Sjeca li se netko doom-a 3

poruka: 214
|
čitano: 32.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Sjeca li se netko doom-a 3
rustweaver kaže...
Izzy kaže...
Eto, to su moji (dosadašnji) dojmovi o Doom-u 3.

Ali upravo to sto ti se ne svida u igri je poanta igre. Doom3 je prvenstveno igrao na kartu igraca prva dva nastavka, trebao je pokazati jedinicu sa puno boljom prezentacijom kakvu tehnologija za doom1 tada nije dozvoljavala. Mrak, zatvoreni klaustrofobicni prolazi, spoj high-techa i klasicnog poimanja demona iz biblije sve je to recept prenesen direktno iz jedinice samo u puno modernijem izdanju.

Uz jednu iznimku, tamo (u doomu1) su protivnici bili tesko topovsko meso (jer je tesko bilo napraviti napetu situaciju bez uporabe velikog broja protivnika), dok je doom3 pokusao stvoriti napetost sa puno manjim brojem protivnika (djelom i iz razloga sto je tada bio veoma hardverski zahtjevan pa kombinacija te grafike i ogromnih sukoba a la doom1 i doom2 nije bila izvediva), koristeci atmofericniji "krajolik".

Mogu shvatiti zasto se nekome Doom3 ne svida, jer igra doista cilja specificnu publiku. Id Software se vodio idejom da je doom serijal dovoljno popularan da ce, cak i ako se igra svidi samo fanovima serijala, i dalje doom3 biti dovoljno uspjesan projekt.

Meni je najgore iskustvo bilo kada sam bio u potpunom mraku, i imao pistolj (posto nemozes imati flashlight i oruzje u isto vrime) i cuo sam neku buku.. zbunjeno sam izvukao flash i ispred sebe nisam nista vidio, iza sam se okrenuo nisa, okrenuo sam se upet naprijed a tamo stoji Imph negdije oko  20 centimetara od mene... fUCK FUCK FUCK , ispalio sam metak i brzo istrcao na vrata da bi me iza vrata docekao pinky {#} 

Fallen angel
15 godina
neaktivan
Raging-poopingbaby kaže...

Meni je najgore iskustvo bilo kada sam bio u potpunom mraku, i imao pistolj (posto nemozes imati flashlight i oruzje u isto vrime) i cuo sam neku buku.. zbunjeno sam izvukao flash i ispred sebe nisam nista vidio, iza sam se okrenuo nisa, okrenuo sam se upet naprijed a tamo stoji Imph negdije oko  20 centimetara od mene... fUCK FUCK FUCK , ispalio sam metak i brzo istrcao na vrata da bi me iza vrata docekao pinky {#} 

Ili kad otvoris vrata a iza njih je imp koji ti odmah po otvaranju skoci u facu. Nakon nekog vremena vrata sam poceo otvarati sa strane tako da ne stojim ravno ispred kada se otvore :D

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
protjeran

Da :D Ja uvik uzmem shotgun, odem sa strane i otvorim vrata, i onda imphu "kirurski" odvojim glavu xD

Fallen angel
16 godina

Odigrao sam Doom 3 još prije 6 godina,jer sam bio mlađi i imao još malo živaca. Igra je bila odlična i stravična u isto vrijeme,mada nikad nisam skužio kraj,vrata pakla i ostale đinđe...Lani kad sam zaigrao Metro 2033 ili kako se već zove,vidio sam da sam prestar i da više nemam živaca za to..."abolirao" sam nakon prođenih 60%....

http://www.sibenik-meteo.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja Metro 2033 obožavam, platio sam 200 kuna za knjigu na engleskom, i jos 290 za knjigu na ruskom koja ima neki potpis ili sta vec, koju cuvam, imam majcu od metro 2033, imam plakate, i cak imam plasticnu pusku koju sam dobio od algoritma kad sam kupio igru.. ali ju nemogu igrati  {#} {#} Pre slab mi je  komp, ali zato imam Hitmana, i jednako sam veliki fan kao i za metro 2033 {#}

Fallen angel
17 godina

EVO! PREŠO SAM KUČKU JEDNU! PREŠO SAM DOOM 3! NAPOKON, U P**KU MATERINU!

KIKI3ooo kaže...

Da je onima koji misle da su igrice za  djecu reći "Aj probaj igrat Doom3 u mraku"

Aaah

Dobro valjda su godine/iskustvo bitni, jer naravno da sam to odigrao u mraku, naravno da je

bilo na maksimalno velikom monitoru u to doba i zvukom x+1 po sobi, ali se pretvorilo brzo

u rutinu. Jedino čega se sjećam kao i u većini igara je onako, frustracija ako x puta moram

neku situaciju proći a zbog umora sam pobrkao redoslijed radnji potrebnih da se pokokaju

prepreke. I dalje je igra niš specijalno niti hororastično. Jes fora je bilo čitati logove.

Vjerujem opet da je u pitanju nevinost igrača, valjda vam je to jedna od prvih fps horror pucačina

pa ima sentimentalno mjesto u srcu.
OT:
Meni je recimo blood2 bio fora, no vjerujem da je to prije vaše "gamerske" karijere.
A već i on nije nešto novog, samo je bila fina tematika dos fora priča, zvučna atmosfera, scene i izbor
glavnog aktera o kojem je ovisila cijela igra. Evo glavnih. 
Demon Caleb, Gabriella, Ishmael i Ophelia.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
overhaul kaže...

EVO! PREŠO SAM KUČKU JEDNU! PREŠO SAM DOOM 3! NAPOKON, U P**KU MATERINU!

KIKI3ooo kaže...

Da je onima koji misle da su igrice za  djecu reći "Aj probaj igrat Doom3 u mraku"

Aaah

Dobro valjda su godine/iskustvo bitni, jer naravno da sam to odigrao u mraku, naravno da je

bilo na maksimalno velikom monitoru u to doba i zvukom x+1 po sobi, ali se pretvorilo brzo

u rutinu. Jedino čega se sjećam kao i u većini igara je onako, frustracija ako x puta moram

neku situaciju proći a zbog umora sam pobrkao redoslijed radnji potrebnih da se pokokaju

prepreke. I dalje je igra niš specijalno niti hororastično. Jes fora je bilo čitati logove.

Vjerujem opet da je u pitanju nevinost igrača, valjda vam je to jedna od prvih fps horror pucačina

pa ima sentimentalno mjesto u srcu.
OT:
Meni je recimo blood2 bio fora, no vjerujem da je to prije vaše "gamerske" karijere.
A već i on nije nešto novog, samo je bila fina tematika dos fora priča, zvučna atmosfera, scene i izbor

Nije mi prva. prešao sam Call of Chtulu (ili kako vec) preso sam fear 1 i 2, presao sam dead space, silent hill 1 i 2.. Jako me je lako uplasiti.. ali sam uspio skupiti muda sve to odigrati u mraku :D trenutacno se razmisljam dali da skinem Amnesiu

Fallen angel
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Mislis blood1 je bio DOS, blood2 se vec naveliko vrtio u DX-u i windowsima. Blood sam oba nastavka presao s time da sam jedinicu presao uzduz i poprijeko. Rijec je o odlicnoj igri, mogao bi monolith ispaliti jos koji nastavak koji prati Calebov krvavi trag nasilja :D

Nisam ocekivao da cu ovdje naletjeti na fana :) Obicno su rijetki koji su culi za ili igrali blood, a jos su rijedi oni koji su njime zaludeni poput mene :D

Btw. sto se dooma3 tice, ni meni on definitivno nije prvi horror FPS koji sam igrao, nije niti blizu tome, ali valjda je u meni pogodio onu neku zicu pa sam se uspio dovoljno uzivjeti da me na trenutke dovoljno "uznemiri" :D Uvijek sam imao bujnu mastu :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 20:55 (rustweaver).
13 godina
protjeran

Skidam si blood 2.. Dati cu mu šansu {#}

Ali prije toga, idem malo na Doom 3, pa malo na Fallout 3, pa 2-3 sata Hitmana {#}

Fallen angel
17 godina
rustweaver kaže...
overhaul kaže...

Mislis blood1 je bio DOS, blood2 se vec naveliko vrtio u DX-u i windowsima. Blood sam oba nastavka presao s time da sam jedinicu presao uzduz i poprijeko. Rijec je o odlicnoj igri, mogao bi monolith ispaliti jos koji nastavak koji prati Calebov krvavi trag nasilja :D

Nisam ocekivao da cu ovdje naletjeti na fana :) Obicno su rijetki koji su culi za ili igrali blood, a jos su rijedi oni koji su njime zaludeni poput mene :D

Btw. sto se dooma3 tice, ni meni on definitivno nije prvi horror FPS koji sam igrao, nije niti blizu tome, ali valjda je u meni pogodio onu neku zicu pa sam se uspio dovoljno uzivjeti da me na trenutke dovoljno "uznemiri" :D Uvijek sam imao bujnu mastu :)

Skidam si blood 2.. Dati cu mu šansu {#}

Ali prije toga, idem malo na Doom 3, pa malo na Fallout 3, pa 2-3 sata Hitmana {#}

Ma super je (evo recenzije iz tog doba), sjećam se da su me u crkvi i u nekom bazenu sa leechovima prilično trnci ulovili.
Super priča, u kojoj nema pozitivaca:) Nažalost, gamerima odraslim na ps3/xbox/directX9c+ generaciji
igara, bojim se da će za današnje pojmove grafika biti preslaba :((( Pričamo o igri staroj 14 godina.
Igra bi možda bila fora za portanje na neki mobitel,
tu je negdje grafičko procesorskih prohtjeva na nivou jeftinijih smartphoneova.
Eh da, sjećam se da je doom3 bio prilično zahtjevan kad je izašao, čak je na mojoj tadašnjoj grafi
(mislim da je bila Gainwardova GF5950 GS) znalo štekuckati ono na početku gdje je bilo vanjskih scena.

13 godina
protjeran
overhaul kaže...
rustweaver kaže...
overhaul kaže...

Nažalost, gamerima odraslim na ps3/xbox/directX9c+ generaciji
igara, bojim se da će za današnje pojmove grafika biti preslaba :((( 

Ja nemam niti ps3 niti xbox, a  roden sam 1999.godine :) nemam novaca za to, a grafika mi ne smeta, cim igram Fallout 1, CoD 1 i Hitman Codename 47 ( i Hitman Silent Assassin)

Fallen angel
14 godina
neaktivan

Gedoše kruo, marana, torbe i ostali uzvici krasili su moje djetinjstvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

blood 1 je bio zakon, pogotovo flare gun! 2 je imala par fora, tipa kad si izvadis oko i bacis ga da vidis sto ima iza ugla... al nije mi to bilo to.

sto se tice dooma3, dobar je al meni je osobno quake4 bio puuuno bolji.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Je igrao tko doom 3 coop?

3 Jesam
8 Nisam
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

doom3 je bio f***ing scary ali sam ga uspio zavrsit.....

ali....

jedina igra koju nisam uspio zavrsiti zbog straha je........

AvP s marincem.......nisam ima snage. Probao sam vise puta, ali ikako......zadnji pokusaj je bio prije nekih godinu dana...i nisam mogao..... s alienom i predatorom je pljuga, al s marincem.....

cim pocne bipkat motion detektor......ufffff......

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
RE: Sjeca li se netko doom-a 3
xxxxx kaže...
jurluk kaže...

jel vrijedi to još zaigrat? u vrijeme kad je igra izašla imao sam slabu konfu pa je nisam igrao

Ja sam je skinuo i razičarao se, cijelo vrijeme si u preuskim hodnicima, nema nikakve slobode kretanja, cijelo vrijeme moraš držati prokletu svijetiljku, pa kad vidiš nekoga, ponovno vadit pištolj (zar nisu mogli napravit svijetiljku na pištolju,...), o monotoniji igre da ne govorim.

Igra je živi užas, jedino dobro je neloša grafika (za ono vrijeme, a ni sada nije uopće loša), i dosta je strašna.

Alo, si ti malo glup?Igra je ODLIĆNA, a ti si vjerojatno ili tup ili nepismen da citas one e-mailove na PDA-ima sto skupis.. Uopce nije monotona, i umjesto da baline izvaljujes, pogledaj na google i pogledaj ducktape patch, s njime mozes imati i oruzje i svjetiljku istovremeno 

Cijeli ti je post glup ({#}{#}{#})

Fallen angel
14 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
jurluk kaže...

jel vrijedi to još zaigrat? u vrijeme kad je igra izašla imao sam slabu konfu pa je nisam igrao

Ja sam je skinuo i razičarao se, cijelo vrijeme si u preuskim hodnicima, nema nikakve slobode kretanja, cijelo vrijeme moraš držati prokletu svijetiljku, pa kad vidiš nekoga, ponovno vadit pištolj (zar nisu mogli napravit svijetiljku na pištolju,...), o monotoniji igre da ne govorim.

Igra je živi užas, jedino dobro je neloša grafika (za ono vrijeme, a ni sada nije uopće loša), i dosta je strašna.

Alo, si ti malo glup?Igra je ODLIĆNA, a ti si vjerojatno ili tup ili nepismen da citas one e-mailove na PDA-ima sto skupis.. Uopce nije monotona, i umjesto da baline izvaljujes, pogledaj na google i pogledaj ducktape patch, s njime mozes imati i oruzje i svjetiljku istovremeno 

Cijeli ti je post glup ({#}{#}{#})

Dalo bi se ovdje raspravljati ko je glup.

Onaj ko pita da li je igra dobra ili onaj ko bezobrazno odgovara na post star 3 godine :)))

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 14:21 (BlueMax).
17 godina
xxxxx kaže...
jurluk kaže...

Ja sam je skinuo i razičarao se, jedino dobro je neloša grafika (za ono vrijeme, a ni sada nije uopće loša), i dosta je strašna.

Alo, si ti malo glup? ti si vjerojatno ili tup ili nepismen umjesto da baline izvaljujes,

Cijeli ti je post glup ()

Ej čovjek je iznio svoje OSOBNO mišljenje i procjenu igranja. Nije iznio ni jedan netočan podatak ni ničim
iskazao nepismenost ili glupost. Nekome su navedeni podaci nedostaci, nekima prednosti. 
Smanji doživljaj, ne vrijedi kartona.

17 godina

Ma DooM ]|[ je zakon igra, pogotovo je bila onda kada je izašla. Ta igra i dan danas ima prihvatljivu grafiku, a izašla je davne 2004.

Nego, za one koji vole horror pucačine a nisu prešli igru The Suffering imam samo jedno pitanje - šta čekate?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Je igrao tko doom 3 coop?

Nisam, jer je igra dosta lagana i ovako. Doom2 je idealan za coop, jos i vise ako igras zdaemon pa prasis coop na nekom customizranom wadu (zamisli 30-ak cyberdemona protiv 10-ak igraca).

13 godina
protjeran
191x7 kaže...

Ma DooM ]|[ je zakon igra, pogotovo je bila onda kada je izašla. Ta igra i dan danas ima prihvatljivu grafiku, a izašla je davne 2004.

Nego, za one koji vole horror pucačine a nisu prešli igru The Suffering imam samo jedno pitanje - šta čekate?

Preso sam ga, igra je tako-tako, ali ko voli horore, trebao bi Amnesiu igrati {#}

Fallen angel
17 godina

eo da se i ja prikljucim temi...

davno sam igrao i znojio se. sad citam ovu temu i razmisljam da bi mogao opet...

sjecam se svoje najvece frustracije

mjenjao sam ati 9600pro za nvidiu 6600gt i nisam mogao ucitati savegamove... damn

nego, kakva je situacija s widescreen rezolucijama? ima neki sluzbeni patch? ili se mora nesto mjenjati u kojekakvim file-ovima?

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moras u cfg. fajlu mijenjat neke postavke ! KLIK !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

... i Return To Castle Wolfenstein je bio vrlo igriv i radio bez trzanja na svakakvim konfama,

a spominjem ga jer je imao prilično horror dijelova po kriptama i frankenstein labovima.
Ima 11 godina, ali mislim da mu se ne vide po grafici - plus koliko se sjećam, ima zgodan

patch - topless specijalke :)

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina

sjecam se i dooma 2 , igra na kojoj sam odrastao .. i onda sam cekao 10 godina na doom 3 :)

i kad je izasla ,prosel sam je u 2 dana ... odlicna igra ! prehebena atmosfera,igrivost, hladnokrvnost, zastrasujuci momenti ..

jedini manjak na toj igri je los zvuk sacmarice :)

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo malo ću osviježiti temu sa malenim off topicom {#}

Jeli se netko sjeća Hitman Silent Assaassina? Pričajte malo o misijama, dojmovima, pto vam se sviđa, što ne, i takve stvari 

{#}{#}

Ako vam treba link za download, pošaljite mi privatnu poruku, ili mi pošaljite poruku na e-mail

Fallen angel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

VELIKA VIJEST!!

Doom 3 dolazi na konzole u remastered verzijama kao "BFG Edition". Objavila je to jučer Betsheda. Također je izbačen i

.

The pack will contain remastered versions of the vanilla edition of the shooter, as well as add-on Resurrection of Evil and seven new levels called “The Lost Mission”.

All elements of the remastered DOOM 3, including Resurrection of Evil and The Lost Mission, will be optimised in 5.1 surrond sound and features 3D support. It’ll also have improved rendering and lighting and a new checkpoint system for better progression through the game.

PS3 trophies and 360 achievements will also be included.

All versions of the BFG Edition will also come with the original DOOM 1 and 2, meaning it’ll be the first time all three titles in the series have appeared on PS3.

Who fucking cares

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Dali se pod te konzole ubraja i PS2?

Fallen angel
14 godina

Dali se pod te konzole ubraja i PS2?

Mislim da ne, ali ako me sjećanje ne vara nešto kasnije Doom 3 je izašao i na PS2.

BTW, potvrđena je i PC verzija.

Who fucking cares
13 godina
protjeran

´Šmrc :´(  Sada ću si staviti TV u sobu sa PS2, pa želim neke dobre igre.. Imam CoD 2,3 i 5, plus Silent Hill, Obscure 2 i Resident evil 4..... znaći, prvih 3 tjedana ljeta će mi biti zabavni {#}

Fallen angel
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice