Resident evil 5

poruka: 411
|
čitano: 107.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
16 godina
RE: Resident evil 5
Danny_HR kaže...
Ma sviđa se meni, sam ne bi htio bit izgubljen u priči.

Zanima me jel priča ovisna o prethodnicima.

Nije!

U cetvorci igras sa Leonom Kennedyjem a u petici sa Chrisom Redfieldom i Shevom Alomar.

Znam da to ne znaci nista o prici ali kako sam procitao na portalima to su dvije drugacije price

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
Aldex kaže...

Evo igram Resident evil 5 već neznam koji put i nikad mi ne dosadi.Capcom radi stvarno igrice koje imaju igrivost i pol.Baš bi bilo dobro kada bi napravili trojku u stilu petice.Da skupljamo oružja iz kovčega i da na kraju chaptera si ih unaprijedimo.Jedino neznam što bi onda skupljali dolare ili neke novce Rakoon cityaNeodlučan.Ali da ikada naprave igru u tom stilu bila bi MRAKSmijeh.

Capcom bi napravio odličan posao sa remake RE 1, 2 i 3.

Koliko se sjećam u trojci nije bilo klasičnog upgradea oružja ali se sjećam da su bili neki egzotični dijelovi koji su se mogli sastaviti i napraviti novo oružje. Bila je neka mala puškica s kojom se pucalo preko ruke.

U dvojci si mogao unaprijediti magnum, pištolj i pumparicu da budu jači kad bi našao djelove za njih.

Znam  u dvojci su se mogli pronaći dijelovi za oružje pa bi nastalo C.handgun,C.shotgun i C.magnum ali baš bi bilo dobro kad bi radili remakove pa da uvedu mogućnost upgradea ko u 4 i 5.Koji bi lili vaši prijedlozi za novce u toj igri?

Aldex
16 godina
neaktivan

Jeste li dobili strojnicu :D

Jel ko igru presao na professional(dobije se tek nakon sta predjes na veteran ) XD

Paty
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 16:51 (vice).
17 godina
luckyluke kaže...
Danny_HR kaže...
Ma sviđa se meni, sam ne bi htio bit izgubljen u priči.

Zanima me jel priča ovisna o prethodnicima.

Nije!

U cetvorci igras sa Leonom Kennedyjem a u petici sa Chrisom Redfieldom i Shevom Alomar.

Znam da to ne znaci nista o prici ali kako sam procitao na portalima to su dvije drugacije price

Kako možeš reći da je neovisna s ostalim Resi nastavcima, spominje se Jill, Umbrella i ostale stvari, sada da ne spoilam, ali i ako nisi igrao ostale nastavke možeš lako pohvatati ostalo jer ima nekih dokumenata u Extrasima koje osvajaš i tak slično.

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
16 godina
neaktivan
vice kaže...

Jeste li dobili strojnicu :D

Jel ko igru presao na professional(dobije se tek nakon sta predjes na veteran ) XD

Ja sam je prošao na proffesional i nervira me što ti treba samo jedan udarac običnog neprijatelja i već si u dying statusu a partner ima samo tri sekunde da te spasiViče.A dobra stvar je da je sva svota zlata poduplana recimo gold large vrijedi 400 zlatnika a na proffesional 800 zlatnikaSmijeh.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 20:25 (Aldex).
16 godina
protjeran
Resident evil 5

Dobra je igra samo je veoma veoma lose uradjen zvuk.Kada zapucam prvo cujem tipku du pa onda zvuk mozel se to kako popravt/ispravit

Za volanom guja a u krevetu oluja!

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

Dobra je igra samo je veoma veoma lose uradjen zvuk.Kada zapucam prvo cujem tipku du pa onda zvuk mozel se to kako popravt/ispravit

Lol meni nje tako O.o

Paty
16 godina
moderator
CAPETAN PRICE kaže...

To ti je do zvučnika(odnosno drivera od zvucne)to si možeš nekako složiti pitaj Jack Sparrow on je imao isti problem al ga je riješio.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

evo, ja imam problem: imam rusku verziju. kak krene instalacija, ima samo poljski, ruski i jos eki jezik, al nema English? wtf da radim? ovo je neigrivo jer nista ne razumijem.

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
MaxyBoy kaže...

evo, ja imam problem: imam rusku verziju. kak krene instalacija, ima samo poljski, ruski i jos eki jezik, al nema English? wtf da radim? ovo je neigrivo jer nista ne razumijem.

Kad pokreneš igru dođe ti tamo da biraš između dx9 i dx10 tamo lijevo gore možeš izabrati drugi jezik(engleski).

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
16 godina
protjeran
pirat kaže...
CAPETAN PRICE kaže...

To ti je do zvučnika(odnosno drivera od zvucne)to si možeš nekako složiti pitaj Jack Sparrow on je imao isti problem al ga je riješio.

Oo hvala nisi trebo al hvala

Za volanom guja a u krevetu oluja!
15 godina
neaktivan
Resident evil 5

jel mi može tko pomoći! nemogu save-ati igricu!! šta moram napraviti da ju mogu save-ati?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel mi možeš pomoći? nemogu save-ati !!!

15 godina
neaktivan
jel mi možešPomoći? nemogu save-ati igricu?
16 godina
protjeran

Polako, smiri se. Zaradit ćeš karton. Saveati možeš samo ako si napravio games for windows account. To se radi tako da u igrici stisneš tipku home i ideš na create profile-offline profile i to je to.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
Resident evil 5

u mene je piratska igra i kad je instaliram piše mi na kinenski sve pa čak i kad je pokrenem sve je na kinenski zanima me mogu li ikako promjeniti jezik u engleski????????

tsimic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
Resident evil 5

Ma kad instaliraš igru tamo u lancheru(gdje biraš direct x9 ili 10) gore desno imaš da poštelaš jezik, mislim da je file pa language.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Ja sam onaj problem sa onim errorom sredio davno samo sam instalirao monitor sa monitorovog diska i ušlo mi je u igru.Dojmovi moji su da je igra vrhunska i možeš koristiti raznr poteze.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Resident evil 5
Jeli mi neko moze reci jeli mi moze pokrenuti RE5 probao sam na Can You Run It? i izbacilo je ovo(na slici).
http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Po ovome CPU ti je usko grlo, ne prolazi ni minimum.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

evo kako kod mene izgleda igra na 1920 x 1200 max detalji aa 8 x itd..

konstantno izmedu 90 i 120 fpsa (120 je max podrzano u igri)

1024x786 min 60 max 110 fps

još kad kupim novu grafiču ima da leti :D

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Pa sto mislis hoce li barem uci u igru ja nake igre igram i ispod 20fpsa

16 godina
neaktivan

Moglo bi al nema ti smisla igrat kad ce 1 min zapravi bit 10 min,,,blokavat ce ti uzasno :/

Paty
16 godina
SUPER :) kaže...
Danny_HR kaže...

Probaj pa ćeš vidjeti.

Nitko ti sa sigurnošću nemože reći hoće li raditi ili neće.

16 godina
neaktivan
Resident evil 5

ja sam dosao sad do nivoa tamo iza one pečine sa cvjetovima i sve sam to prosao ali na onom djelu di se mora po onim pokretnim trakama prijeci to prijedjem i sve ali na kraju dodjem do onih jednih vrata i prodjem kroz njih i tu mi igra izbaci,probaao sam par puta ali uvijek na istom mjestu izbaci,jel ko to rijesio pa da mi da savjet kako da ne izbaci ...

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dadododo kaže...

ja sam dosao sad do nivoa tamo iza one pečine sa cvjetovima i sve sam to prosao ali na onom djelu di se mora po onim pokretnim trakama prijeci to prijedjem i sve ali na kraju dodjem do onih jednih vrata i prodjem kroz njih i tu mi igra izbaci,probaao sam par puta ali uvijek na istom mjestu izbaci,jel ko to rijesio pa da mi da savjet kako da ne izbaci ...

APazinjan je već stavio link.

Ako ga slučajno nisi vidio...

LINK

16 godina
protjeran
vice kaže...

Moglo bi al nema ti smisla igrat kad ce 1 min zapravi bit 10 min,,,blokavat ce ti uzasno :/

luckyluke kaže...
Danny_HR kaže...

Probaj pa ćeš vidjeti.

Evo da svima javim igra ne radi uvjek mi izbaci Send/dont send error.

Ovako na svakoj igri zbog cega je to gdje je kvaka?Kako?zasto?zbog cega?Akko neko zna riješenje ovog problema bio bih jako zahvalan.

problem problem
16 godina
vice kaže...

luckyluke kaže...
Danny_HR kaže...

Probaj pa ćeš vidjeti.

Ovako na svakoj igri zbog cega je to gdje je kvaka?Kako?zasto?zbog cega?Akko neko zna riješenje ovog problema bio bih jako zahvalan.

Šta je ovo "by TPTB"?Cool

Ako nije orginal,što se čudiš?

16 godina
protjeran
luckyluke kaže...
vice kaže...

luckyluke kaže...
Danny_HR kaže...

Probaj pa ćeš vidjeti.

Šta je ovo "by TPTB"?Cool

Ako nije orginal,što se čudiš?

a sto se cudin frendu mi radi i tako mi je isto i sa orginalnom igrom od frenda

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice