Spore?

poruka: 125
|
čitano: 19.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Spore?!?
HappyD kaže...

Možeš sa piratskim keyem, ali ne možeš raditi ništa online, za detalje, please refer to my previous post, ne da mi se ponavljat.

A ti si to isprobao kao? NE radi!
Goodbye
17 godina
protjeran

DA, JESAM, samo što sam vidio da nema pola "objekta" (ne znam kako bih nazvao drugačije) koji se stavljaju na stvorenje. Sad nisam dugo isprobavao, ovu sam verziju negdje po izlasku skinuo. Ta je radila, za ove ne znam. Ali to znači da RADI!

EDIT: Dokopao si se krive verzije, izgleda Smijeh

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 11:23 (HappyD).
16 godina
odjavljen
HappyD kaže...

DA, JESAM, samo što sam vidio da nema pola "objekta" (ne znam kako bih nazvao drugačije) koji se stavljaju na stvorenje. Sad nisam dugo isprobavao, ovu sam verziju negdje po izlasku skinuo. Ta je radila, za ove ne znam. Ali to znači da RADI!

Nije se moglo pokrenuti pa si promijenio exe. file od triala. Piratska verzija ne radi!
PS: slučajno sam krivo napisao trial.
Goodbye
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 11:39 (Axlus).
17 godina
protjeran

Wtf? Daj se nauči engleski. Kaže se trial, ovo što si ti rekao znači trag.

Ne, samo sam skinuo i radilo je, nije bio trial jer je imao puno više elemenata (oko 4 puta više), premda ne sve, i radilo je.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 19:42 (HappyD).
17 godina

Btw ne znam ako znate da postoje dvije verzije Creature Creatora. Ona kaj se plača i free, razlika je kao u 25% mogućnosti.

Creature Creator Free Version

This version contains 25% of the parts in the Premium Spore Creature Creator

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 11:37 (NEW_MAN).
17 godina
NEW_MAN kaže...

Nemrem skinut jer svaku verziju kaj pocnem skidat prijave i maknu s rapidshare jer likovi koji rade upload su retardosi. Ono stave da se file zove spore!!!! Nek napiše ormar ili nekej bez veze a ne spore.

e vidiš zato su privatni torrenti puno bolji od rapida...
"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
Axlus kaže...
HappyD kaže...

Nije se moglo pokrenuti pa si promijenio exe. file od traila. Piratska verzija ne radi!
 ajd ti meni objasni ako piratska verzija ne radi kako je radio crackani creature creator???  Dopustio sam čak i da na net ide samo nisam smio uploadat creature koji su sadržavali dijelove iz full creator creaturea...
Ja ne znam igru koju nisu uspijeli crackat i da nije radila, kakva god zaštita bila, nađu način da se zaobiđe, zato prestani gluposti pričat.

EDIT: sry admin za spam, sad sam skužio da su zadnje 2 poruke moje

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 11:41 (zv'jer2).
17 godina
Ovo je drugi put u životu da rapidshare sere i to sam zato kaj likovi stavljaju očita imena fajlova. Trenutno mi skida 960 KBytes/s, brzina mi je ograničena na 1000 jer može i brže.
Kolke brzine postiže privat torrent?
17 godina
Spore?!?

Na torrentleechu  je bilo situacija da je lik sam seedo i da je 500 ljudi skidalo i da je ekipi sa 30 mbps  iz švecke, nizozemske itd bila non stop max brzina, sad Spore seeda 2500 ljudi otprilike i za hrvatske brzine non stop bi ti bilo max bilo kad i s bilo kojim torrentom.

Seedboxove imaju ti malo jači uploaderi a to omogućuje jaaako velike brzine non stop.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 11:46 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HappyD kaže...

Wtf? Daj se nauči engleski. Kaže se trial, ovo što si ti rekao znači trag.

Ne, samo sam skinuo i radilo je, nije bio trial jer je imao puno više elemenata (oko 4 puta više), premda ne sve, i radilo je. Ma znaš šta? Briga me što ti misliš da sve znaš, mislim da si samo egoist koji tjera svoje mišljenje makar ono bilo krivo, a da ti znaš da je krivo. Neću se više sa tobom prepirati. I tako smo skrenuli daleko u OT.

Dobro kaže ona izreka:

Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience.

To što si ti download-ao, je vjerojatno samo nekoliko djelova više (5 posto više)! Ti kažeš da si nešto download-ao, što ima nekoliko djelova više, pa ako te tako zanima ta igra (demo od cijele verzije), radije onda kupi cijelu! I ti misliš da sam ja u krivu, pa nemaš pravo, ti si u krivu, ne radi!
Goodbye
17 godina
neaktivan
Spore?!?

Ajd javite valja li što igra. Možda si ju i ubodem kroz par tjedana.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Spore?!?

Daj se prestanite svađat! Ako je korišten key onda ne možeš radit na netu kao u tm united forever, meni nije moglo jer nemam original i skinuo sam serial s neta... 

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina
zv'jer2 kaže...

Na torrentleechu  je bilo situacija da je lik sam seedo i da je 500 ljudi skidalo i da je ekipi sa 30 mbps  iz švecke, nizozemske itd bila non stop max brzina, sad Spore seeda 2500 ljudi otprilike i za hrvatske brzine non stop bi ti bilo max bilo kad i s bilo kojim torrentom.

Seedboxove imaju ti malo jači uploaderi a to omogućuje jaaako velike brzine non stop.

To je odlično. Do sad sam imal razna iskustva i često mi se desilo da skidam nekej prek torrenta a link ode off ili ako je neki stariji sadržaj onda toga jednostavno nema. Isto tak ne znam koja je shema i da li to ima veze s HT ali kad god leecham torrent internet konekcija se uspori ili mi resetira konekciju. Imam osjećaj da HT snima portove i namjerno diskonekta. Prije mi se to nije dešavalo a skidal sam po 70 GB na mjesec. Možda sam pretjeral sa fair use flatom pa mi nabijaju kajlu. Rapidshare mi za sad radi savršeno jedino kaj ga plaćam pedesetak kuna na mjesec kaj i nisu neki novci. Torrent je dobar za sve novo ali nek trebam film iz devedesetih nema boga da ga najdem.
17 godina
Spore?!?

E HappyD aj pusti dečka (budalu) vidiš da je glup... NEW_MAN ak te zanimaju privatni trackeri pošalji PM da ti dam koji invite. Brzina ovisi o drugim userima al većinom je na max (ovisi na kojem si trackeru)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 11:59 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
17 godina
Evo skinula se igra instaliral i igram. Stavim screenshootse kad izađem na suho.
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Ti ne shvaćaš jednu stvar: originalna igra se razlikuje od piratske jedino po tome što piratska ima više puta iskorišten key, dok je kod originala taj key poseban jer ga koristi samo jedan korisnik. Na samom mediju nema apsolutno nikakve razlike.

To je zapravo netočno.
-
Što se ostatka teme tiče, za vrijeđanje ste neki dobili žute kartone. Idući su crveni. Eksplicitno nazivanje nekoga idiotom ili glupanom, neće se tolerirati.
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
Spore?!?

I, dal dela Spore ili ne?

Gadno me je razočaral rapidshare danas!!!

Na 24/41 mi izbaci error....Plač

Javite dal dela, inače se ne isplati, dovoljno je već potrošeno vremena i živaca.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dela za sad. Navodno kad se more u svemir onda kao nemreš dalje jer je svemir multiplay komponenta. Izašel sam iz vode i tlačim biljoždere lol.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 14:53 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
Spore?!?

Zna li se priblizna cijena kod nas ili u inozemstvu jer imam namjeru kupiti nakon sto izade jer igra ce biti hit to je sigurno

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Dela za sad. Navodno kad se more u svemir onda kao nemreš dalje jer je svemir multiplay komponenta. Izašel sam iz vode i tlačim biljoždere lol.

Zasad ti vjerujem. Kakva je igra?!Belji se
Ozbiljno...
17 godina
Spore?!?

Imate upute, radi bez problema.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spore?!?

Ukljucio optima blast i skidam, 1.3Mb/s..sva sreca na rs acc-u. Konacno je dosao i taj dan!

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spore?!?

Ja još prije mjesec dana skinuo full verziju Spore Creature Creator i sve imam i sve radi kako spada, od priključka na server, pa do kretanja životinjice, pa čak imam i drukčije backgrounde.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.04 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spore?!?

Ok, al mi dakako ne govorimo o creature creatoru nego o cijeloj igri...

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spore?!?

Evo izasao iz vode bas, sad se moram pocet hranit i skupljat nove dijelove tijela odnosno DNA...ma igra je mrak!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spore?!?

I jel čekamo petak ili je već izašla puna verzija? Jel se pojavila na torrentu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Spore?!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je igra za sad zabavna ali mislim da mi ne bude dugo, a ja sam tip koji je igral sve Civ i sve Sim igre osim Simsa lol.

Našel sam bug ili jednostavno nemam sreće. Kad vas napadne epic monster onda vas oneshoota, ako skočite i umrete u zraku postoji mogućnost da se lik zbuga krepani na podu.

Monster me ubil i sad se nemrem genut, lik mi leži mrtav a piše da mi je full hp.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 10:07 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
Spore?!?

Za sada sam zadovoljan. Prilicno zabavna igra,ali ipak sam tek izasao na kopno. Vidjeti cemo jos ...

+ evo 3. slikice

E4600@2400MHz 1.16V,8600GTS,Seagate 320 GB,2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12

0 0 hvala 0
17 godina
Spore?!?

Od početka mi je bila zanimljiva, sad sam na kopnu neko vrijeme i moram priznati da mi je počela dosađivati polako

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice