The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.145
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3

Da, jako rijetko imam vremena igrati se pa mi sporo ide. :) Taman tražim sastojke za bombu za ghoul nest kraj battlefielda...

13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Jel ti još to o onom prvom području?

Inače od akda sam prestao koristi opciju roll te većinom radidti doge borba je drastično bolja... Ponekad treba napraviti roll ako je više beštija okolo, ali parry+dodge su super...

I borba je stepenicu iznad one u WItcheru 2

Dark Mode je must igrati!

Lul to si tek sada skontao :) Ja znam baratati machem isto onako kao Geralt u stvarnom zivotu i imam veliko iskustvo u borilackim vjestinama. Kada sam prvi put krenuo igrati witchera (witcher 3 mi je prvi witcher), uspio sam na samom pocetku igre ubiti vukove 5. lvl, a nikad prije nisam igrao witchera, a to je sve zahvaljujuci iskustvu iz stvarnog zivota, jer borba u witcheru je mnogo slicna u pravom zivotu, kretnja odlicna. Neko bi rekao da je borba cudna, ali vjerujte da je mnogo slicna realnoj borbi iz stvarnog zivota, ima tu i izostataka gdje Geralt lomi fiziku, ali to necemo komentarisati jer je ovo ipak igra. 

Kada se borite uvijek pazite da nemate protivnike iza ledja, vec da su svi ispred vas da vas mogu napadati jedan po jedan, a ne svi odjednom, a najbolje je koristiti roll u takvoj situaciji. KAda dodgujete protivnika nemojte bjezati nazad, vec sa strane se izmaknite protivniku i kontrirajte ga, ovo najvise pali protiv protivnika koji nosi stit, ali pali i protiv skoro svakog protivnika, sjecam se da sam griffina ubio veoma lako ovom taktikom i onog medvjeda lvl 8. 

Darko
17 godina
DarkoKwon kaže...

Ja znam baratati machem isto onako kao Geralt u stvarnom zivotu i imam veliko iskustvo u borilackim vjestinama. Kada sam prvi put krenuo igrati witchera (witcher 3 mi je prvi witcher), uspio sam na samom pocetku igre ubiti vukove 5. lvl, a nikad prije nisam igrao witchera, a to je sve zahvaljujuci iskustvu iz stvarnog zivota,

Sada ga fantaziraš!

Kakva vražiji stvarni život, kakvi bakrači!

Igram na Dark Mode težini i na lvlu 5 sam bez problema rješavo čopr ghoulova lvl 9. kada se koristi prava mehanika plus znakovi i potioni nije problem

niakakv vražiji stvarni život nema veze sa time, šta ti je!

16 godina
The Witcher 3

Ja rekreativno vozim auto već godinama na Grobniku i jedino mi je to pomoglo da prođem career u Project CARS na Pro... not. Aj daj molim te :D

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

U stvarnom životu sam konobar pa mi nije problem potione miješat.. ko gemišt samo malo drikčiji sastojci...

U stvarnom životu sam bravar pa mi nije problem kraftat oružja..,.

US server keke013#2101
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Sjećam se da nakon šta je u jednom traielru Geralt izvuko mač i on je imo svjetleće oznake runa odmah su krenula pitanja dali će toga biti  i u igri

E pa mač svjetli kada stavimo rune...

I to ko božićno drvce ovisno o runama...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
keke13 kaže...

U stvarnom životu sam konobar pa mi nije problem potione miješat.. ko gemišt samo malo drikčiji sastojci...

Začudio bih se koliko konobara nezna pošteni gemišt složiti 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ja sam u stvarnom životu inženjer, ali nije mi pomoglo u Splinter Cellu da hakiram kamere. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

Ja sam u stvarnom životu inženjer, ali nije mi pomoglo u Splinter Cellu da hakiram kamere. 

To je zato što nisi tehničar 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
10 godina
The Witcher 3

Naišao sam na bug. Ono kad sretneš Yen i odeš us njom u grad (gdje  Geraldu obrije lik bradu i kad moraš se obući i pitati onog lika nekaj, taj lik nestane i njegovo ime brzo leti po ekranu.  kako da to riješim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Patchiraj igru na 1.0.3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Zajeb kaže...

Patchiraj igru na 1.0.3.

Neće mi se obrisati save?

16 godina
pqweasdyxc kaže...
Zajeb kaže...

Patchiraj igru na 1.0.3.

Neće mi se obrisati save?

Neće.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
17 godina
The Witcher 3

Jel ko pokusao ubiti ona 2 wyverna na vrh brda, u No Man's Land? Pokusao sam par puta i odustao, vratit cu se poslije, jer bilo koji dodir uzmi mi odmah svu energiju. I zna li ko gdje ima blacksmith? Dosad sam nasao samo Armorer-e, ne mogu nigdje napravit oruzje za koje imam sastojke.

0 0 hvala 0
17 godina
H4X0R kaže...

I zna li ko gdje ima blacksmith? Dosad sam nasao samo Armorer-e, ne mogu nigdje napravit oruzje za koje imam sastojke.

Pa ako neznaš di ima u No Mans Landu otiđi do onog u White Orchardu...

16 godina
H4X0R kaže...

Jel ko pokusao ubiti ona 2 wyverna na vrh brda, u No Man's Land? Pokusao sam par puta i odustao, vratit cu se poslije, jer bilo koji dodir uzmi mi odmah svu energiju. I zna li ko gdje ima blacksmith? Dosad sam nasao samo Armorer-e, ne mogu nigdje napravit oruzje za koje imam sastojke.

E sad lijepo IRL upiši tečaj mačevanja, pomoći će ti iako si 20 levela niži.

11 godina
mrsmith kaže...
H4X0R kaže...

E sad lijepo IRL upiši tečaj mačevanja, pomoći će ti iako si 20 levela niži.

Ja ispunio online prijavnicu al kažu da je navala ovih dana... nema mjesta više

US server keke013#2101
17 godina
doktor1 kaže...
H4X0R kaže...

I zna li ko gdje ima blacksmith? Dosad sam nasao samo Armorer-e, ne mogu nigdje napravit oruzje za koje imam sastojke.

Pa ako neznaš di ima u No Mans Landu otiđi do onog u White Orchardu...

Nasao sam evo upravo u Lindenvale-u. A ako mislis na onog patuljka u prvom dijelu, i on je Armorer.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 15:46 (H4X0R).
17 godina
The Witcher 3

Koliiko point of interesta na najistočnijem najzapadniejm djelu No mans Landa... A di su još oni neobilježeni...

No Mans Land mi se čini da je veći od cjele mape GTA V, a vjerovatno i je; jer piše da su No Man’s Land i  Skellige Islands skupa veliki 136 km2, a GTA V je velik 81 km2

A evo koliko je Skellige Island veći od White Orchard mape

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 15:54 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Misliš najzapadnijem :) - ja na istoku vidim samo jedan upitnik

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 15:52 (mrsmith).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Da malo sam pobrko....

Ali ovo sve na slici je samo zapad te mape, istok, sjever i jug se ne vide..

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 15:56 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ima koji mod za torbicu ?

Neznan sta prodat, sta neprodat. U W2 sam koristija onaj infinite bag, sad bi mi isto dobro dosa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

Sjećam se da nakon šta je u jednom traielru Geralt izvuko mač i on je imo svjetleće oznake runa odmah su krenula pitanja dali će toga biti  i u igri

E pa mač svjetli kada stavimo rune...

I to ko božićno drvce ovisno o runama...

Na jednoj se službenoj slici vidjela uglata glagoljica. Bilo bi epic da su to ubacili u samu igru.

Što se svjetlucanja mača tiče, svjetlucao je u W1, najbolje da to neće ubaciti u ovo :)

Samo što je puno bolje ovdje izvedeno.

Sudeći prema tvojim slikama.

Zajeb kaže...

Neznan sta prodat, sta neprodat. U W2 sam koristija onaj infinite bag, sad bi mi isto dobro dosa.

Jake ti fore igrati s tim.

Mislim, ako tebi je - go for it.

Inače, prodaj knjige, pročitaj pa prodaj.

I sve iteme koje ne možeš craftati u nešto.

Ili iz nečega dobiti nešto korisno.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
Zajeb kaže...

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3/?

17 godina
The Witcher 3

I evo ga...

2560x1440, Ultra, ReShade/SFX, jim2poin0 CheatEngine table za slobodnu kameru i manipulaciju vremenom

Stavio sam ultra + 1440p da screenshotovi budu ljepši

Hanged Man's Tree

Hanged Man's Tree noć

Hangman's Alley

Novigrad

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 18:29 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Noć je definitivno presvjetla. Nema nigdje izvora svjetlosti a izgleda ko da se nevrijeme sprema, a ne mrkli mrak.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 17:11 (Bukva).
17 godina
The Witcher 3

Nije oblačno već je mjesečina - mjesec izvor svjetlosti...

A i neću za igru napravit mrkli mrak da nemoš igrat!

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 17:16 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ovo je zapravo prolicno blizu pravom zivotu za vrijeme punog mjeseca! Ali pitanje je jeli se mijenaju mjeseceve mjene?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

Ali pitanje je jeli se mijenaju mjeseceve mjene?

Nasukalo mi i šundralo barku u igri radi simuliranjua plime i oseke. Pa se ti misli vičeru!! Sad u škver i šmirglaj...

10 godina
The Witcher 3

to mi se dešava

Verzija igre 1.0.2

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 18:50 (pqweasdyxc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice