The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Witcher 3

And your point is ? Meni je Fallout 4 imho *ranje naspram Witcher 3 u kojeg je uloženo baš puno truda i vremena,samo pogledaj koliko je slavenska mitologija vjerno prenesena iz priča/knjiga,a questovi su nešto najbolje jer svaki ima smisao te jedan obični quest se razgrana u 4 zasebna questa  za razliku od fetch questova u Fallout 4 ( ubij ovoga,odnesi ovo,nadi ovo ).

Kad si se već dodirnuo vizualija,Fallout 4 se vrti na Creation engineu starome 5-6 godina,u suštini prepravljeni Skyrim sa mutnim teksturama i malo boljim osvijetljenjem da zamaskiraju antikni engine.

Da nije bilo hypea i Fallout 4 lorea,još jedan prosječan RPG u prolazu,

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 22:45 (doky01akablava).
Moj PC  
7 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tvrdipanj kaže...

Prošao Witchera 3 prekjučer...

Završetak: Ciri postaje witcher (dobro), Cerys kraljica (dobro), Radovid ucmekan (dobro), Keira nabijena na kolac (loše), Geraltu ostao solo (muljao sa obje), nisam pronašao Letha...

Osjećaj je takav da sam pomalo ljut jer nije završilo skroz dobro kako sam se nadao. A kad nakupina nula i jednica u meni izazove emocije, to zbilja vrijedi :-)

Steam kaže da sam utukao 111 sati u igru. Bolesno...

Igram se od 1996 na PC-u (prije na C64) i mogu reć da je ova igra potukla do tad najbolji igru koju sam igrao: System Shock 2.

U igri nema plitko napisanog lika, svaki quest je smislen, pa priča, glasovi, grafika...

Sad uzimam odmor do ljeta (ipak se moram vratiti ženi i djeci u stvaran život  ). Na ljeto kad odu na more, proći ću cijelu avanturu još jedanput. U međuvremenu još jednaput proći Witchera 2.

Howgh!

najbolji dio jos nisi ni odigrao znaci? HoS ekspanzija! To je slag na torti :)

artuditu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...
falout cetri je bolja igrica i tocka.

to bice kolega uzeo zutu umjesto plave tablete pa ne zna sta prica. a jadan... nije mu lako

It's not who u are, it's who u know.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fanaticni gejmer kaže...
Meni je ova igra osobno losa jer je fallout 4 novija, ima bolju pricu i nije linearna, sada ju svi igraju i svi smo uptodate na face, gleadamo kul strejmera i lajkamo sa perom i premocno oruzja i gradnja ma sve u witcher3 sve prazno, svijet je star i nemas sto istraziti. graficki izgleda mnogo bolje i nemogu je prestati da modiram preko svog nexus mod managera.

U Witcher 3 sve prazno?

Svijet je star?

Nemaš što istražiti?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
fanaticni gejmer kaže...
Meni je ova igra osobno losa jer je fallout 4 novija, ima bolju pricu i nije linearna, sada ju svi igraju i svi smo uptodate na face, gleadamo kul strejmera i lajkamo sa perom i premocno oruzja i gradnja ma sve u witcher3 sve prazno, svijet je star i nemas sto istraziti. graficki izgleda mnogo bolje i nemogu je prestati da modiram preko svog nexus mod managera.

"svijet je star"  

wtf 

Edit:

Onda mora da si veliki fan Warhammer 40.000 igara, jer su one smjestene najdalje u buducnost (godina 40000). Eto nesto sam i naucio iz ovakve izvale..btw evo koga zanima pdf sa timeline-om vremena radnji iz igara:

http://preceden.s3.amazonaws.com/Turtles%20in%20Time-%20The%20Video%20Game%20Chronology%20Project.pdf

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 9:45 (AFARON).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
protjeran
doky01akablava kaže...
Kad cujem netko da kaže "igrice" najezim se i shvatim da nema svrhe uopće ulaziti u ikakvu raspravu.

Ja se nalozim na ove ko ti sta se loze na semantiku kad je svima jasno o cemu se prica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ansha kaže...
doky01akablava kaže...
Kad cujem netko da kaže "igrice" najezim se i shvatim da nema svrhe uopće ulaziti u ikakvu raspravu.

Ja se nalozim na ove ko ti sta se loze na semantiku kad je svima jasno o cemu se prica...

Alo, djecace. 

My love towards the world grew and multiplied more and more. I didnt want the last battle to come. I started to wish... for these days to go on forever.
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Eto sad ste vidili kakvu ja raspravu vodim sa poznanicima svaki put kada je rijec o gamingu. 

Igrao witchera od jedinice i naravno da sam svjestan razlike u kvaliteti. Zasto bih igrao igru u kojoj cekas 30-60 sec da bi ucitala hebenu kucu od 20 kvadrata ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 19:20 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Možda zato što dominira u svakom pogledu,za ovakvu igru ne predstavlja mi problem čekati 30sek da se učita "kuća od 20 kvadrata"

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa ja cijelo vrijeme govorim da je fallout 4 drek od igre jos uz to cekam pola sata da ga se ucita uopce. O izborima i posljedicama u toj da i ne govorim, jer ih i nema !! 

No cini se da su ljudi cijepljeni protiv sarkazma i glupog humora. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fanaticni gejmer kaže...

Pa ja cijelo vrijeme govorim da je fallout 4 drek od igre jos uz to cekam pola sata da ga se ucita uopce. O izborima i posljedicama u toj da i ne govorim, jer ih i nema !! 

Ocigledno ti nemas pametnijeg posla nego doci tu i trollati,to onda to  govori o tebi da si cijepljen protiv drustvenog zivota ? 
Isto kao da dodes u Battlefield temu i kaze Black Ops 3 je bolji od Battlefielda,sta ces ocekivati ?

9 godina

sorry dude .... za vrtit witchera moraš imati vrhunsku pilu pa ne buš čekal ni 5s

17 godina
odjavljen
fanaticni gejmer kaže...

Stavi igru na ssd pa se učitava skroz brzo.

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Sto se tice toga meni Witcher3 na hddu ucitava brze od F4 na ssdu 

My love towards the world grew and multiplied more and more. I didnt want the last battle to come. I started to wish... for these days to go on forever.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nije ni problizno dobar stroj, no witchera igram bez problema! Fallout 4 mi jednostavno nije dovoljan razlog za kupovinu ssd, mozda kad izađe novi total war. 

ontopic shani mi u jedinici nije bila privlacna.. ovde bas naprotiv!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Došel patch 1.12  1.1 GB

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

Došel patch 1.12  1.1 GB

citam ali ne vidim promjene onih problema na koje sam naletio... vrata sta se ne otvaraju u onome razrusenom dvorcu za bear gear i sinoc kad sam igrao wolf treasure hunt prvi misteriozno je nestao drugi kristal koji se nalazi na vanjskom dijelu razrusenog tornja koji je potreban da se onaj zeleni portal stabilizira...

16 godina
Obi Wan kaže...
null kaže...

Došel patch 1.12  1.1 GB

citam ali ne vidim promjene onih problema na koje sam naletio... vrata sta se ne otvaraju u onome razrusenom dvorcu za bear gear i sinoc kad sam igrao wolf treasure hunt prvi misteriozno je nestao drugi kristal koji se nalazi na vanjskom dijelu razrusenog tornja koji je potreban da se onaj zeleni portal stabilizira...

Prelazim igru po treći put (dva puta normalni prelazak, jednom NG+) i nijednom nisam imao problema s tim kristalom i portalom (ako misliš na onaj toranj u Kaer Morhenu). Igram GOG verziju igre.

11 godina
doky01akablava kaže...

And your point is ? Meni je Fallout 4 imho *ranje naspram Witcher 3 u kojeg je uloženo baš puno truda i vremena,samo pogledaj koliko je slavenska mitologija vjerno prenesena iz priča/knjiga,a questovi su nešto najbolje jer svaki ima smisao te jedan obični quest se razgrana u 4 zasebna questa  za razliku od fetch questova u Fallout 4 ( ubij ovoga,odnesi ovo,nadi ovo ).

Kad si se već dodirnuo vizualija,Fallout 4 se vrti na Creation engineu starome 5-6 godina,u suštini prepravljeni Skyrim sa mutnim teksturama i malo boljim osvijetljenjem da zamaskiraju antikni engine.

Jos uvijek jest.

11 godina
Spacecraft kaže...
doky01akablava kaže...

Jos uvijek jest.

Ali fascinira me kako su zgrnuli para u cd projektu ali ne i oni dalje izbacuju patcheve i optimiziraju igru i davaju dlcove bespaltno...koje budale.

14 godina
Spacecraft kaže...

Ali fascinira me kako su zgrnuli para u cd projektu ali ne i oni dalje izbacuju patcheve i optimiziraju igru i davaju dlcove bespaltno...koje budale.

Mene fascinira da su već izbacili 10GB patcheva, a još im se ne nazire kraj.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
The Witcher 3

Mogli su počet radit na četvorki .... možda i jesu kolko su spaljeni, šta će bit taj cyberpunk na kojem rade a kažu duplo veći od witchera

0 0 hvala 0
17 godina
TopoGigio kaže...

Mogli su počet radit na četvorki .... možda i jesu kolko su spaljeni, šta će bit taj cyberpunk na kojem rade a kažu duplo veći od witchera

Cyberpunk 2077 Teaser trailer, bit će RPG u SF setting-u, vidi pa procjeni:

17 godina
JackIsBack kaže...
Obi Wan kaže...
null kaže...

Došel patch 1.12  1.1 GB

Prelazim igru po treći put (dva puta normalni prelazak, jednom NG+) i nijednom nisam imao problema s tim kristalom i portalom (ako misliš na onaj toranj u Kaer Morhenu). Igram GOG verziju igre.

ovo je meni cetvrti (ili peti nisam ni ja vise siguran) put i nisam ni ja nikad imao takvih problema al eto, zalomilo se. dugo sam vukao i onaj quest sa onim likom kojemu se oba brata ubiju nakon sto im brod potone i pogine mu zarucnica pa je bila opcija da se zaroni do broda i otvori chest u kojemu je neka lova pa kao njemu to mos dat. al taj se cest nikad nije mogao otvorit.

9 godina
The Witcher 3

hebte 4-5 put, svaka čast. Ja sam krenuo na drugi sa ng+ ali odustao, nije mi zanimljivo, opet sve ispočetka puno mi je bolje. Mislim da će mi taj drugi biti i zadnji. Kad će blood and wine, mislim da ću ga jaaaako polako guštat

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Do skoro sam uvijek smatrao igru poput witchera manje vrijednom od fallout ili tes serijala. Medjutim skoro sam skinuo Far Cry 3 koji mi je toliko zgadio taj serijal i sve slicne igre. Liku ubiju rodjenog brata i on vec sljedeci dan bez ikakvih emocija ide i ubija sve sam na ostrvu, igra puna filler contenta. Prica iz Far Cry me je podsjetila na isto plitku pricu iz fallout 4. U svega 5 min je dobio pristup shelteru i u medjuvremenu atomska bomba je eksplodirala, gdje se on skriva sa familijom u taj isti shelter. Price su toliko povrsne da me zabolila glava. Tada sam skontao koliko je prica u witcheru dragocijena u poredjenju sa ovim ostalim igrama. Nisam nikada presao witchera, uvijek sam stajao u Skellige, medjutim ovog puta sam u pohodu da konacno predjem i onda instaliram tu famuoznu ekspanziju. Najvise mi se svidja duboka prica i quest je svaki razlicit, nema onih WoW questova, ako znate na sta mislim.

Sve u svemu igra je zasluzeno tu gdje i jeste. Steta sto je CD project Red ostao jedini normalan studio danas.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 15:56 (DarkoKwon).

13 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ako igras samo da izgubis vrime, tj. da preskaces dijaloge onda si nazalost potrosio novac na ovoj igri. Moras se koncentrirat na igru i na interakciju među likovima, hebes farmanje loota i vanjski svijet kad igras.

play with soul

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...
JackIsBack kaže...
Obi Wan kaže...
null kaže...

Došel patch 1.12  1.1 GB

ovo je meni cetvrti (ili peti nisam ni ja vise siguran) put i nisam ni ja nikad imao takvih problema al eto, zalomilo se. dugo sam vukao i onaj quest sa onim likom kojemu se oba brata ubiju nakon sto im brod potone i pogine mu zarucnica pa je bila opcija da se zaroni do broda i otvori chest u kojemu je neka lova pa kao njemu to mos dat. al taj se cest nikad nije mogao otvorit.

a ako izlazi nova ekspanzija krajem miseca (ja se nadam) onda cu to pric pa odma na new game + sve :D

doduse koga ja zavaravam, cim rijesim ovaj prijelaz odma new game +

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 17:31 (Obi Wan).
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

I ja nakon otprilike mjesec dana se vratio igri, instalirao ovih 13 DLC-ova, te rjesavam par questova stoje ostalo, usput cistim upitnike. Sutra vec na download staviti Hearts of Stone. U igri se uziva gotov podjednako kao i prije, dobro mi je doslo sto sam odmorio. 
Jedino malo sto sam zabrljao kod nekih questova (2-3), tj. ne mogu ih rijesiti iz raziclitih razloga. 

In Wolf Clothing - ne mogu rijesiti quest jer sam ubio dole ovog lika na luci kad idem razgovarati sa njim, a trebalo je popricati i onda sta se vec desi. Mozda postoji rijesenje, ako neko zna nek kaze. Ovako sam procitao na nekom forumu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Stvarno sumnjam da ćemo Krvi i Vino vidjet prije kakvog ožujka....

Već bi CDPR baco trailere itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice