The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.463.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 16:26 (powerslave).

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 16:57 (markomarko).

4 0 hvala 2
15 godina

Nice, sad se samo treba pomolit da ne bude još jedan konzolitis.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Long Live The King!

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Animacija likova napokon izgleda normalno!

1 0 hvala 0
17 godina

Ajme meni ovo djeluje fantastično.. Kakva glazba, kretanje likova, setting... Nova grafička i opleti po RPGu....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Život je lijep!{#}

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
MegaMass 2000 kaže...

Život je lijep!{#}

Pa i nije baš, treba čekat 11. mjesec {#}

17 godina
neaktivan

Kakav trailer... da se smrzneš. Uf...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pogledo trajler i onako LOL....ali neznam kako se neko moze napalit na to ko prijasni komentari.....raden za konzolasku djecu..hhaha napalili se na neku animaciju zmaja i lika kako ga tuce macem...jedino dobro je mjuza

0 12 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, nova graficka i.. Meh, ili novi komp :@

Ali, tema je zaista odlicna, uvijek je Bethesda posvecivala mnogo paznje na muziku, tema iz Obliviona je jedna od najboljih game tema ikad :D

I'm only gonna let you kill me once.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 18:46 (mikipumas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jaoooo kako dobrooo! Koja grafika, animacije likova, raznolikost svijeta u pojedinim scenama... Imam samo jednu riječ : "SKYRIM" !

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čovjek koji radi za Bethesdu je potvrdio da se radi o traileru za konzole. Točnije radi se o Xbox360.

Inače ovo sam napisao zato jer ako se malo pažljivije pogleda vodu, vidi se da ona ne izgleda najbolje. Zapravo igleda jako isprano. Inače kažu da će za PS3 i PC to sve biti daleko bolje.

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1169139-discuss-the-new-elder-scrolls-v-skyrim-trailer-here-thread-3/page__st__20

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 18:51 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MegaMass 2000 kaže...

Čovjek koji radi za Bethesdu je potvrdio da se radi o traileru za konzole. Točnije radi se o Xbox360.

Link?

Ako je to za konzole, onda bi grafika za PC trebala biti još i bolja!

EDIT: OK.

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 18:52 (Axlus).
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Inače ovo sam napisao zato jer ako se malo pažljivije pogleda vodu, vidi se da ona ne izgleda najbolje. Zapravo igleda jako isprano. Inače kažu da će za PS3 i PC to sve biti daleko bolje.

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1169139-discuss-the-new-elder-scrolls-v-skyrim-trailer-here-thread-3/page__st__20

Onda za PC imamo mnogo bolju grafu. Da budem iskren na prvi pogled sa i nisam bas zadivio grafikom, ali ipak bi trebala biti mnogo bolja za PC. 11.11.11

17 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Onda za PC imamo mnogo bolju grafu. Da budem iskren na prvi pogled sa i nisam bas zadivio grafikom, ali ipak bi trebala biti mnogo bolja za PC. 11.11.11

Samo ne moj očekivati grafiku iz Crysisa. Rekli su ranije da to neće biti next gen. Da se razumijemo, meni grafika osim vode izgleda odlično.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 18:55 (MegaMass 2000).
14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
CoLdPlay kaže...

Samo ne moj očekivati grafiku iz Crysisa. Rekli su ranije da to neće biti next gen. Da se razumijemo, meni grafika osim vode izgleda odlično.

Znam, nisam ni ocekivao nesto poput Crysis-a ili Battlefielda. Sve u svemu meni grafa u RPG igrama igra malu ulogu. Neka prica bude dobra, kao u Morrowindu i ja sam happy.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 19:04 (CoLdPlay).
15 godina
neaktivan

Ajme meni!!! {#} ovo ce poderat bilo koji RPG u 2011 pa cak i Witchera

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Sad će počet priče kako izgleda loše, kak se točno vidi da je konzolaški port itd.

A da to nisi napisao bilo bi kako je odlično, vrhunski, uber i tak dalje.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Sad će počet priče kako izgleda loše, kak se točno vidi da je konzolaški port itd.

A da to nisi napisao bilo bi kako je odlično, vrhunski, uber i tak dalje.

Ne birni se druže. Davnih dana je Todd izjavio ovo:

"41:02 Will there be an X64 version for PC players? High resolution textures (will they have to be modded in?) Do you have a dedicated group for the PC version?

"We work on it together. The main thing for people to know is our background is PC games. The game is authored here on PCs. That's what we work on. A lot of the team is playing the game on PC all day. We do want the platforms to each have a really, really high level of fidelity. I personally play a lot on the Xbox. It tends to be my preferred platform. We do a lot of graphics development still FIRST on the Xbox, just because it's smoother. And then a lot of that stuff does go over to the PC. We tend to do as much as we can as the project goes on, because we want to support as wide a range as possible. We also tend to do that stuff late, because right now we want to work on the main game and how it plays and getting the graphics fast everywhere, and then as the project gets closer to release we start supporting all those other things. You'll definitely be able to run the PC on a much higher resolution. All of our games that we've done so far - Morrowind, Oblivion, Fallout - the PC versions have higher res textures they ship with by default. A lot of times you don't notice that, because when you play a console game you're sitting six to ten feet away from the screen. Whereas on the PC, you're sitting a foot, two feet away from the screen. Those kinds of differences in texture resolution, you don't notice unless you're looking at two screenshots on a computer and flipping between them. We are gonna support that stuff. I can't say how far. But the same thing with the interface. We do a lot of PC interface stuff. There are uniquenesses [sic] to how we handle it on the PC."

Dok god borba ne bude spamanje jedne te iste mogućnosti nema strah da će se raditi o portu.

16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Evo ako netko mozda nema account na gamespotu..

Samo zbog ovoga bih kupio masinu od kompa..nadam se da je gameplay 1000 sati!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li kojim slucajem film na osnovu TES-a ili bar neki film slicne tematike, a i ovakvog Soundtracka kao sto je ovaj video?

14 godina
neaktivan

Sve sto imam rec za trailer je drk drk svrš svrš... {#}

16 godina
neaktivan
17 godina

OMG.

Kakva muzika u traileru!

FUCK! OPET ME UHVATIO HYPE! xD

A znam da ce me razocarati kao i Oblivion...ili mozda nece? :P (ma oce)

Al svejedno, pod hypeom sam i zeljno iscekujem release date...

Please be good, please be good...

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

OMG.

Kakva muzika u traileru!

Mjuza definitivno hajpa, i to zbilja jako!

Iskreno, ja sam se naježio. ;-)

17 godina
neaktivan

Inače borbe sa zmajevima kao u ovom traileru su potpuno ne skriptirane.

0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da ću staviti preorder :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Psiho246 kaže...

OMG.

Kakva muzika u traileru!

Mjuza definitivno hajpa, i to zbilja jako!

Iskreno, ja sam se naježio. ;-)

Da, najjači dio negdje u sredini trailera kad se lik zadere nešto i krene na zmaja

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice