The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.036.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Obi Wan kaže...
windir_zg kaže...

Na GOG-u je DLC dostupan za skinut.

edit: treba skinuti i dodatnih 2gb novog patcha. piše da je verzija 1.08 ali je novija verzija

ima li kakvih novosti po pitanju popravljanja bugovitih questova? ponajvise onih koji su prije radili ali nakon novog patcha ne rade kao npr oni statue questovi sa triss

Tebi se problem vjerojatno događao nakon što si instalirao patch 1.08.0.0.35, a ovo je patch 1.08.0.0.37 koji treba instalirat da bi DLC radio, pa ti možda riješi problem.

Osim ako ga već nisi instalirao, onda ti ne mogu pomoć - možda ima više informacija na službenim forumima

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
17 godina
The Witcher 3

Hehehe

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pokrenem ja New Game+, lvl 37, završim sa White Orchard mapom, dođem u Velen, riješim par kao opakih čudovišta i mislim kako sam glavni baja - kad se pojavi lvl 50 Leshen i ubije me isprve.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Slažete li se da igra čiji topic ima ovoliko stranica zaslužuje više glasova na
http://www.bug.hr/master/toplista/ ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Zaboravio sam da i postoji ta top lista... Nebitno...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Drugo prelaženje igre je puno bolje bez pozadinske muzike.

Probajte i nećete požaliti.

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

ja glasah sad , imamo okruglih 60

wrong radi zike sam i igrao rad boljeg dojma jer inace ne igram ovakve igre pretezito imho

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 16:45 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3
Zavrsio Witchera 3 ,samo 322 sata.
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

GIF

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Presao vec odavno,samo 1300h,nis strasno.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
xR4Z3R kaže...

Presao vec odavno,samo 1300h,nis strasno.

LOL 1300h.

ako si igrao 12 sati dnevno svaki dan trebalo ti je 108 dana da nabiješ 1300h

17 godina
MasterG kaže...

Raptr ilitiga AMD Gaming Evolved...snima sve što igram i kasnije ako hoću zadržim ili odmah obrišem. Nikad problema nisam imao, nikakvi padovi u performansama, prejednostavno za koristit i za uplodat...topla preporuka.

Hm jesi updejtao AMD GE na najnoviji? Probaj uninstall i skini sa službene stranice novu verziju.

Sasvim slučajno sam uspio natjerati AMD GE snimanje da radi u Witcheru 3. S obzirom da mi po defaultu AMD GE iako prepoznaje igru nije htio snimati, odnosno uopće nakon pokretanja igre ne prikazuje hotkey za snimanje i highlits, instalirao sam Dxtory da snimam sa njime neke situacije u igri. Tu se desilo nešto čudno i kada je pokrenut Dxtory onda AMD GE nakon pokretanja Witchera prikaže hotkeye i nudi snimanje. Isprobao sam više puta no u Witcheru mi radi samo dok je pokrenut Dxtory. Moram pohvaliti snimanje, nije zahtjevno, ne smanjuje drastično fps u igri, daje prilično dobru kvalitetu sa dobrom kompresijom (50mbit, 1920x1080 @30 fps) no pojavio mi se novi problem. Snimljeni Gameplay sa AMD GE ima desinkroniziran zvuk, uglavnom je zvuk nešto brži nego video. 

Jesi li ti imao takvih problema sa snimanjem Witchera?

13 godina
boxer kaže...
MasterG kaže...

Raptr ilitiga AMD Gaming Evolved...snima sve što igram i kasnije ako hoću zadržim ili odmah obrišem. Nikad problema nisam imao, nikakvi padovi u performansama, prejednostavno za koristit i za uplodat...topla preporuka.

Hm jesi updejtao AMD GE na najnoviji? Probaj uninstall i skini sa službene stranice novu verziju.

Sasvim slučajno sam uspio natjerati AMD GE snimanje da radi u Witcheru 3. S obzirom da mi po defaultu AMD GE iako prepoznaje igru nije htio snimati, odnosno uopće nakon pokretanja igre ne prikazuje hotkey za snimanje i highlits, instalirao sam Dxtory da snimam sa njime neke situacije u igri. Tu se desilo nešto čudno i kada je pokrenut Dxtory onda AMD GE nakon pokretanja Witchera prikaže hotkeye i nudi snimanje. Isprobao sam više puta no u Witcheru mi radi samo dok je pokrenut Dxtory. Moram pohvaliti snimanje, nije zahtjevno, ne smanjuje drastično fps u igri, daje prilično dobru kvalitetu sa dobrom kompresijom (50mbit, 1920x1080 @30 fps) no pojavio mi se novi problem. Snimljeni Gameplay sa AMD GE ima desinkroniziran zvuk, uglavnom je zvuk nešto brži nego video. 

imam nvidiu i nemam problema.

16 godina
The Witcher 3

Mogu zivjeti bez jednog bubrega :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

An Open Letter from Head of CD PROJEKT RED

Hey Gamers!

Time does fly! These few months since launch passed faster than you can say potestaquisitor. We’ve been hard at work delivering you new content, fixing what needed to be fixed, and secretly plotting how to rock this boat we call the RPG genre even more. We’ve just concluded our shareholder conference where we announced that The Witcher 3: Wild Hunt family got a bit bigger -- we sold over 6 million copies of the game in six weeks since launch. Worry not, I won’t discuss any financial stuff here. I would, however, like to give you some insight on what that means to us as game creators.

One could think we have six million reasons to be happy and that’s it. We do, but that number is also a big responsibility and I want everyone to know that we, as a studio, realize that. For us, all your high praise, all the positive reviews, are also an obligation -- we’ve made a really good game but there’s still a long road ahead of us. Everyone here in CD PROJEKT RED is really attached to their work and how you, the gamers, perceive it. RED is full of artists, wild dreamers and people crazy about what they do (and sometimes just plain crazy). We lose sleep over that particular colour the sun has when it sets over Velen, and argue over arranging the furniture in a house the majority of gamers will probably never see. We’re not the kind of people who are easily satisfied and we always strive for more. I’d like you to know that.

Yes, six million copies is a great achievement for a company making RPGs, but this business is not only about that. If our games are a gallery of sound, picture and text - you are the visitors of this gallery. To an artist, there’s no sweeter sight than people enjoying their work. That’s why, in the name of all the devs in the studio, I’d like to say thanks to each and every one of you.

Thanks!

Adam Badowski,
Head of Studio
CD PROJEKT RED

Izvor: Facebook

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
boxer kaže...
MasterG kaže...

Dok sam još igrao The Witcher 3 bio sam na Windows 8.1 Pro i snimao sa tim AMD GE, ma aspolutno nikakvih problema nisam imao...snimao je sve kad god sam pokrenuo igru i bez FPS dropova. Ma prezadovoljan sam tim bio....BIO

sad sam na Windows 10 (čekao sam da završim witchera da bude clean install) i na njemu nisam instalirao Witchera tako da ne znam kako sa njime radi...ali imam problema sa CS:GO, dakle crasha mi igru svakih 20min i neigrivo je tako...samo napiše "AMD driver has stopped working and has recovered" jedino rješenje koje sam našao je uninstall RAPTR aplikacije.

17 godina
The Witcher 3

Gotovo. Igrao na PlayStationu, došao do kraja i otključao platinu. 

Ciri je otišla kod Emhyra i postat će njegova nasljednica. Geralt i Yennefer žive zajedno sretni i ne ustaju iz kreveta prije podna.

Zbilja fantastična igra, usprkos svim svojim bugovima i nedostacima.

Sada malo odmora do ekspanzija. 

4 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Kojim nedostatcima i bugovima ?
Jedina open world igra koja je ispoliranija od ove je GTA V i nista drugo ni blizu nije,ali vjerujem da su oni imali GTA budjet da bi i kod njih tako bilo.

0 0 hvala 0
14 godina
Wack kaže...

Jedina open world igra koja je ispoliranija od ove je GTA V i nista drugo ni blizu nije,ali vjerujem da su oni imali GTA budjet da bi i kod njih tako bilo.

Imaš patch notes od 1.01-1.08 pa čitaj.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
The Witcher 3

Uuu kako si samo opasan :D,sta imam citati ljudi u rekordnim vremenima fixali i to bugova sto je bilo a ne trebam ih citati jer sam odigrao i presao igru 2 puta,pitanje je bilo potpuno normalno sto sam postavio osim GTA V koja je open world igra ispoliranija od ove ?

0 2 hvala 0
17 godina
Wack kaže...

1. Do patcha 1.05 imao sam dva rušenja igre, a u dva navrata mi se dogodilo i da umjesto površine vode vidim samo crno polje.

2. Po izlasku i instalaciji patcha 1.07 nije se mogla dovršiti misija "Collect 'Em All". Ispravljeno u 1.08.

3. Misija "Reason of State" iz completed prelazi u failed nakon što se aktivira glavna misija On Thin Ice. Taj bug još uvijek postoji. (Link.)

4. Misija "The Soldier Statuette" ne može se završiti jer se ne aktivira zadnja scena (nakon pređene misije "Blindingly Obvious"). I ovaj bug još uvijek postoji. (

, link.)

5. Ima toga još, neke stvari ispravljene (Claywitch merchant), a neke ne (Geralt ne izvuče automatski mač nakon što se aktivira borba).

U svakom slučaju bugovi postoje, priznao ti to ili ne, a uspoređivati ju sa nekim drugim igrama bilo bi totalno bez veze jer:

A) nisu sve igre jednako kompleksne (TW3 je daleko složenija igra od svega što sam igrao u zadnje dvije godine);

B) ako u nekoj igri nisam vidio nijedan bug, ne znači da ih nema, ima niz stvari koji mogu biti okidač za neki eventualni glitch. Isto vrijedi i za TW3, svih ovih nabrojanih 5 problema osobno sam iskusio. Ti možda nisi, ali to ne znači da ti problemi ne postoje, osobito ako najobičnija Google pretraga izbaci na stotine identičnih iskustava.

Osim toga, to što neka igra ima problema, ne znači da ne valja. Kao što sam i prethodno napisao, igra je fantastična i ima moju punu preporuku. Usprkos bugovima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 17:33 (MSX).
13 godina

ja s ovom igrom nisam imao nijedan problem. Bilo je kad je igra launchana da mi se srusila u inventoryiju jednom i to je rjeseno mislim sa prvim patchem. Other than that problema nikad i nigdhe,kako grafickih (cak ni flicker nisam dozivio) kako gameplay bugova.

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Kako uspijete nabiti 300h na single player igri ? Najduze sto sam igra je DOTA 2 400 sati, sto je razumljivo za MP igru.

Darko

0 6 hvala 0
17 godina
DarkoKwon kaže...

Kako uspijete nabiti 300h na single player igri ? Najduze sto sam igra je DOTA 2 400 sati, sto je razumljivo za MP igru.

ma to su gluposti... najvise 200 sati, 300 je vec pretjerivanje u smislu ostavim igru upaljenu i ne radim nista

It's not who u are, it's who u know.
11 godina
The Witcher 3

@MSX naravno da bugovi postoje,nisam tvrdio da je igra savrsena ili bez problema,samo na to kad uzmes u obzir da je open world da je kolicina bugova zanemariva,i ja sam imao 4-5 crashanja u 170 sati igre,i 1 quest bugged par dana,samo zelim reci jedina open world igra koja je bila ispoliranija od ove da sam ja igrao je bila GTA V.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

GTA V je imao godinu ipo beta testiranja na konzolama. CD Projekt nije ima betu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prelazim igru drugi put, onako s gustom, polako, radim sve questove i sve lokacije na mapi, pa sam malo uredio Geralta da ga ni Vesemir ne bih prepoznao hehe. Ima igra svojih mana i nedostataka, sto vise igram vise stvari registriram, naletio sam i na pokoji bug, ali sve zajedno kada se uzme koliko toga ima dobrog u igri ti svi nedostaci su doslovno igle u plastu sijena.

4 0 hvala 0
17 godina
Wack kaže...

@MSX naravno da bugovi postoje,nisam tvrdio da je igra savrsena ili bez problema,samo na to kad uzmes u obzir da je open world da je kolicina bugova zanemariva,i ja sam imao 4-5 crashanja u 170 sati igre,i 1 quest bugged par dana,samo zelim reci jedina open world igra koja je bila ispoliranija od ove da sam ja igrao je bila GTA V.

OK. Pitao si kojim nedostacima i bugovima. Odgovorio sam ti. EOD.

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Gwent je zakon...

3 0 hvala 0
17 godina
Mquany kaže...

Gwent je zakon...

Koja je ovo cura? Ne sjećam se da sam u svom odigravanju s ovom imao interkors... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice