The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 315.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: The Elder Scrolls: Online
Virty kaže...
windforce kaže...

poklanja netko ovu igricu?i naravno još da plati kome da jer toliko je dobra

Nekima je toliko dosadno u životu da moraju smetat drugima 

ajde konacno je protjeran.. u toliko tema je vec poceo trolat, podmetat svađu i vrijedat ljude da me cudi da je toliko uopce i potrajao. pocelo mi prisjedat dolazit u neke teme radi njega.

13 godina
neaktivan

Smorise ovi patchevi po 1.5gb -.-

pa kad ih skines jos nesto moras od 900mb :D

Anyway, ima li neka nasa gilda?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Već mi je lagano prisjela ova igra, a nisam je još uspio ni skinut.

Nakon godinu dana rekoh, pošto je b2p, kupit ću je. Skinem ja instaler, pokrenem, a launcher stane na loading....

Na netu nisam naišao na pametno rješenje. Drugi dan napravim reinstall win i na friško instalirane win konačno

pokrenem usrani launcher, da bi me dočekala download brzina 3x manja od moje max.

Koliko vidim nisam jedini s tim problemom. Ovim tempom mi se možda skine do ljeta. Nemam riječi.

Svaka čast. Ako je igra puna ovakvih debilana bit će brzi uninstall i bačene pare u vjetar.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Smorise ovi patchevi po 1.5gb -.-

pa kad ih skines jos nesto moras od 900mb :D

Anyway, ima li neka nasa gilda?

Nisam naišao na neki HR guild pa sam napravio jedan sa prijateljima: Imperial High Legion. Ima nas desetak. Nemamo guild store ali dobro je pa možeš biti član 5 guildova u isto vrijeme, a kupovati možeš od "velikih" guildova koji imaju svoje trgovce po glavnim gradovima.

U zadnje vrijeme sam nešto manje igrao pa se nisam imao vremena "družiti" sa ostakom guilda. 

Dobrodošli su svi i rado ćemo pomoći kako god možemo, iako smo i mi "svježi".

Nick u igri mi je @Kuschnyer.

13 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...

Koliko vidim nisam jedini s tim problemom. Ovim tempom mi se možda skine do ljeta. Nemam riječi.

Svaka čast. Ako je igra puna ovakvih debilana bit će brzi uninstall i bačene pare u vjetar.

Nije mlito, previse ljudi skida igru trenutno su serveri pretrpani. Strpi se malo krene dosta brze kasnije!

15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Mlitavi kaže...

Nije mlito, previse ljudi skida igru trenutno su serveri pretrpani. Strpi se malo krene dosta brze kasnije!

Hmm... Ajde dobro. Ako je to tako... i nije im neko opravdanje. Kad je izašla zadnja ekspanzija za wow, skidao sam max brzinom kad je skidalo

vjerojatno 100x više ljudi nego eso. Malo bi mogli poradit na tim svojim serverima i brzinama. Sumnjam da nemaju para.

13 godina
neaktivan

Instalirao sam TSO +Explorers pack,update skinut i sve radi Ok , napravio bih instalaciju na još jednom računalu pa da li netko zna da li se može kompletan folder copy-paste na drugo računalo da se izbjegne ponovno patchiranje i nadograđivanje od 20 i kusur GB.

Ako neko ima iskustva sa tim , mislim napraviti instalaciju  sa kupljenom DVD verzijom i izbjeći ponovno skidanje updatea i patcheva.

iks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sectoid kaže...

Instalirao sam TSO +Explorers pack,update skinut i sve radi Ok , napravio bih instalaciju na još jednom računalu pa da li netko zna da li se može kompletan folder copy-paste na drugo računalo da se izbjegne ponovno patchiranje i nadograđivanje od 20 i kusur GB.

Ako neko ima iskustva sa tim , mislim napraviti instalaciju  sa kupljenom DVD verzijom i izbjeći ponovno skidanje updatea i patcheva.

Nisam siguran za ESO, ali na većini MMORPG igara se može sve copy-paste-ati na drugi komp.

Ukoliko ti neće uspjeti, probaj pokrenuti instalaciju na novom kompu, nakon par minuta stisni pauzu i onda copy-paste, pa nastavi instalaciju. Meni je ta fora radila sa Battlefieldom 4.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 12:04 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
Sectoid kaže...

Mislim da možeš. Kad sam tražio rješenje za launcher i beskonačni loading, vidio sam da ljudi spominju

copy paste i da im radi.

13 godina
neaktivan
Sectoid kaže...

bez problema, ja sam skinuo i podjelio ekipi koja ima trash internet :)

13 godina

Pitanje? nisam dugo bio u temi jer se igra placala, dali se nesto promjenilo i dali se moze igrati bez placanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ako si je vec bio kupio, mozes je igrat besplatno
battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
dado16 kaže...
ako si je vec bio kupio, mozes je igrat besplatno

kupio sam prosle godine instalirao je i vidio sam da trazi da se placa bili je nesto malo besplatno nekih 60 dana mislim pa nisam igrao, dali sad mogu ponovno istalirati i igrati besplatno. Hvala

13 godina
neaktivan

Instaliraj i vozi brko 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Možeš, slobodno skidaj, sad je Tamriel Unlimited, kupiš i igraš ne ograničeno, prešla je u Buy 2 Play model kao i Guild Wars 2.

S tim da su uveli valutu crown, vjerovatno ćeš za to vrijeme pretplate što si igrao dobiti 3000 crown, za svaki mjesec pretplate dobijaš 1500 crown.

Ja sam odmah u storeu kupio Imperial Edition Pack, tako da sam na kraju super prošao za 18$ koliko sam igru platio na ebayu.

Uđite u onaj guild, bilo bi dobro da smo kreirali neki baš casual forumski guild da se nekada možemo okupiti, evo meni treba ekipa da očistim Stonefall bossove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja je platio 400 kn u algoritmu cim je izasla 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brkan83 kaže...

Ja je platio 400 kn u algoritmu cim je izasla 

A di u algoritmu, tamo su cijene vanserijske :)

13 godina

Dali se mogu napitci za health staviti na neku tipku? Moram reci da mi je igra odlicna! Uzeo sam Templara i idem na two hand sword dali je to dobro? za sad mi je ok samo da se ti napici mogu koristiti na nekoj tipki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
brkan83 kaže...

Dali se mogu napitci za health staviti na neku tipku? Moram reci da mi je igra odlicna! Uzeo sam Templara i idem na two hand sword dali je to dobro? za sad mi je ok samo da se ti napici mogu koristiti na nekoj tipki.

dakle otvori si svoj inventory i gore desno u ćošku pokraj riječi "inventory" imaš jednu zavrnutu strelicu koja se zove "quickslots" - to klikneš i samo drag&drop potione na slobodna mjesta i kasnije u borbi ih konzumiraš sa "Q"

Ayee!
13 godina
odjavljen

Decki stigao mi je neki kupon -25% na email, htio bi kupiti igru, ali kako da aktiviram taj kupon ? Nisam nikakav kod dobio, ili igra izadje 54 eura sa tim -25% snizenjem ?

Darko

0 0 hvala 0
16 godina
evo da se ne mucis, prodam ti ja za 25 eur
13 godina
odjavljen
dado16 kaže...
evo da se ne mucis, prodam ti ja za 25 eur

Samo ako ima gift na steamu.

Darko
16 godina
nisam siguran da li uopce to ima na steamu, ja imam preko njihove orginalne stranice, i tamo skines njihov client i radi...
17 godina
neaktivan

Kupio igru (box), instalirao igru i sad dva dana pečiram igru. Mother of God!

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
16 godina
yep, igra je poprilicno velika, vi svi imate srecu, prije par mjeseci za skidanje je trebalo 10 dana... download speed na 400 kb/s najvise iako imam 20 Mb/s, i download je prekidao... al vidim da su sad popravili te bugove
13 godina
neaktivan
dado16 kaže...
yep, igra je poprilicno velika, vi svi imate srecu, prije par mjeseci za skidanje je trebalo 10 dana... download speed na 400 kb/s najvise iako imam 20 Mb/s, i download je prekidao... al vidim da su sad popravili te bugove

Da kad je navalila banda kad je igra postala F2P......

17 godina
neaktivan

Imam hrpu itema sa vrijednošću od nula golda. Što sa njima napraviti (npr. maple restoration staff)?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
13 godina
MegaMass 2000 kaže...

Imam hrpu itema sa vrijednošću od nula golda. Što sa njima napraviti (npr. maple restoration staff)?

vjerojatno postoji i neka druga, korisnija opcija, ali ja redovito "destroy" kliknem i amen :)

Ayee!
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Deconstruct da dobiješ materijale za crafting

13 godina

Moze savjet kako igrati sa templarom idem sa njime na two headed, sad sam 27 lvl, dali se treba ici na crafting ili su dobri predmeti sto nedem dobijem od zadataka, do koliko lvl moze ici i dali ima netko da se nademo da pocistimo neka mjesta gdje je samo grupno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice