Imam pitanje za one koji se možda sječaju još tog razdoblja :)
Neki dan smo se par frendova i ja umrežili preko hamachia da bi raspalili quake2 , ono, za stare dane. Sve je to super, ubijamo se mi. E sada, sjetio sam se da je bio neki skin hack , koji je napravio da svi igraći u igri imaju kričavu zelenu boju tako da se lake vidi gdje je tko. ( ili samo ja da bolej vidim njih :) ). 2 dana već tražim po netu, ali nenađem ništa korisnoga, pa ako se itk sjeća toga ili me može uputiti bio bih vam zahvalan.
Pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš quake live...
Igraš sa ekipom u lanu i sad još hoćeš varati? Kakvo dno!
ma ima dvojica koji uzmu maskirane skinove i kampaju na par mjesta. Kampanje nije protiv pravila, ali mi ide na k...... takva vrsta igre.
ma ima dvojica koji uzmu maskirane skinove i kampaju na par mjesta. Kampanje nije protiv pravila, ali mi ide na k...... takva vrsta igre.
pa igrate u lanu hamačiju znate se, šta se ne dogovorite...mislim gori si od njih ako ideš onda cheatat na taj način. stavi si onda aimbot komotno i bok
pa igrate u lanu hamačiju znate se, šta se ne dogovorite...mislim gori si od njih ako ideš onda cheatat na taj način. stavi si onda aimbot komotno i bok
A sada, to bi stvarno bilo chitanje. Oču samo da ih bolje vidim. to i nije neko varanje.