evo i ja sam nabavio rust :) Ako ima jos koji pocetnik da skupa igramo nek me doda na steam BADA89
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Na kojim serverim igrate vi? Jel ima neki bug server ili balkan server?
a jeben vam nedelju i ja bi igra RUST
Imaš na humblebundle.com za 5 eura
Pozovem frenda da brže napredujemo u Rustu i onda mi cjelu bazu sjebe, ostavi otvorena vrata, ovi dođu do tool cupboarda i rade nam s kuće cirkus, sve po svud nam zidove sagradili
ma imam ja rust, trebam ekipu!!!
ma imam ja rust, trebam ekipu!!!
dodaj me pa mozemo skupa malo igrati :D bada89
ok znaci ti si taj sale na kojeg i mislim. ostajem pri svom misljenju :)
E da ostavili smo mu jedino ovo:
LOL, vas dvojicu kao da je bastardo obucavao...
Hej ekipa, kakva je situacija u igri?
Pitam pošto čitam dosta negativnih komentara na Steam-u, kao i bananja ekipe koja piše loše komentare na igru, a i na reddit-u čitam (provjereno) kako se "poznatim" youtuberima daje pristup raznim opcijama i cheatovima?
Po tome, nije baš najbolje, ali zato pitam ovdje kakva je realno situacija na serverima?
Igra je već dugo u trenutnoj fazi i nadam se da će izaći uskoro u punoj verziji, a i da će poraditi na cheatovima i bahatim adminima (jadni ljudi, to su oni mali u rl pa se trude pokazati svoju "veličinu" u virtualnom svijetu (takvih sam se bogme nagledao)).
Trenutno mi stoji na Steam-u, a ako je ok, odmah je instaliram.

Rust je igra gdje se tim/solo igrač bori za sebe, al ne vidim razlog kad se radi baza ako mu se uzme loot room, da ga se jos sjebe za kucu tj. da se zagradi sve.
Pogotovo ako se ide sjebat solo igrače i to u drvenoj kućici koji je novi i tek je skužio igru Rust.
Zašto ga zblokat?
I što velite na ovu bazu malo sam se igrao?
[img]http://image.prntscr.com/image/08b91c466f4b4643af33690d71b0ceb7.png[/img]
http://image.prntscr.com/image/08b91c466f4b4643af33690d71b0ceb7.png
Pitam pošto čitam dosta negativnih komentara na Steam-u, kao i bananja ekipe koja piše loše komentare na igru, a i na reddit-u čitam (provjereno) kako se "poznatim" youtuberima daje pristup raznim opcijama i cheatovima?
Ovo za komentare je čista glupost. Prvi put čujem za to, a i sumnjam da bi facepunch takvo nešto napravio (garry je više puta pokazao kako ga boli kiki za komentare, čak ih i postavi nekad na twitter)
Bila je jedna scena s Rhinocrunchom kad je banao lika za stream snipanje, pa je lik dobio unban a rhinu su povučene admin moći. Iste je dobio jer mu je trebalo nešto za video (sad ja to ugrubo, možeš potražit detalje), pa su mu dali jer puno cijene velike youtubere koji reklamiraju igru. Nisu znali da će zloupotrebljavat te moći, ali eto, zajebali su se i ispričali ljudima i ispravili grešku.
Negativni komentari... Ako malo pogledaš, 90% je ili FPS problem, ili su ih ubili, ili je xp sistem sranje, ili su klanovi op. Dakle budalaštine. Steam reviewovi nikad nisu bili pouzdani
Igra se updatea svaki tjedan tako da je reći da je igra dugo u trenutnoj fazi malo blesavo. Vrijedi napomenuti da je Rust jedna od rijetkih early access igara čiji developeri zapravo izbacuju updateove redovno i pišu šta rade (transparentni su). Nema tajni, nema lažnih obećanja, lažnih roadmapova (khm khm dayz) i ostalih drama.
Što se tiče stvari koje si naveo, igra je u dobrom stanju.
Trenutno je malo u krizi jer je u tijeku prijelaz sa sistema blueprintova na xp i još baš ni oni ne znaju kako balansirat sve. Ali radi se, a to je najbitnije, i slušaju ljude pa šta bude bude. Iskreno ako nemaš puno vremena bolje ti je ne započinjat sad jer igra u trenutnom stanju traži previše vremena za prosječne ljude s obavezama
Napravili smo uzasno dobru bazu i sad imamo dovoljno resursa da objavimo rat Rusiji...
Rust je igra gdje se tim/solo igrač bori za sebe, al ne vidim razlog kad se radi baza ako mu se uzme loot room, da ga se jos sjebe za kucu tj. da se zagradi sve.
Pogotovo ako se ide sjebat solo igrače i to u drvenoj kućici koji je novi i tek je skužio igru Rust.
Zašto ga zblokat?
I što velite na ovu bazu malo sam se igrao?
[img]http://image.prntscr.com/image/08b91c466f4b4643af33690d71b0ceb7.png[/img]
Odličan build, samo je pitanje za koliko ljudi to radiš jer ako si sam budeš se pravo isprsio s farmanjem :)
Ma to je nemoguce....lol
Ja se ostavljam cekica jer jebiga, i da imam 5k sati ne znam gradit lol

Ma to je nemoguce....lol
Ja se ostavljam cekica jer jebiga, i da imam 5k sati ne znam gradit lol
Napredujes...
Samo se moramo pobrinuti da te nitko ne sekira. Kad si stalozen i miran - onda gradis kako treba
ovaj build radim za 4 ljudi, okej? haha
Inače malo radim dizajnove složenih baza, pa mi je ovaj nekako najbolje sjeo.
Ostali što vi mislite :p ?
Ostali što vi mislite :p ?
Bitno je sta roko misli, jebes ostale...
Samo ti prestani kraftat krive rakete ja nebum nasekiran :D
Nego, burned out sam vec od gradnje. Zato sam i predlozio da imamo tematske cikluse di svaki wipe/tjedan netko drugi gradi. Cisto da se razbije monotonija i da bude zanimljivije. A i da vi naucite gradit vise. U obrani baze glavni alat su cekic i building plan.
Kad su nas oni rejdali dva put su dosli do pola i onda su se vracali po jos eksploziva i u to vrijeme sam ja dva puta pokrpo tak da su dva puta busili kroz isto lol. Nubeki :D
Danas bi se mogli zaletit do tog otoka da vidimo kaj ima pa da im vratimo..

Gdje da potpisem?
Gdje da potpisem?
Uhhhh ... vec siljim bradavice!
Može mi netko objasniti kako je ovaj lik uspio uć u kuću? Znaći kuća ima 2 kata. U kuću je ušao kroz kat. Sad meni nije jasno kako je uspio ući. Nigdje nema nikakvih ljestva, niti onog nekog njihovog građenja. Sad mi je u kući uništio 4 vrata i uzeo sve resurse, kojih mi nije žao jer nemogu s njima ništa napraviti, sad mi nešto mlate po zidovima hahah. Pa evo ako ima ko kakvu ideju? Još su mi uništili jedan zid, slijepi jer su mislili da mogu preko njega ući u kuću hahah

Evo i slika, pa mi objasnite kako su uspjeli mi upast u kuću?
Znači, nigdje ljestava, nigdje neka njihova građevina...
Skocili su ti nutra. Jedan na drugoga ili su sagradili nešto pa srušili.
Evo i slika, pa mi objasnite kako su uspjeli mi upast u kuću?
Znači, nigdje ljestava, nigdje neka njihova građevina...
Skocili su ti nutra. Jedan na drugoga ili su sagradili nešto pa srušili.
Pitao sam , rekli su da su ušli pomoću onih sitnih djelova kod base. Tamo gdje ima mjesta na trokutastim zidovima, tamo su skakali.