Opet taj tip izmišlja.. Bezveze se gadi tema..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta izmišljam da imam bug na questovima?ne mogu preci ta tri questa ,šta je tu čudno?
colect them all , gwent: old pals i shorcut jel netko to uspio riješit?
Šta izmišljam da imam bug na questovima?ne mogu preci ta tri questa ,šta je tu čudno?
A jadan...
2 GB je velika "ekspanzija"
Tj, većina sadržaja je u 1.10 "patchu"
Upravo se skida 2.4 GB preko Galaxija. Jedva čekam. Taman se uželio.
Steam je 2.1 GB. Mora resetirat steam da mi pokrene download u 01:15.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=534312056
na orginu je 4.5 gb
meni je galaxy skinuo 17gb a nisam kupio expanziju :s
colect them all , gwent: old pals i shorcut jel netko to uspio riješit?
Ja sam prosao prva 2. Treci mi ne zvuci poznato, ali vjerojatno sam presao i njega jer sam napravio sve osim Scavenger Huntova nekih.
mogu li poboljsati anti-aliasing koristeci nvidia control panel (forcati 4xMSAA+TSAA)?
aliasing u igri je uzasan (pogotovo na drvecu)
moram priznat da su mi runewords onako... ne bas onakvi kako sam prizeljkivao. idividualno su super, pogotovo onaj koji daje effect sign-a koji se koristi (igni pa zapalis sljedeceg protivnika). medutim sta je problem... jedini koji mi pase je onaj sta daje armor i weapon upgrade, ostali su ekskluzivno vezani za taj fighting style (bilo steal ili silver sword)... tako da mi se cini da na oba sworda moram stavit ili dva ista ili armor/weapon buff + nesto random cisto reda radi.
Mene napocetku ubijali oni pauci,dok prokuzis taktiku kako gamad ubiti,skinu ti dosta helatha.
Samo aard alternative i igni i fast attack.
Enivej
Mage mi popio zivce,umalo je komp letio kroz prozor,kako gada ubiti ? Queen skine dosta brzo,ne mozes mu se pribliziti,stalno neke vrtloge i pijavice baca,za danas odmor,nadam se nekoj dobroj taktici jer nemam vise volje trial i error pogadanje
Spojio preko hdmi na tv, pošto mi monitor ošao u vječna lovišta.. Kao da igram na ps4 a ne pc, ružno preružno!
Recimo da sam sada probao konzolašku verziju, bez gamepada koji bi upotpunio doživljaj.
Mene napocetku ubijali oni pauci,dok prokuzis taktiku kako gamad ubiti,skinu ti dosta helatha.
Samo aard alternative i igni i fast attack.
Enivej
Mage mi popio zivce,umalo je komp letio kroz prozor,kako gada ubiti ? Queen skine dosta brzo,ne mozes mu se pribliziti,stalno neke vrtloge i pijavice baca,za danas odmor,nadam se nekoj dobroj taktici jer nemam vise volje trial i error pogadanje
nisam imao nekih vecih problema sa njim. dodem do njega i opalim aard, ili northen wind da ga zamrzen. dok je on jos stunned bacim whirlwind, tu mu ostane bleeding pa mu i to pomalo skida hp. uz to bacam redovito quen na sebe, potion za regeneriranje stamine, ono zelene cudo sta dize attack power i crit chance (mislim da je thunderbolt) i to je to. treba imat dosta strpljenja, nista vise. inace moj build fast style i adrenalin regeneration, onda u sign dijelu je quen i molten armor i u potion dijelu isao sam na potione (heala te kad ga popijes i jos ima jedan perk koji dize vrijednost mutagena)
inace igram na new game+, death march, gadno ali se da.
vidit ces kad upadnes u fallen knight secret base pa se se pomlatis s njima. e to je vec tezi sadizam, al i to se da :D
Ovaj runewrigth je lud, prelud, lik ti uzme 30 000 i onda nema nista korisno za craft muhahahahaha, dobri stari Morrowind, e to je bila igra, skratio bih ovog pvljavog arapina za glavu pa makar mi to zadnje bilo...
mogu li poboljsati anti-aliasing koristeci nvidia control panel (forcati 4xMSAA+TSAA)?
"To tackle jagged edges, CD Projekt RED has developed their own post-process anti-aliasing solution, as hardware anti-aliasing techniques such as MSAA and TXAA are incompatible with REDengine 3's renderer. This unnamed post-processing technique operates with a level of fidelity similar to FXAA, but with an added temporal anti-aliasing component to reduce the crawling and shimmering of anti-aliased edges when the camera or player's viewpoint is in motion."
Sa nvidijine stranice.
"To tackle jagged edges, CD Projekt RED has developed their own post-process anti-aliasing solution, as hardware anti-aliasing techniques such as MSAA and TXAA are incompatible with REDengine 3's renderer. This unnamed post-processing technique operates with a level of fidelity similar to FXAA, but with an added temporal anti-aliasing component to reduce the crawling and shimmering of anti-aliased edges when the camera or player's viewpoint is in motion."
Sa nvidijine stranice.
e malo mi to znaci
u igri postoji samo "on/off" anti-aliasing opcija
sa ON (i sve ostalo na max) i dalje imam aliasing koji me nervira (pogotovo vidljiv na drvecu u daljini - sve izgleda nazubljeno, uzas)
znaci ne vrijedi forcati nista preko nvidia control panela?
Ovaj runewrigth je lud, prelud, lik ti uzme 30 000 i onda nema nista korisno za craft muhahahahaha, dobri stari Morrowind, e to je bila igra, skratio bih ovog pvljavog arapina za glavu pa makar mi to zadnje bilo...
covice, samo gledam kako mi lova ostaje (koje ionako imama) al opet... nisam moga virovat da ce mi manit 30k.
covice, samo gledam kako mi lova ostaje (koje ionako imama) al opet... nisam moga virovat da ce mi manit 30k.
Sta onda ne isplati se ulagati u runewright ? Dao sam vec 5k,nisam lud da dajem 30k,otkud toliko skupiti,vec sam par side questova rijesio,nema se posla vise,a ni love bome :D
Sta onda ne isplati se ulagati u runewright ? Dao sam vec 5k,nisam lud da dajem 30k,otkud toliko skupiti,vec sam par side questova rijesio,nema se posla vise,a ni love bome :D
Stvar je u tome da it ovi enchanti sto ti on stavi sklone runestons koje si imao na opermi, znaci izaberi lil bonusi koje imas ili ovi novi. A ovi novi bonusi nisu nista posebno, cak sto vise, ne znam da bih imao neke koristi od njih...
ja koristim samo preservation i deflection... a za drugi sword, ne znam, vjerojatno bi moga vratit 3 rune sta su mi davale po 5% attack power (greater chernobog runestones)
da se bar enchanting aplicira na oba sworda a ne samo na onaj koji koristis to bi bilo fantasticno
Sa nvidijine stranice.
e malo mi to znaci
u igri postoji samo "on/off" anti-aliasing opcija
sa ON (i sve ostalo na max) i dalje imam aliasing koji me nervira (pogotovo vidljiv na drvecu u daljini - sve izgleda nazubljeno, uzas)
znaci ne vrijedi forcati nista preko nvidia control panela?
Pa pise ti da njihov engine to ne podrzava. Mozda jedino da stavis DSR, ali to je dosta zahtjevnije.
Pitanjce prije nego kaj kupim igru za 60 eura. Jel sam u stanju vrtit bar na high postavkama da imam iznad 60 fps sa ovom konfom?
i7 4770k
16gb 1600mhz gskill
gtx 680 OC
instalirat cu igru na SSD
Pitanjce prije nego kaj kupim igru za 60 eura. Jel sam u stanju vrtit bar na high postavkama da imam iznad 60 fps sa ovom konfom?
i7 4770k
16gb 1600mhz gskill
gtx 680 OC
Hoces,igra je poprilicno optimizirana,a High postavke su mislim kopija PS4.
Kad je na i3 212,8 gb rama i r7 265 2 gb gddr5 vrtim na 30 fps ( HIGH ) na 1680x1050,onda budes i ti.
i7 4770k
16gb 1600mhz gskill
gtx 680 OC
Samo zbog grafičke, realno je očekivati 45+ FPS, s time da ćeš uglavnom biti preko 50.
i7 4770k
16gb 1600mhz gskill
gtx 680 OC
ja sa svojom konfiguracijom i upaljenim hairworks na high imam 40+FPSa
bez hairworksa 50+FPSa
1080@ultra (shadows i foliage distance na high jer ubijaju performanse)
Mislio sam igrat bez nvidia futures tih da imam konstantnih 60 fps na high al vidim da je nemoguce fuck :P
i7 4770k
16gb 1600mhz gskill
gtx 680 OC
ja sa svojom konfiguracijom i upaljenim hairworks na high imam 40+FPSa
bez hairworksa 50+FPSa
1080@ultra (shadows i foliage distance na high jer ubijaju performanse)
Woot?
Ja sa svojom igram sa svime na ultra bez ikakvih ubijanja performansa, tj. fluidno.
Cudno mi je da ti ne mozes ako su nam graficke u istom rangu?