Možeš sa piratskim keyem, ali ne možeš raditi ništa online, za detalje, please refer to my previous post, ne da mi se ponavljat.
DA, JESAM, samo što sam vidio da nema pola "objekta" (ne znam kako bih nazvao drugačije) koji se stavljaju na stvorenje. Sad nisam dugo isprobavao, ovu sam verziju negdje po izlasku skinuo. Ta je radila, za ove ne znam. Ali to znači da RADI!
EDIT: Dokopao si se krive verzije, izgleda
DA, JESAM, samo što sam vidio da nema pola "objekta" (ne znam kako bih nazvao drugačije) koji se stavljaju na stvorenje. Sad nisam dugo isprobavao, ovu sam verziju negdje po izlasku skinuo. Ta je radila, za ove ne znam. Ali to znači da RADI!
Wtf? Daj se nauči engleski. Kaže se trial, ovo što si ti rekao znači trag.
Ne, samo sam skinuo i radilo je, nije bio trial jer je imao puno više elemenata (oko 4 puta više), premda ne sve, i radilo je.
Btw ne znam ako znate da postoje dvije verzije Creature Creatora. Ona kaj se plača i free, razlika je kao u 25% mogućnosti.
Creature Creator Free Version
This version contains 25% of the parts in the Premium Spore Creature Creator
Nemrem skinut jer svaku verziju kaj pocnem skidat prijave i maknu s rapidshare jer likovi koji rade upload su retardosi. Ono stave da se file zove spore!!!! Nek napiše ormar ili nekej bez veze a ne spore.
Kolke brzine postiže privat torrent?
Na torrentleechu je bilo situacija da je lik sam seedo i da je 500 ljudi skidalo i da je ekipi sa 30 mbps iz švecke, nizozemske itd bila non stop max brzina, sad Spore seeda 2500 ljudi otprilike i za hrvatske brzine non stop bi ti bilo max bilo kad i s bilo kojim torrentom.
Seedboxove imaju ti malo jači uploaderi a to omogućuje jaaako velike brzine non stop.
Wtf? Daj se nauči engleski. Kaže se trial, ovo što si ti rekao znači trag.
Ne, samo sam skinuo i radilo je, nije bio trial jer je imao puno više elemenata (oko 4 puta više), premda ne sve, i radilo je. Ma znaš šta? Briga me što ti misliš da sve znaš, mislim da si samo egoist koji tjera svoje mišljenje makar ono bilo krivo, a da ti znaš da je krivo. Neću se više sa tobom prepirati. I tako smo skrenuli daleko u OT.
Dobro kaže ona izreka:
Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience.
Ajd javite valja li što igra. Možda si ju i ubodem kroz par tjedana.
Daj se prestanite svađat! Ako je korišten key onda ne možeš radit na netu kao u tm united forever, meni nije moglo jer nemam original i skinuo sam serial s neta...
Na torrentleechu je bilo situacija da je lik sam seedo i da je 500 ljudi skidalo i da je ekipi sa 30 mbps iz švecke, nizozemske itd bila non stop max brzina, sad Spore seeda 2500 ljudi otprilike i za hrvatske brzine non stop bi ti bilo max bilo kad i s bilo kojim torrentom.
Seedboxove imaju ti malo jači uploaderi a to omogućuje jaaako velike brzine non stop.
E HappyD aj pusti dečka (budalu) vidiš da je glup... NEW_MAN ak te zanimaju privatni trackeri pošalji PM da ti dam koji invite. Brzina ovisi o drugim userima al većinom je na max (ovisi na kojem si trackeru)
Ti ne shvaćaš jednu stvar: originalna igra se razlikuje od piratske jedino po tome što piratska ima više puta iskorišten key, dok je kod originala taj key poseban jer ga koristi samo jedan korisnik. Na samom mediju nema apsolutno nikakve razlike.
I, dal dela Spore ili ne?
Gadno me je razočaral rapidshare danas!!!
Na 24/41 mi izbaci error....
Javite dal dela, inače se ne isplati, dovoljno je već potrošeno vremena i živaca.
Zna li se priblizna cijena kod nas ili u inozemstvu jer imam namjeru kupiti nakon sto izade jer igra ce biti hit to je sigurno
Dela za sad. Navodno kad se more u svemir onda kao nemreš dalje jer je svemir multiplay komponenta. Izašel sam iz vode i tlačim biljoždere lol.

Imate upute, radi bez problema.
Ukljucio optima blast i skidam, 1.3Mb/s..sva sreca na rs acc-u. Konacno je dosao i taj dan!
Ja još prije mjesec dana skinuo full verziju Spore Creature Creator i sve imam i sve radi kako spada, od priključka na server, pa do kretanja životinjice, pa čak imam i drukčije backgrounde.
Ok, al mi dakako ne govorimo o creature creatoru nego o cijeloj igri...
Evo izasao iz vode bas, sad se moram pocet hranit i skupljat nove dijelove tijela odnosno DNA...ma igra je mrak!
I jel čekamo petak ili je već izašla puna verzija? Jel se pojavila na torrentu?
Meni je igra za sad zabavna ali mislim da mi ne bude dugo, a ja sam tip koji je igral sve Civ i sve Sim igre osim Simsa lol.
Našel sam bug ili jednostavno nemam sreće. Kad vas napadne epic monster onda vas oneshoota, ako skočite i umrete u zraku postoji mogućnost da se lik zbuga krepani na podu.
Monster me ubil i sad se nemrem genut, lik mi leži mrtav a piše da mi je full hp.
Od početka mi je bila zanimljiva, sad sam na kopnu neko vrijeme i moram priznati da mi je počela dosađivati polako