Stari dobar Quake2

poruka: 6
|
čitano: 670
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Stari dobar Quake2

Imam pitanje za one koji se možda sječaju još tog razdoblja :)
Neki dan smo se par frendova i ja umrežili preko hamachia da bi raspalili quake2 , ono, za stare dane. Sve je to super, ubijamo se mi.  E sada, sjetio sam se da je bio neki skin hack , koji je napravio da svi igraći u igri imaju kričavu zelenu boju tako da se lake vidi gdje je tko. ( ili samo ja da bolej vidim njih :)  ). 2 dana već tražim po netu, ali nenađem ništa korisnoga, pa ako se itk sjeća toga ili me može uputiti bio bih vam zahvalan.
Pozz

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stari dobar Quake2

Imaš quake live...

0 0 hvala 0
15 godina
Stari dobar Quake2

Igraš sa ekipom u lanu i sad još hoćeš varati? Kakvo dno!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stari dobar Quake2

ma ima dvojica koji uzmu maskirane skinove i kampaju na par mjesta.  Kampanje nije protiv pravila, ali mi ide na k...... takva vrsta igre.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Stari dobar Quake2
cufta_hr kaže...

ma ima dvojica koji uzmu maskirane skinove i kampaju na par mjesta.  Kampanje nije protiv pravila, ali mi ide na k...... takva vrsta igre.

pa igrate u lanu hamačiju znate se, šta se ne dogovorite...mislim gori si od njih ako ideš onda cheatat na taj način. stavi si onda aimbot komotno i bok

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Re: Stari dobar Quake2
fila2208 kaže...
cufta_hr kaže...

pa igrate u lanu hamačiju znate se, šta se ne dogovorite...mislim gori si od njih ako ideš onda cheatat na taj način. stavi si onda aimbot komotno i bok

A sada, to bi stvarno bilo chitanje. Oču samo da ih bolje vidim. to i nije neko varanje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice