Resident evil 5

poruka: 411
|
čitano: 107.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
16 godina
RE: Resident evil 5
apple kaže...

najbolji jeRE4.najbolji nastavak i jedna od najboljih igara uopće

hehehe sjecam se dana kad sam ga igrao,meni su i 4 i 5 odlicne igre.Najvise me odusevilo sto je 5-ica zadrzila onaj koncept i privlacnost kakvu je imala 4-orka.

Na PC-u sam s 4-orkom imao problema,morao sam cijelu igru igrati na tipkovnici(ROFL)i kod onih interaktivnih filmica pisalo je npr4+5 a to je trebalo znacit shift+enter Neodlučan

Ali opet je bila odlicna igra bez obzira na ovo navedeno

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

I onda cu imati verziju drajvera kakva je bila kada je grafa napravljena je li tako?

16 godina
fareee kaže...

I onda cu imati verziju drajvera kakva je bila kada je grafa napravljena je li tako?

Tako je sefeNamigiva

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Hvala.

16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Zna li neko link za pracenje digitalne televizije na netu?

0 0 hvala 0
16 godina
fareee kaže...

Zna li neko link za pracenje digitalne televizije na netu?

Ima li ovo veze sa temom?Neodlučan

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Sorry znam da nema veze sa temom ali me zanima.

16 godina
fareee kaže...

Sorry znam da nema veze sa temom ali me zanima.

Mogao bi otvoriti temu negjde o tome, ovdje razgovaramo o Resident Evilu 5

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Evo ja sam završio igru an proffesional na kompuSmijeh.Prošo sam merceinaris,dobio sve S rankove,još samo moram za sva oružja kupiti beskonačne metkeBelji se.Ali ima tu dosta poslaOsmijeh.

Aldex

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam novi i danas sam dobio igricu i vidim da si se snašao uz vezi sa prebacivanjem sa japanskog na engleski pa bih te molio da mi objasniš ako možeš,i kako da sejvujem igru pošto me svaki put kad je upalim vraća na početak.Bio bih ti jako zahvalan.Pozdrav.

senad
17 godina
neaktivan
Resident evil 5

Koliko vama fps-a?

meni 30-45 a pogledajte u moj računalo.

lol

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
redza kaže...

Ja sam novi i danas sam dobio igricu i vidim da si se snašao uz vezi sa prebacivanjem sa japanskog na engleski pa bih te molio da mi objasniš ako možeš,i kako da sejvujem igru pošto me svaki put kad je upalim vraća na početak.Bio bih ti jako zahvalan.Pozdrav.

Igru ćeš staviti na engleski tako da kada pokreneš Launcher klikneš na opciju Lagunage u gornjem lijevom kutu, a igra će se sejvati kada napraviš account na Games for Windows, ako imaš originalnu igru preporućam online acc, a ako nemaš ostaje ti offline acc.

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
16 godina
the mir kaže...

Koliko vama fps-a?

lol

hehe meni konstantnih 60Smijeh

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Molim vas pomozite mi

0 0 hvala 0
17 godina

evo kako kod mene izgleda igra na 1920 x 1200 max detalji aa 8 x itd..

konstantno izmedu 90 i 120 fpsa (120 je max podrzano u igri)

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
the mir kaže...

Koliko vama fps-a?

lol

hehe meni konstantnih 60Smijeh

..također i meni oko 60 možda malo više...igra je odlična

16 godina
Resident evil 5

Igra je zakon!Presao sam je upravo 3 puta i svaki put uzivam kao da je prelazim prvi put.Osmijeh

Luckyluke!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Resident evil 5

Igra je odlična, ono što mi je najbolje u cijeloj igri su oružja, koja su fantastična, još kada bi im zvuk bio bolji...

Evo par slikica:)

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dodinho kaže...

Igra je odlična, ono što mi je najbolje u cijeloj igri su oružja, koja su fantastična, još kada bi im zvuk bio bolji...

Evo par slikica:)

Ma igrivost je ono sto nas privlaci da ju igramo Namigiva

Luckyluke!
15 godina
protjeran
Resident evil 5

igra je fenomenalna! ja sam fan veliki RE-a i moram reći da sam pezadovoljan, jedino mi je nekako igra prekratka

no to mi se možda čini zato što sam uživao kad sam igrao, znaš ono sve što je dobro kratko traje

0 0 hvala 0
17 godina
josipjoso1000 kaže...

igra je fenomenalna! ja sam fan veliki RE-a i moram reći da sam pezadovoljan, jedino mi je nekako igra prekratka

no to mi se možda čini zato što sam uživao kad sam igrao, znaš ono sve što je dobro kratko traje

ma ja igram ovu igru od prvog dijela isto ko dino crysis kad je bio... stvar je u tome sta je igra puno akcije ali fali onih starih mozgalica i nije to sta je prije bilo ja sam dozivo igru kao veoma dobru bolju od ostalih ali fali joj dusa...

15 godina
neaktivan
Resident evil 5

RE5 je ono FENOMENALAN.jedva čekam i ALANA WAKEA koji nikako da izađe

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Resident evil 5

da...igra je number 1... malo sam se zasro pri kraju igrice u onoj letjelici...zabrijo sam da ce whesker povuci sa sobom shevu...i da će se u iducem broju raditi o tome da ju moraš naci...a kad vidiš ono nakraju je ipak uspiješ spasiti...iznenadilo me :)

Its Not Over Yet!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a i ta Ševa nije loša baš je komad, nisu ju bezveze nazvali Ševa haha

16 godina
toxic kaže...
josipjoso1000 kaže...

ma ja igram ovu igru od prvog dijela isto ko dino crysis kad je bio... stvar je u tome sta je igra puno akcije ali fali onih starih mozgalica i nije to sta je prije bilo ja sam dozivo igru kao veoma dobru bolju od ostalih ali fali joj dusa...

E to te ja pitam, treba raditi na stari naćin a pogotovo ko 3 ili nemesis, mogli bi napraviti remejk.

17 godina
neaktivan
Resident evil 5

Ja sam evo došao  do dijela u laboratoriju pod zemljom.Igra je odlična kao i četvorka ali meni je najbolji dio ipak trojka.

Pokušao sam igrati na gamepadu ali nikako da naciljam sa šugavim analogom.Daleko mi je bolje sa mišonjom.

Sve je super ali fali mi ona atmosfera iz prijašnjih nastavaka (od jedinice do trojke).Ovo mi je previše predvidljivo,nema djelova kad ti izleti masa zombija

kroz neka vrata i usereš se ko malo dijete.A pogotovo ono kad ti upadne Nemezis.Ova veća čudovišta jesu gadna ali nemam onaj feeling kao prije.

Da je igra loša daleko od toga.Vrijedi svake kune koju sam dao ali fali ono nešto.Fanovi serijala znaju što......

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Spaz kaže...

Ja sam evo došao  do dijela u laboratoriju pod zemljom.Igra je odlična kao i četvorka ali meni je najbolji dio ipak trojka.

Pokušao sam igrati na gamepadu ali nikako da naciljam sa šugavim analogom.Daleko mi je bolje sa mišonjom.

Sve je super ali fali mi ona atmosfera iz prijašnjih nastavaka (od jedinice do trojke).Ovo mi je previše predvidljivo,nema djelova kad ti izleti masa zombija

kroz neka vrata i usereš se ko malo dijete.A pogotovo ono kad ti upadne Nemezis.Ova veća čudovišta jesu gadna ali nemam onaj feeling kao prije.

Da je igra loša daleko od toga.Vrijedi svake kune koju sam dao ali fali ono nešto.Fanovi serijala znaju što......

kune koju si dao?  o luđaka! zašto bi dao 400-500 kuna kad mogu za sat vremena  već početi igrati a da se nemaknem iz fotelje!

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

evo kako kod mene izgleda igra na 1920 x 1200 max detalji aa 8 x itd..

konstantno izmedu 90 i 120 fpsa (120 je max podrzano u igri)

nije max 120 fpsa kad je meni na par sekundi vrtilo na 131 fps, a prosjek mi je nekih 90 i kusur....

17 godina
neaktivan
Resident evil 5

To koristim samo da bih isprobao igru i da ne bi kupio neko smeće.

Sve više pametnjakovića kao i ti i neće ni bit više nastavaka resident evila jer će capcom propast.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Igru sam nabavio i počeo igrati i igra me je impresionirala, iako se mnogo više naginje na akciju nego na horror za razliku od prva 3 djela ( četvorka je bila nešto između, 50:50 ), to i nije toliko loše, bossovi su maštovito izrađeni i svaki ima svoj određeni način kako ga poraziti, neprijatelji su inteligentiniji nego što sam očekivao, grafika je čista perverzija, radnja, gameplay, ...

Igri dajem 8.5/10.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 12:42 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice