igra na steam sale pa da je i ja probam.
mogu rec da nisam nesto previse impresioniran. grafiku uopce necu spominjat jer mi to najmanje znaci, pa cu odmah bacit na gameplay elemente s kojima nisam zadovoljan
-melee napad. uzmes oruzje, izaberes specijalizaciju i siluj lijevu tipku misa. i to je sve. broj udaraca odreduje stamina. nema varijacije na temu. nema heavy napada, nema block, nema koristenja shield-a (ja bih osobno odmah nabavio shield da se desi nekakava zombi apokalipsa). najosnovnije moguce sto su mogli napraviti.
-car handling. uzasno los. kao da je auto tesko kao papir, a motor od ferarija pa ga baca okolo kao krpenu lutku.
-nema nikakvog body armora. od tolikih zombija i ugriza (vise niti ne brojim koliko su me puta ugrizli) dosad sam trebao postati zombij barem 30 puta.
-base camp. koncept je dobar ali ne ide mi u glavu zasto su stavili limitaciju na kolicinu sekundarnih ''zgrada'' koje mozes napraviti. prvi veci base camp (crkva) ima toliko mjesta, a ja samo mogu dodat 2 stvari.
-nemogucnost kreiranja vlastitog lika
-nemogucnost konstantnog igranja sa ''svojim'' likom. to zbilja ne kuzim. moj je lik nabrijan ajme, nakon par tura pada mu stamina i na kraju me igra sili da uzmem nekog tamo xy lika samo da se moj odmori. takoder ne znam dal postoji kakva opcija da se moj lik odmori ili ne dok ja igram, ali do sada je nisam nasao.
-ako je ovo vec nekakva survival igra di su resursi bitni, kako to da moja lampa nikad ne triba zamjenu baterija. toliko o tome
-autosave
-los inventory sistem
igra nije losa, ali nije ni dobra. dao bih joj 5/10. dal cu se dalje zadrzat u njoj bas i ne vjerujem. previse je failova napravljeno u glavnim gameplay featurima.