Settlers 7

poruka: 72
|
čitano: 24.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Settlers 7

pa da, ali ovo nema smisla, pogubili su se malo...

znate sta ja mislim? da igra ima jako lose odradjenu CF podrsku i da to ubija cijelu stvar, da ustvari s tim CF-om ima losije rezultate nego sa jednom hd 5850 - to bi relativno popravilo sve

sto se tice 1080p ja igram na 1920*1200 i nije mi neka utjeha da on ima toliko los rezultat.... ja se nadam da je to glitch radi CF-a i da sa single GPU to radi normalno (ne bi bio prvi takav primjer)

u nadi je spas, nada je k*rva itd....

fakat bih volio nove settlerse zaigrat, ali definitivno necu kupovat original dok ne istestiram gotov proizvod.... skoro sam se tako i sa GTA zeznuo.... katastrofa

EDIT: evo odlucio sam malo podkrijepit svoje tvrdnje pa sam naso jos malo "kvazibencheva":

primjer: dobiva 35-40 fps-a sa svim maxanim, ne spominje rezu, ima C2Q Q9450 @ 3.4GHz, 4GB RAM, XFX 5870 na Win 7/64

neki drugi li: 1920*1080 - all maxed out ~ avrg fps : 20-40 PC : Q9500, GTX 260-216, 4GB RAM

itd itd itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 0:58 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Settlers 7

i to je malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Settlers 7

pa i nije malo za RTS - rts je dovoljno imat 24-30 fps-a, meni je to uglavnom dovoljno i za FPS, iako se FPS standard uzima 60 fps, RTS 30 fps za odlicnu igrivost

ugl povratila mi se zelja i nada da cu zaigrat settlers 7

EDIT:

nego oni se šale:

System Requirements
* Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (all 32/64 bit)
* Processor: Intel Pentium 4 2GHz or better, AMD XP 2600+ (Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 X2)
* RAM: 2 GB (4 GB )• Video Card: 256 MB, DirectX 9c ( 512 MB, DirectX 9c )
* Sound Card: DirectX 9c
* DVD – ROM: DVD 8x (DVD 24x), needed only for installation
* DirectX: 9c included on disk
* Hard Drive Space: 2,5GB
* Peripherals Supported: Mouse, Keyboard
* Singleplayer: 33.6 kBit/s upstream (33.6 kBit/s upstream)
* Multiplayer: 128 kBit/s upstream (128 kBit/s upstream)

pa ja jedva imam toliki upload... i to za single player... malo su pukli

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 18:08 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Settlers 7

evo da se ja javim sa prvom porukom...

1680x1050 grafika sve na full sa aa i svime igra radi savrseno

uglavnom na Ati 5970,q9550 oc,4 gb ram patriot na 2000 mhz

tako da nije do bugova u igri jedostavno igra je valjda zahtijevna samo Izlanuo se

pisem vam ovdi jer sam naletio na link bas na ovom forumu za demo probat

0 0 hvala 0
17 godina
Settlers 7

wow, znači pikneš mašinu od 15k kunića i možeš igrat settlers 7 normalno... pod uvjetom da imaš pristojnu konekciju na net...

ma naravno, to mi je tako očekivan naslov, jedva čekam otić, u dučkas i nakupovat sve navedeno da bi ga mogo igrat Neodlučan

evo već sam nazvo Iskon i mijenjam paket da i upload bude adekvatan NeodlučanNeodlučanNeodlučan

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Settlers 7

Jel ko igra full verziju , kakva je kampanja ?

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Settlers 7

teško da ćeš dobit odgovor... prvo neće je kupit puno ljudi rado zaštite i porebe za konstantnom internet konekcijom, drugo što je dosta skupa i treće što u Algoritam dolazi tek sutra, sumnjam da je netko ovo preorderao... nije baš tako zanimljiv naslov uz sve ostalo što ga prati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Settlers 7

Eto ja je kupio preko neta ... cca 4.79GB downloada ... i odmah problemi ... puca mi konekcija ili se ne zeli spojiti na server , updejto sam je na 1.1 (cca 450MB patch) ... a od igranja nista ... gledao sam malo po sluzbenom forumu i nisam jedini ... jako puno igraca se zali na nemogucnost spajanja na server ... poslao sam jucer mail a i upit na forumu sluzbenom ali nikakvih odgovora zasada nema ...

Pa ako se netko sprema kupiti igru neka jos malo priceka ... cim proradi javim dojmove ... a sto je fora demo radi bez problema ...

17 godina
neaktivan

Barem je neko kupio.Cool

Nadam se da će ti proraditi .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
Settlers 7

Iskreno žalim ljude koji kupuju igre sa ovim DRM-om, dakle AC2 i S7 - ne zato što mislim da ste jadni jer kupujete originale (jer to za dosta igri podržavam), ne zato što mislim da ste jadni jer prihvačate veću cijenu igre da bi Ubisoftu isplatili ovaj DRM (iako o ovome bi se teoretski i moglo raspravljat), već zato što vam Ubisoft ne ispunjava ono što su obečali, a vi platiti. Čitam po dosta foruma ljudi se žale da je ponekad naprosto nemoguće igrat... Serveri su takvi kakvi jesu, problema ima zilion, podrška korisnicima je ko podrška T-coma - kad sve štima nemoš doć na red jer je prebukirana korisnička služba, kad je problem generalni i brojni korisnici ga imaju korisnička služba ne postoji - stave automatsku poruku (ili u ovom slučaju ispriku na server) i ignoriraju sve žalbe - razumljivo, ali opet, platili ste igru masno i sad možete gledati račun i/ili kutiju i zauzeće na disku

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je igra dobra čemu  onda Drm .

Recimo Bllizard ne stavlja nikakvu zaštitu ni na što a glete.

Oni znaju ako naprave dobru igru recimo kao sada Starcraft 2 da se nemoraju bojati da nebudu dosta zaradili.

WOW nema nikakakve zaštite , a na privati server uđeš s 1 sek posla.

Borderlands kojeg čak i online možeš besplatno igrati su zadovoljni zaradom.

Čemu glupe zaštite kad znaju da ih se bude krekalo kad tad .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
Settlers 7

Ideja zaštite, iako svi znaju da ih se kreka prije ili poslije, je da oko releasa nema pirat kopija, tj. računa se da je uspjeh ako se ne kreka prvih tjedan do deset dana da ostvare svoju prodaju. Međutim onda imaš blizzard koji gotovo nimalo ne ulaže u zaštite jer znaju da je isplativije napravit kvalitetnu igru sa odličnim battlenetom koju će večina htjet imat original (pogotovo War3 sa svim onim modovima - divota - gdje su poklonili editor i dali odličan i jednostavan alat ljudima pa se dan danas kupuju originali da bi se na battlenetu igrala DotA, civwars i milion drugih rts i rpg modova, a blizz trlja ruke... i ne, nisu uložili milione u DRM da bi singleplayer igru mogo igrat online

da settlers 7 ima dobru online komponentu i kvalitetne online servere DRM bi bio čisto bacanje novaca, ali s obzirom na sve tj. da se ni singleplayer neda igrat online radi kvalitete servera i pripreme na release, onda je ovo valjda jednostavnije... AC2 još nije u potpunosti probijen i nema cracka koji radi, još se radi na njemu, kad ga naprave valjda će isti dan ili tjedan izić Settlers 7 crack, dotle Ubisoft trlja ruke jer doista ostvaruju povećanu prodaju, dosta ljudi je kupilo originale jer nisu više mogli čekat crack, ipak u školi pričaju o igri, a ti nemaš šta reć osim pričat o demo verziji.

Nažalost sve ovo ide na uštrp kupaca koji se trenutno imaju problema spajat na servere i ne mogu igrat ni singleplayer, a platili su igru skuplje nego inače koliko čujem igra je vani 10$ skuplja od većine naslova, dakle od prosjeka, upravo radi tog DRM-a

P.S. doduče možda nije najzgodnije pričat o igranju singleplayera online, ali dodđe ti skoro isti, moraš biti spojem i zahtjeva se popriličan uopload od 36.6kBps što za naše standarde znači min. ADSL i to nekad nije dovoljan uvjet

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moze li se znati gdje si je kupio? Koji link?

17 godina
neaktivan
Settlers 7

Kaj još neradi igra ?

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Settlers 7

Jel do mene ili ima neki poseban razlog što ovo šteka kao ludo. Imam sasvim solidnu konfiguraciju, MW2 i ostale igram na high bez problema, ovo na low šteka kao krepani štakor.

demo testiram, jer ne bi htio dati 50 baksa a ono šteka, šteka.

i ovo 4gb memorije???????? pa kako da stavim 4gb kada 32bita ne podržavaju 4 gige? tko je tu lud.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Settlers 7

pročitaj malo postove gore pa će ti biti jasnije.pogotovo Njubi!-eve

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 17:34 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Settlers 7

da, ovo stvarno nije normalno. jer po ovome treba konfiguracija za pokrenuti nuklearni reaktor. eh, kuda odu ove igre, zahtjevi, zahtjevi, zahtjevi  Mršti se evo pokušao sve isključiti, ma kakvi, i dalje svakih 10 sekundi zašteka. a trashcan je rješenje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Settlers 7

Ja još nisam probao, bojim se kako bi moglo radit Iznenađen

Doduše igram na maloj rezi - 1280x1024 pa se ipak nadam nekim max postavkama.

Ali kad vidim ovo imam feeling da nešto tu ne štima, kad čovjeku ni na min postavkama ne radi glatko... Mislim vidio sam i grafički bolje igre koje ne rade tako loše... (govorim prema onome što sam vidio iz gameplay videa ne iz prve ruke)

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 17:51 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Settlers 7

Tu igru vežu toliki problemi, od visokih zahtjeva do problema sa spajanjem na servere za singleplayer (DRM) da je po meni totalno neisplativa kupnja.

Ja ču ili pričekat patch kojim ukidaju DRM ili totalno preskočit naslov jer ovo je katastrofa što čitam po forumima.... da je barem toliko čekan i tražen naslov, nego ono prosječan naslov sa vrlo visokim zahtjevima i brojnim problemima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i nije mi baš malo dati 50 eura za nešto što ne radi kako treba. pa sada sam kupio god of war 3 za 45 eura, a ono znam da radi, a ovo kupim pa ne mogu se spojiti, pa trokira kao lud. neznam čemu, pa nikada nisam doživio da mi uvodna špica trokira?!

dali je do demoa ili ne, ne želim riskirati. šteta ali sada idem ponovo šesticu igrati, jerb nažalost dvojka ne radi na sedmici i visti.

17 godina
neaktivan

evo da odgovorim. uspio sam stati na kraj stekanju(yahoo update se bio zblesirao i trošioo 50% procesora i tako nije dao setlersima obe jezgre. kupio original, i sada radi na high sasvim solidno, na medium leti. igra za preporuciti svakako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Settlers 7

evo i Laušova recenzija

My xf.mirkeckiller
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Settlers 7

Trenutno ste u nekoj sivoj zoni u ovim Skidrow raspravama, nije ovdje mjesto za takve rasprave već za raspravu o igri. Kad se već dirate toga i sam Skidrow je javno obznanio da upada na Ubisoftovu stranicu nije bilo, nije njima u cilju potkopavat firmu kao takvu niti se bave hackerskim upadima, oni čisto za svoj gušt rade crackove. Dapače na kraju svakog NFO-a i sami kažu da kupujete igre i podržavate autore na taj način, s toga je tu i ta poruka Ubisoftu da umjesto stvaranja problema ljudima koji su igru platili pomoću DRM-a rade focus na igru i naprave kvalitetnu igru koju će ljudi htjet kupovat, a ne da ih sa DRM-om radi kojeg je većina imala problema i nije mogla igrat barem dio vremena, prisiljavaju da je kupe. DRM je probijen, poruka je bila - ne znaći vam ni on u budućnosti puno.

Nego, kad smo kod same igre, meni je žao, ali još uvijek čitam da ljudi imaju povremenih problema sa tim DRM-om, i dalje ću čekati uklanjanje DRM-a patchom

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Settlers 7

svakako da čekamo uklanjanje DRM-a, bilo to patch-om ili crack-om Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Settlers 7

Spam pobrisan.

Tema je Settlers 7 a ne Skidrow! Dosta rasprave o tome!

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 12:31 (F1-IVO).

0 1 hvala 0
16 godina
Settlers 7

Sutra javim dojmove...Belji se

tj danas

zasada samo mogu reći da je igra 10x optimiziranija nego demo(patch 1.2)

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 10:21 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo "kupio" sam i ja igru.

Na trećoj sam misiji.

Igra je super.

Dobro mi je to što naspram settlersa  6 nemoraš uvijek sve ispočetka graditi .

Kampanja je dobar tutorial, sve objasni tip.

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
Settlers 7

Nemogu promijenit graphic setting.naoiše mi ovo "some options will not   take effect until you start the new map".i kad restartam igru postavke su na starom. želio bi isključit depth of fields jer užasno zamućuje sliku

malo samo bolje pogledao i jedino što nemogu maknut je hebeni depth of field

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 1:43 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Settlers 7

Oni koji imaju slabu grafu i krekanu igru bolje da je neigraju.

Premda je demo  bio brz crekana igra je dosta loše napravita.

Ja igram ma low  svakih 10 min igra stane nekih 10 s i nekoliko takvih   igra se sruši, pogledam kaj nevalja i vidim grafa mi an  98 stupnjeva a  cpu na jadnih 65 .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice