instalira se pa SS am malo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cijelu mi se noć bio skidao witcher 2, kad sam ga ujutro htio instalirati error.
Sad moram opet skidati svih 13gb
instalira se pa SS am malo.
Daj baci koji SS instalacije
cijelu mi se noć bio skidao witcher 2, kad sam ga ujutro htio instalirati error.
Pa sad lijepo uzmi 200 kn i kupi original. Ne kuzim zasto smo mi to upce trebali znati? skidas piratluk dobis error i ovdje places zbog tog?
Ako bar za ovu igru nemas 200 kn onda ju ni nemoj igrat.
greska
Nije baš svakome jeftino dati 130 kn ili kolko već za kombinaciju znamenki i slova, pogotovo jer igra ni nema MP a on je na prvom mjestu zbog kojeg se originali i kupuju, ruku na srce.
Nije baš svakome jeftino dati 130 kn ili kolko već za kombinaciju znamenki i brojeva, pogotovo jer igra ni nema MP a on je na prvom mjestu zbog kojeg se originali i kupuju, ruku na srce.
Ruku na srce, ako nemas za kupiti bicikl onda se ni neces voziti na njemu.
Nije baš svakome jeftino dati 130 kn ili kolko već za kombinaciju znamenki i brojeva, pogotovo jer igra ni nema MP a on je na prvom mjestu zbog kojeg se originali i kupuju, ruku na srce.
Može ga uvijek ukrasti, pa da vidiš kako ide.
Znaci podržavaš krađe, bas bi me zanimalo da li bi i dalje podržavao da tebi onda ukradu bicikl.
Može ga uvijek ukrasti, pa da vidiš kako ide.
Jednostavno ne kuzim covjece.. za jedan izlazak s frendovima nije previse zdrobiti 200-300-500 kn, kupit COD black flops za 400 kupit mobitel za 1500, trosit na njemu 200-300 mjesecno: sve to nije previse ali dati za jednu ovakvu igru 130 kn je previse??? da ne zvaces zvakace dva mjeseca toliko bi ustedio a kamoli da se malo stegnes kod gore nabrojanih stvari.
ima stvarno nevjerojatnih ljudi..
Ajd nećemo i ovu temu pretvoriti u raspravu o piratstvu.
Jeli prije pocetka igre ima neki izbor događaja sto si napravio u jedinici da se vise poveze sa pricom.
Jeli prije pocetka igre ima neki izbor događaja sto si napravio u jedinici da se vise poveze sa pricom.
nažalost ne ali te pita dali imaš save od prije u new gameu,zahtijevna je prilično za grafiku ali moram još settingse pregledati da smanjim za moju 4770 je ovo malo too much.
u početku si u zatvoru na 2 minute i tip te pita što se dogodilo i onda geralt počne prepričavati i igra počinje.uglavnom radnja dešava mjesec dana nakon pokušaja atentata na foltesta.
i imam problema sa g35,uglavnom igra ima problema sa usb headsetovima,pečirat treba hitno.
nažalost ne ali te pita dali imaš save od prije u new gameu
Ajmeeeee zasto mi netko to prije nije rekao!!!
nažalost ne ali te pita dali imaš save od prije u new gameu
Ajmeeeee zasto mi netko to prije nije rekao!!!
ima na netu sigurno a i logiraš se na witcher forum i sigurno netko ima da ti uploada.
Pa sad lijepo uzmi 200 kn i kupi original. Ne kuzim zasto smo mi to upce trebali znati? skidas piratluk dobis error i ovdje places zbog tog?
Ako bar za ovu igru nemas 200 kn onda ju ni nemoj igrat.
Pa ja imam orginal sa game com uk sam je kupio
gdje to igra kosta 130kn ako me mozete uputiti?
mene isto zanima...ako mi date link kupit cu je... :)
Aha, a zanima me gdje je najjeftinija box verzija i koji je najlakši način za otvorit debtnu karticu kojom se može plaćat preko neta?
BTW imam 17 god, al mislim da neće bit problem budući da imam osobnu ili?
Aha, a zanima me gdje je najjeftinija box verzija i koji je najlakši način za otvorit debtnu karticu kojom se može plaćat preko neta?
BTW imam 17 god, al mislim da neće bit problem budući da imam osobnu ili?
Najjeftinija BOX verzija ti je na zavviu http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings-premium-edition-including-the-finisher-pack/10238956.html
A ovo za vađenje kartice ti ne znam, ako imas nekog frenda koji ima to vec daj njemu da ti plati.
imam problem...instalirao sam igru i pokrenem launcher i kad stisnem na start game me vrati nazad na launcher...ima li itko isti problem?
Mene zanima kako ovo funkcionira?
Uzet cu si ovo bez razmisljanja, 3x jeftinije nego na Steam-u.
Ali ako dobijem samo key, gdje skidam igru, to me zanima.
Mene zanima kako ovo funkcionira?
Uzet cu si ovo bez razmisljanja, 3x jeftinije nego na Steam-u.
Ali ako dobijem samo key, gdje skidam igru, to me zanima.
igru skidas sa torrenta
preko torenta skineš
Skineš pirata.
Umjesto crackanja upiši serial i sve 5.
Ma ne želim tu frenda, uvjek ću tako biti ovisan o nekome, roditelje ne želim mješati u to jer su previše "old school" što se tiče kupnje a i nebi baš volio da im nestanu novci s kartice na neku foru, mislio sam otvorit nekakvu debitnu karticu i staviti na nju točno onoliko novca za koliko mislim kupit, ne volim riskirat kad su pare u pitanju , pogotovo one koje sam zaradim.
Ma ne želim tu frenda, uvjek ću tako biti ovisan o nekome, roditelje ne želim mješati u to jer su previše "old school" što se tiče kupnje a i nebi baš volio da im nestanu novci s kartice na neku foru, mislio sam otvorit nekakvu debitnu karticu i staviti na nju točno onoliko novca za koliko mislim kupit, ne volim riskirat kad su pare u pitanju , pogotovo one koje sam zaradim.
nadi nekoga na forumu da ti kupi priko paynpala i daj mu novce i nagradi ga malo..i rijesia si problem