Evo ovo je tema za STO posto nisam vidio nigdje drugo
ovdje mozemo komentirati sto ocekujemo od igre i sve sto je vezano uz nju
Budući da se u zadnje vrijeme pojavilo dosta MMO-ova Star Trek mora dati nešto posebno ili će brzo pasti u zaborav.
Jasno je da će imati gigantnu startnu prednost zbog Star Trek serija i filmova.
ima li igdje release date i kada vi to ocekujete
Ja sam veliki fan STO-a već sad haha pa evo da malo vidite što će to biti.............
moram napomenuti da sve što će te vidjeti u ovim trailerima, zaista će tako i biti u konačnoj verziji, posebno grafika.....igra se očekuje iduće godine a beta verzija je mislim ili će biti uskoro ili je već u tijeku...nisam siguran...
http://pc.ign.com/dor/objects/14270158/star-trek-online/videos/startrekonline_trl_video_101409.html
http://pc.ign.com/dor/objects/14270158/star-trek-online/videos/gcom09_startrek_trl_082009.html
http://pc.ign.com/dor/objects/14270158/star-trek-online/videos/startrekon_characterdemo_020909.html
http://pc.ign.com/dor/objects/14270158/star-trek-online/videos/STO_Trailer_081108.html
zahvaljujem na trailerima
i ja sam isto veliki sto fan
Koga zanima kako igra izgleda,
. Ne obazirite se na trailere, jer isti, iz meni nepoznatog razloga, nemaju veze s igrom, tj. brzinom izvođenja igre. U trailerima je sve užasno brzo i konfuzno, a prava igra radi k'o beba "realno".Evo ostalo je još oko 2 mjeseca do peglanja u ST svemiru.. tko sve misli kupiti igru čim izađe?
Osobno ću najvjerojatnije pričekati nekoliko tjedana da se slegnu dojmovi, zakrpaju bugovi i doda nešto sadržaja.. ali možda ne izdržim pa krenem grlom u jagode..
Ja evo malo gledam gameplay ... ne sviđa mi se baš... ko da je igra iz 2004.
Ja sam u closed beti... meni se igra jako sviđa.
Ja sam u closed beti... meni se igra jako sviđa.
LoL?
Beta je OPEN...maloprije pročitao...tj. open je za one koji su preorderali.
LoL?
Beta je za sada još uvijek samo closed!
LoL?
Beta je za sada još uvijek samo closed!
Preorder Bonuses:
*
Open Beta Access This is only available when you preorder.
*
Early Start Program This is only available when you preorder.
etc.
Ne, ja sam u Closed Beti od kraja 10. mjeseca. Open počinje tek sredinom Siječnja za preordere i sl.
Ja sam se uvijek nadao Star Trek MMO-u. Ovo je više akcijsko, nego avanturističko kako sam se nadao, ali ni ne može MMO u ovo vrijeme drugačije. Ne znam tko bi imao vremena i novca napraviti Star Trek MMO kakav sam ja zamislio, a STO je uistinu dobar. Još je beta, ima svojih problema, ali tim radi vrlo aktivno i slušaju se beta testeri, što je prava rijetkost.
To je onda Half-Open Beta. :)
Ne, ja sam u Closed Beti od kraja 10. mjeseca. Open počinje tek sredinom Siječnja za preordere i sl.
Kao što rekoh, za sada ima SAMO closed beta.
Nego, jel' ima netko da je u beti i da podijeli par tipova? Onaj najbitniji, da li je to sve necemu?
Mene je najvise razocaralo ono sto su napravili sa klingonima. Nadao sa se da ce to biti u WoW stilu (mislim na frakcije, ne da skupljas sa brodom shieldove, oruzje, pecas i stovec :) ). Tj. da ces dok radis svoj posao moci naici na protivnicku frakciju pa da ce biti malo tarapane. A ovako ispalo da ce biti slicno kao PvP u LOTRO-u.
Nakon toga sam otkazao preorder, no jos uvijek se nadam...
Kakav će to biti PvP* Daj pojasni? - Ja mogu probati, ali closed beta je toliko ograničena da je teško doći do PvPa za sada.
http://startrekonline.com/node/777
Koliko su rekli klingoni ce biti PvP only. Dobijati ce XP za PvP borbe, a njih ce moci raditi u odredjenim podrucjima. Cak ni neces moci napraviti odmah po instalaciji igre klingona, nego ces prvo morati proci pocetne questove federacije (mislim da su rekli cca 5 sati) da ti se otkljuca mogucnost kreiranja klingona. Osim tih odredjenih terena klingoni ce se moci i medjusobno tuci, vjerojatno nesto u stilu arene/duela. Cak ni sistem koji generira sustave za federacijske igrace nece raditi za klingone, samo PvP u odredjenim podrucjima...
Tj. konacni dojam kao nekome tko stvar nije isprobao, biti ce 2 frakcije, jedna ce imati cijelu igru na raspolaganju, druga ce imati samo PvP. Kao da je u WoW-u npr. alijansi otkljucana cijela igra, a horda moze trcati po Orgrimmaru, ici u BG-e, arenu, Eastern Plaguelands, Halaa i WinterGrasp.
Takav je moj dojam toga, a to mi je onda kao uskopljena igra, zato sam i odustao za sad od toga. Zanima me kakav je PvE dio. Bas sam juce procitao da su misije kao epizode (ili ih oni nazivaju epizodama) i da traju 40-70 minuta u prosjeku. Samo sto nisu rekli gdje je u toj igri MMO dio. Da li to sve radis u svom brodu i secuci se sam po planetima ili tu ima i nesto tipa raida (sto mi bas isto ne pase u koncept, nema bas puno pecina u koje mozes uci brodom :) ).
http://startrekonline.com/node/777
Koliko su rekli klingoni ce biti PvP only. Dobijati ce XP za PvP borbe, a njih ce moci raditi u odredjenim podrucjima. Cak ni neces moci napraviti odmah po instalaciji igre klingona, nego ces prvo morati proci pocetne questove federacije (mislim da su rekli cca 5 sati) da ti se otkljuca mogucnost kreiranja klingona. Osim tih odredjenih terena klingoni ce se moci i medjusobno tuci, vjerojatno nesto u stilu arene/duela. Cak ni sistem koji generira sustave za federacijske igrace nece raditi za klingone, samo PvP u odredjenim podrucjima...
Tj. konacni dojam kao nekome tko stvar nije isprobao, biti ce 2 frakcije, jedna ce imati cijelu igru na raspolaganju, druga ce imati samo PvP. Kao da je u WoW-u npr. alijansi otkljucana cijela igra, a horda moze trcati po Orgrimmaru, ici u BG-e, arenu, Eastern Plaguelands, Halaa i WinterGrasp.
Takav je moj dojam toga, a to mi je onda kao uskopljena igra, zato sam i odustao za sad od toga. Zanima me kakav je PvE dio. Bas sam juce procitao da su misije kao epizode (ili ih oni nazivaju epizodama) i da traju 40-70 minuta u prosjeku. Samo sto nisu rekli gdje je u toj igri MMO dio. Da li to sve radis u svom brodu i secuci se sam po planetima ili tu ima i nesto tipa raida (sto mi bas isto ne pase u koncept, nema bas puno pecina u koje mozes uci brodom :) ).
Možeš molim te pisat ubuduće "KLINGONCI", a ne "KLINGONI"...
Mene klingonci i ostale rase nezanimaju samo federacija. Onaj program genesis radi misije jel tako, ti ideš od sustava do sustava i rješavaš misije stalno dobivaš Xperience bodove i kada dosegneš određenu razinu dobivaš unapređenje tj. novi rank i tvoj lik u igrici navodno ostari kada dobije novi rank:
Mislim da će biti raidanja, neznam čemu se stvaraju onolike silne flote na STO-ovom forumu. Ja sam član hrvatske flote od prekjučer -> "ARKLENIUM FLEET"
Zakon mi je što borbe dugo traju, štitovi mogu ogroman damage podnest koliko vidim po gameplayima.
Baš sam sada gledao jedan lik igra sa mirandom protiv 3 bird of prey-a i klingonci njega deru sa distruptorima i torpedima popravo i u bilo kojoj igrici bi brodu otkazali prednji(zato jer su ga gađali naprijed) štitovi (recimo u bridge commanderu, pogotovo u legacy-u) no ovdje ne, uglavnom sa mirandom je uništio sve no...
Udarni val od zadnjeg broda kojeg je uništio je došao do te mirande kojom je upravljao i uništio je i njega.
Kako sam se nasmijao.
Bit će to dobra igra, samo da imam priliku probat open betu.
STO će činiti veliko područje svemira jel tako? Znači treba moći naći neprijatelja samog, nećeš uletit sa brodom kod matičnog planeta klingonaca da te planetary defense te srokači samo tako.
Rekli su da možeš za lika uzet klingonca i radit starfleetu.
Posto sam ih tako zvao oduvijek i nastaviti cu, isto kao sto ces ti nastaviti igre nazivati "igricama".
Posto sam ih tako zvao oduvijek i nastaviti cu, isto kao sto ces ti nastaviti igre nazivati "igricama".
Tvoje pravo, ali mogu barem predložit...
http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=47129
O raid-u.
Nije to pitanje kako ih zoveš, nego kako se zovu. Hrvatska ima Hrvate i to su Hrvati, kao što su i Klingonci. To se zove gramatika, a nepoznavanje gramatike nepismenost.
Štitovi padaju, ali ih možeš stalno dijeliti jednako na sve 4 strane.
Nije to pitanje kako ih zoveš, nego kako se zovu. Hrvatska ima Hrvate i to su Hrvati, kao što su i Klingonci. To se zove gramatika, a nepoznavanje gramatike nepismenost.
Štitovi padaju, ali ih možeš stalno dijeliti jednako na sve 4 strane.
Ok nepismen sam...
ima i u bc-u mod za to : redistribute shields
svejedno nemogu sa jadnim brodom tipa miranda protiv 3 bop-a.
Izgleda da ću samo radi ovoga novi komp nabaviti , mislim da ovaj na kojem radim trenutno sigurno ne bi mogo šljakat igru...osim laptopa (a njega mogu puknut na lcd tv
), al na njemu pak stari stalno radi... Al nemogu vjerovat to šta su napravili, mislim, sad sam jadan, ne znam za koga bi igral, uz ljude, klingonci su mi najbolja rasa u STu i sad oni stave da su u ratu međusobno, a ja ne znam za koga da se opredjelim, stvarno ne znam. Što se tiče trailera, svi izgledaju odlično. Malo još informacija pričekat, pa vidit kak će se to popeglat i fino deri...