S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

poruka: 531
|
čitano: 254.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Moje iskustvo ide otprilike ovako:
- instaliram, pokrenem, namjestim grafiku manje-više sve na max. Piše da će neke promjene prihvatiti prilikom ponovnog pokretanja igre, reko ajd. Pokrenem ja igru ponovno, crni ekran, ljutim se, prčkam sve i dalje ništa, uninstall

- instaliram drugi put, sve isto namejstim i čudna li čuda radi. Počnem igrati, atmosfera je tu, al da, grafika je razočaravajuća, pogotovo ona ružno napravljena nazovimo trava. Igra radi dobro, ali prilikom sprinta iznenenada zašteka s vremena na vrijeme ko da će se srušiti. Detalji su na nivou, da nebi bilo zabune. Progutam grafiku, ionako su igrivost i atmosfera najvažniji
- idem prema onom liku na početku koji živi u brodskoj olupini i sejvam, baš sam morao ići nešto obaviti. Vratim se i load, kad gle buga, više nema puške u inventoryu, samo pištolj...
- sav bijesan, opet load jedan save prije, opet isto! Zanemarim i to, bude se već našlo oružja, dođem opet do tog broda, prišuljam se do bočnog otvora i pripremim granatu. Bacim ju i zaglavi se u zraku! (šteta što nisam imao FRAPS pri ruci da    vam pokažem kako je debilno to izgledalo) Naravno bomba se trese zaglavljena u zraku i boom prije nego sam se dovoljno udaljio
- šaljem posljednji pozdrav Call of Pripyatu, brišem ga i vraćam Shadow of Chernobyl zajedno sa Oblivion Lost modom i sretan sam...

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni nema dalekozora, nakon nadogradnje puške sa optičkim zumom niti njega nema, a piše da je nadograđena. Grafika na Full dynamic shadows, pod advance sve High i ima oko 50 FPS-a, ali često padne na 10 FPS i samo šta me  ne izbaci iz igre.

Reko bih da je do piratske verzije, ali istu ovu igru igra prijatelj sa sličnom konfiguracijom i sve mu radi bez problema....?!

P.S. atmosfera i dalje odlična, priča mi malo bzvz, ali stvarno ona kukuruzna trava izgleda užasno, ali baš terrible!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 12:00 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Da, FPS je baš neobjašnjivo padao. Instalirati ću je natrag tek kad se pojavi nekakav patch.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, igram i ja Call of Pripyat, uglavnom se mogu sloziti sa svime navedenime samo sto ja nemam nikakvih bugova sa inventorijem, sve sto je tamo, tamo je. A i nisam bas nailazio na neke velike kolicine bugova. Misije su mi dobre, raznovrsne, obavljam i side questove i ove glavne. Jedino me ubise ona pjesacenja preko mape, kad bi se barem moglo Travel kao u Falloutu 3 ili tako nesto.

A i ona cudovista jesu malo za pro*srat se. Bas sam sinoc igrao, stavio slusalice, i deri. Jbt, kako *ebacka atmosfera kad se igra u kasnim nocnim satima sa slusalicama. Ides normalno po zgradi, samo te odjednom zaskoci cudoviste sa onim svojim uzvicima, fino, mozes se malo trgnuti. Ne pamtim kad me neka igra ovako trgnula, heh.

Ima nabrijanih misija, ali definitvno ovo necu igrati po danu. Tri puta bolja atmosfera po noci. Bas ono jos malo kao da sam ja tamo. Eto, kao sto sam napisao, samo sto me najvise ubise hodanja po mapi.

Evo i malo screenshotova:

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

samo neznam kaj su cekali ovo je 1.6 verzija,a to je bila i ruska verzija kad je izasla jedina razlika je jezik 

igru ste mogli igrat jos prije par mjeseci

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 13:05 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

uf, danas je i ja pocinjem igrati! skinuo "probnu verziju" reloaded-a, imao sam prije od thepirategay-a pukao sve na high i -lag! nadam se da je to zbog loseg ripa

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

i di je tu dx 11???????????????'''' IGRA izgleda OCAJNO!!Izlanuo se

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Evo jedan mod

"ATMOSFEAR is a mod for S.T.A.L.K.E.R. - Call Of Pripyat that tweaks and expands the vanilla weather system to be more realistic and various"

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Mi može tko dat linkove za modove za ovu igru. Inače ja volim igrat STALKER igre najviše zbog atmosfere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Upravo sam odigrao pola sata.

Atmosfera je vrhunska,sve kako treba.

Jedino loadinzi su prespori.

Ima li kakvog rjesenja?

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
luckyluke kaže...

Upravo sam odigrao pola sata.

Atmosfera je vrhunska,sve kako treba.

Jedino loadinzi su prespori.

Ima li kakvog rjesenja?

Smanji kvalitetu tekstura ako te zeza loading time (pogotovo ako imas manje od 2 gb RAM-a)!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 15:15 (Luka).
16 godina

Slažem se sa svima kome se trava ne sviđa,eto to su trebali ostavit kao u predhodnicima.Igra nije ništa optimiziranija,jedino šta nisam primjetija niti jedan bug.Sviđa mi se nova mapa "zaton" zbog brodskih olupina.Dajem još jedan plus jer lakše skidam protivnike uz veči efekt krvi nego prije.Postavke su mi na max,prosjek fps70 uz dobre padove na min 25-30 fps.Moj dojam je da igrivost i grafika nemaju nikakvih razlika od predhodnika,šta sam i očekivao,zbog kratkog vremenskog razmaka u izlasku ovoga i predhodnog stalkera.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dokly kaže...

i di je tu dx 11???????????????'''' IGRA izgleda OCAJNO!!Izlanuo se

Ja ju jucer probo bas sa svojom hd5970 sve na najace aa 1920 x 1200 reza i igra uzasno izgleda bas mi je odvratna, nemrem ja to igrat da ga hebes....

16 godina
@toxic,bit stalkera nikad nije bila grafika nego atmosfera i i igrivost koje su u COP-u na visokoj razini.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luckyluke kaže...
@toxic,bit stalkera nikad nije bila grafika nego atmosfera i i igrivost koje su u COP-u na visokoj razini.

jbte takva igrivost kada mi se igra zgadi na prvi pogled , onu pusku dobro kaj mi nisu stavili na lice preblizu je to jako preblizu za moj ukus..

dx11 koji se uvijek naglasavo, ja ga apsolutno nigdje ne primjecujem dapace uopce ne primjecujem graficki pomak izmedu proslog i ovog stalkera..

16 godina
neaktivan

Pored one predobre atmosfere, grafika mi nije uopce bitna. Jeste da nije najljepsa grafika koju sam vidio u nekoj igri, ali meni osobno uopce nije losa, bas super. Ma atmosfera je nesto predivno. U nekim dijelovima igre se osjecam bas kao da sam ja tamo. Svaka im cast. Samo treba zanemariti ove neke bugove i nedostatke i onda igra postaje odlicna, s tom svojom neponovljivom atmosferom, zato volim Stalker.

A sad, kome se Stalker nikad nije ni svidao tesko ce mu se sada nesto posebno svidjeti.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel netko došao do "Investigate the area using improved detector"? (cooling tower na Jupiteru tj. Yanovu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 19:44 (gala385).
16 godina
protjeran
gala385 kaže...

Jel netko došao do "Investigate the area using improved detector"? (Jupiter tj. Yanov)

grafika je stvarno ocajna.. pa hl2 izgleda 5 x bolje neg ovo!!!!!!!!!!

16 godina

Ja kod ove igre uopce ne gledam na grafiku.

Puno mi je bitnija igrivost.

A igrivost je odlicna,posto sam fan STALKER-a nema teorije da ovu igru ne predem.Osmijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dokly kaže...

grafika je stvarno ocajna.. pa hl2 izgleda 5 x bolje neg ovo!!!!!!!!!!

Igraj brutalno predug COD i uzivaj u grafici...

Instaliram COD i za 4 sata se cudim za koji k... u pol igre idu imena dizajnera .... LOOOL

luckyluke kaže...

Ja kod ove igre uopce ne gledam na grafiku.

Puno mi je bitnija igrivost.

A igrivost je odlicna,posto sam fan STALKER-a nema teorije da ovu igru ne predem.Osmijeh

To je to... Koga briga za grafiku, kad je igrivost na nedostiznoj razini za ove prebogate igre...

potpis :D
17 godina
gala385 kaže...

Jel netko došao do "Investigate the area using improved detector"? (Jupiter tj. Yanov)

e da mi samo ta oruzja nisu tolko blizu bilo bi mi puno bolje, ovako je meni to pre lose

16 godina
odjavljen

trebam pomoc, jel ima netko problema s ovom igrom na win 7 x64, javlja gresku entry point not found. guglao i nisam nasao nista.

da, pirat je, kupit cu orginal kada dode na steam. c***kfix ne pomaze

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
gala385 kaže...

e da mi samo ta oruzja nisu tolko blizu bilo bi mi puno bolje, ovako je meni to pre lose

Što ćeš ,svakom svoje, ja se nisam mogao načudit zbog kojih razloga je nekome Dead Space smeće.....

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 19:47 (gala385).
16 godina
neaktivan

Pocni cijeniti igru po igrivosti, a ne po grafici.Cool

add/me:Xfire:razvaljot:Steam:discobrew::::::::::::::
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
disco brew kaže...

Pocni cijeniti igru po igrivosti, a ne po grafici.Cool

:P

17 godina

Stavio sam 196.34 BETA drivere i prestale su mi one drastične promjene FPS-a (sa 50 na 10). Igra općenito bolje radi, sa Encanched full dynamic lights bez anisotropica i AA se vrti oko 45-50 FPS-a (šta je za naboranu 8800 solidan rezultat).

Uglavno dat ću mu priliku jer sam sa guštom odigrao prva dva!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 19:54 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Stavio sam 196.34 BETA drivere i prestale su mi one drastične promjene FPS-a (sa 50 na 10). Igra općenito bolje radi, sa Encanched full dynamic lights bez anisotropica i AA se vrti oko 45-50 FPS-a (šta je za naboranu 8800 solidan rezultat).

Uglavno dat ću mu priliku jer sam sa guštom odigrao prva dva!

meni isto dropovi stavim sve na najnize moguce imam oko 90fpsa al najednom padne na 2-3fps-a i to je bilo isto na ruskoj verziji ..

cini se da ovu nisu ni taknuli

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina
odjavljen

ajmo probat drugacije : jel mi moze pomoc netko tko igra win 7 x64? na pp

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 20:34 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ajmo probat drugacije : jel mi moze pomoc netko tko igra win 7 x64? na pp

Ja sam ju igrao na WIN7 64-bit bez problema!

Ili kupi original ili skini neku popularniju verziju i citaj readme! :D

16 godina
STALKER je uvijek imao uzi krug obozavatelja i to je velika steta jer vecina odustane u roku 5 min.
Oni koji znaju zazmiriti na nesto losiju grafiku nakon cca.2 h pocet ce shvacati o kakvim se razmjerima radi i nadam se prigrliti serijal :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice