The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.458.217
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

omg this is awesome ROCK ON SKYRIM! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 20:07 (Nitro233).

5 0 hvala 2
16 godina

Skinio si na mobu aplikaciju koja mi odbrojava vrijeme izlaska skyrima.

I da neznam jeste li vidjeli ovaj video, al epik je.

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Zanimljivo kako kaže "crap" točno kada je ispred omota DA2. {#}

0 0 hvala 0
16 godina

Jedna stvar koju definitivno NE ZELIM vidjeti u skyrimu, a čisto sumnjam da neću je rast SVIH neprijatelja po levelu i opremi zajedno s igračem -- to rezultira potpuno priglupim situacijama koje su totalno neuvjerljive tipa da igrač koji je već prošao dosta i debelo se opremio sreće najobičnijeg lopovičića u prolazu u šumi koji ima jedan jedini novčić, ali zato na sebi ima opremu kojom bi mogao kupiti dvije kuće u gradu i sličnim glupostima...

negdje su slabi negdje su jaki i ne možeš proći dok ne ojačaš, najnormalnija stvar, a onda ni ne bi bilo tih prošao sam u 11 minuta jer bi ga samljeli

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran

MW prolasci u 11+ minuta su bili mogući isključivo zbog nebalansiranosti Alchemy skilla i potiona. Sve što si trebao je bilo nabrati sastojke i craftati si sve jače i jače potione. Nakon toga si otrčao/levitirao po Firebrand i tako opremljen direktno na Dagoth Ura. Kojega si pwnao u par udaraca, a on ti nije mogao ništa. Upravo zahvaljujući gomili imba potiona koje si strusio.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Latz kaže...

Jedna stvar koju definitivno NE ZELIM vidjeti u skyrimu, a čisto sumnjam da neću je rast SVIH neprijatelja po levelu i opremi zajedno s igračem -- to rezultira potpuno priglupim situacijama koje su totalno neuvjerljive tipa da igrač koji je već prošao dosta i debelo se opremio sreće najobičnijeg lopovičića u prolazu u šumi koji ima jedan jedini novčić, ali zato na sebi ima opremu kojom bi mogao kupiti dvije kuće u gradu i sličnim glupostima...

negdje su slabi negdje su jaki i ne možeš proći dok ne ojačaš, najnormalnija stvar, a onda ni ne bi bilo tih prošao sam u 11 minuta jer bi ga samljeli

Igram Oblivion sa OOO modom i ne mogu baš sa sigurnošću reći da kod mene uopće radi taj sistem levelanja neprijatelja u skladu sa mojim levelom. Već od samog početka sam nailazio na neke neprijatelje koje nisam mogao ni ošteti, dok već sada im mogu parirati. Bossevi su i dalje teži za ubiti ovisno kako im potrefim slabosti.  Prolazni lopovćići i kampovi su mi zapravo isti, pa skoro sa uvijek istim opremom kao i na početku igre, fur greaves, helmet i sl. 

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
odjavljen

da to bas ubija u pojam.... npr. gothic 2, pocetak i kaze jedan da ce me primit kao svog ucenika ako mu donesem orkov mac... nema problema, i tako ja lutam, trazim, odustanem i odem rjesavat neke druge questove i onda naletim na jednog orka, reko woooo hooo! moj si! jednom me je opalio i gotov. 

malo je off ali ono, takav mi se svidja stil igre... vidis, probas, popusis, dodjes kasnije...

tu me jedino malo smeta level sistem (ako je isti ko u prijasnjim nastavcima?), je da je mozda i najrealniji ali opet su mi drazi ti neki xp bodovi.

pratim temu vec neko vrijeme pa me i malo uhvatilo... jedino sam oblivion igrao a morrowind samo probao malo... imala je tada neki glupi bug koji me svako malo bacao na desktop

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
Latz kaže...

Igram Oblivion sa OOO modom i ne mogu baš sa sigurnošću reći da kod mene uopće radi taj sistem levelanja neprijatelja u skladu sa mojim levelom. Već od samog početka sam nailazio na neke neprijatelje koje nisam mogao ni ošteti, dok već sada im mogu parirati. Bossevi su i dalje teži za ubiti ovisno kako im potrefim slabosti.   Prolazni lopovćići i kampovi su mi zapravo isti, pa skoro sa uvijek istim opremom kao i na početku igre, fur greaves, helmet i sl.

Skaliranje neprijatelja je prisutno i u OOO, samo je izvedeno daleko bolje nego u vanila Oblivionu. Ako želiš imati koliko toliko zabavnu i prolaznu singleplayer igru veličine Morrowinda i Obliviona mora postojati skaliranje neprijatelja. Razlika između OOO-a i Obliviona je u tome što je Oblivion player centric (sve se vrti oko igrača), a OOO je više, premda ne i potpuno world centric (ne vrti se sve oko igrača). Potpune world centric igre su ti MMO-ovi, jer se u njima očekuje da će igrač igrati sa prijateljima. Ako baš želiš potpuni world centric doživljaj u Oblivionu preporučio bih ti overhaul TIE.

Btw, evo ti jedan tip kako da lakše svladaš bosseve i one spectral warriore (pogledaj screenshot). Štapić ti se zove Arce Andavar i radi 100% shock damagea, i daje weaknes to shock 25% kroz 6 sekundi. Uglavnom probaj naći štapić ako već nisi, jer će ti život u OOO biti daleko lakši. Inače štapić za divno čudo ne čuvaj neki OP monsteri, nego obični banditi.

Čarobni štapić for the win. Rođo iza mene je otišao u vječna lovišta sa pet pogodaka iz tog štapića. Čarobni štapić for the win. Rođo iza mene je otišao u vječna lovišta sa pet pogodaka iz tog štapića.
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 13:03 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 17:49 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

WIRED preview:

http://www.wired.com/gamelife/2011/10/skyrim-hands-on/?pid=2165&pageid=39462&viewall=true

Odlomak iz istog.

"3:55 PM – While rearranging my inventory, I drop some heavy armor. The Jarl’s steward walks over and asks if he can have it. Minor touches like these make Skyrim feel like an actual world populated with actual people. Which can sometimes make you feel worse when you kill them."

GOTY nema sumnje!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 17:55 (MegaMass 2000).

3 0 hvala 2
17 godina

Prizori iz igre izgledaju fantastično. {#}

Vidim da je pod sistem requirements minimalno 8800 GT, a preporučene su 460GTX i 5850.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

GOTY nema sumnje!

Hmmm, ako ne bude Batman onda bi mogao Skyrim {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Još nijedan screenshot s tim nisam vidio hehe! Ne zato što ih nema, već zato što sam ih namjerno nekoliko već izbjegao - čuvam se za {#} u igri.

It is I, trackmanijak
14 godina
neaktivan

bice luuudo.....:-)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Taman izlazi 2 dana prije mog rođendana...{#}

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poklon i po. {#}

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da je bolje nemože...{#}

Ivan
16 godina
neaktivan

Tko se brinuo oko scaliranja..

"As I began to venture into my second hour, I noticed I couldn’t kill many of the enemies I discovered. This always resulted in me running away as fast as my stamina could carry me. I ran away from mages, trolls, fire monsters, all of them. Being a coward suits me; I die way less. Some enemies are easier to run from than others. I wandered up to a giant to see if we could be friends, but he wasn’t feeling that. He ended up chasing me for minutes (a long time in games)."

15 godina
neaktivan

Dugo nisam vidio da iz slika tako jako izvire atmosfera!  Jedva čekam! Do tada kratim vrijeme u Fereldenu.

I'm very large!
14 godina
odjavljen

Ja se priprem za skyrim igrajuci evo vec dva tjedna bloodmoon na Solsthiemu.Vrazji werewolfi!

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Blago tebi. Meni nikako nije polazilo za rukom upogoniti Morrowind na 64-bit Sedmici i na kraju sam odustao. {#}

I left my wallet in El Segundo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

igrica me neodoljivo podsjeca na Dark Messiah(ako je ko igro) a posto mi se DM svidio nevidim razlog zasto nebi i ova...sve u svemu jedva cekam ovu igru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ponovo marišem Oblivion malo nabrijavam lika...da se zagrijem...{#}

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

igrica me neodoljivo podsjeca na Dark Messiah...

TES igra na Source engineu, hmmm... hoću to igrati :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Jesu rekli sta da li ce biti kakav demo na kraju ili nece?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Jesu rekli sta da li ce biti kakav demo na kraju ili nece?

Neće

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice