Mislio sam samo na macovanje, nisam mislio na hakovanje kamera u splinter selu, mnogo ste arogantni.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nego, sta vi radite sa itemima za craftanje, vendoru prodajete ili radite upgrade?
Ja ostao bez golda skoro samo sto sam pokusao da napravim iron bars itd :D
Jel ti još to o onom prvom području?
Inače od akda sam prestao koristi opciju roll te većinom radidti doge borba je drastično bolja... Ponekad treba napraviti roll ako je više beštija okolo, ali parry+dodge su super...
I borba je stepenicu iznad one u WItcheru 2
Dark Mode je must igrati!
Lul to si tek sada skontao :) Ja znam baratati machem isto onako kao Geralt u stvarnom zivotu i imam veliko iskustvo u borilackim vjestinama. Kada sam prvi put krenuo igrati witchera (witcher 3 mi je prvi witcher), uspio sam na samom pocetku igre ubiti vukove 5. lvl, a nikad prije nisam igrao witchera, a to je sve zahvaljujuci iskustvu iz stvarnog zivota, jer borba u witcheru je mnogo slicna u pravom zivotu, kretnja odlicna. Neko bi rekao da je borba cudna, ali vjerujte da je mnogo slicna realnoj borbi iz stvarnog zivota, ima tu i izostataka gdje Geralt lomi fiziku, ali to necemo komentarisati jer je ovo ipak igra.
Kada se borite uvijek pazite da nemate protivnike iza ledja, vec da su svi ispred vas da vas mogu napadati jedan po jedan, a ne svi odjednom, a najbolje je koristiti roll u takvoj situaciji. KAda dodgujete protivnika nemojte bjezati nazad, vec sa strane se izmaknite protivniku i kontrirajte ga, ovo najvise pali protiv protivnika koji nosi stit, ali pali i protiv skoro svakog protivnika, sjecam se da sam griffina ubio veoma lako ovom taktikom i onog medvjeda lvl 8.
LOL
Evo kako izgleda armor koji sam kupio...
A baš sam htjeo haljinicu sa slike za vještca...
MOzda je to neki drugi dlc set
Igram igru 15 tak sati i znam da se ova igra dugo igra ali dosadno je da nicega skorom nigdije nama.
Exp se dobiva na kapaljku, protivnici su dosta brzi i izdrzljivi a dok mene lupe par puta umrem a ja njih moram 15 puta ako su jaci level i bude ih po nekoliko odjenom.
Bombe nemogu nigdije naci, sve skupljam posvuda.
Otisao sam cak do novigrada da bih nasao mozda nesto bolji mac ili bombe ali niti tamo nema nicega da se kupi.
Novaca da ne govorim kako je tesko zaraditi pa skorom pa nemoguce a oruzje i armor se brzo trose pa ih treba popravljati tako da jedva sam imao za popravke na pocetku.
Igra mi je zanimljiva inace je nebih toliko do sada niti igrao ali svi su puno jaci od mene i stvari se tesko nabavljaju.
Vidim da su ranije neki pitali i pisali za ultra da li vrti na gtx770
Ja sam probao osobno i bude između 35 i 40 fps-a
Ali dosta stvari sam i stavio na low da dobijem oko 60 fpsa što je po mome jedino i najbolje za glatko igranje
Kako netko može reći da ide glatko s 40 fps-a ?
Pa užas je igrat ispod 60,to je sve jedan veliki lag.Ajde najmanje s 50 bih mozda probao.
Svaka čast onom tko igra s 30 ili 40 .
Kad se može slobodno putovati u Novigrad?
ne znam za vas al me vec pocinje nervirat igra :)
em izbacuje svakih sat vremena, nemozes se popet na konja kad oces, sa konjem nemos proci kroz obican prolaz ko da nesto ima pa zapinje itd itd ubise ove sitnice ...
Kad se može slobodno putovati u Novigrad?
No Man's Land i Novigrad su jedna regija.
Nakon šta rješiš griffina u White Orchardu i poćakulaš sa Vesemirom odeš popričat sa Tywin Lanisterom i onda kreće sloboda....
A ako misliš na blokadu na mostu ja sam sreo nekog tipa koji mi je reko di nabavit propusnicu...
A možeši zaobić blokadu sa barkom....
ma jok inače ovako svaki prolaz bilo šta....
a zadnji driveri za gtx 970 da ne pričam kolko se često ruše...
ne znam za vas al me vec pocinje nervirat igra :)
em izbacuje svakih sat vremena, nemozes se popet na konja kad oces, sa konjem nemos proci kroz obican prolaz ko da nesto ima pa zapinje itd itd ubise ove sitnice ...
Ja zato odustajem i čekam da se to sredi.
Ne mogu ni 10 minuta igrat da me ne izbaci :)
OSobno me na 1.0.3 jos ni jednom nije izbacilo niti ima ikakvih poteskoca. Vjerojatno je problem do nvidijinih drivera.
OSobno me na 1.0.3 jos ni jednom nije izbacilo niti ima ikakvih poteskoca. Vjerojatno je problem do nvidijinih drivera.
Nope, imo sam jedan crash prije updatea...
Niakkvih problema ovdje...
Dosta se ljudi zali na rusenje igre.
Za zivo cudo ali ja nemam nikakvih problema i jos je svako malo minimiziram u tray da odem na desktop i nikada se nije srusila niti na 1.02 niti na 1.03
Dugo nisam igrao igru koja ovako jede vrijeme, dugo...
Definitivno najbolja igra koju sam igrao u posljednjih par godina. Možda bih se čak usudio reći i najbolja, ali taj ću sud donijeti kada završim. Međutim, dok završim ovu igretinu potrajat će još mnogo
Mene nervira sto neznam probit protivnicki blok, a da ne kazem koliko je teska borba protiv vise agresivnih neprijatelja (vukovi, wargovi). Igram na jednu stepenicu nize od najteze razine i mogu reci zasad sam ugodno iznenadjen tezinom. Nema se ni love, a roasted chicken vrijedi zlata. Meditacija useless.
Ja nisam imao problema sa rušenjem, nego sa freezom u inventory-u, riješeno tako da sam u video opcijama frame limiter stavio na limitless, prije je bio na 60, probajte to možda riješi rušenje.
Sumnjam da se može biti više od 4. al eto, pitam
također i mene,našao sam riješenje za sada ali ne mislim igrati tako dok opet netko ne izbaci patch!
1.u nvidia control panelu forsiraš POWER MANAGMENT MODE:Prefer maximum performance
2.da osakatiš grafulju(downclock)
jedino sam tako uspio odigrati sat vremena u komadu,eto do sada,idem na spavanje pa ču probat još sutra...
btw probao s dda clean uninstall drivere pa ponovo nove bez nv.experienca nije pomoglo!
@doktor1
Si mijenjao sta u postavkama ili sve vecinom na high igras i sjene na mediumu? Jer ti igra izgleda fantasticno plus onaj preset :)
Igram igru 15 tak sati i znam da se ova igra dugo igra ali dosadno je da nicega skorom nigdije nama.
Exp se dobiva na kapaljku, protivnici su dosta brzi i izdrzljivi a dok mene lupe par puta umrem a ja njih moram 15 puta ako su jaci level i bude ih po nekoliko odjenom.
Bombe nemogu nigdije naci, sve skupljam posvuda.
Otisao sam cak do novigrada da bih nasao mozda nesto bolji mac ili bombe ali niti tamo nema nicega da se kupi.
Novaca da ne govorim kako je tesko zaraditi pa skorom pa nemoguce a oruzje i armor se brzo trose pa ih treba popravljati tako da jedva sam imao za popravke na pocetku.
Igra mi je zanimljiva inace je nebih toliko do sada niti igrao ali svi su puno jaci od mene i stvari se tesko nabavljaju.
Nauci igrati ili smanji težinu, nema ti druge.
također i mene,našao sam riješenje za sada ali ne mislim igrati tako dok opet netko ne izbaci patch!
1.u nvidia control panelu forsiraš POWER MANAGMENT MODE:Prefer maximum performance
2.da osakatiš grafulju(downclock)
jedino sam tako uspio odigrati sat vremena u komadu,eto do sada,idem na spavanje pa ču probat još sutra...
btw probao s dda clean uninstall drivere pa ponovo nove bez nv.experienca nije pomoglo!
Evo par savjeta o driverima za gtx 970. Kao prvo s DDU makni drivere, ali kroz safe mode. Zatim nakon restarta skini najnoviji driver i instaliraj ga, ali idi Custom, makni experience, samo radi probleme i nema nikakve koristi od njega osim automatskih updatea (ja ih inače ručno stavljam svaki puta kada novi driver izađe - gazim drivere, a experience mi je rušio gpu usage iako nisam koristio "optimize" za ništa). Zatim u 3D global settings u Nvidia control panelu (prvi tab) stavi prefer maximum performance pod power management. Ostavi 3D settings za Witchera iste kao global i ne bi trebo imat rušenja nikakvih. Nadam se da sam pomogo.
Mene nervira sto neznam probit protivnicki blok, a da ne kazem koliko je teska borba protiv vise agresivnih neprijatelja (vukovi, wargovi). Igram na jednu stepenicu nize od najteze razine i mogu reci zasad sam ugodno iznenadjen tezinom. Nema se ni love, a roasted chicken vrijedi zlata. Meditacija useless.
Stisnes alt i bjezis u stranu od protivnika, pogotovo od onog sto ima shield ili sjekiru. Radis kolut nazad ili u stranu ako je vise protivnika, i uvijek pazi da nemas protivnika iza ledja, vec da su svi ispred tebe.
Kako vama idem main story? Evo ja 13 sati i doso sam do onog dijela kad igras Ciri ponovno i trkas se sa konjem...a vi ?
sto se tice lvla- sad cu lvl 6