meni je NG+ bio super iskustvo jer sam mogao koristiti sve moguce stvari koje prije nisam mogao, potione, bombe, ulja itd. a i izazov jer jer je bagra protiv koje se mlatis jos zesca.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ok, pokušati ću dalje pa će da vidim. Možda sam trebao malo više vremena ostavit pa započeti ng+, dati priliku drugim igrama ali ovo je kao droga ... hebte pa kupio sam novu mašinu da mogu vrtit tog witchera
presao sam veci dio velena, i sad u novigradu rjesavam Dandlion (ili kak se vec zove) quest, popricao sam sa onih njegovih 5 "zenski"
u kojem trenutk use preporuca prebacit u Skeligge?
lvl 15 sam sad, ne bih htio biti previsoki lvl pa da su mi questovi u skeliggu sivi, a opet nekak mi nema smisla ici tamo dok ne rijesim main story questove u noviugradu
misljenja? iskustva?
Ja sam na lvl 7 tek. Planiram ocistiti sve one upitnike na mapi i sve sekundarne kvestove, i to redom po recommended levelu. Igra je bolesna, 10/10.
Ipak, imam neki osjecaj da ce mi nakon 100 sati dosaditi rjesavati sve upitnike i da cu ih pola preskakati. Jeste li vi sve cistili?
Nemoj cistit sve jer ti nema smisla, cisti one koji su ti usput, jer je to sve ist sadrzaj uglavnom. Ja sam ih isto cistio sve dok nisam shvatio da nema smisla.
Nemoj cistit sve jer ti nema smisla, cisti one koji su ti usput, jer je to sve ist sadrzaj uglavnom. Ja sam ih isto cistio sve dok nisam shvatio da nema smisla.
i da hoces ne mozes ih sve ocistiti... ali ako hoces bit uporan mislim da na netu negdje postoji map level range svih tih upitnika tako da kako dizes lvl tako mozes njih i rjesavat. ali opet to i nije toliko bitno.
i da hoces ne mozes ih sve ocistiti... ali ako hoces bit uporan mislim da na netu negdje postoji map level range svih tih upitnika tako da kako dizes lvl tako mozes njih i rjesavat. ali opet to i nije toliko bitno.
meni je ostalo oko 4 upitnika. i to svi u Skelligeu.
Nemoj rijesavat upitnike, jer igra ce ti dosadit, meni je dosadali zbog tog razloga i presto sam je igrat na par mjeseci, i sad sam se opet vratio i igram normalno i puno je bolje i lakse se uzivit u igru.
jedina prednost upitnika su places of power i xp bonusi za oslobadanje sela. eventualno ako se zalomi i koji rare monster, al to je vise stvar gear hunta nego upitnika
ja sam na kraju igre tek krenuo rjesavati veliku vecinu upitnika zbog diagrama za potione, armor/weapon i bombe. 1. igra mi je bila cisto za questove i usput sam rjesavao upitnike koji si su mi bili blizu. Sada kada sam krenuo New Game + zelim igrati gwent pa vidim da mi fali to kaj u 1. igri nisam osvojio Štefovu unique kartu. Ali da, uglavnom se ne isplati prolaziti sve upitnike. Ja sam si nasao stranicu di tocno ima na kojem se upitniku kaj nalazi tak da samo te rjesavam
presao sam veci dio velena, i sad u novigradu rjesavam Dandlion (ili kak se vec zove) quest, popricao sam sa onih njegovih 5 "zenski"
lvl 15 sam sad, ne bih htio biti previsoki lvl pa da su mi questovi u skeliggu sivi, a opet nekak mi nema smisla ici tamo dok ne rijesim main story questove u noviugradu
misljenja? iskustva?
pa na Skelligu se ide tek sa negdje LVL 25+ ak so dobro sjecam. Moras rjesiti sve glavne questove za Velen i Novigrad da bi mogao traziti brod za Skelligu. Btw, pripremi 1k coinsa za lika da te odfura tam
ja sam na kraju igre tek krenuo rjesavati veliku vecinu upitnika zbog diagrama za potione, armor/weapon i bombe. 1. igra mi je bila cisto za questove i usput sam rjesavao upitnike koji si su mi bili blizu. Sada kada sam krenuo New Game + zelim igrati gwent pa vidim da mi fali to kaj u 1. igri nisam osvojio Štefovu unique kartu. Ali da, uglavnom se ne isplati prolaziti sve upitnike. Ja sam si nasao stranicu di tocno ima na kojem se upitniku kaj nalazi tak da samo te rjesavam
koliko ja znam sta se tice upitnika samo su neki chestovi fiksni po pitanju sadrzaja i to oni koji sadrze armor i weapon diagrame, sve ostalo je free for all, kako te poklopi.
misljenja? iskustva?
pa na Skelligu se ide tek sa negdje LVL 25+ ak so dobro sjecam. Moras rjesiti sve glavne questove za Velen i Novigrad da bi mogao traziti brod za Skelligu. Btw, pripremi 1k coinsa za lika da te odfura tam
skellige mos komotno main quest rijesit sa onim levelom koji pise u quest logu jer to su sve leveli koju su za igraca prihvatljivi. druga stvar su secondary questsovi koji su i lvl 35 ako se ne varam.
ja rjesavam questove po matematici moj level - 6 = quest postaje siv. tako kombinirajte. uvijek ce bit questova koji ce biti sivi i to je tako.
Razmišljam da ponovo krenem igrati Witchera nakon pauze, e sad, da bi se uklopio da pređem sve (i HoS) do izlaska BaW-a, hteo bih znati jel mogu da igram New game+ iako nemam nikakve save-ove? Onda nebi trebalo ništa da bude sačuvano od opreme.
Razmišljam da ponovo krenem igrati Witchera nakon pauze, e sad, da bi se uklopio da pređem sve (i HoS) do izlaska BaW-a, hteo bih znati jel mogu da igram New game+ iako nemam nikakve save-ove? Onda nebi trebalo ništa da bude sačuvano od opreme.
za startat new game + trebas imat save u kojem je igra zavrsena... sad ne znam dal se to moze napraviti tako da samo odradis HoS, pa onda ponovno poceti igru kao new game +

na kojoj tezini igras?
Mislim da je to normal iliti medium
Mislim da je to normal iliti medium
zato i je lagano
igraj death march
mislim da cu se prebacit na hard jer prvi put igram uopce witchera.nisam igrao 1 i 2
nisam cak ni rekao da je lagana nego losija nekako
mislim da cu se prebacit na hard jer prvi put igram uopce witchera.nisam igrao 1 i 2
odma igras na death march... sve ostalo je prelagano
Što god odabrao, nemoj očekivati genijalnost combata koji ima jedna Souls igra. Witcherov combat funkcionira i to je to, ali da ćeš igru igrati zbog njega, nećeš sigurno.
Što god odabrao, nemoj očekivati genijalnost combata koji ima jedna Souls igra. Witcherov combat funkcionira i to je to, ali da ćeš igru igrati zbog njega, nećeš sigurno.
Ma Witcher 3 ima odlican combat u usporedbi sa Witcher 1. Ali kao sto kazes to nije razlog igranja ove igre :)
Nemam iskustva sa Dark Souls igrama, te ne mogu usporedjivati, iako znam (od onoga sto sam vidio) da je combat u Souls igrama vrhunski, naravno i vrhunski tezak. Combat u Witcheru je ok, te kvalitetan, dosta bolje od prve igre, u kojoj je combat bio katastrofa, barem meni.
znači imam izbor platiti runewrightu ili otvoriti vlastiti bordel, pa taj smrad me oce opljackati.
znači imam izbor platiti runewrightu ili otvoriti vlastiti bordel, pa taj smrad me oce opljackati.
al se to moze? mislim otvoriti kupleraj
Uvijek možeš nanovo pokrenuti samo Hearts of Stone iz menua i on ce ti sam dat visoki lvl, iako mislim da sam ja dobio 30 i neki lvl
Upravo kupio na steamu, vidim da je danas zadnji dan, a stvarno se isplati platiti 30€ jer igrica je bezobrazno dobra. E sad, prije sam igrao na piratskoj verziji i sad sam ju maknuo, ali sam si ostavio sejvove. Da li ce mi ti sejvovi radit na novom Witcheru. 1. od problema je taj kaj zelim igrat NEWGAME+ koji imam sejvan, ali nisam isto tako kupio HOS ekspanziju?! Cim sam kupio sam pretpostavio da cu krenut otpocetka, a mozda ipak i kupim HOS ekspanziju, iako mi je taman prije koji sat istekao popust.
Upravo kupio na steamu, vidim da je danas zadnji dan, a stvarno se isplati platiti 30€ jer igrica je bezobrazno dobra. E sad, prije sam igrao na piratskoj verziji i sad sam ju maknuo, ali sam si ostavio sejvove. Da li ce mi ti sejvovi radit na novom Witcheru. 1. od problema je taj kaj zelim igrat NEWGAME+ koji imam sejvan, ali nisam isto tako kupio HOS ekspanziju?! Cim sam kupio sam pretpostavio da cu krenut otpocetka, a mozda ipak i kupim HOS ekspanziju, iako mi je taman prije koji sat istekao popust.
Saveovi bi trebali radit, iako ne znam za situaciju kad je u saveu ukljucen HoS a igra je samo osnovna. Ja sam kupio DRM free preko GoGa pa sam mogao samo dodati HoS ()
I ja sam poceo s piratskom igrom (gog verzija), pa sam je kupio (za 18 eura, isto GoG verzija, sa Kinguina). Zatim sam samo usmjerio Gog aplikaciju na folder gdje mi se nalazi piratska verzija, sacekao par minuta verificiranje i nastavio dalje igrati bez problema.
Za steam verziju bi isto trebalo da radi ako ti je i piratska instalacija bila steam verzija.