The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
Tunafish kaže...
Pozdrav,
Igram witchera 3 na ps4 i naišo sam na bug kod jednog tresure hunt qvesta. Radi se o scavenger hunt bear school gear qvestu za 20lvl. Znaci treba istražiti neki dvorac na otočiću te nakon sta se dođe do zadnje prostorije i nađe oprema s qvesta igra jednostavno ne odradi svoje... Gledo sam po youtubu u toj prostoriji bi se trebale pojaviti wrajtice i nakon sto ih se ubije otvori se vrata sa polugom i izade van iz dvorca. No igra to jednostavno ne napravi... Vučem onu polugu ko kreten al se vrata ne otvaraju a wrajticama ni traga i ne mogu izaci iz dvorca... Jel ima ko kakvo rjesenje?

na ps4 cisto sumnjam... na pc postoji rjesenje... skines mod koji omogucuje fast travel iz svake pozicije i tako izades iz dvorca

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Tunafish kaže...
Pozdrav,
Igram witchera 3 na ps4 i naišo sam na bug kod jednog tresure hunt qvesta. Radi se o scavenger hunt bear school gear qvestu za 20lvl. Znaci treba istražiti neki dvorac na otočiću te nakon sta se dođe do zadnje prostorije i nađe oprema s qvesta igra jednostavno ne odradi svoje... Gledo sam po youtubu u toj prostoriji bi se trebale pojaviti wrajtice i nakon sto ih se ubije otvori se vrata sa polugom i izade van iz dvorca. No igra to jednostavno ne napravi... Vučem onu polugu ko kreten al se vrata ne otvaraju a wrajticama ni traga i ne mogu izaci iz dvorca... Jel ima ko kakvo rjesenje?

probaj ovo meni je uspjelo na pc-u

fejzer_hr BF4
9 godina
neaktivan
Fora glich... Uspio sam izglichirat van :D... Al je malo blesavo sta si za tako odličnu igru dopustaju tolko glicheva i bagova... Uglavnom hvala
14 godina
neaktivan
Tunafish kaže...
Fora glich... Uspio sam izglichirat van :D... Al je malo blesavo sta si za tako odličnu igru dopustaju tolko glicheva i bagova... Uglavnom hvala

Zamisli, igra je tako mala i bez detalja da nebi smjela imat ni jedan glich i bug. Stvarno, bolje da se ostave izrade igara.

14 godina
Zajeb kaže...
Tunafish kaže...

Zamisli, igra je tako mala i bez detalja da nebi smjela imat ni jedan glich i bug. Stvarno, bolje da se ostave izrade igara.

Pa nakon 10 patcheva bi čovjek očekivao da isprave takve stvari. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Zajeb kaže...
Tunafish kaže...

Pa nakon 10 patcheva bi čovjek očekivao da isprave takve stvari. 

meni su se bugovi poceli pojavljivati tek na cetvrtom walkthrough. najozbiljniji je bas taj

17 godina
Obi Wan kaže...

meni su se bugovi poceli pojavljivati tek na cetvrtom walkthrough. najozbiljniji je bas taj

Četvrti puta prelaziš igru?

Bemti, jesam spor ja još nisam otišao ni na Skellige, zanemario sam igranje. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Presa je on cetvrti put odavno, vec je presa i fallout.

Ja san presa 2 puta ( 390h skupa ) ni jedan bug. Jedino u expanziji nisan moga doc do achivmenata prvi put, ali drugi put bez problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...
Obi Wan kaže...

Četvrti puta prelaziš igru?

Bemti, jesam spor ja još nisam otišao ni na Skellige, zanemario sam igranje. 

dobro, sa witcherom sam stao kad sam se bacio na fallout, pa onda se bacio na syndicate pa sam i ja witchera zanemario

15 godina
The Witcher 3

postoji li u witcheru lock na naprijatelja s kojim se boris?

nesto kao u bloodborneu?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

postoji li u witcheru lock na naprijatelja s kojim se boris?

nesto kao u bloodborneu?

options -> key bindings -> lock on target

artuditu
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

4 dana i oko 20 sati imam u igri. Presao glavnu pricu i odradio dosta side questova, pogotovo contracata. Instalirati cu Heart of Stone ekspanziju, te usput rijeisti jos par sporednih stvari. Pauziram od kad sam zavrsio glavnu pricu (nekih 15 dana), jos jendo 15 i onda ponovo. Treba odmoriti malo. Inace po meni igra godine, te jedna od najboljih igara zadnjih par godina. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 0:13 (dzelo).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dzelo kaže...

4 dana i oko 20 sati imam u igri. Presao glavnu pricu i odradio dosta side questova, pogotovo contracata. Instalirati cu Heart of Stone ekspanziju, te usput rijeisti jos par sporednih stvari. Pauziram od kad sam zavrsio glavnu pricu (nekih 15 dana), jos jendo 15 i onda ponovo. Treba odmoriti malo. Inace po meni igra godine, te jedna od najboljih igara zadnjih par godina. 

Jaoo ak te Wild Hunt odusevio onda ces uzivati u Hearts of Stone, meni je možda i draži. Meni definitivno jedna od naj ako ne i naj igra koju sam igrao, sve mi se sviđa pogotovo način kako su odradili tu slavensku mitologiju, jako detaljno sve odrađeno, u prvom mj. dolazi onaj veliki DLC sa novom mapom, nemogu docekat.

Btw. neznam jel ste znali ali ima jedan Hrvatski ost u igri :)

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 15:42 (D3lBoy).
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Sijecam se da je netko stavio to doslovno cim je igra izasla, tako da :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Jaoo ak te Wild Hunt odusevio onda ces uzivati u Hearts of Stone, meni je možda i draži. Meni definitivno jedna od naj ako ne i naj igra koju sam igrao, sve mi se sviđa pogotovo način kako su odradili tu slavensku mitologiju, jako detaljno sve odrađeno, u prvom mj. dolazi onaj veliki DLC sa novom mapom, nemogu docekat.

Btw. neznam jel ste znali ali ima jedan Hrvatski ost u igri :)

Sad definitivno ocekujem da sa velikim uzitkom igram Hearts of Stone. Nadam se da jeste tako dobar kako kazes, i zaista sumnjam da moze biti suprotno. A jos si me vise nabrijao za taj novi DLC sa novom mapom. Kako gledam i naredna 2 mjeseca ce biti u znaku Witchera. 

Da, zaista sve je odradjeno nevjerovatno, ono u svakom detalju se uziva. Niti jedan sanduk ne propustam, u svemu moze biti nesto vrijedno, pa cak i kad radim low level questove sa zakasnjenjem.  Jedostavno moram da zavirim svugdje. 

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Hearts of Stone je vrhunska ekspanzija s pričom i lokacijama na većoj razini od bilo čega u Witcheru.

Ne sumnjam i da će iduća ekspanzija biti na razini.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

To su DLCovi a ne one gluposti sto se danas nazivaju dlcovima, skinovi i gluposti, Hearts of Stone je baš kvalitetno odrađen uživao sam, ima oko 10h storya... dobar dio današnjih igara nema toliko dugu radnju a ovo je samo dlc i to "ne veliki" jer Blood and Wine ce biti duplo veci, stvarno zaslužuju sve pohvale rijetko se to danas viđa, ja trenutno ponovno igram prvi dio pošto sam ga davno prestao igrati jer me živcirao taj combat, ali navikao sam se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 23:05 (D3lBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

pocnem new game + i skuzim da odmah u pocetku ubace Gaunter o' Dimma. HoS je vrhunski odrađena ekspanzija. Meni se priča sa Olgeirdovim bratom kad on u biti upravlja Geraltom i više nego sviđa, cijelo vjenčanje gdje nije samo da si došo i ošo, vec si zapravo imaoneku radnju mi je samo povisilo dojmove o cijeloj igrici. Taj 2/3 dio cijelog questa mi je bas i trebao, malo da se i zabavis, da nije igrica samo pronađi i ubi, pridonosi cijeloj prici i odlicno se uklapa. A i sam početak gdje si na brodu pa spasavanje, sve je vrhunski odrađeno. Jedva čekam BoF

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 23:57 (flpmyslf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Da O Dimm se pojavi na pocetku wild hunta, al' nisam ga se sjetio dok nije spomenuo on to, mislio sam da je ono bio random seljak :D. Wedding quest je nešto naj bolje, svi oni cutsceneovi, atmosfera baš pun pogodak, odigrat cu ponovno jos jednom sigurno

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Završio priču nakon odugovlačenja preko 2 mjeseca. Nisam ju htio završit jer mi je jednostavno predobra. I bio sam u pravu, osjećam nekakvu prazninu sad kad je gotovo. Valjda će HoS malo to popuniti, iako čim nema Triss, Yen, Ciri, Zoltana i ekipe nije to to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Welcome to the club,tražio sam smisao života kad nema witchera 3 više hehe
9 godina
neaktivan
PaleSamNaSvijetu kaže...

Završio priču nakon odugovlačenja preko 2 mjeseca. Nisam ju htio završit jer mi je jednostavno predobra. I bio sam u pravu, osjećam nekakvu prazninu sad kad je gotovo. Valjda će HoS malo to popuniti, iako čim nema Triss, Yen, Ciri, Zoltana i ekipe nije to to..

cekaj da upoznas Shani :)

artuditu
16 godina
The Witcher 3

Pozdrav!

Igrao sam igru nesto kratko kada je izasla a sada mislim krenut ispocetka.

Moze li preporuka po vama must have modova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mislim da ti modovi ne trebaju, bar ne za grafiku. dok ovi ostali... pobrini se jedino da imaš sve one DLCove instalirane i to ti je manje više to.

Bok, ja sam sharyn
17 godina

ima li kakvih naznaka za kakav patch ili se to sve strpat u novu ekspanziju?

15 godina
The Witcher 3

Jel neko isprobao onaj HD reworked mod? (http://www.bug.hr/master/vijesti/besplatno-graficko-nabrijavanje-the-witchera-3/149241.aspx)

Primjeti li se razlika ovako iz prve ili moras buljiti u neke predmete da bi jedva primjetio?

Naravno da je prelijepa igra i bez modova, ali svejedno me zanima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
dani20 kaže...

Moze li preporuka po vama must have modova?

Danas sam stavio par modova koji su više fixevi nego pravi modovi:

Increased LOD - popravlja poping tj kvalitetu udaljenih objekata

Swamp zone lighting mod - osvjetljenje u močvari kakvo je prikazano u E3 2014 gameplayu

Geralt of Rivia Appearance E3 2014 - također E3 2014 gameplay Geralt

Eating and Drinking animations - animacije ispijanja napitaka i jedenja hrane su u igri, ali su bile isključene od stran deevlopera??

Jump in Shallow Water - omogućuje skakanje u plićaku

No Auto Sword Sheathe - Unsheathe + Combat Distance Fix (with manual combat stance toggle) - uklanja automatsko izvlačenje mača

No More Rolling Down Stairs - bug koji je prisutan od početka te nikada nije popravljen osim sa ovim modom

Immersive Cam - jednostavna kontrola kamere u svim smjerovima te pozicija kamere ostane zapamćena kada sejvamo igru, a mogu se uzet i zanimljivi screenshotovi:

SLIKA1

SLIKA2

SLIKA3

SLIKA4

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 16:16 (doktor1).
9 godina
The Witcher 3

... meni je bez veze taj NG+, previše je jednostavno, pogotovo što sam ga krenuo igrat sa završenom HoS ekspanzijom, već na lvl. 38. Projurio wild orch., a i u Velenu sam već za dosta questova OP ... razmišljam krenuti iz početka, sa 0 skilova, ili me čeka nešto interesantnije kasnije ? Vaša iskustva ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice