam ja dozivio.
Bullet sponge, borderlands feel i slicne igre (što mi je NO-NO).
Ako je vec igra Tom Clancy (ALO TOM FREAKIN CLANCY) i skucam nekog s DMR u glavu on treba past. Ne 6 metaka. I kako neka puška moze raditi veci dmg od druge,koriste isti kalibar i iste metke. Bleh.
Kuzim da je ovo RPG,al druge igre bolje zaobidju taj problem,baš kako je TB reko. Warframe je u buducnosti,tu je svašta dopušteno, Destiny ima shieldove i svašta nešto,energetska oruzja. Tu mozes isto što hoces radit. Ovo je radnja u bliskoj buducnosti,sva oprema je danasnja oprema,jednostavno se nemogu al baš NEMOGU ufurat u igru kad pucam po nekom a on nece pa nece past dole. Bolje da su stavili 2x više protivnika a napravili da treba 2x manje metaka da ih se sruši.
Al da,igru necu kupovat. To je sigurno
Ako je vec igra Tom Clancy (ALO TOM FREAKIN CLANCY) i skucam nekog s DMR u glavu on treba past. Ne 6 metaka. I kako neka puška moze raditi veci dmg od druge,koriste isti kalibar i iste metke. Bleh.
A kako bi po tebi onda izgledao gameplay u Dark Zoni ili bilo kojoj drugoj open world FFA PVP zoni, ako bi se moglo headshot-ati ljude s jednim metkom s vrha zgrade? Tko bi to normalan igrao?
Mislim, ja sam svoj pre-order poništio nakon bete, tako da ne fanboyiziram igru, samo pitam.
A kako bi po tebi onda izgledao gameplay u Dark Zoni ili bilo kojoj drugoj open world FFA PVP zoni, ako bi se moglo headshot-ati ljude s jednim metkom s vrha zgrade? Tko bi to normalan igrao?
Mislim, ja sam svoj pre-order poništio nakon bete, tako da ne fanboyiziram igru, samo pitam.
PvP bi imao drukciji balans,nekazem da imam rješenje kako to balansirati ali kako trenutno je,nije dobro.
Puno cheatera,puno ljudi koji abusaju mehaniku da ti skidaju hp a ne postanu rogue a ti kad uzvratis jesi rogue. I totalno je debilno što svaki put kad puknes po protivniku a rogue agent si timer se vrati na 300 sec.
Dakle em svi na mapi vide de si,em ako uzvratis paljbu cooldown sa recimo 1 minute opet ode na 300 sec. Prakticki nema sanse da utekneš jer ce te svi ganjat,mozes samo umrijet.
Ali smatram da headshotovi trebaju bit rewardani,naravno ne 1 shot 1 kill u PvPu ali ako vec jesi u prilici pogodit nekog u glavu trebao bi raditi veci dmg nego sad. Lik je full zgearan i bezveze puca po meni dok ga ja skenjam u glavu 4x i skinem mu jedva pol hp. Nije u redu.
Ovakav stil pucnjave funkcionira u borderlandsu, zato jer je takva tematika. Ovdje baš i ne, pa kvragu oni su u sami naslov stavili tom clancy a bliže je mass effectu.
Ovakve stvari nisu bitne za dosta ljudi, al meni nije baš dobro napravljeno to pucanje iz trećeg lica, prevelik sponge damage za moj ukus u ovakvoj igri. I to ne pričam o realizmu, nego autentičnosti.
Sve u svemu, meh.
Takvog sam i ja mišljenja i razmišljanja, ak budem imao ekipu bar još par ljudi i ak bude po 30-35€ kak je na g2a onda budem vjerojatno uzeo - ovo malo kaj sam igrao bila je dosta zarazna unatoc 1001 mani i razočarenju, možda opetn beta bude bolja :)
Ovo ce biti opet neki overhyped fail po punoj cijeni. Imam osjecaj koda sam ju igrao a nisam.
Vi koji spominjete balans, shvaćate da ste se napucavali na lvlu 8 od navodnih 30 lvl ?(toliko su ih potvrdili). Koga briga kako su puške / sposobnosti balansirane na lvlu 8 (na kojem se nećete zadržavati više od par sati) jednom kad dosegnete max lvl? Ja ću svoj stav o balansu donijeti kad više ljudi dosegne max lvl, a i tek onda ću odlučiti dal ova igra vrijedi moje novce! (ovisno o količini end game contenta). Ja ovu igru tretiram kao mmo. Sve do max lvla je upoznavanje igre / karaktera / priče / svijeta, a na max lvlu kreće igra.
Vi koji spominjete balans, shvaćate da ste se napucavali na lvlu 8 od navodnih 30 lvl ?(toliko su ih potvrdili). Koga briga kako su puške / sposobnosti balansirane na lvlu 8 (na kojem se nećete zadržavati više od par sati) jednom kad dosegnete max lvl? Ja ću svoj stav o balansu donijeti kad više ljudi dosegne max lvl, a i tek onda ću odlučiti dal ova igra vrijedi moje novce! (ovisno o količini end game contenta). Ja ovu igru tretiram kao mmo. Sve do max lvla je upoznavanje igre / karaktera / priče / svijeta, a na max lvlu kreće igra.
Ako je ovo očito na manjim nivoima na većima moze samo bit gore.
Bolje nikako.
ma na ovoj beti nije bilo 10% mogučnosti otvoreno kaj igra nudi.
čekam open betu i nadam se da će tada ubaciti dodatnog sadržaja jer toga mi je naviše falilo u closed beti.
moram vidjet koliko će sadržaja bit unutar igre i koliko lvl-a jer ako kupujem ovu igru onda je mislim igrat na "duže staze" ,a ne da nakon 10-20 sati gameplaya dađem do max lvl-a i više nemam kaj radit.
po meni moraju nabacati puno više sadržaja i neprijatelja jer ovak mi je fakat bila prazna mapa i činilo mi se kao da jedino šta radim je trčim ali sve u svemu igra mi je sasvim ok.
Iskreno ja sam čekao igru sličnu Mass Effect-u i oupće me ne smetaju sponge protivnici! Ipak reklamiraju igru kao vrstu RPG-a. Ali svakome svoje.
Mogu i ja stavit 3 skill ''tree''a u igru sa po par skillova u svaki tree i neke random osobine na loot koji stavljas na pusku i nazvat to RPGom,neznaci da jest.
UHKIF29JCIDA
to je kod za betu the divisiona - mislim da radi jer je iz humble bundlea moj pc to ni u snu ne može pokrenuti
Igra ima dobru platformu grafički i ok priču, e sad ono kaj je bilo u c-beti i ono od kud je ta igra krenula kad su najavljeni prvi traileri je nešto sasvim dugo - po onom ulaznom "gamplay-u" se dao steći dojam da je igra stvarno rpg, tipa skupiš ekipu pa idete očistiti dio grada di bi se nakon čišćenja mogao možda u sanduku nac jedan vrijedan item ( puška HK416 ), pri ulasku pronašli su i vodu ( koja ti dopuni HP ), našli su i mapu sa szanimljivim lokacijama ( novi questovi ) i našli su tu pušku, na kraju kad su sve pobrali ispalili su raketu i pozvali helikopter šta je napravilo aggro ai.-a pa su se morali očajnički braniti da bi uspjeli zadržati to kaj su našli... e to je bila jedna posve druga logika igre, daleko zanimljivija i interesantija za lootanje, leve-anje i sve skupa - ovo kaj je u beti bilo je nažalost onaj standard pd zadnjih 5 ili više godina di su srozali potreban iq za igru da bi je prilagodili priglupim amerima i ostalima da bi mogli igrati te igre na konzolama i da bi se privukao što veći broj igrača da kupi igru, jer to je očito win-win situacija developerima igara - što gluplja to više igrača ( a privući će ih marketingom, trailerima i nekakvom neodrživom grafikom ) a i ujedno što je gluplja/jednostavnija igra to developeri moraju manje truda u nju uložiti a time i manje para, ime je tu, značka tom clancy je tu, za popušit i kupit šansa 95% jedini zajeb koji su napravili je da su pustili ljude da betu igraju :) makar je to bila jaka navlakuša za pre-oreder tak da :(
prije koji mj su tak najavili Fallout 4 ali bar nisu 2 godine drkali sa navlačenjem i filmicima - naravno igra do trena dok nije izašla je već unaprijed bila igra godine, igra kakvu nikad do sad niste doživjeli, ima sve, svjet ogroman i onda dođe, instaliraš i nakon 10 sati gameplaya ju odinstaliraš jer je igra dlc fallouta 3 i to loš dlc..
u zadnje vrijeme stvarno su rijetke igre da imaš 50-100 sati kvalitetnog gameplay-a, zadnje kaj sam u single-p igrao dobro je Tomb Raider ( sad je došao nastavak pa me baš zanima kakav je ) i co-op Payday 2, DayZ sam isto igrao i kupio ali mislim da već svi znaju taj ep o toj igri..
a i najjaci su danas mi stigne od the Division-a mail - thank you for playing !?!?!?!?! wtf niste mi dali da ju igram nego mi poslali poruku da nema nažalost mjesta, da nije bilo dobrih ljudi s foruma (ZeljaCro) nebi je ni uspio isprobati - koji likovi pa to istine nisu..
, ....tipa skupiš ekipu pa idete očistiti dio grada di bi se nakon čišćenja mogao možda u sanduku nac jedan vrijedan item ( puška HK416 ), pri ulasku pronašli su i vodu ( koja ti dopuni HP ), našli su i mapu sa szanimljivim lokacijama ( novi questovi ) i našli su tu pušku, na kraju kad su sve pobrali ispalili su raketu i pozvali helikopter šta je napravilo aggro ai.-a pa su se morali očajnički braniti da bi uspjeli zadržati to kaj su našli...
Možda bi čak bilo bolje da su napravili Dark Zone kao PVE Zonu, gdje bi se morao braniti od NPC-eva dok čekaš helić. Kao neki Horde mode, invazija u Riftu ili sl.
A PVP su mogli napraviti da bude na posebnoj mapi kao The Last of Us.
u zadnje vrijeme stvarno su rijetke igre da imaš 50-100 sati kvalitetnog gameplay-a, zadnje kaj sam u single-p igrao dobro je Tomb Raider ( sad je došao nastavak pa me baš zanima kakav je ) i co-op Payday 2, DayZ sam isto igrao i kupio ali mislim da već svi znaju taj ep o toj igri..
Probaj nešto od From Software-a (Dark Souls, Bloodborne). Neće ti bit žao.
e da i najjaca je stvar kad mi lv viša puška istog ranga ( npr plava ) daje firepower za 200 više ali zato viši lv backpack-a i holstera mi firepower diže za 240 ono wtf !?!?!?
stignu oni to još ispraviti, moždaje ovo bio neki debiliti mod težine, pa možda bude neki survivor mod do će ti biti drastično srezane mogučnosti punjenja health-a i to da ti se health dopunjava tak brzo dok stojiš iza neke zaštite, ili će to jednostavno inplementirati na više level-e - uglavno na bilo koji način na te natjeraju da taktički razmišljaš i uključiš mozak prije nego kaj kreneš ko Rambo po ulicama New York-a trčkarati
Koliko imaš neotvorenih battlepackova na Battlelogu?
Nadajmo se da neće pretjerati i ovima sa season passom mjesečno dati nova, jača oružja, perkove.. il što već. Onda se i ovo pretvara u pay to win...
Valjda će ostati na camo i slične sitnice...
Gold Edition na stemu u sebi sadrži season pass moze neko confirmati? ako da onda planiram kupiti taj gold edition
Gold Edition na stemu u sebi sadrži season pass moze neko confirmati? ako da onda planiram kupiti taj gold edition
Da, ali samo za one koji kliknu "See more". Ostali to ne dobiju.
Edit: Objašnjenje zašto bi finalna PC verzija mogla izgledati kao E3 2014 trailer.