Za oko 30 minuta izlaze prvi reviewi. Očekujem puno devetki.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidio sam na redditu dok sam nešto drugo browsao thread gdje su ljudi igrali.. Može se igrati tako što ubaciš neki file iz bete... Našao bih ti ali bilo je usput
Vać sam vam zalijepio taj link s exe fileom.
EDIT:
Vidim da je uklonjeno iz naslova teme, ali downloado sam file tak ak neko hoće igrat na taj način evo link s mog dropboxa.
Kolko se sječam samo u Titanfall datoteku ubacite ovaj file i pokrenete igru preko njega i možete igrat igru kada napravite preload. Ne odgovaram za nikakve banove (iako ga nitko nije dobio), koristite ovaj file na vlastiti rizik.
Ako je netko naručio Titanfall sa g2play uskoro treba dobiti key. Meni stigao maloprije, a danas vjerovatno ide i preload.
Kao što sam reako, puno 9 sa pokojom 10 i 8 tu i tamo.
Svaka čast stranicama kao što su IGN, EDGE, Eurogamer i GiantBomb koji če pričekati release da bi dali score igri. Treba testirati servere doj je igra public a ne na zatvorenom eventu.
Neću se zezati sa tim umetanjem, eventualno ću sutra ići preko proxya da zaigram i izguštam se. Bf4 mi već na uši izlazi, tako da jedva čekam.
Ne igram ni ja jos tek 13 mogu u Svedskoj da uzmem igru,ali citam komentare ljudi koji igraju po redditu.
Iskreno koliko god sam uzivao u beti pun mi k.... tih nekih wanna be beta koje su u biti reklama a ne testiranje i fixanje,da nisam vec 15 eura uplatio za igru ne bih je kupovao dok ovo ne fixaju,ali eto ovako cu uzeti ako ne fixaju za mjesec dana (mislim da je to realno vrijeme za ove fixeve koji uopste ne bi trebali da budu u full igri jer ako ne mozes steam engine optimizirati i FPS unlockati) mogu se pozdraviti sa mojim buducim kupovinama kad su njihovi proizvodi u pitanju.
Kao što sam reako, puno 9 sa pokojom 10 i 8 tu i tamo.
Svaka čast stranicama kao što su IGN, EDGE, Eurogamer i GiantBomb koji če pričekati release da bi dali score igri. Treba testirati servere doj je igra public a ne na zatvorenom eventu.
http://www.pcgamer.com/2014/03/10/titanfall-review-in-progress/
čeka i pc gamer isto dok ne zaigraju kako spada.
+1 za njih
Cak me i ugodno iznenadio review PC gamera,opet su mi malo vjeru u igru vratili,iako ovi navedeni fixovi tj nefixovi mi smetaju.
Ne moze me nitko uvjeriti da nisu znali ili imali vremena fixati par uzasnih textura i FPS lock ili bar da imaju first day patch ali ni toga nema koliko sam vidio.
Cak me i ugodno iznenadio review PC gamera,opet su mi malo vjeru u igru vratili,iako ovi navedeni fixovi tj nefixovi mi smetaju.
Ne moze me nitko uvjeriti da nisu znali ili imali vremena fixati par uzasnih textura i FPS lock ili bar da imaju first day patch ali ni toga nema koliko sam vidio.
Daj pusti da igra izađe yebemu pa ćemo se svi uvjeriti jesu li ili nisu fixali itd.
A tebe :) pa govorim ti od strane ljudi koji vec igraju satima sad je Vince za twiterru rekao da nemaju jos fix za FPS unlock ali da rade na tome,igra je deliverala gdje sam se nadao da hoce u lvl designu sve mape su odlicne koliko vidim.
Ali opet zalosno je i amaterski da one texture ocajne su jos tu,i da je FPS lock jos tu.
Osim ako ja i ti necemo dobiti neke bolje kopije igre gdje ce to raditi :P
Ovo sto sam naveo je 110% tocno da nije fixano,samo se nadam da ce brzo.
Nakon onoliko hypea ovolike ocjene su bile i očekivane.
A ipak je to EA, jelte...
Danas novi Nvidia driveri za TitanFall.
http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-335-23-whql-titanfall-drivers
Preload 50 gb LOL
nerazumijem pomamu za titanfallom toliku. vidjevši betu osto sam onak,kinda ok al ništa revolucionarno
jos jedan fps u nizu
zanimljivo.. ako ste primjetili tijekom instalacije pre-loada: 35GB audio fileova.
To će bit yebeni soundtrack.
Why.
Jel se vama skinuo preload brže nego inače? Jer kada nešto skidam brzina mi je max 497 kb/s a noćas 4MB/s
Jel se vama skinuo preload brže nego inače? Jer kada nešto skidam brzina mi je max 497 kb/s a noćas 4MB/s
MaxADSL je povisio brzine za 8 puta brže
Sada ozbiljno: Paketi u originu su kompresirani pa prikazuje lažnu brzinu. Prati brzinu preko bilo kojeg drugog brojača brzine i vidjet češ da skida normalnom brzinom
Igrao sam malo ujutro i radi - TNX
ali ovo me malo brine - http://www.escapistmagazine.com/forums/read/7.844376-Origin-May-Ban-Early-Titanfall-Players-After-All
EDIT: ovaj post je vezan za igranje sa fileom skinutim preko REDIT-a (kliknuo sam reply umjesto citiraj)
MaxADSL je povisio brzine za 8 puta brže
Sada ozbiljno: Paketi u originu su kompresirani pa prikazuje lažnu brzinu. Prati brzinu preko bilo kojeg drugog brojača brzine i vidjet češ da skida normalnom brzinom
Sada ozbiljno,50 GB se skinulo u 4 sata! fifa mi se skidala cijeli dan,BF3 10h tak da nesto je kada je bilo tako brzo.
We're aware that some users may have experienced early issues on PC and Xbox One. We've just pushed a patch that's now recovering servers quickly. Players will load into Private Lobbies much faster and we're continuing to monitor.
Thanks for sticking with us on launch night, we appreciate your support! #Titanfall
Prvi dojam, super, mislim da su teksture bolje, igra malo bolje radi stime da je 80 sec wait time između rundi, ne znam zašto to ne smanje na 45 barem
sve u svemu, odigrao par rundi i zadovoljan sam svime, lijepo izgleda i radi.
Pozdrav, zašto kada želim kupit igru preko meksika pomoću metode modify headers, mi pod državu baca Irsku? a na originu i na paypalu mi je namješteno Hrvatska? I nemogu nikak promjenit na RH
EDIT: Uspio, vidimo se na bojištu ;)