Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 729.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Starcraft 2

Ja ću zaigrati samo 3v3 ili 4v4. 1v1 neću nikad{#}

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
mata_87 kaže...

E vidiš, cijeli CoD je arkada koja ima smiješno dizajnirana oružja.

hellraiser1110 kaže...

Naxeem neznam dal ti je netko rekao, ali jako si zamoran :D. Ne da mi se više pisat malo ću gledat šta će drugi ljudi reć jer vidim da ih ima koji dijele moje mišljenje. U biti meni je jako smiješno čitat tvoje postove i moram priznat da se dobro nasmijem.

Znam. :P To mi je fun dio.

Neću više pisati. Kao što je mata_87 rekao, velik dio mečeva otpada na rush. Meni je to zamorno.

Volio bih da imaš priliku probati Red Alert 3 i vidjeti što znači S u RTS.

Pa i Quake 3 je arkada, i UT pa su opet natjecateljske igre, zar ne? Zapravo rijetko koja čistokrvna simulacija i može postati natjecateljska igra.

Rekao sam velik dio, ali ne sve igre, posebice u višim ligama (malo sam se krivo izrazio, po ovom pitanju slažem se s tobom, samo opet ja govorim o nižim ligama).

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja ću zaigrati samo 3v3 ili 4v4. 1v1 neću nikad{#}

ma moze i 3v3 i 4v4 naci ce ce neka ekipa za igrat ne brini se ti nista

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Evo jedna prigodna pjesma za ovu raspravu  {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa da, arkade su, a ja sam uredno kompetitivno vozio F1 nekoć. :) SC2 sam možda loš, ali sam u Quakeu 3 bio bog, ali istovremeno i svjestan da je sve pitanje koncentracije 100% vremena, savršenog fokusa i brzine. Osjećam se jednako dok igram SC2 1v1 - razlika je samo što sam stariji 15 godina i duplo sporiji nego nekad pa kad probam Quake Live (Quake 3 na webu) uglavnom gledam svoju lešinu probušenu rail gunom.

Ne mogu ja više te rusheve i frenetično mlataranje po tipkovnici.

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

OK ako je ikako moguće ja bih zatvorio ovu farsu. Svi su u pravu, svi su diamond, svi znaju igrat, sve je super. Dosta više.

(shutdown ... reset)

.

.

.

Ahoj fellow sc2 igrači! Evo jedna poslastica (pogotovo za zergove): Spanishiwa vs Idra!

SPOILER: U prvoj partiji se Spanishiwa malo ukakio  :) ... a Idra je i dalje smeće od čovjeka

Edit: Link je na prvi meč od (zasada) dva, nemojte propustiti drugi jer je ipak malo ljepša partija.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 12:23 (baba).

3 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

hehe baba, to sam jutros pogledao cim sam se digao, i ostavio sam komentar za idru jer bas je bezobrazan, nikad nisam vidio da je nekom napisao gg, umisljen lik.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Čudan je taj Idra, kada izgubi od t ili p rage quit pa poslje prigovara o nebalansiranosti igre, a kad izgubi zvz onda samo ragequit   {#}. Ali stvarno čovjek je jedan od najboljih igrača na svijetu, samo šteta što se tako ponaša. On je prema mom mišljenju jedan od glavnih krivaca za "omg zergovi su underpowered" način razmišljanja kod velikog dijela zerg igrača. Gledao sam negdje (mislim na State of the game) kad ga je incontrol pitao: što misliš koja je rasa najslabija? Idra: zergovi Incontrol: koja je rasa bila najslabija u BW? Idra: Terrani! Incontrol: Koju si rasu igrao u BW? Idra: Terrane   . Mislim da shvaćate poantu  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 13:03 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

ah taj IdrA,,,

evo moja '2 centa'...

stvarno je pakleno dobar igrač. mislim da većina nije svjesna s kojom lakoćom se održava na prvom mjestu (barem kada sam gledao njegov stream prije par dana) u NA GMu.

ali ima tako gadan stav da je to za poludit. 

iako, nedavno mi je bio ok kada se prepirao sa day9 u State od the Game. 

IdrA je tu davao neke dosta jake argumente a day9 se ponašao kao nekritični fan igre, koji nije govorio o igri nego je cijelo vrijeme govorio da IdrA ne kritizira nego radi 'venting'. 

svejedno, mislim da bi IdrA trebao malo poduku o bontonu od WhiteRa ili tako nekog. 

jako je popularan (njegov stream je uvijek sa najbrojnijim gledateljstvom) i svojim stavom podržava sve te BM klince i kllinceze. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

Slažem se, taj put je Idra definitivno bio u pravu, ali treba uzeti u obzir da je i day9 čovjek i da ponekad se ne može snaći kao u toj sitaciji kad nije imao argumenata. Međutim nedugo poslje je objasnio svoj stav, odnosno što je htjeo reći sa epizodom #303 Zerg scouting without scouting

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mata_87 kaže...

Slažem se, taj put je Idra definitivno bio u pravu, ali treba uzeti u obzir da je i day9 čovjek i da ponekad se ne može snaći kao u toj sitaciji kad nije imao argumenata. Međutim nedugo poslje je objasnio svoj stav, odnosno što je htjeo reći sa epizodom #303 Zerg scouting without scouting

to nisam pogledao, mogao bi baš, ak se sjetim :) 

ali ovako, prije tog gledanja, dojam od day9 mi je bio da ne želi priznate neke nebalansiranosti u igri i ne želi priznati da su neke stvari još nedovršene. 

da se razumijemo, meni je on super i jako mi je pomogao oko razumijevanja hrpe stvari u SCu.

ali nije on jedini koji zna puno o igri, samo je najpopularniji. 

tu bi izreklamirao skromnog eksperta BlizShouter (Crota)

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

U svakom slučaju da day9 nije jedini na svijetu koji zna puno toga o SC2  {#}. Koliko sam ja skužio, on smatra da scout zerga u zvt nije stvar balansa, nego   jednostavno takva je mehanika igre. A Crota je kralj sam po sebi, mada moram priznati da sam ga tek nedavno počeo pratiti. Ovaj clan wars serijal je   pravo dobar, a i komentator je na razini.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 13:54 (mata_87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod Idre nije problem samo rage-anje u igri, već što je poprilično bezobrazan i kad ne igra. Kad je bio onaj skandal sa maltretiranjem maloljetnika u nekom poznatom SC2 timu iz Koreje, on se prvi našao sprdati kako se kapetan ekipe odlučio na "all in". U threadu u kojem je postao i siroti klinac. Onda se nedavno na MLG turniru dok je castao otvoreno sprdao sa Cruncherom i nazvao ga "nekim debelim klincem kojeg je sreo u liftu".

Nedavno se i TB obrecnuo na njega (i navukao gnjev Idrinih fanboysa) kad je rekao da Idra predugo živi u svojevrsnoj izolaciji u Koreji gdje je očigledno gotovo potpuno izgubio "social skills". Sa čim se zapravo slažem i što je zapravo velika šteta - radi se o vrhunskom igraču, vrhunskom poznavatelju igre, ali i osobi koja umjesto da profitira od toga što je postigao samo pravi budalu od sebe i pljuje po onome u što je pola života ulagao.

P.S. Što se njegovih komentara na Zerga i stanje igre općenito tiče, tu mislim da je smješno kad ljudi pljuju po njegovim izjavama samo zato što je on kao čovjek neodgojeno đubre. Štogod vi rekli, on poznaje igru bolje od 99,99% ljudi koji se nazivaju znalcima i nikad ne govori nešto za što nema jake argumente. U ovo naravno ne ulazi njegov rage i bullshit kad gubi, ali npr. sve što je rekao u onoj famoznoj raspravi sa Day9-om i u onom serijalu "12 weeks with the pros" apsolutno stoji..

mata_87 kaže...

U svakom slučaju da day9 nije jedini na svijetu koji zna puno toga o SC2 {#}. Koliko sam ja skužio, on smatra da scout zerga u zvt nije stvar balansa, nego   jednostavno takva je mehanika igre.

Slažem se. Day9-u je lakše vjerovati i uzeti ga kao autoritet jer on je jedna simpatična, smirena geekovska pojava čiji glas ulijeva povjerenje. S druge strane, Idra je kenjkavi seronja kojeg je gušt mrziti. Normalno je da će ljudi često objeručke podržati ono što Day9 kaže (zanemarivši da zapravo ima malo dokaza o tome koliko je on zapravo dobar igrač), a s posebnim guštom pljuvati po svemu što Idra kaže, neovisno o tome koliko to stoji ili ne.

Meni je i dalje Day9 jako drag i tu i tamo volim pogledati njegov daily, ali treba se ipak sjetiti da je on djelomično i Blizzardova sponzoruša te da će teško ikad išta negativno reći o samoj igri, balansu ili nečem trećem - čak i kad bi se radilo o konstruktivnoj kritici koja bi dugoročna pomogla igri.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 13:52 (baba).
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

@baba: Nisam znao da je Idra takvo đubre i irl, mislio sam da je samo takvi u igri i da se u životu možda zna i ponašati kad ono   {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 14:11 (mata_87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft 2

(sry za dupli post)

Ajmo na malo veselije teme. Pratite li NASL, koji su vaši favoriti i može li mi tko objasniti koliko igrača prolazi u sljedeću rundu iz svake divizije? U početku ja sam se nadao da će Artosis možda i uzeti pokoju pobjedu, kad ono samo protiv Grubbya i to na njegove greške. Volio bih da White-Ra bude pobjednik turnira nekako mi je najsimpatičniji od svih igrača (ne u pederskom smislu). Što je to bilo sa ogsMC da je slabo startao u turniru?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 14:07 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

@ baba - ni ja nisam znao da je IdrA takav seronj@ u RL :( 

meni se čini da ga je cijela ta situacija oko njegova karijere lupila u glavu i da mu noge baš i nisu na zemlji. 

šteta, baš šteta,,, 

@ mata_87 - ne pratim sada NASL ali uvijek navijam za WhiteRa :) 

taj čovjek je stvarno legenda u svakom smislu, a njegov zreli i opušteni pristup igri i sebi kao progameru je fenomenalan. 

svaka mu čast. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

(sry za dupli post)

Ajmo na malo veselije teme. Pratite li NASL, koji su vaši favoriti i može li mi tko objasniti koliko igrača prolazi u sljedeću rundu iz svake divizije? U početku ja sam se nadao da će Artosis možda i uzeti pokoju pobjedu, kad ono samo protiv Grubbya i to na njegove greške. Volio bih da White-Ra bude pobjednik turnira nekako mi je najsimpatičniji od svih igrača (ne u pederskom smislu). Što je to bilo sa ogsMC da je slabo startao u turniru?

mc nije mogao doći na 1. match (avion mu valjda kasnio ili tako nešta) a u ostalim matchevima, znam da je igro protiv 1 zerga ne mogu se sjetiti ali je išao glupe strategije tj prerizične tipa gate bez cybernetica i onda nexus pa ga zerg kaznio, znači 2 metcha je izgubio na takve načine, dok ostale nisam baš toliko pratio, ali vidim da kao i ostali tossovi ima velikih problema protiv zerga, jer su konačno prestali sa plakanjem i naučili kako tući tossa... white-ra izgubio od incontrola iako smatram i dalje da je bolji igrač od njega što je i sam incontrol reko da je taj dan predobro (incontrol) odigro i da bi ga inače white ra dobio... meni se (bar što se pvt-a tiče) je st squirtle car.. pogle gejm protiv dde-a. znam da taj tip nije neki naj naj igrač ali ono njegovo igranje gejt pa pokoji immortal da te mauraderi ne zgaze pa brzi tech na ht je super. koristim ga odnedavno na mapama di se mogu izvući sa nexusom na 5. minuti gradnje i mogu ti reći da je build super, jedino ako te all inaju onda je problem. e sad, iskreno bi volio da white ra konačno nešta pobjedi, čovjek se trudi dobro igra, ali uvijek ne osvoji ništa u posljednje vrijeme. mc je više igrač 2 base all in (iako protiv zerga ako ne pushas iz 2 baze nema teorije da ćeš ga pobijediti). ostale nisam toliko pratio tako da ne znam kako igraju, naravno naniwa je isto dobar iako bi čovjek trebao više mixati svoj stil... i protiv nade je igrao isto što i protiv thorzaina u tsl-u... 1 gate expo u 2 gate u robo pa brzi colosi... to se da kaznit pogotovo ako često radi taj build... 2 igrača ti idu direktno u daljnje natjecanje iz svake divizije dok čini mi se ostala 2 (znači 3. i 4. mjesto) idu u kvalifikiacije... znači ostalih 6 igrača iz divizije ako sam dobro shvatio ispadaju (ali me nemoj držati za riječ, pitaj ostale ljude ovdje). što se tiče tossa velikih problema ima protiv zerga i nema stvarno rješenje jer su konačno shvatili da su broodlordsi zvijeri od unita i kreću ih raditi oko 18.-20. minute. tak da ono ili toss nešta mora novo smisliti (što smatram da baš i ne može, jer se void ray dt lako daju skužiti, kao što je to nestea pokazao protiv ince) tak da bi neki nerf morali uvesti.

što se tiče idre, slažem se sa vama, ali da je potpuni poznavatelj igre ne bih baš rekao. pogledajte njegov match na metalopolisu protiv xiaot u starswaru (xiaot koristi aka abuseyoudna), idra je ok igro ali fatalna greška je bila što je imo overlord drop a nije ga koristio u fajtovima da puni banelinge i broodlordse je stvarno loše plasirao i u krivo vrijeme ih uveo. xiaot je bogovski igrao a i dalje je stvarno close match bio, zato pričam da toss u današnje vrijeme ima velikih problema protiv zerga

16 godina
neaktivan
Starcraft 2

evo nek zergovi pogledaju malo kako nestea igra, nešta se drastično poboljšo u zadnjih mjesec dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

što se tiče idre, slažem se sa vama, ali da je potpuni poznavatelj igre ne bih baš rekao. pogledajte njegov match na metalopolisu protiv xiaot u starswaru (xiaot koristi aka abuseyoudna), idra je ok igro ali fatalna greška je bila što je imo overlord drop a nije ga koristio u fajtovima da puni banelinge i broodlordse je stvarno loše plasirao i u krivo vrijeme ih uveo. xiaot je bogovski igrao a i dalje je stvarno close match bio, zato pričam da toss u današnje vrijeme ima velikih problema protiv zerga

Uzmi u obzir da Idra živi i "radi" u Koreji, tako da on ima izrazito korejski stil igre. A to znači: savršen tajming, savršena izvedba, savršen macro/micro, savršeno poznavanje i najmanjih detalja o igri ali i krajnja, totalna nefleksibilnost i predvidljivost. Jednom kad Korejanac zacrta strategiju on se nje drži ko pijan plota, ni lijevo ni desno - kad gledaš korejske mečeve ne znaš da li bi se divio neljudskom APM-u ili hvatao za glavu kad vidiš da on i dalje countera deathball sa roach/hydra/corruptor ili da apsolutno nikad ne radi Infestore.

Otkad je Idra malo više na zapadnoj sceni počeo se (nasreću) odmicati od takve filozofije i zna iznenaditi cheesom ili neočekivanim harassom. Ali da, ima hrpa partija gdje se točno vidi da gubi jer ne odstupa od svog "standarda", što njegovi protivnici znaju i debelo iskorištavaju.

16 godina
neaktivan
baba kaže...
domac1986 kaže...

Uzmi u obzir da Idra živi i "radi" u Koreji, tako da on ima izrazito korejski stil igre. A to znači: savršen tajming, savršena izvedba, savršen macro/micro, savršeno poznavanje i najmanjih detalja o igri ali i krajnja, totalna nefleksibilnost i predvidljivost. Jednom kad Korejanac zacrta strategiju on se nje drži ko pijan plota, ni lijevo ni desno - kad gledaš korejske mečeve ne znaš da li bi se divio neljudskom APM-u ili hvatao za glavu kad vidiš da on i dalje countera deathball sa roach/hydra/corruptor ili da apsolutno nikad ne radi Infestore.

Otkad je Idra malo više na zapadnoj sceni počeo se (nasreću) odmicati od takve filozofije i zna iznenaditi cheesom ili neočekivanim harassom. Ali da, ima hrpa partija gdje se točno vidi da gubi jer ne odstupa od svog "standarda", što njegovi protivnici znaju i debelo iskorištavaju.

ima i toga, ali gle imaš baneling drop i ne koristiš ga, imaš broodlordse i držiš ih izvan fajta... nema mi smisla. i to me upravo iritira kod takvih tipova, imaju 300 apm a ne odrade tih 10-tak klikova koji su itekako važni da bi dobili partiju a ostalih 290 skoro pa bzvz

17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ma IdrA je super, malo previše qq-a, ali stvarno ga je užitak gledat kako igra. Što se tiče nebalansiranosti, mislim da zerg jedini nema obrambenu jedinicu kao toss sentry, a terran tanka. Sve u svemu igra prilično dobro balansirana, ali moje je mišljenje da je zerg zahtjevniji od drugih rasa za igranje tojest traži bolje mehanike i igra više liči na strategiju kad se igra sa njima jer treba uvijek engageat maksimalno oprezno, tako je u bw-u terran bio najzahtjevniji po meni jer tad marinci nisu ownali sve i jednu jedinicu ko što je to slučaj danas, ali igra je ok što se tiče balansa.

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 22:39 (hellraiser1110).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zerg ne treba imat obrambenu jedinicu kao tenk ili sentry jer se protivi cijelom konceptu rase. Sto se tice zahtjevnosti... bas obrnuto od ovog sto si napisao. Treba manje paznje od protossa a daleko manje paznje od terrana sto se tice pozicioniranja i vremena napada. Zerg nije nista zahtjevniji od drugih rasa, jednostavno je drugaciji... apm je automatski veci jer su aktivnosti jednostavnije. 90% apma je samo na listanje kroz queenove i bljuvanje larvi... jednostavna akcija. Kontrola vojske je u usporedbi s ostale 2 rase je prakticki jedan obicni a-move.

Marinci su ostali isti, dapace, u bwu su bili puno mocniji i to zbog 2 stvari... medici su izlazili direktno iz baraka i imali su prakticki beskonacno energije (citaj neograniceni stimovi) i nije bilo banelinga koji su za skidanje mmm vojske DALEKO jaci od lurkera bilo da gledas po dmgu ili po mikranju protiv njih.

15 godina
neaktivan
Snowie kaže...

Kontrola vojske je u usporedbi s ostale 2 rase je prakticki jedan obicni a-move.

Marinci su ostali isti, dapace, u bwu su bili puno mocniji i...

Pratio sam te do ovdje ali sad si ga brale fakat zabrazdio. Zerg koji se oslanja na melee i one-shot jedinice (o "staklenim" mutama da ne govorim)  radi "obični a-move" ? Marinci bili puno moćniji u BW?

Uzmi bioball ili deathball, napravi a-move shift click-click-click-click po mapi, možeš doslovno otići na kavu i vratiti se i i dalje vidjeti svoju vojskicu kako roka po mapi. Napravi to sa lingovima, blingovima, mutama, ultrama, hidrama ma bilo čim u zergovom arsenalu, pitanje da li ćeš uopće dobiti ijedan kill-count.

Svašta mogu progutati, ali kad mi netko pored nove "clump" mehanike pokuša servirati kako je upravljanje zerg vojskom običan a-move dobijem mlade.

17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Neznam dali si igrao zerga, ali ne slažem se da zerg netreba imat defenzivnu jedinicu jer je to rasa koju se najčešće abusea sa marine/tank timingom, raznim gateway timinzima... Da bi se ti napadi obranili kako spada zerg bi se morao branit što dalje od svoje baze i često bit preagresivan da bi se moglo dobro nadroneat.

I da se još nadodam na babu, često treba radit napade sa više strana i u isto vrijeme counter radit sa nekom skupinom lingi koja recimo neće napravit nikakvu štetu ako se tamo nalazi neki planetary što je zgrada koja sama sebe brani :D.

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 0:04 (hellraiser1110).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft 2

Vi ste kao zerg igrači. Ehh, sumnjam. (just kidding){#}. Kraljica je univerzalna defenzivna jedinica, u početku kada i imaš manjka larve, spamaš kraljice van, a larvu koristiš za drone i overlord-ove. Nakon što imaš 5-6 kraljica, plus zerglinzi koje radiš (kada napad krene, do onda spamaš drone) za meat shield kraljicama teško da te što može probiti (plus transfuze).

Toss nema neki hard counter na takvu kompoziciju vojske (bar ne u early game), Terran može napraviti 2racks siege push (što zna biti za zerga gadno), ali ako imaš zergling speed, sa jednom kraljicom možeš tankati 2-3 udarca siege-a, dok iz zerglinzi okruže, a sa marincima je onda lako.

Kod ZvZ to baš i ne funkcionira, kod mirror matchup-a je najbitniji skauting i prepoznavanje protivnikovih koraka, pa da se može napraviti counter. Većinom kod mirror-a, dok jedan zezne, teško se izvuče van iz gabule.

Kod zerga (lingovi ili roachevi) je najbitniji surround protivnika jer tako je zerg najefikasniji, tako da se ne slažem da je zerg samo a move po mapi (prije bi rekao terran da je obični a move).

Zerg sa zerglinzima i burrow je najbrža rasa i najviše sneaky. To su njegove taktike. Obrana sa brzim i nevidljivim napadima. Kako sam već i prije rekao, zerg mi je najzabavnija rasa. Lijepo je gledati dok zerglinzi uništavaju SCV-e, a terran polako gmiže po mapi da to obrani. Buahaha

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Oprostite o veliki poznavaoci :) Moj se MMR ocito nesta zajebo... stalno me sparuje protiv progamera i igram protiv njih vec vise od godinu dana pa sam se umislio da znam koju stvar o igri. 

Inace... pricate gluposti, tek tolko da znate i pogled vam je na igru na razini prosjecnog diamond nuba u najbolju ruku. Tako da, ako vam kazem nesta nebi trebali svoju dogmu i dalje tjerat. I da, igram sa zergovima i terranima, mogu pobjediti skoro bilokoga na serveru sa obje rase (od hrvata pogotovo), a protoss mi je jednostavno predosadan i vecinu vremena ga izbjegavam. Sve u svemu mislim da sam kvalificiran za komentar.

0 0 hvala 0
17 godina
Snowie kaže...

Oprostite o veliki poznavaoci :) Moj se MMR ocito nesta zajebo... stalno me sparuje protiv progamera i igram protiv njih vec vise od godinu dana pa sam se umislio da znam koju stvar o igri. 

Inace... pricate gluposti, tek tolko da znate i pogled vam je na igru na razini prosjecnog diamond nuba u najbolju ruku. Tako da, ako vam kazem nesta nebi trebali svoju dogmu i dalje tjerat. I da, igram sa zergovima i terranima, mogu pobjediti skoro bilokoga na serveru sa obje rase (od hrvata pogotovo), a protoss mi je jednostavno predosadan i vecinu vremena ga izbjegavam. Sve u svemu mislim da sam kvalificiran za komentar.

Kakve veze programeri imaju sa SC2 {#}? Koliko znam WhiteRa je programer i TLO je nešto slično (sad se baš ne sjećam, znam da sam čitao nešto jednom). Ja sam programer{#}, znači da sam dobar igrač, juhuu.

Inače ja se slažem s većinom tvoga posta. Da zerg nije ništa teže igrati, nego je samo drugačije. Ja igram random btw.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan

Razlika je izmedju "programera" sto ti si ti vjerojatno vidio i "progamera" nekog tko je placen da igra od strane svog tima/sponzora i od tog zivi sto sam ja napisao. ;)

17 godina
Snowie kaže...

Razlika je izmedju "programera" sto ti si ti vjerojatno vidio i "progamera" nekog tko je placen da igra od strane svog tima/sponzora i od tog zivi sto sam ja napisao. ;)

Eh iskreno, nisam nikad čuo da ih netko tako zove. Možda gledam krive stream-ove i čitam krive stranice {#}

17 godina
neaktivan
Snowie kaže...

Naravno da nisi. Ti si najobičnija njubara i nemaš pojma. Baba i Hellrazer su bogovi SC2 i njihova su stajališta jedina bitna. Ti si vjerojatno neki muljator bez skilla i mozga i bolje da se povućeš u mišju rupu pred njima i tamo crkneš od nedostatka znanja o SC2, skilla i neprihvaćanja jedinih ispravnih babaTM i hellrazerTM taktika i teorija.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice