- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zato meni user score nikad nista ne znaci jer svakakve budale mogu glasat
zato meni user score nikad nista ne znaci jer svakakve budale mogu glasat
Zasad je jos dobro, preko 95% ih je dalo 10/10, a samo taj troll je dao 0/10, vidjet cemo kasnije koliko ce ih jos doci.
igra je odlična,filmski ugođaj i muzika i atmosfera fantastična i jako dobar proizvod,nažalost kamera je samo over the shoulder.
Damn....nemogu je skinut prek steama...kaže da je prezuauzeto i da probam kasnije.
Probaj promijeniti server.
po meni je ovo neisplativo s obzirom da na zavvi.co kosta 23.85 funti sa ukljucenom dostavom i to box izdanje. malo se strpis i deres za par dana:)
jeste importali save iz jedinice ? Ja nisma siguran jesam li dobro to napravio: kopirao sam zadnji save spremljen iz W1 u folder za W2 saveove i odabrao import opciju u igri pa se nadam da je dobro tako ^^
Sad se malo igram grafičkim postavkama pa krećem igrat kad sve posložim što bolje :)
po meni je ovo neisplativo s obzirom da na zavvi.co kosta 23.85 funti sa ukljucenom dostavom i to box izdanje. malo se strpis i deres za par dana:)
...neki igraju, a neki čekaju kutiju za desetak kuna razlike...
lol jesi puno uštedio
Desetak kuna razlike... i kutija na polici sa tiskanim manualom, mapom i ostalim gudizima koji su nažalost sve češće rijetkost u svjetu izdavaštva igara
Desetak kuna razlike... i kutija na polici sa tiskanim manualom, mapom i ostalim gudizima koji su nažalost sve češće rijetkost u svjetu izdavaštva igara
da prvih par dana bit će ti fora a poslje će sakupljati prašinu
lol jesi puno uštedio
ako nisi shvatio ovdje se radi o box verziji!!!! lol tebi
neznam ja sad probao malo "demo" verziju
zasad 15minuta gledanja filma i 3minute igranja
jel ovo igra ili film ?
a opet ne moraju cekati jel tako?? posto sammju platio potpuno legalno mogu igrat i onu verziju a kutija kad stigne stigne jel??
Znaci podržavaš krađe, bas bi me zanimalo da li bi i dalje podržavao da tebi onda ukradu bicikl.
Meni su jednom ukrali bicikl
Znaci podržavaš krađe, bas bi me zanimalo da li bi i dalje podržavao da tebi onda ukradu bicikl.
Meni kišobran.
Meni kišobran.
Dok god vam ne kradu đevojke, dobro je.
A ono što nije dobro je krčenje teme raspravama o piratstvu dok ljudi koji još čekaju svoj primjerak igre žele čitati prve dojmove onih koji je već igraju.
Meni kišobran.
Dok god vam ne kradu đevojke, dobro je.
A ono što nije dobro je krčenje teme raspravama o piratstvu dok ljudi koji još čekaju svoj primjerak igre žele čitati prve dojmove onih koji je već igraju.
ovo je za popiii koliko se skida..tek na 38%...nadam se da se onima koji su kupili download(pa skidaju s neke stranice) a ne key ko ja skida isto tako sporo
In short, if I could make love to this game, I would.
komentar na kraju recenzije jednog usera na gamespotu
meni je igra nekako čudna !? Lik stalno trči !!!! (nemogu ili neznam kako hodat) i kada okrečem kameu sve je mutno neki blur (s time da sam maknuo blurove u settingsu) neznem jeli to do mog kompa ili.... Neko može predložit kako postavit one settingse ?
ne citam ovu vise temu dok ne dodje moja box verzija :D
In short, if I could make love to this game, I would.
komentar na kraju recenzije jednog usera na gamespotu
... nek ga gurne u ventilator od napajanja.....
Ovo je jedna od onih igra na kojima imam osjecaj da bude mi graficka eksplodirala. Ventilator se vrti ko lud a temperatura ide "do kraja" (ATI5870)
Citam i po steam forumu malo, zar je grafika stvarno tako zahtjevna?
Ovo je jedna od onih igra na kojima imam osjecaj da bude mi graficka eksplodirala. Ventilator se vrti ko lud a temperatura ide "do kraja" (ATI5870)
sve max?
meni je igra nekako čudna !? Lik stalno trči !!!! (nemogu ili neznam kako hodat) i kada okrečem kameu sve je mutno neki blur (s time da sam maknuo blurove u settingsu) neznem jeli to do mog kompa ili.... Neko može predložit kako postavit one settingse ?
drži shift ili caps lock je toggle za trčanje.
Citam i po steam forumu malo, zar je grafika stvarno tako zahtjevna?
Ultra postavke, 5 FPSa prosjek na mojoj konfi.
Medium postavke jedva 30, neigrivo.