The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.035.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
flpmyslf kaže...
Obi Wan kaže...
D3lBoy kaže...

E da onda je to to, ja sam isao sa Syannom

cak mos ic do ovog ancient one-a, odradit taj dio sa ovom crvenokosom i onda opet se vratit na syannu. to moram probat i vidit sta se desava sa zavrsetkom.

Quest sa Unseen Elderom mi je vrh. Prvo stunna Regisa koji je pao u neku hipnozu, nemre se pomaknut i kao spava. Onda Elder popije krv Geralt i baci ga u neku jamu di Geralt izgubi dio opreme, ali nazalost/na svu srecu nadjes ju ponovno i pocnet malo searchat njegovu jazbinu i naletis na mage-a (mrtav) koji se uspio tamo teleportirati i btw mislim da nađeš na najjaci attack dmg sword kojeg pokupis i dok searchas jazbinu skuzis da gravitacija ima svoje prste tamo i da ces hodat naopako i na kraju kad uspijes pricat sa Unseenom on veli da budes brz, ja pitam 2 pitanja i covjek me u sekundi ubije. WOOT?!

Hahah a meanwhile ja sa ovom ženskom rijesavam questove koje je guska stavila na notice board, borim se sa vukom iz crvenkapice i vještice na metli gg

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
The Witcher 3

Igra je sad prepuna bugova. Nadam se da ce ovaj pec ubrzo i na konzole. Prije nisam imao skoro nikakvih problema ali nakon zadnje update je neizdrzivo. Nemogu lockat neprijatelja,nece zvat roacha,sad mi je bestija koju sam trebao potamanit ostala blokirana u zraku,prije toga se isto dogodilo sa drugom bestijom. Umjesto ikona potiona neke druge ilone ili artefakti. Uglavnom cirkus. Ps4

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel istina da u ovoj blod and wine ekspanziji moraš igrati gwent u nekom main questu i da cak moraš pobjediti da bi napredovao dalje u priči??? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne

Battlelog: D3lBoy-00
9 godina
neaktivan
Imperator01 kaže...

Jel istina da u ovoj blod and wine ekspanziji moraš igrati gwent u nekom main questu i da cak moraš pobjediti da bi napredovao dalje u priči??? 

Nema toga, imas 2 gwent side questa i jos mogucnost sa Milton igrat gwent prije nego pocne ''triatlon''. Mene zanima ovaj quest sa Syannom i Detlafom. Ja sam odabrao tog Unseen Eldera i dosao do Tesham Mutne na borbu sa Detlafom, a kaj se desava ako odaberem oslobađanje Syanne, vidim da se boris s nekim Cloud Golyatom, ali me zanima da li onda ima ipak i borbe sa Detlafom, jer ako nema onda je to bzvz. Detlaf kao takav treba bit highlight i ta njegova transformacija i leptira zarazenog kugom treba bit Boss Ending fight. To je glavni quest i Geralt je Witcher znaci kraj mora znaciti ubijanje monstera. Blood and Wine je dosta detaljan/ekskluzivan/fensi šmensi i na moment Geralt odmiče od svog Witcher looka iako naravno i tu su ubacili monstere, ali s obzirom da se radi o kraju igre koja nece imat nastavak trebalo je sve to napraviti puno brutalnije. Jer sada kad sve znam, bolje da je HoS kraj, a ne Blood and Wine

artuditu
17 godina

borba sa detlafom se desi ja mislim u svakom slucaju osim kad on nju ubije i to onda kad joj ne das onu narukvicu sta dobijes gwentom kod one djevojcice sa sibicama. medutim, nisam siguran u slucaju da samo ana ostane ziva sta se dogodi.

It's not who you are, it's who you know.
9 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

borba sa detlafom se desi ja mislim u svakom slucaju osim kad on nju ubije i to onda kad joj ne das onu narukvicu sta dobijes gwentom kod one djevojcice sa sibicama. medutim, nisam siguran u slucaju da samo ana ostane ziva sta se dogodi.

negdje sam procitao da se taj zadnji quest moze rjesiti bez fajta da Detlafom pa zato pitam..Tek sam na prvom prelasku i odabrao sam fajt sa njime

artuditu
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ma samo da ne moram igrat gwent! 

Apsolutno me ne zanima igranje nekakvih karti, nisam odigrao ni jednu partiju niti kanim. 

1 2 hvala 0
16 godina
Preko moba je predivno čitati spoilere...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Nakon 163 sata završio igru... Dobio happy ending i Geralt sad valjda slaže vina ili što. Super mi je bilo ovo igrat i veselim se sljedećem projektu CD projekt red. Svaka im čast.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

zanima me da li je netko rjesio onaj side quest s Guillemao i Vivienne (triatlon), jel se dobije kaj pametno u tom questu ili ne?

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
flpmyslf kaže...

zanima me da li je netko rjesio onaj side quest s Guillemao i Vivienne (triatlon), jel se dobije kaj pametno u tom questu ili ne?

Zanimljiv quest, naucis nesto novo o njoj, a i postanes prvak pa si faca ;) za nagradu se sjecam da dobijes sigurno mac, a za armor i samostrijel nisam siguran (ne sjecam se vise heh) plus jos isplata na kraju

16 godina
flpmyslf kaže...
Obi Wan kaže...

negdje sam procitao da se taj zadnji quest moze rjesiti  bez fajta da Detlafom pa zato pitam..Tek sam na prvom prelasku i odabrao sam fajt sa njime

Postoji opcija da se "izbjegne" borba sa Deatlafom. Da bi Geralt dobio taj izbor Deatlaf treba ubity Syannu

Između dva odabira Unseen elder path i syanna path meni je bolji unseen elder dok je syanna isto ok ali malo prebajkovit za moj ukus. U unseen elder pathu možeš nabaviti najbolji armor koji sam vidio u igri dok u syanna pathu možeš poševiti Syannu i ima malo više boss fightova (vještica, cloud giant, vuk iz Crvenkapice, zlatokosa itd)

Inače koliko sam uspjeo vidjeti, tri su endinga 1) obje sestre prežive, 2) obje sestre umru, 3) Anna preživi Syanna umre.

17 godina
JackIsBack kaže...
flpmyslf kaže...
Obi Wan kaže...

negdje sam procitao da se taj zadnji quest moze rjesiti  bez fajta da Detlafom pa zato pitam..Tek sam na prvom prelasku i odabrao sam fajt sa njime

Postoji opcija da se "izbjegne" borba sa Deatlafom. Da bi Geralt dobio taj izbor Deatlaf treba ubity Syannu

Između dva odabira Unseen elder path i syanna path meni je bolji unseen elder dok je syanna isto ok ali malo prebajkovit za moj ukus. U unseen elder pathu možeš nabaviti najbolji armor koji sam vidio u igri dok u syanna pathu možeš poševiti Syannu i ima malo više boss fightova (vještica, cloud giant, vuk iz Crvenkapice, zlatokosa itd)

Inače koliko sam uspjeo vidjeti, tri su endinga 1) obje sestre prežive, 2) obje sestre umru, 3) Anna preživi Syanna umre.

armor mi je bezveze tako da me taj path uopce ne interesira... samo me zanima kako ubit syannu i misli da je trik u davanju  ondnosno nedavanju one narukvice od djevojcice sa sibicama.

17 godina
Obi Wan kaže...

armor mi je bezveze tako da me taj path uopce ne interesira... samo me zanima kako ubit syannu i misli da je trik u davanju  ondnosno nedavanju one narukvice od djevojcice sa sibicama.

Jep.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
16 godina
Obi Wan kaže...
JackIsBack kaže...
flpmyslf kaže...
Obi Wan kaže...

Da, trebašnagovority Syannu da dođe na sastanak i ne smije imati onaj ribbon koji joj pokloniš kada pobjediš djevojčicu u questu. Btw, ovaj unseen elder je trebao biti glavni negativac jer pojavom ostavlja puno jači dojam od Deatlafa. Unseen elder me je svojom pojavom podsjetio na Master of Mirrora iz prethodne expanzije (Geralta je ubio u sekundi samo zato što je postavio dva pitanja umjesto da kaže o razlozima zašto je došao k njemu

17 godina

unseen elder mi je onako... neki uber powerful lik kojeg ne mozes ni u snu ubit, on je nesto kao deus ex machina da rijesi problem bez nekog veceg posla... ujedno je i taj njegov put najbrzi. to nije bio moj primarni path, odradio sam ga samo da vidim kako izgleda taj vampir. opcenito sam slusao sta regis govori u svakoj situaciji jer su mi se ti njegovi savjetili cinili najlogicnijim.

sad jedno pitanje za ljude (ako takvih uopce ima) koji koriste full xp mod. ja sam ga prvi put iskoristio sada na svom sestom prelasku u new game+ i dijelom u blood and wine ekspanziji (doduse u to nisam posve siguran), medutim zanima me kako on utjece na igru kad se koristi od pocetka, dakle skroz new game. da li ti digne level previse, odnosno na kojem levelu zavrsis pricu? ja znam da sam normalnim nacinom igranja dosao do lvl 39 pri zavrsetku HoS ekspanzije i to nakon sto sam sebi dodao xp sa 38 na 39 lvl jer nisam mogao koristit viper armor.

15 godina
The Witcher 3

A jbte sta su oni napravili. Koliko bugova novih. Ne igrivo je. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Pozdrav ekipa. Kupio sam sve od Witchera 3 i krenuo bi ispočetka igru. Dajte mi molim vas neke esencijalne modove predložite (grafičeke tewekove i tako) ako nije problem, bio bih zahvalan.

I možda kakav savjet kako igrati. Zadnji put sam bio preveliki lvl za sve i izgubila je igra izazov. Kako ste Vi balansirali side questove i main?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2016 15:14 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point-X kaže...

Pozdrav ekipa. Kupio sam sve od Witchera 3 i krenuo bi ispočetka igru. Dajte mi molim vas neke esencijalne modove predložite (grafičeke tewekove i tako) ako nije problem, bio bih zahvalan.

graficke modove ne koristim, koristim samo mod za korigiranje weight-a. i to je jedino sto bi preporucio od ovih utility stvari dok ne prijedes igru. i obavezno igraj na death march.

9 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Ja ne koristim nikakve modove i ne osjecam da sam zbog toga zakinut. Kaj se tiče grafike imas u samom izborniku opciju Low-Medium-High-Ultra gdje si se automatski prilagode svi faktori. Meni je ultra na 1920x1080 vrti na 30 fps-a no kasnije sam se lagano prebacio na Medium/High i igram od 50-60fps-a.  Uglavnom ti je HariWorks na Off/Low, Visibility Range Low, ostalo (grass,texture,water qualitiy) si mozes in-game checkirati, meni je to High/Ultra. A ako si preko Nvidia-e preko GeForce experienca mozes staviti optimal settings i sa time ti je sasvim smooth. Najbolje da si u igri dok searchas svijetom sam mijenjaš grafiku i odabereš koja ti najbolje paše.

artuditu
16 godina
Point-X kaže...

I možda kakav savjet kako igrati. Zadnji put sam bio preveliki lvl za sve i izgubila je igra izazov. Kako ste Vi balansirali side questove i main?

Vezano za ovo boldano uključi si u opcijama "enemy scaling" ili tako nešto (ne mod nego opcija u igri). Neprijatelji koji su dosta manji level od tebe ovom če opcijom biti isti ( +/-1) level kao i ti. Ne radi u obrnutom smjeru, neprijatelji sa dosta većim levelom neće biti "downgraded" na tvoj level.

Ova opcija je bila bugovita. Uglavnom, tu i tamo se nešto zbrljalo pa su neprijatelji bili level 1 umjesto da budu "upgradeni" na tvoj level. Ovo se riješi tako što meditiraš 1 sat svaki put kada se bug pojavi mada čini mi se da je bug popravljeno jer nisam imao takve probleme od kada je zadnji patch izašao.

11 godina

Završio sam BaW, završio sve side questove ali nisam dobio quest s Roach.Kad ste ga vi dobili?

17 godina
The_K kaže...

Završio sam BaW, završio sve side questove ali nisam dobio quest s Roach.Kad ste ga vi dobili?

ne dobijes automatski, treba ga sam nac, ista stvar vrijeda za onaj cosplay quest

14 godina
The_K kaže...

Otvoriš mapu i potražiš u legendi uskličnik. Tako sam ga ja našao. 

17 godina
quickr kaže...
The_K kaže...

Otvoriš mapu i potražiš u legendi uskličnik. Tako sam ga ja našao. 

mislim da je potrebno otic na lokaciju ili blizu lokacije jer bar kod mene nije bilo nikakvih usklicnika. ja sam jednostavno isao nekom logikom ok, tamo na mapi ima neko vece naselje, mogao bi tamo bit nekakav quest.

ali takve situacije mi idu na zivce...postoji dosta tih secondary questova koja mozes naci samo ako si dovoljno blizu, kao u velenu onaj quest sa ljudima pretvorenima u svinje i ostale slicne situacije.

14 godina

Istina, ja sam bio dosta blizu questa na mapi kad mi se uskličnik pojavio. 

17 godina
quickr kaže...

Istina, ja sam bio dosta blizu questa na mapi kad mi se uskličnik pojavio. 

cilo vrime trazim mapu sa tim usklicnicima i random encounterima a bojim se da cu ih sad priko lita na svom sedmom prelasku ja napravit...

15 godina
The Witcher 3

peč stigao na konzole

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jucer sam odradio onaj quest sa carobnim jajima jos nemrem sebi doc kad se sjetim tog, dobro da sam ih oduzeo dedi jer bi ga moglo srce izdat :D

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice