Navodno će to biti najjače oružje protiv zmajeva.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo malo o spellu koji koristi u videu kada doslovno "viče" na zmaja.
He is using a spell that you speak which grounds and causes major damage if not killing dragons.
In game the spell can only be used daily, and you find these spells inscripted on walls in anicent Nord caves, you can collect more and put them together to create more powerfull spells. (information from OXM magazine).
Evo malo o spellu koji koristi u videu kada doslovno "viče" na zmaja.
He is using a spell that you speak which grounds and causes major damage if not killing dragons.
In game the spell can only be used daily, and you find these spells inscripted on walls in anicent Nord caves, you can collect more and put them together to create more powerfull spells. (information from OXM magazine).
Ovo bi moglo bit bolesno!
Sve vise me dize hype oko Skyrima.
Najrade bi se zaledio do 11. mjeseca. :D
Ali mi ovaj lik izgleda lame stvarno su ga trebali opakije napravit...
Ali mi ovaj lik izgleda lame stvarno su ga trebali opakije napravit...
Kako to misliš? Za trailer su ga trebali bolje napraviti?
Inače možeš svog lika napraviti kakvog želiš
Da za trailer mislim...
Da za trailer mislim...
Ne pričaj gluposti. Lik uistinu izgleda opako. Problem je kaj smo svi navikli na neke sjajne oklope i kićena odijela. Ovaj baš izgleda sirovo i sjevernjački. Zakon.
Da mi se dijete rodi 11.11.2011. definitivno bih ga nazvao dragonborn
BTW jedva čekam ovaj TES izgleda predobro
daj molim te ne pricaj gluposti ima jadnu bradicu kao neki mafijasic ,trebali su napravit duzu bradu koja bi odgovarala nord stilu,pokoji oziljak na licu i armor je bez rukava i izgleda jako siromasno puno bi bolji bio da je neki hibridni npr.steel + fur ...mislim da bi lik izgledao mnogo bolje...
daj molim te ne pricaj gluposti ima jadnu bradicu kao neki mafijasic ,trebali su napravit duzu bradu koja bi odgovarala nord stilu,pokoji oziljak na licu i armor je bez rukava i izgleda jako siromasno puno bi bolji bio da je neki hibridni npr.steel + fur ...mislim da bi lik izgledao mnogo bolje...
Lik izgleda sjajno, uostalom "Ti" ces ga praviti sam.
Pa cuj kad pogledam armore iz Arcanie npr.Ovo izgleda amaterski...
Nemoj to s.anje, po meni, usporedjivati sa Skryimom. Kroz sami tok igre moces sebi kupovati armore i ostale stvari.
Ja ću se sad povući iz rasprave prije nego se ovo pretvori u trollanje.
daj tko usporeduje igru naravno da ce Skyrim biti bolji kazem sto je je Gothic je oduvijek imao armore i oruzja koja su izgledala puno kreativnije i more badass nego iz TES serijala pa se nadam da ce u Skyrimu biti drukcije nego u prijasnjim nastavcima...
daj tko usporeduje igru naravno da ce Skyrim biti bolji kazem sto je je Gothic je oduvijek imao armore i oruzja koja su izgledala puno kreativnije i more badass nego iz TES serijala pa se nadam da ce u Skyrimu biti drukcije nego u prijasnjim nastavcima...
Svetogrđe
Po meni je TES uvjek imao bolji armor, ne samo po izgledu vec i konceptualno npr. Glass armor tj. oklop od stakla ili Dwemer armor koji je u potpunosti mehanicki... Oni paladin armori u Gothicu su mi bili oduvijek cartoonish.
Lagano se zagrijavam za Skryrim! Ako prođem Oblivion do 6 mjeseca, onda idem na Morrowind. Sve druge igre obog trenutka padaju u vodu.
zna li itko di ima za skinit onaj grafički patch za morrowind?
Uvijek se poveselim kada vidim da je netko nešto napisao na ovoj temi!
BTW: Neznam gdje ima patch..
Uvijek se poveselim kada vidim da je netko nešto napisao na ovoj temi!
BTW: Neznam gdje ima patch..
I onda sav sretan pogledaš šta je, a ono ništa novog
Kako bi svi voljeli da je umjesto ovoga post-a neki Skyrim gameplay video...
Hahahahaha.. ja se ponadao
lol... pa ovaj video je baš o ljudima poput tebe :)
Ništa zato - biti će još videa u slijedećih 5 mjeseci na bacanje!
@ZC_Someone
Nisam znao, ali ga je baš dobro pogledati ponovno.
hahahahahah