i ja jedva cekam, predobra je igra. i wolf nastavak cekam :D
u utorak
u utorak
u utorak
vidio sam :D hvala
Uff, jedva čekam ponovo zaigrati :)
Danas dolazi...
Tweet od Polygon recenzenta...
"Am I breaking embargo if I emphasize how UPLIFTING and SUPER HAPPY The Walking Dead Season 2 is right from the start?"
Danas dolazi...
Tweet od Polygon recenzenta...
"Am I breaking embargo if I emphasize how UPLIFTING and SUPER HAPPY The Walking Dead Season 2 is right from the start?"
ajde odmah čim netko odigra nek javi dojmove, ja još nisam kupio mislim sad na winter saleu
Stigla kod slovenaca
meni zvuk nekaj ne radi, mislim lose se cuje kao jeka :(
proradilo ke, super je igra, samo kajk se brzo prede :(
Meni baca error, nije mi jasno zašto.
i mislio sam da su oni, meni nece save sacuvat kak sma presao prvu sezonu, pa sam samo ovak igrao, neda mi se cekat da sve ispocetka :D
ma odlicno je, ko ce sada docekat drugu ep
Taman mi je super bilo kad kraj, i još ono na kraju
Prošao prvu epizodu..
Zanimljivo,uzbudljivo.. Kratko,ko i svaka telltaleova prva. Ocekujem pravi boom u iducim epizodama.
Samo cudno mi je da jos nema nikakve poveznice sa 400 days. Valjda ce kasnije bit
savršeno napeto,igrivo,zabavno ,uf a tek kraj,samo mi je žao što ipak nisam starom pomogo kad će druga epizoda?
odlicna igra, odigrao prvu sezonu, sad i pocetak druge, jako jako zadovoljan, ceka se druga epizoda :)
Baš igram igru, danas je nabavio. I ona scena sa psom, kako me je skomirala. presto sam igrat, sutra ujutro nastavljam. Imam osjećaj da je ova druga sezona emocijonalno brutalnija od prve. Prvo krista i omid, sad ovo, a gdje je kraj.
Presao season 2 uber........veli necak (7god) mene nije strah ovo-ono,vise se nije vratio u sobu....lol
kad ce vise ep 2 :(
ma samo da dode do kraja mj :D
napokon izaslo :D
Isuse, ova zadnja epizoda je sigurno nešto najbolje što je telltale ikad napravio. Sve je jednostavno savršeno uklopljeno, scenarij je genijalan, a o izborima da i ne govorim.
Na svakom sam morao pauzirati igru da bih mogao razmisliti što da napravim, nijedan nije neki good-bad izbor. Od ovog ja mislim stvarno ne može bolje, ali opet bih volio da me
treća epizoda iznenadi.
počeo sam igrati ovu i zanimljiv mi je koncept da biras sam pricu, ali koliko sam proveo vremena uz nju mozda sam je 20% igrao, samo ove scene idu, to je bilo u episode 1.. zanima me kako je dalje, jel ima vise igranja i akcije, jer ovako mi je pomalo dosadno
ak ti je dosadno, onda nije igra za tebe :( ja cu ep2 danas igrat kada dodem mado, jedva cekam pogotovo kada cujem da je uber zanimljivo :D
Igra je jedna od najboljih koju sam igrao,mislio sam da je jadna zbog grafike,ali nije vazna grafika nego gameplay
Nova epizoda je odlična. Svakom epizodom, igra postaje sve bolja i bolja.