Pa mislim da je to loš potez... zašto ne bi vdijeli unedited gameplay sa neke konzole ili pc? šta to imaju skrivati?
Šte ćemo hype u budućnosti svoditi na odglumljeni trailer i na temelju toga kupovati igre?
jadni mi onda.
Pa mislim da je to loš potez... zašto ne bi vdijeli unedited gameplay sa neke konzole ili pc? šta to imaju skrivati?
Šte ćemo hype u budućnosti svoditi na odglumljeni trailer i na temelju toga kupovati igre?
jadni mi onda.
http://www.hcl.hr/vijesti-procurile-titanfall-alpha-gameplay-snimke-i-detalji-10135-27.html
Evo vam novi gameplay-i
jadni mi onda.
Nije ni danas puno drugačije kod velikog postotka igrača kad malo pogledaš.
jadni mi onda.
Nije ni danas puno drugačije kod velikog postotka igrača kad malo pogledaš.
Pa je, ali blesave su mi te fore sa skriptiranim gameplayom i to onda pokazuju. Ok, jednom pokazati malo da se igra vidi, ali pusti i gameplay nekih običnih smrtnika da se lakše poistovjetimo sa igrom.
Ali velim, sačekati neki doar deal i dojmove sa foruma pa onda vidjeti dal se isplati.
Cilj je da se prije prikaza pravog gameplaya igračima stvori slika o proizvodu u glavi, kul, nabrijana, zakon slika koja će se svakome svidjeti ( cinematic trailer ), tek onda počinju gameplay videa i gamepaly traileri, i to editirana, koji slici koja je korisnicima stvorena daju realan i racionalan oblik, uvjek razočara, makar malo :), jer se u startu uvijek očekuje previše, naročito kod novih IPa. Sad kad ti je glava puna sličica, traileriča i editiranih videa mjesecima, interes za pravi footage ti je pao, kad se i pojavi ( s izlazom igre, ako se smiluju onda prije ), nečeš toliko ići za njima niti će ti previše utjecati na odluku. Već si odlučio, odavno.
Cilj je da se prije prikaza pravog gameplaya igračima stvori slika o proizvodu u glavi, kul, nabrijana, zakon slika koja će se svakome svidjeti ( cinematic trailer ), tek onda počinju gameplay videa i gamepaly traileri, i to editirana, koji slici koja je korisnicima stvorena daju realan i racionalan oblik, uvjek razočara, makar malo :), jer se u startu uvijek očekuje previše, naročito kod novih IPa. Sad kad ti je glava puna sličica, traileriča i editiranih videa mjesecima, interes za pravi footage ti je pao, kad se i pojavi ( s izlazom igre, ako se smiluju onda prije ), nečeš toliko ići za njima niti će ti previše utjecati na odluku. Već si odlučio, odavno.
Slažem se, nevjerovatna je snaga tog marketinga.
upravo pročitao na njihovoj fejsbuk stranici da će biti beta za xbox i pc...detalji dolaze uskoro
upravo pročitao na njihovoj fejsbuk stranici da će biti beta za xbox i pc...detalji dolaze uskoro
Hvala na infromaciji. Upravo sam ih lajkao, pa da vidim sto ce reci
Ovo bi mogla biti prva igra u zadnje 3 godie, osim BF, koju bi mogao zaigrati
Sta su mislili,kada su rekli da ce izbaciti mikrotransakcije?Znaci kupis igru i rokas?
Sta su mislili,kada su rekli da ce izbaciti mikrotransakcije?Znaci kupis igru i rokas?
Da. U normalnom razgovoru to znaci tocno to.
Ali, ovo je EA. To moramo tek vidjeti da bi povjerovali.
P.S. Jedino ne znam dal ce biti DLC-evi, i da li ce se naplacivat?
Ako bude tako,kupi i igraj,ovo bi se moglo jako brzo kupiti...
Kakva će beta biti? Mislim jel ce biti otvorena za sve ili samo za ljude koji su napravili preorder? Napravio sam preorder na g2play ali moram cekati izlazak igre nažalost.
Kakva će beta biti? Mislim jel ce biti otvorena za sve ili samo za ljude koji su napravili preorder? Napravio sam preorder na g2play ali moram cekati izlazak igre nažalost.
Jos ne zele nista otkriti. Moramo se strpiti za informacije.
Nego, moram te razocarati.
EA moze pratiti jedino sluzbene narudzbe preko Origina, tako da ako ce Beta biti samo za preorder, vjerojatno neces moci upasti :/
Toplo se nadam da neće kiksati kao s BF4 (prerani izlazak = brdo bugova)... Igra izgleda sasvim fine, prema onom gameplayu kojeg sam vidio.
Jos ne zele nista otkriti. Moramo se strpiti za informacije.
Nego, moram te razocarati.
EA moze pratiti jedino sluzbene narudzbe preko Origina, tako da ako ce Beta biti samo za preorder, vjerojatno neces moci upasti :/
Da,nažalost. Ništa od bete ako ne bude otvorena,barem za mene. No nadam se da neće igra razočarat i da nisam bezveze bacio pare
preorder? bog ti pomogao... :D
Ja poslije BF4 ne preorderavam ni mlijeko.
Ja poslije BF4 ne preorderavam ni mlijeko.
Signature:
El ima kakvih informacija kad točno počinje beta i dal će bit samo za one koji su preorder napravili ili će biti open?
Ako je nekome promaklo:
http://www.bug.hr/master/vijesti/dodatni-sadrzaji-titanfall/130066.aspx
Uglavnom, nista pametno, samo potvrda da ce izdati DLC-eve.
Minimum system specs. Objavljeno na njihovoj FB stranici.
Min Spec:
CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz or Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM: 4GB RAM
GPU: 512MB VRAM, Radeon HD 4770 or GeForce 8800GT
Min Spec:
Source engine
Min Spec:
Source engine
Možda i bude valjala igra
Beta najvjerojatnije otvorena za sve, a pocinje 14.02.
http://www.bug.hr/master/vijesti/titanfall-beta-bez-prednarudzbe/130181.aspx
Dosle nove informacije, vidi dolje.
Beta najverojatnije otvorena za sve, a pocinje 14.02.
http://www.bug.hr/master/vijesti/titanfall-beta-bez-prednarudzbe/130181.aspx
Očito se jednim djelom žele iskupiti za Battlefield pa stavljaju otvorenu betu
http://www.gamespot.com/articles/titanfall-beta-how-can-you-get-in/1100-6417548/
Očito ipak neće biti open beta.