The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.030.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The Witcher 3

Šaljivi kratki stripovi - Geraltov promiskuitet, Vrlo "bitan" mač

GIF - The Witcher 3 System requirements

Ja još nisam naišao na ovakvog crvenog Fienda

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

Fešta povodom godišnjice izlaska WItchera 3....

(1920x1080)

Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Nova mapa

Grandmaster Cat gear with the hood

Mutagen menu

Novi grandmaster armori, (kao šta sam prije pretpostavio ovaj skroz desno je iz Withcera jedinice, a mogli smo ga vidjet na screenshotovima

Super preview:

WITCHER 3: BLOOD & WINE Preview | Gameplay Footage by Gopher

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2016 16:11 (doktor1).
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
Re: The Witcher 3

gdje je grandmaster viper armor (za one neupucenija najbolji armor u igri iz HoS ekspanzije)?

It's not who you are, it's who you know.
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Gledam malo achievementse koje sam ostvario i trenutno sam na 41% i jedan mi je zapeo za oko... The Enemy of My Enemy: Use Axii to force one opponent kill another one, koristio sam ga 100x protiv bandita/guarsmena i ostalih i nisam to uspio s time da mi je Puppet 3/3?!

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Veličina mape..

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Ja se kod W3 "štedim", jel ko protestantsko djevojče prije braka. Sad kad dođe i ova ekspanzija idem u prvi prolaz (dosad doslovno probao) ^^ Nadam se da će opravdati hype.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Jedina igra za koju apsolutno mogu da potvrim da ce opravdati hype kakav god da bio.
Pod uslovom da si RPG igrac i da znas sta se ocekuje i trazi od dobroga RPGa,ja ni jedan moderni RPG ne mogu da poredim sa W3 toliko me je zadivio kao igra.
Combat moze biti bolji i late game tezina malo opadne vise nego bi trebala,ali osim toga apsolutno remek djelo od igre.

3 0 hvala 2
17 godina
Lovac kaže...

Ja se kod W3 "štedim", jel ko protestantsko djevojče prije braka. Sad kad dođe i ova ekspanzija idem u prvi prolaz (dosad doslovno probao) ^^ Nadam se da će opravdati hype.

Ako je istina da su amlo sredili radijus djelovanja neprijatelja što mi je veća zamjerka u borbi uz sva unaprijeđenja i pregršt sadržaja igra će biti vrh vrhova! Kako sam u glavnu igru utuko 200 sati sa dodatnim sadržajem ima još i više!

Iako nikada ne prelazim igre drugi put sa dolaskom zadnje ekspanzije Witcher 3 se kreće ispočetka i sa nekim drugim odlukama. A sa obzirom da moram preći Hearts of Stone i Blood and WIne to računam kao da nisam prešao igru.... 

11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Meni je Witcher 3 kao Gothic 2 u novom ruhu. Da me ne veze nostalgija za G2, Witcher 3 bi mi bila najdraza igra svih vremena, sto stvarno govori puno jer sumnjam da ijedna igra novijeg doba ikome najdraza.

4 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Ja evo skoro treci put presao W3 u 15godina igranja nisam nikada igru presao vise od 2 puta.

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Nisam bolju igru igrao godinama, nalazim se u Kaer Morhenu sa onim malim covjeculjkom gdje sam sreo ostale witchere. Smijao sam se konstantno, onaj Lambert je kralj. Najjaca je scena kada su se oni napili, ne znam jeste li vi isli spavati na vrijeme ili ste ostali piti sa Lambertom i Eskelom, ostao sam bez teksta kada sam vidio sta se dalje desilo. Evo par slicica. 

Darko

2 0 hvala 0
12 godina
Lovac kaže...

hehe, i ja se štedim, ali za novu grafu....

probao sam sa gtx 550ti, ali to niti na low ne radi kako spada

sa ovom gtx 570 bi možda i mogao na medium, ali kad sam frendu ubacio 970-ku i vidio sve na max s hw, odustao sam od igre do nabave nove grafe

nisam inače baš zagrižen za max grafiku, ali w3 nekako baš želim igrati na boljim postavkama

17 godina
The Witcher 3

CDPR:

Players will definitely have a nice experience if they play Blood and Wine after finishing the main game, since we created Blood and Wine not just as a last expansion, but also as a finale of the whole game that is The Witcher 3: Wild Hunt. So you can look forward to nice things.

Choice that you make in the main game and HoS can have some effects in Blood & Wine

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
IvanDado kaže...

Meni je Witcher 3 kao Gothic 2 u novom ruhu. Da me ne veze nostalgija za G2, Witcher 3 bi mi bila najdraza igra svih vremena, sto stvarno govori puno jer sumnjam da ijedna igra novijeg doba ikome najdraza.

E da... Gothic 2 je bila igretina. Kad se samo sjetim kako sam samo nadobudno krenuo u igru i pred ulazu grad na lijevoj strani su neki dinosaursi lutali... Reko ne mogu bit teški kad su već tu - puf, one shotao me. Pa shadowbeast, pa vargovi u šumi... Uf, šteta što arkanija nije nastavila tim stopama. Risen 1 je bio dobar ali ostale se baš i nisam potrudio zaigrati.... Morao bi, valjda...

OT, kad završim većeras sa DS3, pa doom e tek se onda s veseljem mogu vratiti na witchera. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
13 godina
picajzla0707 kaže...
Lovac kaže...

sa ovom gtx 570 bi možda i mogao na medium, ali kad sam frendu ubacio 970-ku i vidio sve na max s hw, odustao sam od igre do nabave nove grafe

nisam inače baš zagrižen za max grafiku, ali w3 nekako baš želim igrati na boljim postavkama

Ja probao s oc-anom 550 ti i vidi vraga radi na low u fhd. Makar bi sad trebao nabaviti nešto jače, W3 zaslužuje da bude odigran na nečem boljem :D

12 godina
maks0806 kaže...
picajzla0707 kaže...
Lovac kaže...

Ja probao s oc-anom 550 ti i vidi vraga radi na low u fhd. Makar bi sad trebao nabaviti nešto jače, W3 zaslužuje da bude odigran na nečem boljem :D

radi, radi, samo kako 

a jgba, ja sam imao gainward 550ti gs, koja je nešto sitno ocana tvornički, ali već i tako se penje na preko 85 stupnjeva i s jednim ventom dernja se ko mačor u veljači

ali da sam i ocao još malo, slaba je korist jer sitni su to dobici, kad na sve low koliko idu dolje postavke, w3 mi jedva radi na 30 fps-a i svako malo s padovima na 26-27 fps-a

tako trzavo i to još s minimalnom grafikom ja to neću igrati, a neću ni na medium s ovom gtx 570 kad već ionako očekujem za koji mjesec uzeti novu grafu

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 11:36 (picajzla0707).
17 godina
The Witcher 3

Sva sreća pa Witcher 3 nije gladan grafičke memorije.

Neka starina od relativno OK quad procesora 3+ GHz, 4 GB RAM i barem GTX 660 - AMD 6950 sa 2 GB memorije mogu relativno ugodno gurati na low - medium postavkama. 

Jedini dio igre koji guši stare konfiguracije su gradovi, posebno Novigrad, ali i to se da nariktati u postavkama koje možete naći na netu i u ovoj temi. 

Ja ga igram na na mixanim postavkama ultra-high na Phenom II 965 BE 4GB RAM i R9 280x, grafička me izvlači poprilično i njezino zauzeće je izvan gradova skoro 100%, dok u gradovima pada zauzeće na 50% ali opada i zauzeće procesora što je čudno. Nedavno sam dodao još 2 GB RAM, pa je sada ukupno 6GB i osjeti se da je manje frame dropova u gradovima. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Presao igru, presao prvu expanziju, sve zivo sto se moglo pokupiti pokupio, ostao samo quest "collect them all" to lagano sad trazim ko moze sve igrati gwent.

Ali muci me ovaj Fisherman, nece da prica uopste kad mu pridjem, da li je neko imao problem sa njime, i kako ste ga rijesili.

Izvinjavam se ako nekome nesto spojlam, sry

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Neka starina od relativno OK quad procesora 3+ GHz, 4 GB RAM i barem GTX 660 - AMD 6950 sa 2 GB memorije mogu relativno ugodno gurati na low - medium postavkama. 

Jedini dio igre koji guši stare konfiguracije su gradovi, posebno Novigrad, ali i to se da nariktati u postavkama koje možete naći na netu i u ovoj temi. 

Ja ga igram na na mixanim postavkama ultra-high na Phenom II 965 BE 4GB RAM i R9 280x, grafička me izvlači poprilično i njezino zauzeće je izvan gradova skoro 100%, dok u gradovima pada zauzeće na 50% ali opada i zauzeće procesora što je čudno. Nedavno sam dodao još 2 GB RAM, pa je sada ukupno 6GB i osjeti se da je manje frame dropova u gradovima. 

GTX 960 2GB; sve na ultra osim shadows high, (uz uključen hairworks na high i 8xAA te HBAO+) i FPS samo u močvari padne na cca 27.

No samo spuštanje Foliage visibilty range opcije sa ultra na high rješava taj problem i igra radi bez greške na zaključanih 30 FPSa.

Sve high postavke + HBAO i isključen hairworks = lock@50 FPS; radi uglavnom na 60, ali ima padove do 50 tako da zaključam na najnižii FPS i to je to...

_________

_________

Sutra dolaze recenzije

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 13:10 (doktor1).
13 godina
The Witcher 3

"Miles Tost from CD Projekt RED confirms in this video that B&W (or patch?) is going to introduce the option for Enemy Scaling"

http://i.picpar.com/wTQb.jpg

Feinde skalieren=enemy scaling

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 13:34 (iv4n).

1 0 hvala 2
13 godina

Daj koju sliku iz igre sa tvojim postavkama...

12 godina
iv4n kaže...

"Miles Tost from CD Projekt RED confirms in this video that B&W (or patch?) is going to introduce the option for Enemy Scaling"

Enemy scaling, osim što je odlična stvar sama po sebi, super bi sjeo u Witcheru, budući da su leveli neprijatelja  i questovi razbacani bez ikavog smisla (pogotovo u početku igre).

Ima još kakva informacija na tu temu?

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 13:48 (DeniZg).
17 godina
iv4n kaže...

Daj koju sliku iz igre sa tvojim postavkama...

Slika iz igre sa mojim postavkama

13 godina
picajzla0707 kaže...
maks0806 kaže...
picajzla0707 kaže...
Lovac kaže...

radi, radi, samo kako 

a jgba, ja sam imao gainward 550ti gs, koja je nešto sitno ocana tvornički, ali već i tako se penje na preko 85 stupnjeva i s jednim ventom dernja se ko mačor u veljači

ali da sam i ocao još malo, slaba je korist jer sitni su to dobici, kad na sve low koliko idu dolje postavke, w3 mi jedva radi na 30 fps-a i svako malo s padovima na 26-27 fps-a

tako trzavo i to još s minimalnom grafikom ja to neću igrati, a neću ni na medium s ovom gtx 570 kad već ionako očekujem za koji mjesec uzeti novu grafu

Ja imam onu cyclone 2 od MSI-a, oc-ana na 1073 i radi nekako na 30 fps teksture medium, ostalo low ofc. Uzimam sutra r9 270 pa će biti ok

17 godina
doktor1 kaže...
boxer kaže...

GTX 960 2GB; sve na ultra osim shadows high, (uz uključen hairworks na high i 8xAA te HBAO+) i FPS samo u močvari padne na cca 27.

No samo spuštanje Foliage visibilty range opcije sa ultra na high rješava taj problem i igra radi bez greške na zaključanih 30 FPSa.

Sve high postavke + HBAO i isključen hairworks = lock@50 FPS; radi uglavnom na 60, ali ima padove do 50 tako da zaključam na najnižii FPS i to je to...

_________

_________

Sutra dolaze recenzije

Pa mogu i ja uključiti sve na ultri i igrati na zaključanih @30 fps, jedino zna opasti u Novigradu, no neke postavke sam stavio na high jer povremeno snimam video sa PlaysTv, Dxtory a ovaj procesor ne može u potpunosti iskoristiti grafičku karticu, pa mu malo olabavim postavke da mi snimke ne padaju ispod 30 fps. 

Btw, veliku ulogu ima i ram, Witcher 3 traži min 6 GB, sve manje od toga je problematično no da se igrati, ali zna bacati frame dropove, 8 gb je idealno. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 14:48 (boxer).
11 godina
neaktivan

Da upgradeaj cpu, prodisat ce ti 280X, ja sam igrao u pocetku Witcher 3 na 280X i 8320 cisto ok, ali i fx ju je malo kocio. Evo video cim je izasla igra, bez ikakvih posebnih drivera i patcheva, kad je izasao patch i driveri puno je bolje radilo + bez snimanja, ali sa i5 je još bolje, tako da ti ja preporucam upgrade

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine || Launch Trailer ("Final Quest")

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
doktor1 kaže...

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine || Launch Trailer ("Final Quest")

znači izgleda predobro

17 godina
The Witcher 3

Samo mi muzika nikako ne paše!!

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice