Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav,

igram na Tomb of freedon nadd pa me zanima da li ima kakav guild gdje se igra pvp premade WZ,ne bi mi ni FP bio na odmet kad budem imo vise vremena {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Sideswipe kaže...

Pozdrav,

igram na Tomb of freedon nadd pa me zanima da li ima kakav guild gdje se igra pvp premade WZ,ne bi mi ni FP bio na odmet kad budem imo vise vremena  {#}

Pa u koji god aktivni gild udjes mozes naci jos troje ljudi s kojima ces raditi wz.

Ili mislis na domaci gild?

15 godina

Ma najradje bi u neki s ovih prostora,jer kad god pitam u chatu na RF da trazim guild sa pvp premade nitko mi se bas ne javlja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesi republic ili imp?

Na rep strani imas Tattoo in, vecina je mislim s ovih prostora. A impovi imaju balkan force.   E sad, koji su uvjeti i jel uopce primaju nove clanove ne znam.

Ja sam u international guildu koji trenutno ne prima nove clanove. Ali mislim da ti nije bitno koji je guild, samo da je pvp. Uvijek vas se moze sakupiti 3-4 za raditi warzone.

EDIT: Ah, vidim da si napisao RF, znaci republic. Probaj Tattoo in, ne znam za neki drugi s ovih prostora.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 20:23 (Ramo).
15 godina
neaktivan

Ono što sam postavio pitanje za kupovanje na jednom charu WH opreme pa skidanje modova i stavljanje na legacy stvari za drugi char radi, ali ne radi za armoringe pa tako reći kao ida ne radi.

Probao osobno i neradi.

Pozzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Radi, jedino se hilt ne moze prebaciti. Moras samo imati odgovarajuci komad legacy opreme, znaci WH armor (Gloves) mozes prenijeti samo legacy rukavicama, armor na cizmama moze samo na legacy cizme itd. Ja sam na svom snajperu kupovao i prebacivao gear za warriora bez beda.

13 godina
neaktivan

pozdrav nisam citao prijesnje postove ali zanima me mozeli se nekako besplato doc do premium akaunta...jel postoji kak caka jer ovako je prejadno igrat a igra mi se cini zanimljivom

16 godina
neaktivan
kroce kaže...

pozdrav nisam citao prijesnje postove ali zanima me mozeli se nekako besplato doc do premium akaunta...jel postoji kak caka jer ovako je prejadno igrat a igra mi se cini zanimljivom

Ne možeš imat besplatno subscriber account. Poanta subscriber računa je da se plaća što i samo ime kaže. SUBSCRIBER. Ne razumijem šta si htio reći? Možeš jedino imat "besplatni" račun da ti ga netko drugi plaća. Vjerujem da već imaš ljude koji se trgaju da bi stali u red da daju lovu samo da bi se ti igrao za džabe. Ti bi kruha bez motike. 

17 godina

pomalo je tema ova mrtva

evo odlucih se nakon poduze stanke opet skinut swtor i malo zaigrat, ali vise radi toga da odigram pricu imperial agenta i mozda jos kojeg lika

vidim da su dijelili cartel coins, ali ja kad sam se opet logirao vidim da imam 0, a po onom sto sam procitao trebao sam ima preko 500. je to treba kontaktirat njih preko maila ili je stvar u necem drugom?

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 1:20 (Obi Wan).
17 godina
Obi Wan kaže...

pomalo je tema ova mrtva

evo odlucih se nakon poduze stanke opet skinut swtor i malo zaigrat, ali vise radi toga da odigram pricu imperial agenta i mozda jos kojeg lika

vidim da su dijelili cartel coins, ali ja kad sam se opet logirao vidim da imam 0, a po onom sto sam procitao trebao sam ima preko 500. je to treba kontaktirat njih preko maila ili je stvar u necem drugom?

Nisam siguran, ali mislim da je to bilo do određenog datuma, ako se vratis u igru da dobijes cartel coinse retroaktivno onoliko koliko si bio subscriber. Ja sam kad je cartel market postao dostupan automatski dobio oko 1500 coinsa. Kontaktiraj ih i provjeri.

17 godina

Da, Ramo je u pravu.

Trebalo se bit subscriber taman prije nego je igra postala F2P, pa bi dobio. Ja sam upisao jedan bon samo da dobijem, pa sam dobio zbog toga bodove i zbog bona.

Ali se ne dobije puno. Mislim da imam 1700.

17 godina

nista onda ja nisam bio subbed to f2p.

nije vazno, ionako nisam vidio nesto extra bitno. mozda jedan skin i to je to. uzet cu jedan misec cisto da vidim sta sve igra moze pruzit, a i da vidim da li je bilo ikakvih pozitivnih promjena nakon sto sam prestao igrat.

15 godina

Ljudovi ako znate da ima kakav pouzdani republic guild koji igra RWZs mozete li sta preporuct?Igram sa full War hero guardianom,imam i par EWH relica i komada gira(enhancementsa,modsa) {#}

edit:Kontaktiro sam Tatoo in,al mi neki kazu da primaju a neki da samo ljude koji govore svedski,mislim ono...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 14:45 (Sideswipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sideswipe kaže...

Ljudovi ako znate da ima kakav pouzdani republic guild koji igra RWZs mozete li sta preporuct?Igram sa full War hero guardianom,imam i par EWH relica i komada gira(enhancementsa,modsa)  {#}

edit:Kontaktiro sam Tatoo in,al mi neki kazu da primaju a neki da samo ljude koji govore svedski,mislim ono...

Svedski? Ja bih rekao da te zajebaju... Ja sam pricao s par ljudi i znam sigurno da su iz Hrvatske. Kako u zadnje vrijeme nemam vremena za igru previse, radim samo ovaj event dok traje pa nisam u toku s RWZ, najbolje da pitas na fleetu u chatu ili pogledaj server forum, obicno tamo bude thread za regrutaciju

13 godina
neaktivan

Eto nisam već skoro godinu dana igrao..zaludio me malo Travian..spisko lovu na sličice nizašto...pa mi sad nekako sve novo,mislim kao 3TP igraču kolko sam uspio vidit u 2 dana restrikcije su ogromne..pa me zanima ako ponovo uplatim full pretplatu jel mogu igrat normalno bez tih svih restrikcija,jer je dodano puno stvari koje nemogu koristit kao 3TP.Pa ako neko igra sa pretplatom da mi malo pojasni kako to sad funkcionira npr ako uplatim pretplatu jel moram i dalje kupovati ove cartel coinse ili mi uopće ne trebaju i ima li uopće kakvih ograničenja ako si na pretplati i kakve su prirode..thx!1

0 0 hvala 0
17 godina
Pypo kaže...

Eto nisam već skoro godinu dana igrao..zaludio me malo Travian..spisko lovu na sličice nizašto...pa mi sad nekako sve novo,mislim kao 3TP igraču kolko sam uspio vidit u 2 dana restrikcije su ogromne..pa me zanima ako ponovo uplatim full pretplatu jel mogu igrat normalno bez tih svih restrikcija,jer je dodano puno stvari koje nemogu koristit kao 3TP.Pa ako neko igra sa pretplatom da mi malo pojasni kako to sad funkcionira npr ako uplatim pretplatu jel moram i dalje kupovati ove cartel coinse ili mi uopće ne trebaju i ima li uopće kakvih ograničenja ako si na pretplati i kakve su prirode..thx!1

kad uplatis pretplatu onda imas sve normalno a uz to kad to pretplata istekne dobijes prefered status. koji nije toliko los ako gledas samo igru kroz storyline kao ja. cartel coins ti sluze za otkljucavanje nekih restrikcija i skinova i to je u biti to.

17 godina

pretplatnici nemaju nikakvih restrikcija i jos dobijas 550 cartel coinsa mjesecno. A posto nemas restrikcija coinsima kupujes jedino kozmeticke stvari i slicno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Malo isprobao, rekao da vidim, i dosta mi se sviđa, dialozi su mi dobri, pogotovo mi se svidjelo oni good/bad izbori, odmah sam krenio ka dark side(jedi + red saber too good :D). Sad malo pitanja, jel mogu gdje namjestit da mi drugi action bar bude Ctrl + brojke/Shift + brojke i to, prešao sam površno po settingsima ali ne nadjoh(siguran sam da ima). Kada se restrikcije počnu jako osjetit? Koliko sam našao na netu, kroz igru se može nakupit cca 700 CC-a, jel to za micanje nekih restrikcija dovoljno? Mogu lootat 3 puta tjedno u instancama? I što je još od restrikcija bitno?
17 godina
cro)kiselo_mlijeko kaže...
Malo isprobao, rekao da vidim, i dosta mi se sviđa, dialozi su mi dobri, pogotovo mi se svidjelo oni good/bad izbori, odmah sam krenio ka dark side(jedi + red saber too good :D). Sad malo pitanja, jel mogu gdje namjestit da mi drugi action bar bude Ctrl + brojke/Shift + brojke i to, prešao sam površno po settingsima ali ne nadjoh(siguran sam da ima). Kada se restrikcije počnu jako osjetit? Koliko sam našao na netu, kroz igru se može nakupit cca 700 CC-a, jel to za micanje nekih restrikcija dovoljno? Mogu lootat 3 puta tjedno u instancama? I što je još od restrikcija bitno?

prvo odigraj igru pa pogledaj jel ti koja od restrikcija smeta

imas na njhovoj stranici listu restrikcija. 

meni je osobno najvise zasmetalo manjak xp-a, nemogucnost odradivanja space misija (onoliko koliko ja zelim), sakrivanje head itema itd.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
meni je osobno najvise zasmetalo manjak xp-a, nemogucnost odradivanja space misija (onoliko koliko ja zelim), sakrivanje head itema itd.

Zadnjim patchem su dodali xp boostere kao quest nagrade svako malo, a i dosta tih sitnih unlockova se također može kupiti na GTNu za obične creditse.

Usput, iduća tri vikenda je double xp, idealno vrijeme za leveleat ;)

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Obi Wan kaže...

Zadnjim patchem su dodali xp boostere kao quest nagrade svako malo, a i dosta tih sitnih unlockova se također može kupiti na GTNu za obične creditse.

Usput, iduća tri vikenda je double xp, idealno vrijeme za leveleat ;)

Kad sam ja zadnji put igrao ti sitni unlockovi su koštali pun k kredita, a s obzirom da je ograničenje na lovi mogao sam ih samo promatrat na GTN. Zatvoren krug. 

17 godina

e da... credit cap mi je uzasno smetao. samo 350k mozes imat a ja sa novim likom na cini mi se 35 lvl vec sam imao 300

13 godina
neaktivan

Sutra počinje early access za sve koji su uzeli ekspanziju prije 7.1. :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 9:46 (Hystorian).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hystorian kaže...

Sutra počinje early access za sve koji su uzeli ekspanziju prije 7.1. :D

uhh da,da jedva cekam {#}

14 godina

Znaci imam pitanje, igrao sam jos kad je igra izasla ( kojih mjesec dana ) i prestao jer je optimizacija bila katastrofa sada mene zanima kakvo je stanje trenutno?
Ima li jos igraca ? i ovaj ako ja kupim igru (tj. vec imam) jer to znaci da i dalje moram kupovati pretplatu ili sta, ako nista da li imam barem neku prednost prema onima koji igraju F2p.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XVII Mini kaže...

Znaci imam pitanje, igrao sam jos kad je igra izasla ( kojih mjesec dana ) i prestao jer je optimizacija bila katastrofa sada mene zanima kakvo je stanje trenutno?
Ima li jos igraca ? i ovaj ako ja kupim igru (tj. vec imam) jer to znaci da i dalje moram kupovati pretplatu ili sta, ako nista da li imam barem neku prednost prema onima koji igraju F2p.

Igra sada i prije godinu dana nebo i zemlja .. Igraca ima .. Na tofn prosjek na fleetu je 300-350 .. I ne nemoras placati pretplatu .. i da imas prednost prema f2p igracima .. =)

17 godina
XVII Mini kaže...

Igru skinuo prekjucer, cisto da probam. Restrikcija za F2P je previse, puno previse. Uglavnom, igra je dobra samo za pricu, posle toga - plati ili pati :) Nakon samo par minuta vec naletio na par balkanaca koji derali po "naski". Iskreno? Da sam bar koristio Google prilikom downloada, samo da se raspitam kolko igra ima, jer sigurno nebi skidao preko 20GB da na svakom koraku vristi nekakva poruka o restrikciji. 

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
neaktivan

Pozz!

Počeo sam malo igrati ovaj mmo kao f2play i moram reći da su restrikcije poprilično...restriktivne :( Osim toga, igra mi se čini ok; dosta slična WoW-u tako da kao stari WoW igrač nemam problema sa prilagođavanjem.

Da ne drobim previše, ako ima ljudi s ovih prostora koji bi igrali igru nek mi se jave una pvt mail.Ako bude bilo dovoljno ljudi koji su zainteresirani, možda pređemo i na sub.

Server: (The) Red Eclipse

Tol'ko

o/

Grow old or die trying
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Osobno mi se igrica jako svida,ne znam zasto al questovi su mi puno zanimljiviji nego u wowu,pogotovo dijalozi.Mislim dosao sam samo do 5 levela i odabrao sam sitha i uzasno mi se svida prica odnosno kako se moram dokazat da te prihvate.Ono sto me zanima odnosi se na free to play restrikcije.Vidio sam da je dosla nova ekspanzija i da su podigli na 55 level cap,sad da li ja imam pristup 55 level?Drugo,ako se odlucim kupiti igru,mogu li kupiti samo pretplatu pa imam full access?Vidio sam da imaju cartel coins kojima mozes kupovati stvari,da li njih mogu dobiti nekako kroz igru,odnosno jel postoji bilo koji drugi nacin da ih skupim osim plaćanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 15:06 (cale).

0 0 hvala 0
17 godina
cale kaže...

Osobno mi se igrica jako svida,ne znam zasto al questovi su mi puno zanimljiviji nego u wowu,pogotovo dijalozi.Mislim dosao sam samo do 5 levela i odabrao sam sitha i uzasno mi se svida prica odnosno kako se moram dokazat da te prihvate.Ono sto me zanima odnosi se na free to play restrikcije.Vidio sam da je dosla nova ekspanzija i da su podigli na 55 level cap,sad da li ja imam pristup 55 level?Drugo,ako se odlucim kupiti igru,mogu li kupiti samo pretplatu pa imam full access?Vidio sam da imaju cartel coins kojima mozes kupovati stvari,da li njih mogu dobiti nekako kroz igru,odnosno jel postoji bilo koji drugi nacin da ih skupim osim plaćanja.

cartel coins mos samo dobit ako platis. inace ti cartel coins ti u principu ne znace nista. triba ti ih masu da bi kupio nekakav kvalitetan unlock. najbolje ti je uzet pretplatu i tako igrat

ovo za lvl 55 je samo uz ekspanziju

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice