The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.030.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: The Witcher 3
aufhenger kaže...

Eto našao vremena za malo mjerenja. Mjerio FRAPS-om nakon izlaska iz one prve krčme.

Galopirao okolo nekih 8 minuta i na kraju se pobio s dva guštera na nekoj plaži.

Frames - 25437

Time (ms) - 506485

Min - 39

Max - 61

Avg - 50.223

Dobro ti se proc grije s obzirom da ga igra koristi max 25-30%....

16 godina
The Witcher 3

Jel ima na steamu novi patch za skinuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Igra je još lijepša nakon patcha, dosta sličnija onome što je doktor još ranije odradio.

Nije baš...

16 godina

Ima na Guru3D zanimljiv članak da se upotrijebi hairworks na AMD grafičkim karticama.

Meni osobno uzima oko 10 FPS.

... there is no spoon ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 0:40 (aufhenger).
16 godina
ansha kaže...
aufhenger kaže...

Eto našao vremena za malo mjerenja. Mjerio FRAPS-om nakon izlaska iz one prve krčme.

Galopirao okolo nekih 8 minuta i na kraju se pobio s dva guštera na nekoj plaži.

Frames - 25437

Time (ms) - 506485

Min - 39

Max - 61

Avg - 50.223

Dobro ti se proc grije s obzirom da ga igra koristi max 25-30%....

Da, s obzirom da je kućište zatvoreno, grafička dodatno grije sve.

Inače iskoristivost CPU-a kod mene je 51 % (u W3) a i radi na 4,6 GHz.

Ništa nije klokano a grafa radi na skoro 100 %.

... there is no spoon ...
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

tko jos nije ima priliku tu ubosti verziju koja mu pase sa season pass http://bit.ly/1BeTpC4

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Dobio inspiraciju sinoć i napravio novi preset...

Totalno sam zadovoljan, onaj stari nije ni približno dobar...

SLIKA1

SLIKA2

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 1:59 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

SLIKA1

SLIKA2

Ako mozes podijeli i sa nama :P

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

doke ste dosli momci ? evo ja imam 10 sati igre i sad sam igrao sa Ciri... (onaj quest ubijanje vukodlaka i vukova)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 2:40 (MegaTheJohny).

0 0 hvala 0
17 godina
MegaTheJohny kaže...

doke ste dosli momci ? evo ja imam 10 sati igre i sad sam igrao sa Ciri.

18 sati; sa main questom još nisam bio kod onih babaroga... Brzo tebi to ide..

Ja sam nakon deset sati izašo sa prvog područja, (rastanak sa Vesemirom)

14 godina
The Unforgiven kaže...
Već sam 5-6 sati u onom prvom dijelu a imam osjećaj koda nisam istražio ni pola, igretina!

Pa ni nisi! 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina

Ja sam sa nekih 12 sati došao do okolice Vizime. Još nisam prvi quest tamo prihvatio (da se nađem sa nekim likom u inn-u), samo trčkaram okolo i istražujem čega ima. Ali kako ovi lvl sporo dolaze to je strašno 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Tko ima AMD, performanse HairWorksa može fixati podešavanjem teselacije ručno na 2-4-16x u driverima kroz profil za igru (novi).

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

SLIKA1

SLIKA2

Doktore daj nam uputstva i linkove da to skinemo 

I da, koliko udara taj novi present ima na performanse?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 9:16 (Comi123).
16 godina
Tonči kaže...

Tko ima AMD, performanse HairWorksa može fixati podešavanjem teselacije ručno na 2-4-16x u driverima kroz profil za igru (novi).

A radi i sa 32x i 64x?

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Muku mucim sa lvl up. Pokusavam odradit sve side questove i istrazit mapu, da se bolje pripremim za main story.. Na onim plocama za questove je objeseno po 5-6 ugovora, a kad ih sve uzmem ispadne mi uvik da dobijem 1-2 quest?? to je normalno?

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fanaticni gejmer kaže...

Muku mucim sa lvl up. Pokusavam odradit sve side questove i istrazit mapu, da se bolje pripremim za main story.. Na onim plocama za questove je objeseno po 5-6 ugovora, a kad ih sve uzmem ispadne mi uvik da dobijem 1-2 quest?? to je normalno?

Nisu sve questovi što vise na notice boardu, nešto je jednostavno - notice ili obavijest. Ali da, lvl dolaze užasno sporo. 

16 godina
odjavljen
Butcher kaže...
Tonči kaže...

A radi i sa 32x i 64x?

Radi vjerojatno, ali nema ni smisla niti imaš hardver za to gurati. 16x je već sasvim dovoljno. Dovoljno je i 4, ali kako god. Upravo je problem što HW bez ručne postavke pokušava gurati 64.

http://i.imgur.com/2wyxv90.jpg

https://www.reddit.com/r/witcher/comments/36jpe9/how_to_run_hairworks_on_amd_cards_without/

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 10:13 (Tonči).
12 godina
neaktivan
quickr kaže...

Nisu sve questovi što vise na notice boardu, nešto je jednostavno - notice ili obavijest. Ali da, lvl dolaze užasno sporo. 

Primjetio sam to. Mapa je prokleto dobra, pokusavam obradit sve upitnike i lokacije na mapi. Nasao sam odlicne diagrame za oklope, odmah na pocetku acta 1, problem treba cekat lvl33 :/

lvl 7 za sad, pokusat cu zaboravit ove brige i prepustit se igri. 

play2much
14 godina
fanaticni gejmer kaže...
quickr kaže...

Primjetio sam to. Mapa je prokleto dobra, pokusavam obradit sve upitnike i lokacije na mapi. Nasao sam odlicne diagrame za oklope, odmah na pocetku acta 1, problem treba cekat lvl33 :/

lvl 7 za sad, pokusat cu zaboravit ove brige i prepustit se igri. 

Lvl33 sljedeće godine... možda  

Pokušavam i ja "rješavati" te upitnike ali kaj kad dođem do jednog a tamo neka živina lvl20, pa dođem do drugog, hrpa bandita lvl15, pa dobijem quest, preporučeni lvl29... 

12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
MegaTheJohny kaže...

ja sam nakon 9 izašao iz prvog dijela, a sad sam mozda jedno 1.5 sati u drugom dijelu rijesava uglavnom main story pa cu sad nazad na side questove...kojih babaroga? Jesi igra sa Ciri i ubijao neke vukove ?

17 godina
trolljegeren kaže...

Ako mozes podijeli i sa nama :P

Comi123 kaže...

Evo link na službeni forum u moju temu da ne linkam sve posebno

Maknut exposure efekt radi kojeg bi Geraltova kosa i trava na suncu dobila sjajni oblik, smanjen kontrast da sjene na nekim mjestima ne budu pretamne i još mnoge sitne prepravke kod tonova, (okinuto negdje 250 screenshotova za usporedbu ; tako da na prvu se i ne vidi drastični pomak, ali je tu)

Ovo je otprilike usporedba

vanilla igra VS ReShade SFX v2

Finalna verzija nije baš takva, ali jako blizu; ovdje je bilo malo previše zelenog filtera pa sam to korigiro, (ako je previše zelene tinte u šumovitim područjima je to jednostavno prezeleno, kao šta su sada zaljepili žuzilo) ali razlika je otprilke takva između te dvije verzije

Uglavnom, ovako sada izgleda igra...

@MegaTheJohny

Nisam još igro sa Ciri...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 10:52 (doktor1).
14 godina
doktor1 kaže...

Comi123 kaže...

Evo link na službeni forum u moju temu da ne linkam sve posebno

Maknut exposure efekt radi kojeg bi Geraltova kosa i trava na suncu dobila sjajni oblik, smanjen kontrast da sjene na nekim mjestima ne budu pretamne i još mnoge sitne prepravke kod tonova, (okinuto negdje 250 screenshotova za usporedbu ; tako da na prvu se i ne vidi drastični pomak, ali je tu)

Ovo je otprilike usporedba

vanilla igra VS ReShade SFX v2

Finalna verzija nije baš takva, ali jako blizu; ovdje je bilo malo previše zelenog filtera pa sam to korigiro, (ako je previše zelene tinte u šumovitim područjima je to jednostavno prezeleno, kao šta su sada zaljepili žuzilo) ali razlika je otprilke takva između te dvije verzije

Uglavnom, ovako sada izgleda igra...

Pitao te kolega gore ima li utjecaja na performanse i mora li se kopati išta po dodatnim opcijama?
P.s. imaš jedan tipfeler na onoj temi (adjuct) koji baš bode u oči!
Inače, hvala na ovome, definitivno ću isprobati.

Za sada, Ultra-High, s foliage na Low s postavkama nVidia CP-a kako si rekao, i oko 50ak FPS-a.
1080p, GTX 770.
Ali mislim da ću ipak zakucati na 60 i staviti sve na High, jer prvenestveno je ovo igra koja se igra zbog priče.

A kad bude prilika, Ultrat sve do nebesa :D

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
The Witcher 3

Nema udara na performasne; nisam koristio postproces efekte koji imaju udara na FPS.

Možda skine 1 FPS...

Netreba ništa čačkat nego samo podesit gamu unutar igre! A to ne mogu reći koliko jer svaki monitor je drugačije postavljen...

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
MegaTheJohny kaže...
doktor1 kaže...
MegaTheJohny kaže...

ja sam nakon 9 izašao iz prvog dijela, a sad sam mozda jedno 1.5 sati u drugom dijelu rijesava uglavnom main story pa cu sad nazad na side questove...kojih babaroga? Jesi igra sa Ciri i ubijao neke vukove ?

Kako si uspio nabiti lvl 9 u prvom dijelu ? Je li igras na easy ?

Darko
17 godina
The Witcher 3

Čitaj...

Pričamo o satima!

On je iz prvog djela izašo nakon 9 sati

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

Nema udara na performasne; nisam koristio postproces efekte koji imaju udara na FPS.

Možda skine 1 FPS...

Netreba ništa čačkat nego samo podesit gamu unutar igre! A to ne mogu reći koliko jer svaki monitor je drugačije postavljen...

Budući da si isključio PM, hvala.
Već sam si manje više gledao u onom službenom nVidinom testu (tweak/perforamance) i jučer sam sat vremena igrao a 2+ sata isprobavao razne postavke.
I sviđa mi se koliko igra dobro izgleda na nižim postavkama sa super performansama.

Naravno Foliage nipošto Ultra. AA već jesam isključio, koristim postavke kao ti nVidia Control Panela.
Teksture naravno, na high jer se tu i tamo primijeti (godovi na drvetu) i slično.

Još jednom stari, hvala!
Ali ako mi s nekim postavkama locka 60, mogu malo kompenzirati podizanjem nekih postavki.
Jer, jedno je 60 FPS-a u mirnom, otvorenom prostoru.
No kad se uđe u grad, ili kad su velike bitke po noći s puno sjena, tu nastaje banana.

I naravno, dodam tvoj SweetFX/Reshade (whatever it calls) i da vidiš ljubavi.

17 godina
The Witcher 3

Zanimljjivo da i likovi iz sidequestova id u "dnevnik"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ima se što raditi i u prvom dijelu... dosta toga zapravo je otvoreno i šire je nego što prvi dojam stvara utisak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Jel ti još to o onom prvom području?

Inače od akda sam prestao koristi opciju roll te većinom radidti doge borba je drastično bolja... Ponekad treba napraviti roll ako je više beštija okolo, ali parry+dodge su super...

I borba je stepenicu iznad one u WItcheru 2

Dark Mode je must igrati!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice