- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
doke ste dosli momci ? evo ja imam 10 sati igre i sad sam igrao sa Ciri... (onaj quest ubijanje vukodlaka i vukova)
doke ste dosli momci ? evo ja imam 10 sati igre i sad sam igrao sa Ciri.
18 sati; sa main questom još nisam bio kod onih babaroga... Brzo tebi to ide..
Ja sam nakon deset sati izašo sa prvog područja, (rastanak sa Vesemirom)
Pa ni nisi! 
Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Ja sam sa nekih 12 sati došao do okolice Vizime. Još nisam prvi quest tamo prihvatio (da se nađem sa nekim likom u inn-u), samo trčkaram okolo i istražujem čega ima. Ali kako ovi lvl sporo dolaze to je strašno 
Tko ima AMD, performanse HairWorksa može fixati podešavanjem teselacije ručno na 2-4-16x u driverima kroz profil za igru (novi).
Doktore daj nam uputstva i linkove da to skinemo 
I da, koliko udara taj novi present ima na performanse?
Tko ima AMD, performanse HairWorksa može fixati podešavanjem teselacije ručno na 2-4-16x u driverima kroz profil za igru (novi).
A radi i sa 32x i 64x?
Muku mucim sa lvl up. Pokusavam odradit sve side questove i istrazit mapu, da se bolje pripremim za main story.. Na onim plocama za questove je objeseno po 5-6 ugovora, a kad ih sve uzmem ispadne mi uvik da dobijem 1-2 quest?? to je normalno?
Muku mucim sa lvl up. Pokusavam odradit sve side questove i istrazit mapu, da se bolje pripremim za main story.. Na onim plocama za questove je objeseno po 5-6 ugovora, a kad ih sve uzmem ispadne mi uvik da dobijem 1-2 quest?? to je normalno?
Nisu sve questovi što vise na notice boardu, nešto je jednostavno - notice ili obavijest. Ali da, lvl dolaze užasno sporo.
A radi i sa 32x i 64x?
Radi vjerojatno, ali nema ni smisla niti imaš hardver za to gurati. 16x je već sasvim dovoljno. Dovoljno je i 4, ali kako god. Upravo je problem što HW bez ručne postavke pokušava gurati 64.
http://i.imgur.com/2wyxv90.jpg
https://www.reddit.com/r/witcher/comments/36jpe9/how_to_run_hairworks_on_amd_cards_without/
Nisu sve questovi što vise na notice boardu, nešto je jednostavno - notice ili obavijest. Ali da, lvl dolaze užasno sporo.
Primjetio sam to. Mapa je prokleto dobra, pokusavam obradit sve upitnike i lokacije na mapi. Nasao sam odlicne diagrame za oklope, odmah na pocetku acta 1, problem treba cekat lvl33 :/
lvl 7 za sad, pokusat cu zaboravit ove brige i prepustit se igri. 
Primjetio sam to. Mapa je prokleto dobra, pokusavam obradit sve upitnike i lokacije na mapi. Nasao sam odlicne diagrame za oklope, odmah na pocetku acta 1, problem treba cekat lvl33 :/
lvl 7 za sad, pokusat cu zaboravit ove brige i prepustit se igri. 
Lvl33 sljedeće godine... možda
Pokušavam i ja "rješavati" te upitnike ali kaj kad dođem do jednog a tamo neka živina lvl20, pa dođem do drugog, hrpa bandita lvl15, pa dobijem quest, preporučeni lvl29... 
doke ste dosli momci ? evo ja imam 10 sati igre i sad sam igrao sa Ciri.
18 sati; sa main questom još nisam bio kod onih babaroga... Brzo tebi to ide..
Ja sam nakon deset sati izašo sa prvog područja, (rastanak sa Vesemirom)
ja sam nakon 9 izašao iz prvog dijela, a sad sam mozda jedno 1.5 sati u drugom dijelu rijesava uglavnom main story pa cu sad nazad na side questove...kojih babaroga? Jesi igra sa Ciri i ubijao neke vukove ?
Ako mozes podijeli i sa nama :P
Doktore daj nam uputstva i linkove da to skinemo 
I da, koliko udara taj novi present ima na performanse?
Evo link na službeni forum u moju temu da ne linkam sve posebno
Maknut exposure efekt radi kojeg bi Geraltova kosa i trava na suncu dobila sjajni oblik, smanjen kontrast da sjene na nekim mjestima ne budu pretamne i još mnoge sitne prepravke kod tonova, (okinuto negdje 250 screenshotova za usporedbu
; tako da na prvu se i ne vidi drastični pomak, ali je tu)
Ovo je otprilike usporedba
vanilla igra VS ReShade SFX v2
Finalna verzija nije baš takva, ali jako blizu; ovdje je bilo malo previše zelenog filtera pa sam to korigiro, (ako je previše zelene tinte u šumovitim područjima je to jednostavno prezeleno, kao šta su sada zaljepili žuzilo) ali razlika je otprilke takva između te dvije verzije
Uglavnom, ovako sada izgleda igra...
Evo link na službeni forum u moju temu da ne linkam sve posebno
Maknut exposure efekt radi kojeg bi Geraltova kosa i trava na suncu dobila sjajni oblik, smanjen kontrast da sjene na nekim mjestima ne budu pretamne i još mnoge sitne prepravke kod tonova, (okinuto negdje 250 screenshotova za usporedbu
; tako da na prvu se i ne vidi drastični pomak, ali je tu)
Ovo je otprilike usporedba
vanilla igra VS ReShade SFX v2
Finalna verzija nije baš takva, ali jako blizu; ovdje je bilo malo previše zelenog filtera pa sam to korigiro, (ako je previše zelene tinte u šumovitim područjima je to jednostavno prezeleno, kao šta su sada zaljepili žuzilo) ali razlika je otprilke takva između te dvije verzije
Uglavnom, ovako sada izgleda igra...
Za sada, Ultra-High, s foliage na Low s postavkama nVidia CP-a kako si rekao, i oko 50ak FPS-a.
1080p, GTX 770.
Ali mislim da ću ipak zakucati na 60 i staviti sve na High, jer prvenestveno je ovo igra koja se igra zbog priče.
A kad bude prilika, Ultrat sve do nebesa :D
Nema udara na performasne; nisam koristio postproces efekte koji imaju udara na FPS.
Možda skine 1 FPS...
Netreba ništa čačkat nego samo podesit gamu unutar igre! A to ne mogu reći koliko jer svaki monitor je drugačije postavljen...
Čitaj...
Pričamo o satima!
On je iz prvog djela izašo nakon 9 sati
Nema udara na performasne; nisam koristio postproces efekte koji imaju udara na FPS.
Možda skine 1 FPS...
Netreba ništa čačkat nego samo podesit gamu unutar igre! A to ne mogu reći koliko jer svaki monitor je drugačije postavljen...
Budući da si isključio PM, hvala.
Već sam si manje više gledao u onom službenom nVidinom testu (tweak/perforamance) i jučer sam sat vremena igrao a 2+ sata isprobavao razne postavke.
I sviđa mi se koliko igra dobro izgleda na nižim postavkama sa super performansama.
Naravno Foliage nipošto Ultra. AA već jesam isključio, koristim postavke kao ti nVidia Control Panela.
Teksture naravno, na high jer se tu i tamo primijeti (godovi na drvetu) i slično.
Još jednom stari, hvala!
Ali ako mi s nekim postavkama locka 60, mogu malo kompenzirati podizanjem nekih postavki.
Jer, jedno je 60 FPS-a u mirnom, otvorenom prostoru.
No kad se uđe u grad, ili kad su velike bitke po noći s puno sjena, tu nastaje banana.
I naravno, dodam tvoj SweetFX/Reshade (whatever it calls) i da vidiš ljubavi.
Ima se što raditi i u prvom dijelu... dosta toga zapravo je otvoreno i šire je nego što prvi dojam stvara utisak.
Jel ti još to o onom prvom području? 
Inače od akda sam prestao koristi opciju roll te većinom radidti doge borba je drastično bolja... Ponekad treba napraviti roll ako je više beštija okolo, ali parry+dodge su super...
I borba je stepenicu iznad one u WItcheru 2
Dark Mode je must igrati!
Da, jako rijetko imam vremena igrati se pa mi sporo ide. :) Taman tražim sastojke za bombu za ghoul nest kraj battlefielda...
Ja znam baratati machem isto onako kao Geralt u stvarnom zivotu i imam veliko iskustvo u borilackim vjestinama. Kada sam prvi put krenuo igrati witchera (witcher 3 mi je prvi witcher), uspio sam na samom pocetku igre ubiti vukove 5. lvl, a nikad prije nisam igrao witchera, a to je sve zahvaljujuci iskustvu iz stvarnog zivota,
Sada ga fantaziraš!
Kakva vražiji stvarni život, kakvi bakrači!
Igram na Dark Mode težini i na lvlu 5 sam bez problema rješavo čopr ghoulova lvl 9. kada se koristi prava mehanika plus znakovi i potioni nije problem
niakakv vražiji stvarni život nema veze sa time, šta ti je!
Ja rekreativno vozim auto već godinama na Grobniku i jedino mi je to pomoglo da prođem career u Project CARS na Pro... not. Aj daj molim te :D
U stvarnom životu sam konobar pa mi nije problem potione miješat.. ko gemišt samo malo drikčiji sastojci...
U stvarnom životu sam bravar pa mi nije problem kraftat oružja..,. 
Sjećam se da nakon šta je u jednom traielru Geralt izvuko mač i on je imo svjetleće oznake runa odmah su krenula pitanja dali će toga biti i u igri
U stvarnom životu sam konobar pa mi nije problem potione miješat.. ko gemišt samo malo drikčiji sastojci...
Začudio bih se koliko konobara nezna pošteni gemišt složiti 
Ja sam u stvarnom životu inženjer, ali nije mi pomoglo u Splinter Cellu da hakiram kamere.