Spore?

poruka: 125
|
čitano: 19.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Spore?!?
Odi u opcije pa si složi
16 godina
odjavljen
Spore?!?

Evo, nisam se neko vrijeme javljao, zato što sam igrao tu igru Spore! Igra mi je odlična, Creature stage mi je malo dosadan, ali je isto dobar! Sada sam trenutačno na Space fazi, i spašavam si moj "Homeworld"! Glavni mi je cilj doći do sredine galaksije, do koje (nitko ne zna što je u njoj, barem oni koje poznajem) sam sada jako blizuNamigiva!

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa u opcijama mi piše reza samo do 1024x768

17 godina
U sredini svemira je robot. hf
17 godina
Spore?!?

Ja sam tek prohodalCool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

i ja Cool

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg
17 godina
Spore?!?

spore pokemon 2 mi je najdrazi ali ima ih puno

to je drugi po redu onaj plavi sta stoji na dvi noge :D

spore pokemon spore pokemon
spore pokemon 2 spore pokemon 2
spore pokemon 3 spore pokemon 3
spore pokemon 4 spore pokemon 4
Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spore?!?

Ja sam u Tribe stage-u:DDDD

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spore?!?

Zajedno sam s bratom uspio doći u sredinu galaksije!!!Cool Kad uđeš, iz prvog lica letiš kroz neki prolaz koji sliči na putovanje kroz crnu rupu. Tada ti neki duboki glas priča kako si uspio doći, kako si ti uzvišen i kaže da se sad možeš pridružiti njima (Ne znam komu) i kako sad možeš osvojiti svijet pa se zločesto nasmije pa kaže kako se šali (ozbiljno!) i kako postoje mnogi drugi naseljeni svijetovi, bla, bla, truć, truć... zatim se opet stvoriš na sredini galaksije te ti dođe neki maleni smiješni NLO koji kaže da sad evo dobijaš moć (dobili smo pack od 42 nečega što u cijelosti teraforma planet na Tera 3 sa svim ekosustavom) te kaže da se možemo naći na, pazi sad ovo (!!!!) trećem kamenčiću od Sunca (!!!!!) te nestane. Nakon toga smo uništili glavni planet od Grox-a te nakon toga bili uništeni.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Uglavnom puno larme a za ništ.
17 godina
neaktivan
SOS kaže...

Zajedno sam s bratom uspio doći u sredinu galaksije!!!Cool Kad uđeš, iz prvog lica letiš kroz neki prolaz koji sliči na putovanje kroz crnu rupu. Tada ti neki duboki glas priča kako si uspio doći, kako si ti uzvišen i kaže da se sad možeš pridružiti njima (Ne znam komu) i kako sad možeš osvojiti svijet pa se zločesto nasmije pa kaže kako se šali (ozbiljno!) i kako postoje mnogi drugi naseljeni svijetovi, bla, bla, truć, truć... zatim se opet stvoriš na sredini galaksije te ti dođe neki maleni smiješni NLO koji kaže da sad evo dobijaš moć (dobili smo pack od 42 nečega što u cijelosti teraforma planet na Tera 3 sa svim ekosustavom) te kaže da se možemo naći na, pazi sad ovo (!!!!) trećem kamenčiću od Sunca (!!!!!) te nestane. Nakon toga smo uništili glavni planet od Grox-a te nakon toga bili uništeni.

jesi li ih pobio sve ili samo gl. planet.......
17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...
SOS kaže...

jesi li ih pobio sve ili samo gl. planet.......
 Samo glavni, ali im je ostao njihov bezobzira što nemaju više gradova na njemu (za to smo ja i moj brat zaslužni Cool), valjda zato što nemožeš uništiti glavni grad jer onda svi koji igraju preko neta ne bi imali Groxsov glavni grad ili nešto takvo.
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2008 15:05 (SOS).
17 godina
protjeran
SOS kaže...
...valjda zato što nemožeš uništiti glavni grad jer onda svi koji igraju preko neta ne bi imali Groxsov glavni grad ili nešto takvo.
 Meh, čisto sumnjam da je tako to napravljeno... Previše mi je čudno da se to dogodi, mora biti neka caka ili nešto...
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
16 godina
odjavljen
Spore?!?

Sos, daj da ti ja kažem što sam ja napravio u Sporu. Igrao sam ti ja Spore i putovao sam po zvijezdama kada odjedamput, vidim Sunčev sustav po imenu Sol! I tako sam ja ušao u taj sunčev sustav, a zatim sam vidio Zemlju, i Mars... (ne šalim se) Sunčev sustav po imenu Sol se nalazi na kraku koji ima takozvanu "rupu" u sebi. Imaš običan  krak pun zvijezda, ali ako udaljiš sliku do kraja, vidjet ćeš tu malu prazninu, u kojoj se nalazi Taj Sol sustav! Evo internetska stranica (youtube, za malo više informacija):

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spore?!?

Pozdrav! Imam jedan problem sa igricom. u space fazi sam i izašao sam iz igre. kad sam sljedeći put pokrenio igru bila je samo ona galaksija. piše "Click on a star to start playing spore".  Nema nikakvih zvijezda i ne mogu uopće igrati. ponovo sam instalirao igru i opet ista stvar.

jel mi može netko pomoći?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Tule kaže...

Pozdrav! Imam jedan problem sa igricom. u space fazi sam i izašao sam iz igre. kad sam sljedeći put pokrenio igru bila je samo ona galaksija. piše "Click on a star to start playing spore".  Nema nikakvih zvijezda i ne mogu uopće igrati. ponovo sam instalirao igru i opet ista stvar.

Hmm... Je li igra originalna ili piratska? Ako je originalna, onda nemam pojma što je, ako je piratska onda:
A) Kupi original (preporučljivo)
B) Skini si bolje crackanu verziju (preporučljivo ako ti se ne troši pare) Namigiva
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
17 godina
Tule kaže...

Nisi sejvo?
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
protjeran
Spore?!?

Mislim da nije jer kaže da nema zvijezdu na koju treba kliknuti na prikazu galaksije, tj., koliko sam ja shvatio, prikazana mu je samo slika sporo rotirajuće galaksije bez clickable zvijezda.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Tule kaže...

Ok, ja mislim da ti se zvijezde nisu load-ale do kraja, pa ne možeš  nastaviti igru. Daj nam pošalji fotku, da vidimo u čemu je problem!Belji se
Goodbye
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...
SOS kaže...
...valjda zato što nemožeš uništiti glavni grad jer onda svi koji igraju preko neta ne bi imali Groxsov glavni grad ili nešto takvo.
 Meh, čisto sumnjam da je tako to napravljeno... Previše mi je čudno da se to dogodi, mora biti neka caka ili nešto...
 Sad sam skužio. Možeš, ali to neće "skroz" utjecati na druge igrače, a Grox-i će imati novi glavni planet.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Logično, Grox bi onda već odavno bio uništen totalka

17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Logično, Grox bi onda već odavno bio uništen totalka

Nisam siguran. Oni drže cijelo područje oko sredine galaksije.
Ozbiljno...
17 godina
protjeran
Spore?!?

Mislim na "preseljavanje" glavnog planeta, a i pored toga, koliko ima igrača koji se trude "srediti" Groxe, tko zna?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spore?!?

hvala na odgovorima dečki!

nemam pojam što je bilo. reinstalirao sam igru i ponovo krenio igrat.

i opet neki bug. ne mogu pokrenit igru oupće. sruši se odmah na početku. kaže da je neka insrtukcija propala, memorija nije mogla biti "pročitana".

probat ću skinit novi crack.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Tule kaže...

hvala na odgovorima dečki!

nemam pojam što je bilo. reinstalirao sam igru i ponovo krenio igrat.

i opet neki bug. ne mogu pokrenit igru oupće. sruši se odmah na početku. kaže da je neka insrtukcija propala, memorija nije mogla biti "pročitana".

probat ću skinit novi crack.

Ma, kupi orginal i gotova je priča.
Goodbye
16 godina
neaktivan

mislim da bi prije ne-igrao nego kupio original. Belji se

16 godina
neaktivan
Spore?!?

igra je prelagana do zadnje faze koja postaje jednolična nakon izvršenih 5 jednakih misija. trudio se da dođem do središta galaksije a kada tamo tak glupi "poklon"... čekam ekspanziju ili dok ne dodaju više sadržaja jer igra dosadi nakon 3 dana.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...
U sredini svemira je robot. hf
 Wtf!? Ne, ja sam bio u sredini svemira, i tamo ti je... ma ne da mi se objašnjavati, samo pogledaj na youtube-u...Namigiva
Goodbye
17 godina
neaktivan
Spore?!?

Kupio sam si ekspanziju. Zadovoljan sam, ali više očekujem sljedeću s adventures creatorom.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Spore?!?

E da, prije par dana sam kupio novu ekspanziju: Creepy & Cute. Baš je dobra. Ponovno sam se vratio igranju Spore-a.

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice