Jao sto dobro izgleda ovaj video. Kako cemo to prat umrezeni danima :D
Moram priznati da jedva čekam.
Fenomenalan mi je potez razbijanje igre u trilogiju, jer očekujem da će se time dobiti na dubini priče i single-player iskustvu, što me osobno jedino interesira (uz poneki fight sa frendovima u LAN-u).
Samo nek ostane što duže u razvoju.....bude to Blizzard sve zbegecao kak vuricu.
Jao sto dobro izgleda ovaj video. Kako cemo to prat umrezeni danima :D
Vidjet ćemo što će biti od mreže, ipak je LAN uklonjen :)
Inače ovdje možete skinuti HD verziju BR4:
http://www.videogamer.com/pc/starcraft_2/download/starcraft_2_feature3_hd.html
Ili sa službene stranice:
Odlično izgleda! Prokleti Blizzard.
Boxer vs Baxter. Topla preporuka za pogledati, legendarni Boxer na djelu!
Ovo ce biti igra godine ako bude sljedbenik prvog djela
Nemojte se s nedostacima zabrinjavati to ce se postepeno u hodu rjesavati.
P.S slazem se s naxemom jbeni klosari odgadaju zbog retardiranog WoW-a
Ma nije to zbog WoW-a, znaš i sam da Blizzard neće pustit igru poput Starcrafta dok ju ne doradi do zadnjeg detaljčića kojeg može, oni jednostavno idu na to da naprave igru desetljeća koja će ponovno pokrenuti revoluciju među strategijama...nemrem to dočekati.............................
Izašli su služeni zahtjevi SC2 bete.
http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=38579&parentCategoryId&pageNumber=1&categoryId=7040
Yey, radit že mi stvar na laptopu :D
EDIT:
False alarm. Blizzard je skinuo zahtjeve sa te stranice i dao izjavu:
Bob Calayco (Blizzard PR): "These system requirements are not accurate – the page went up with some placeholder information. We will have more information about beta system requirements once the beta starts."
Očito nije ništa. Kako god, beta se približava. Danas su uploadane upute za download beta klijenta na support stranicu.
Evo je ranije bilo na webu (sad svugdje miču, jer je Blizzard zatražio):
- obrisao da ne zbunjuje ljude -
- demantirao je Blizzard, to su bili zahtjevi WoW-a -
Grafički zahtjevi su zbilja skromni.
Nisu li govorili da će (možda) uključiti DX10 efekte?
Pojavio se Battle.net PREVIEW na oficijelnoj SC2 stranici:
http://www.starcraft2.com/features/misc/battlenet.xml
Nadam se da ćemo danas/sutra dobiti još više informacija, ipak je 10.02. datum Blizzardove 2009. Q4 financijske konferencije :D
Hell!It's about time!
Eh, vi cete cekati SC2 jos koji mjesec, dok ja i drugi Diablo fanovi mozemo ocekivati Diablo 3 najranije pocetkom 2011. :(
Predobro!
Jedva čekam malo isprobati tu betu (valjda ću upasti, prijavio sam se još prvih dana kreiranja Battle.net account-a )
Igru kupujem sigurno, kao i Cataclysm, te Diablo III
Long live Blizzard!
Naravno da se SC 2 kupuje! Za Diablo i Cat... not so shure...
Nego mene za sada najviše brinu ta sranja oko kupovanja mapa! I da se neće moći gledati repovi ako se nema mapa na kojoj se igralo... WTF? Su ispravili to? Prljavi kapitalisti!
Jedva čekam malo isprobati tu betu (valjda ću upasti, prijavio sam se još prvih dana kreiranja Battle.net account-a )
Nažalost vrijeme kad si se prijavio nema apsolutno nikakvog značaja. U više navrata su rekl da je izbor totalno random i da stvari poput vremena prijave, konfiguracije kompa i slično neće utjecati na izbor. Jaaako velik broj beta ključeva je već podijeljeno tako da će preko Battle.neta dobiti manje od 5% prijavljenih. Ovo je ipak ZATVORENA beta, a mislim da im je milijun igrača dovoljno za efektivno testiranje.
Nego mene za sada najviše brinu ta sranja oko kupovanja mapa! I da se neće moći gledati repovi ako se nema mapa na kojoj se igralo... WTF? Su ispravili to? Prljavi kapitalisti!
Kupovanje mapa je po meni odličan potez. Oni nemaju od toga ništa nego će zarađivati onaj ko napravi mapu (recimo ti). Sve mape koje izda Blizzard se neće naplaćivati - nego samo fanmade mape. Fanmade stvar će se moći naravno i besplatno releasati ako to creator mape želi. Ja mislim da ću 99% vremena igrati klasične Blizzardove, a ako stvarno mi ikad dođe da hoću igarti SC2dotu onda ću liku dati 1$ vala što se potrudio napraviti. Na tom mapStoreu će biti ocjene mapa i kritike, i svašta neš, tako da neće biti teško prebrati što je za tebe a što ne :)
POČELA JE LJUDI!
Ujedno, evo i službenih minimalnih zahtjeva:
• Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
• 2.2 Ghz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor
• 1 GB system RAM/1.5 GB for Vista and Windows 7
• 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO video card
• 1024x768 minimum display resolution
• 4 GB free hard space (Beta)
• Broadband connection
Da te malo ispravim. Prvo SC2, pa onda kasnije WoW: Cataclysm. D3 se pojavljuje tek u 2011. ili kasnije (službeno od Blizzarda rečeno).
Beta ce trajat 4-6 mjeseci???
Mislim da sam to negdje procitao, ali vise nisam siguran!
To znaci, da full verziju necemo zaigrati prije ljeta?!?!
nadam se da nije tako 8(
Beta ce trajat 4-6 mjeseci???
Mislim da sam to negdje procitao, ali vise nisam siguran!
To znaci, da full verziju necemo zaigrati prije ljeta?!?!
nadam se da nije tako 8(
Da, to je bila procjena prošle godine, ali se od tada dosta promjenilo. Kako god, mislim da će 4 mjeseca biti minimalno.
Ja nisam upao, ali refresham battle.net account ko lud ^^
Ja se samo nadam da neće nabiti cijenu finalnog proizvoda samo zato jer je veliki interes igrače zajednice (kao npr. MW2 što je došao 60$ pri izlasku - lopovi)
Moj brat dobio beta key ^^
Ako je itko od vas igrao u onoj twitter igri od blizzarda di se trebao dati twitter ID, onda cete sigurno beta key dobiti, nije samo za SAD korisnike nego i za EU
Ja se samo nadam da neće nabiti cijenu finalnog proizvoda samo zato jer je veliki interes igrače zajednice (kao npr. MW2 što je došao 60$ pri izlasku - lopovi)
360kn obicna verzija i 500-600kn Collectors Edition. Tako je sa WoW ekspanzijama pa mislim da ce isto biti i sa SC2
Ima torrent na Pirate Bayu, tako ako vam je Blizzardov downloader spor skinite preko torrenta.
Meni nije nista stiglo na e-mail.:(
Ja sam sretnik =D
Barem mislim da jesam, sad....mozda svi mogu skinuti betu, ali cekaju key....
Kako god, veseli me =)
Gade