Od početka mi je bila zanimljiva, sad sam na kopnu neko vrijeme i moram priznati da mi je počela dosađivati polako

Od početka mi je bila zanimljiva, sad sam na kopnu neko vrijeme i moram priznati da mi je počela dosađivati polako
I ja ću večeras najvjerojatnije zaigrati malo pa da mogu pošteno iskomentirati onda... ovak na prvi pogled mi se čini poprilićno zabavna!
Evo da javim, dosel sam do svemirske faze, i moze se igrati, nije ti potreban nikakav online ni original key. Nijednom mi nije zablokiralo ni nikaj. Do te faze sam dosel za kojih 6 - 7 sati lol, a sad treba jos tu zadnju proc. Inace najjaca mi je faza kad poslije kad zarulas kontinentom, moras pokoriti sve gradove na svim kontinentima da zavladas svijetom, a na raspolaganju imas tenkove, avione i brodove... Svaku zgradu mozes posebno dizajnirat isto tak kak i svako vozilo,avion, brod.
Neznam kaj jos da napisem, ak koga kaj zanima nek pita.
Odakle si skinuo, ko je cracko (reloaded, vitality...)
možel se igrat preko neta?
"Kupio" na TorrentLeechu, Reloaded verzija, nemoze se igrat prek interneta (kaj nije ocito ak nemas orignal) :D
Još malo pa ću je isprobati. Jedva čekam!!! Kupiti ću orginal, zato jer ne možeš igrati na mreži i ne možeš uploadati stvorenje i igrati zadnju fazu. Još samo par sati do sutra...
Još malo pa ću je isprobati. Jedva čekam!!! Kupiti ću orginal, zato jer ne možeš igrati na mreži i ne možeš uploadati stvorenje i igrati zadnju fazu. Još samo par sati do sutra...
Dakle evo, igrao sam par sati i zabavno je. Razvio sam pleme mesojeda i ratnika, te stigao do izgradnje sela. Sutra i za vikend idem dalje do svemira da i to vidim. Ne znam koliko je repetitivna igra, naime kad jednom završim sa ovom rasom, ne znam hoće li mi se dati ponovno sve te faze prolaziti sa nekim recimo biljojedima i diplomatima.. ha vidjet ću.
Eo i ja veceras "nabavljam" Spore pa cemo vidit na sta lici...Citajuci ovu recenziju uopce ne zvuci lose, bas me zanima dio koji su kritizirali...
Imam problem sa igrom, na Xp radi normalno, na 64 bitnoj Visti serucka...
Uglavnom igra se lijepo pokrene i onda... smrzne sa "na pola". strelicu mogu pomicat al sve je ostalo smrznuto, ne reagira. Sa ALT+Tab odem na desktop i odmah se vratim i radi normalno par sekundi a onda opet freez... Znaci ako hocu igrat moram svakih par sekundi stiskat ALT+Tab :)
Jel imo netko slicnih problema?
igra je ok. jučer sam je instaliro. malo je dosadna kad izađem na kopno pa se trebam sprijateljvat sa drgim bićima. ali me full zanima kaok će biti kada dođem do današnjih ljudi.
evo ja upravo downloadam igru preko torrenta,brzina downloada je trenutno mi mala al pustit cu preko noci,tad uvijek mi bude brzina oko 200 kb/s. Prijatelj ju je vec downloadao i ja sam igrao kod njega,igra je strava.
Kupio original, i igra predobra, pazite što vam kažem, samo se malo brzo prelazi... malo mi dosadi u civ stageu što moram sve gradove osvojit, ali jedna mana naspram svih onih super stvari je stvarno ništa!!!
uf, evo mene u svemiru i igra me jednostavno oduševila.
Iz pocetka je uber zabavna i nisam moga stat igra, dosa sam do svemira za nekakvih 5-6h igranja.
Svemir sam po sebi mi je malo naporan i 'velik' jer postoji toliko planeta i galaksija, a obici sve je 'za sada' vise-manje konfuzno.
Stekao sam neprijatelje koji me gone kada dodzem u njihove sustave i konstantno bjezim od nekoga... al dobro, vec sam prisvojio sebi tri planeta pa se nadam da cu im zabiti raketu u planet kad ojacam dovoljno.
skinia pore i vidia i ok su ali neda mi se igrat ovo pa cu delete :D
Skinuo sam Spore . Naravnno krekano je igra . Zašto ja sada imam samo rezoluciju do 1024x768 .Zašto nema dalje . Komp mi je
2 gb , 384 mb grafa , 2x2.4 proc i 17 " monitor .