Ona pijanka u Kaer Morhenu je zakon...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Somewhat off-topic, zanima me ima li ubijanje zmaja na kraju dvojke utjecaja na trojku?
Tj. zanima me preživi li ako otiđem nakon fighta jer sam ja dobio dojam da će umrijeti kako god okrenem, ali da ubojstvom mogu skratiti muke.
Odgovorite u spoileru da ne bismo nekome upropastili iskustvo.
Somewhat off-topic, zanima me ima li ubijanje zmaja na kraju dvojke utjecaja na trojku?
Tj. zanima me preživi li ako otiđem nakon fighta jer sam ja dobio dojam da će umrijeti kako god okrenem, ali da ubojstvom mogu skratiti muke.
Odgovorite u spoileru da ne bismo nekome upropastili iskustvo.
koliko vidim njih nema, doduse ja sam izabrao roche path. o saskiji nisam cuo nista, iorveth se spominje u tragovima, tipa naletis na ''wanted'' plakat
isprika za dupli post, ne zelim mijesat dvije razlicite tem.
da li ste primijetili da igra ne registrira lesser glyphove i runestonove u craftingu koje ste skupili bauljajuci okolo po svijetu? naime, registrira samo one koje sam napravis. npr, imam nekih 9 lesser igni glyphova, ali u crafting dijelu mi ih uopce ne pokazuje tj ne registrira ih.
postoje li naznake da ce se to popravit u patch 1.07?
isprika za dupli post, ne zelim mijesat dvije razlicite tem.
da li ste primijetili da igra ne registrira lesser glyphove i runestonove u craftingu koje ste skupili bauljajuci okolo po svijetu? naime, registrira samo one koje sam napravis. npr, imam nekih 9 lesser igni glyphova, ali u crafting dijelu mi ih uopce ne pokazuje tj ne registrira ih.
postoje li naznake da ce se to popravit u patch 1.07?
yep, taj crafting sistem je sje*** od patcha 1.05 meni se čini...nadam se da će se to sad sve ispraviti na 1.07
Jedan od najboljih random,wtf trenutaka ikada :) Summon the bitches lol
Nego u cemu je problem da su konzole dobile 1.7 (velik je 7.5giga btw tako da ce biti finih fixeva) ali za PC jos nista ?
Jedan od najboljih random,wtf trenutaka ikada :) Summon the bitches lol
Nego u cemu je problem da su konzole dobile 1.7 (velik je 7.5giga btw tako da ce biti finih fixeva) ali za PC jos nista ?
Izgleda da žele pustiti istovremeno GoG i Steam patch, a validacija još traje za Steam verziju. Na steam forumu predviđaju da bi oko 7 navečer po našem vremenu trebalo biti dostupno za skidanje.
Najbolja cut scena u igri!
..Patch 1.07/GOG je vani... https://openload.io/f/XfW4ptlSkk4/TGUICHER1.07G.zip
Zasto ne nudi update 1.07 na GOG-u?
Zasto ne nudi update 1.07 na GOG-u?
Vjerojatno će ti vrlo brzo ponuditi, meni je upravo krenuo s GOG-a... možda malo balansiraju da ne zaguše servere.
hm fakat čudno, kaj nije nekih 2GB?
Već je palo na 7.1, možda do kraja padne na 2 gb.
wtf, sad idem instalirat taj patch i piše mi da moja verzija igre ne podržava ovaj patch WTF?!
Proba sada uc u igru, pritisnem contiune, krene loadat, stane na oko 15%, zvuk stane i izbaci iz igre.
Validacija fajlova je popravila stvar.
sedam dana i dva sata mi je trebalo da zavrsim igru... 170 sati sve ukupno... moram priznat da me jos niti jedna igra nije toliko obuzela kao witcher 3... na kraju lvl 35. dal je moglo biti vise? mozda, ali nisam previse siguran
zavrsetak igre me je zadovoljio, kao i ostali izbori. ciri postala witcher, ja zavrsio sa triss, ne moze bolje. iduci prijelaz sa yennefer, al jos se mislim dal je to dobra odluka.
od nekakvih zamjerki najvise me je zasmetalo bombardiranje informacijama... od toga tko je wild hunt, pa da je ciri careva kcer... nekako previse informacija koje geralt ocigledno zna, buduci da mu se vratilo pamcenje, medutim igrac to doslovno pohvata na brzinu. ali to su manje stvari koje uopce ne utjecu na cjelokupni dojam.
a sad mozda mini odmor pa patch 1.07 i novi prijelaz... ovog puta em sam iskusniji em sve kuzim kako funkcionira pa ce bit jos bolje.
Nakon 70h+ igre nisam mogao vise cekat pa sam zavrsio Main Quest.
Level: 35
Rat: Sjever dobio
Ciri: Postala Witcher (koji mindfuck quest, jebem ti sve (mislim na zadnji quest))
Geralt: Zavrsio s Yennifer
Baron: Objesio se, jebem ti sunce zarko! :(
Djikstra: Polomio mu noge u zadnjoj misiji, nemam pojma sta je s njim sada.
Radovid: Kolje sve zivo i neživo, bijelo i crno... wtf kako sam to uspio sjebat, osim one misije sa Roach-om nisam lika vidio vise.
Vesimir: Mrtav, ali nisam siguran mogu li na to utjecat :(
Ostalo mi je skoro 90% Skellige Isle "?", puno side questove (imam feeling da sa se sjebao tu zesce), gwent - LOL, ocistio Velen, White Orchid i Novigrad.
P.S. Mislim da sam se sjebao zesce sta sam radio Witcher Contract-e, umjesto side questova...
Izglea mi kao da sam propustio toliko price i lore-a jer mi je bilo zanimljivo radit contracte, ali nema veze, zato postoji 2nd playtrough :D
GOTY 10/10
ima li jos kakvih problema sa 1.07 ili sve ide po planu?
Hacknwack:manje više ok kraj
dakle totalni sam idiot...skinuo sam BAT verziju umjesto GOG...sad čekam da se skine pa javim kako je
Nema problema. Igra radi brze, maklo mi obavljene questove iz nedovršenih. Novi sistem inventorija je zakon. Popravljen bug s izradom runa.
Sad sam testirao i Geralt se cini dosta brzi. A mozda je i do mene jer sam sad presa Arkham Knighta i Batman mi se cinija dosta spor.
Skinuo jučer patch 1.07 i napokon krenuo za ozbiljno igrati. Dodane su sad u izbornik opcije za detaljnije naštimavanje Hairworksa pa mi sad ide bez problema i sa Hairworks On. Uključio sam si i taj novi alternativni mod za kretanje. Onaj defaultni je možda malo bliže realnosti, ali s novim kontrole (na gamepadu) izgledaju responzivnije pa mi je odabir jasan.
U 3 sata igre dosad, 2 crasha. Nije bilo izgubljenog progressa, ali nadam se da će se to svesti na minimum. Ostalo je sve super zasad. Borba je dosegla vrhunac sa ovim trećim nastavkom, vizualna strana je odlična, gwent mi se sviđa, a prvi dojam je da će i questovi i likovi biti na potrebnoj razini.
I jedna sitnica koji mi se posebno dopala, udaljenost koju treba proći do oznake na mapi se mjeri u koracima. Ne znam da li sam to ikad prije vidio negdje. Baš simpatično.
Nakon 70h+ igre nisam mogao vise cekat pa sam zavrsio Main Quest.
Level: 35
Rat: Sjever dobio
Ciri: Postala Witcher (koji mindfuck quest, jebem ti sve (mislim na zadnji quest))
Geralt: Zavrsio s Yennifer
Baron: Objesio se, jebem ti sunce zarko! :(
Djikstra: Polomio mu noge u zadnjoj misiji, nemam pojma sta je s njim sada.
Radovid: Kolje sve zivo i neživo, bijelo i crno... wtf kako sam to uspio sjebat, osim one misije sa Roach-om nisam lika vidio vise.
Vesimir: Mrtav, ali nisam siguran mogu li na to utjecat :(
Ostalo mi je skoro 90% Skellige Isle "?", puno side questove (imam feeling da sa se sjebao tu zesce), gwent - LOL, ocistio Velen, White Orchid i Novigrad.
P.S. Mislim da sam se sjebao zesce sta sam radio Witcher Contract-e, umjesto side questova...
Izglea mi kao da sam propustio toliko price i lore-a jer mi je bilo zanimljivo radit contracte, ali nema veze, zato postoji 2nd playtrough :D
GOTY 10/10
Upravo zato što si Djikstri polomio noge, nisi dobio quest koji dalje nastavlja planiranje Radovidovog ubojstva. Nastavno bi imao još jedan izbor koji bi utjecao na stanje svijeta na kraju. Uglavnom, Djikstrine noge su ključne za sudbinu sjevernih kraljevstava.
Ova igra nema pirata. Jer je gog verzija ona koju pirati koriste.
Jel se opcije za hairowrk dodane u 1.07 pecu, "aplajuju na obicnu kosu", tj ako je hairowrk iskljucen a mi upalimo ono na 8x i stavimo high present, dal dobijamo time nesto?
jesu da ali bolje ih iskljucit ,samo kosa izgleda urednije...ugl... big nonsens na ushtrub performansi
jesu da ali bolje ih iskljucit ,samo kosa izgleda urednije...ugl... big nonsens na ushtrub performansi
Nadam se da si shvatio da ne pitam za hairworks jer on cepa performanse. Vec opcije ispod nje, tj ono novo sto se moze staviti na 8x i high, dal to utice koliko, ako je hairworks iskljucen? Kod mene sam stavio i nemam nikakva poboljsanja/gubitak performansi. Ali ipak bi hteo pitati vas...
normalno da nema kad imamo amd ...ugl isto kao kod tebe slucaj