The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.036.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The Witcher 3

Netko je na temi prije par dana pitao (jbg ne mogu pronaći post da citiram) da li je moguće popeti se na Abandoned Tower.

Moguće je i tamo vas čekaju dvije škrinje, a evo sa koje strane se treba penjati. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
The Witcher 3

Igra se skida, još se samo čeka 1.07 (nadam se da bude u četvrtak) i krećemo. :D

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja isto cekam 1.07 za drugi prelazak, cini mi se da ce dosta toga dobrog doci s ovim patchom.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3

cini mi se da su ulja manje-vise beskorisna. valjaju samo onda ako znas protiv koga se boris, odnosno ako se radi o nekakvom contractu ili ako radis upitnike pa izdaleka uspijes prepoznat bestiju protiv koje se boris.

jedna stvar... koliko sam vidio main quest bez obzira da li je siv ili ne daje uvijek puno xp. moze li netko ovo potvrdit?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Mquany kaže...

Ja isto cekam 1.07 za drugi prelazak, cini mi se da ce dosta toga dobrog doci s ovim patchom.

Također, makar mislim još počekati zadnje besplatne DLC-ove i dok pukne brojka 16 deri!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
11 godina
Obi Wan kaže...

cini mi se da su ulja manje-vise beskorisna. valjaju samo onda ako znas protiv koga se boris, odnosno ako se radi o nekakvom contractu ili ako radis upitnike pa izdaleka uspijes prepoznat bestiju protiv koje se boris.

jedna stvar... koliko sam vidio main quest bez obzira da li je siv ili ne daje uvijek puno xp. moze li netko ovo potvrdit?

također sam iz igranja skužio  da tvoj lvl nema veze sa exp koje dobiješ sa questom, ti questovi imaju svoj exp određen i kad ga riješiš dobiješ exp...jer skužio sam to slučajno kad sam skočio 2 lvl u praktički 10 min kad sam rješavao "zaostale" questove. Evo sad čekam 1.07 patch i krećem dalje.

17 godina
The Witcher 3

nakon teska di moram nac byronovu zenu prebacio sam se na quest di sam naso kieru i sad lutam spiljom do nekog patuljka 

jeli idem dobrim putem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

nakon teska di moram nac byronovu zenu prebacio sam se na quest di sam naso kieru i sad lutam spiljom do nekog patuljka 

jeli idem dobrim putem 

Ovdje ti kažu kud treba ići.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 23:17 (DeniZg).
17 godina
The Witcher 3

ne radi link

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

ne radi link

Popravio sam. Sad ne možeš pogriješiti.

PSN - DeniZg80
17 godina
MasterG kaže...
Obi Wan kaže...

također sam iz igranja skužio  da tvoj lvl nema veze sa exp koje dobiješ sa questom, ti questovi imaju svoj exp određen i kad ga riješiš dobiješ exp...jer skužio sam to slučajno kad sam skočio 2 lvl u praktički 10 min kad sam rješavao "zaostale" questove. Evo sad čekam 1.07 patch i krećem dalje.

Nije baš tako.

Kod mene je baš suprotno patch 1.6. Malo sam se zaigrao sa lutanjem po mapi, sporednim misijama i contractima i nabio sam 12 lvl. Sinoć završio dio main questa gdje se traži baronova žena (quest lvl 6) i dobijem po 5 xp po završenim zadacima. Quest mi je zasivljen, no dok god je quest u zelenom dobit će se više experienca ovisno koliko si lvl iznad questa. Do 5-6 lvl iznad questa dobit će se nešto umanjeno xp no ako je zasivljen dosta manje.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
boxer kaže...
MasterG kaže...
Obi Wan kaže...

Nije baš tako.

Kod mene je baš suprotno patch 1.6. Malo sam se zaigrao sa lutanjem po mapi, sporednim misijama i contractima i nabio sam 12 lvl. Sinoć završio dio main questa gdje se traži baronova žena (quest lvl 6) i dobijem po 5 xp po završenim zadacima. Quest mi je zasivljen, no dok god je quest u zelenom dobit će se više experienca ovisno koliko si lvl iznad questa. Do 5-6 lvl iznad questa dobit će se nešto umanjeno xp no ako je zasivljen dosta manje.

al to nije pod secondary questovima?

17 godina
Obi Wan kaže...
boxer kaže...
MasterG kaže...
Obi Wan kaže...

Nije baš tako.

al to nije pod secondary questovima?

Ne taj quest je u main quest listi. Zapravo to je niz questova povezanih za Bloody Baron,  Wandering in the Dark i završava sa Ladies of the Wood. Posljednji sam sinoć završio i čitav questline je lvl 6.

Prethodno sam radio neki side quest bio sam 2-3 lvl više nego quest i gledao sam zbog nekih odluka alternativni završetak na youtubeu i vidim da tip dobije npr. 300xp, a ja sam dobio 250 xp za identično urađen quest, valjda zbog toga što sam bio 2-3 lvl veći od preporučenog.

17 godina

ne znam koliko je izvedivo da su svi questovi odradeni kad su u ''zelenom'' jer poslije 10-og levela ima ih hrpetina...

17 godina
The Witcher 3

Otišao sam u Crow Perch da prodam nešto geara nakon što je Baron odveo ženu kako bi je pokušao izliječiti i imam šta viditi odmah pri ulazu...

Odsustvo Barona je proizvelo pljačkanje i silovanje vojnika po naselju, jbt 

Žestoka igra, dobri questovi, sa veseljem čekam daljnje questove.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Otišao sam u Crow Perch da prodam nešto geara nakon što je Baron odveo ženu kako bi je pokušao izliječiti i imam šta viditi odmah pri ulazu...

Znači vojnici su bili silovani, opako je to selo! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
17 godina
Butcher kaže...
boxer kaže...

Znači vojnici su bili silovani, opako je to selo! 

Hehehehe, oni su napadali seljane, a kada naiđeš na njih ponude se dvije opcije, da se okreneš i praviš se da ništa nisi vidio ili da ih isprebijaš. Sva sreća mislio sam da ću zaratiti sa čitavim naseljem zbog toga što sam ih poubijao, no nije bilo drugih posljedica, osim što se dobije dijalog sa Baronovim namjesnikom kojeg upoznaš sa situacijom, no on je toga svjestan i zapravo to dopušta i uvodi kao novi red jer Barona nema. 

Meni čisto zanimljivo jer su scenaristi ubacili mnogo sitnica koje su posljedice tvojih postupaka u igri. 

Jedna od hebenijih situacija u svezi tog questlinea je da su mi one tri nakaradne vještice ponudile seks... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 10:52 (boxer).
17 godina

ona yennefer je zbilja iritantna do bola... kad vidim koliko se geralt skrsio da bi je pronasao u drugom dijelu... nevjerojatno... ne mogu nikako skuzit sta je vidio u toj zeni... ima ona svojih amo rec dobrih momenata ali overall dojam je negativan, bar sto se mene tice

15 godina
pa voli se igrat s njom na konjicu :D
VenAtoR#2231
11 godina
neaktivan
boxer kaže...

Jedna od hebenijih situacija u svezi tog questlinea je da su mi one tri nakaradne vještice ponudile seks... 

Tko bira taj masturbira... Rora je rora, samo udri. 

16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Jel pegla netko witchera na win10? Zanima me dali radi onaj gamebar za snimanje, screenshotanje itd. Taj game bar se poziva kombinacijom winkey+g, dok mi je npr steam u fullscreenu uredno mogu to otvorit ali ćim pokrenem witchera, javi mi da mogu otvorit gamebar ali ne odaziva se pritiskom na kombinaciju tipki. Probao sam staviti i neki svoj shortcut ali jok.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo me na Final Preparations questu, koliko shvacam jednom od poslijednjih i stvarno me igra toliko uvukla da to nije normalno.

Svi hvale sidequestove kako imaju bogatu pricu i to je tocno, ali iz nekog razloga main quest mi je toliko neke likove priblizio i toliko mi je prirasto srcu da mi ga je zao prelazit...

Jedino mi je malo zao sto su vise manje svi dijalozi orijentirani prema tome da witcher voli ili je u vezi s Yennefer, a Triss kao da su svi zaboravili.... Triss all the way

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

1.07 detalji...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 12:53 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nitko ti nije zabranija da ostanes sa Triss, a odjebes Yenefer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Ovaj mali Johnny mi je pravo simpatičan,  da li ću ga opet sresti u igri?

Nasmijao sam se kad mi je dao facepalm

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Evo vam link za popust na GOG-u. Igra kosta 7 eura https://www.g2a.com/r/the-witcher-3-vpn .Onda aktivirate HOLA VPN u Chrome brovseru i stavite rusku federaciju da je aktivirate na GOG stranici. Nakon toga je worldwide slobodna.

http://www.promopro.com/merchant-G2A-coupons-deals-33882.html <-- na ovom linku imate promo kodove za jos popusta prilikom kupovine na G2A. 3% , 5% i 1 euro popusta ako kupujte preko paypala. 

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 20:12 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ovakva igretina se ne kupuje na popustima. Das im punu cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 20:31 (Zajeb).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

What's the point, ionako igra nema DRM za one koji nisu pri parama... Tko želi supportat nek supporta proper...

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Pa imas achievements na GOG Galaxy clientu,slicno kao steam. Pa jbt,nisam ukrao igru,netko je morao i kupiti te cd kljuceve po 6 eura.Ako ih bas toliko zarko zelis suportati,odi digni kredit u zagrebackoj banci i uplati im na žiro račun 50.000 eura. Daš im "punu cijenu".Koja je to puna cijena? Imas je kupiti od 100 eura do 6 eura po citavom internetu na milion web shopova.

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 20:44 (Romano).
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice