Jel netko se naigro multiplayera? Da malo napise dojmove da li se igra isplati uzeti iskljucivo zbog multija? Posto me umjetna inteligencija ubija i poprilicno dosadan dojam ostavlja.
Da, evo ja već par dana igram mulitplayer.... vrlo je zabavno jer dok igraš skupljaš novac.... pa sa tim novcem kupuješ aute i možeš ih nadograđivati da budu brži, lakši itd... Isto tako ima nekoliko modova za utarke, pa tako nikako ne može dosaditi
Ljudi instaliro sam igricu i sada mi kada klikne na iconu na desktopu ništa se ne događa kako da nisam stisnuo . Jel mozda zna netko sta je problem ???
Ljudi instaliro sam igricu i sada mi kada klikne na iconu na desktopu ništa se ne događa kako da nisam stisnuo . Jel mozda zna netko sta je problem ???
znam ja, jogurt ti je pokvaren
Jos se dvoumim oko kupnje pa samo da pitam kakav je multiplayer.
Nakon 10-ak dana igranja bez ikakvih problema sad me počelo izbacivat iz igre. Zna li netko u čemu je problem? Hvala!
Ipak sam kupio pa ako hoće neko igrat nek me doda http://steamcommunity.com/id/Zer01997/
Thx! Iako jos nemam igru, pratiti cu razvoj moda pa ju mozda i kupim. Ostao sam razocaran nakon sto sam vidio da GRID 2 ide u totalno drugom smjeru od originalnog GRIDa koji mi je bio vrhunski racer.
Thx! Iako jos nemam igru, pratiti cu razvoj moda pa ju mozda i kupim. Ostao sam razocaran nakon sto sam vidio da GRID 2 ide u totalno drugom smjeru od originalnog GRIDa koji mi je bio vrhunski racer.
Stavio bi i ja taj mod ali vecinom igram multiplayer, a tamo to vjerovatno nebi radilo iako izleda dosta dobro.
ljudi kako se povecavaju felge na autima?
F3/F4, pa vrti dok ne dođeš do najvećih (pošto ide u krug, svejedno je kojom).
ne radi mi F3/F4 :( gdje se to vidi da se povecavaju? ja tipkam to u bilo kojem meniju kod customizacije i farbanja felgi i nista...
btw. ako tko naide na neki sound enhancer (da se pojacaju zvukovi turbine, blow off-a, pucanja iz auspuha; kao u DiRT3) neka posta link :)
Zna li netko kako da si spremim savegame?
Trebao bi windowse reinstalirati, ali sam dosta prešao grida.
Piratsku verziju imam.
EDIT: Riješio sam.
Ako netko igra ovu igru preko STEAM-a nek me doda za malo domaće utrke !
STEAM ID : L3giONaR
Da, evo ja već par dana igram mulitplayer.... vrlo je zabavno jer dok igraš skupljaš novac.... pa sa tim novcem kupuješ aute i možeš ih nadograđivati da budu brži, lakši itd... Isto tako ima nekoliko modova za utarke, pa tako nikako ne može dosaditi
Znači u MP ima tuning? Je li kvalitetan il je neki djetinjasti tuning?
Igra je djetinjasta u gameplayu, šta onda očekuješ od tuninga??
Da utječe na performanse auta?
Pa ako u MP mogu olakšati auto,naravno da očekujem nekakve pomake. Samo me zanima je li to onako kako ja očekujem,ili je to čisto bacanje magle.
Pozdrav.
Evo, uz procesor sam dobio ovu igru, pa sam ju sad instalirao.
Svidjela mi se na prvu.
Ima li tko da igra on-line?
http://steamcommunity.com/app/44350/discussions/0/864974467317027301/
Igra 40 eura, dodaci za igru (zasad 40 eura). Na kraju će cijena ove doseći 500 eura, valjda će početi prodavati vrata. kvake , kacige vozača. Zapravo ovo će izgleda biti P2W igra, tj. već je.
Multiplayer je odličan, samo fali bestrzajni top , granate i pozovi bespilotnu letjelicu te nuklearni napad. Šteta samo što ranjeni ljudi ne leže po cesti zbog općeg dojma i atmosfere, a valjda ćemo dobiti i zombi mod uskoro.
Jedno sam prešao neko auti i ovaj me , pazite ovo, nije niti pokušao izgurati sa ceste ili zabiti u zid. Toliko sam bio šokiran da nisam niti primijetio nadolazeći zavoj. Eh, jednom, jer više to nisam doživio.
Ne postoji mogućnost mjutanja ekipe, a to je dobro jer volim cijelu utrku slušati miješavinu francusko/španjolsk/kinesko/arapskog lajanja, čak sam na jednoj utrci odslušao i povraćanje. Bilo je nezaboravno.
Igra je tolika dobra da čak i misli umjesto tebe, tako ako si upao u neki ivent od 5 utrka, auto dobivaš bez da ga možeš birati. Nema ni text četa, da im j...., ma da dodijelim komplimente
Ali vrh mi je kad uzmem golfa, i na startu ugledam ispred sebe ariel atoma. Ipak je to ista klasa.
ekipa sa i7 3770 i 4770 jel igrate u avx (Advanced Vector Extensions) modeu - ja sam to tek nedavno skuzio i dobio 8 fps vise
cini mi se da ova igra iskoristava tu instrukciju u procu !
bacite bench sa avx i bez koji imate te procove :)
evo moj c/p xhlm.
avx mode :
min_fps_="13.286302"
av_fps="90.654655"
max_fps="113.382767
obican:
min_fps="69.840706
av_fps="86.118874"
max_fps="105.290642"
Vidim da nije baš aktivna tema ali vrijedi probati. Jeli uspio tko napraviti da je u split screen ekran vertikalno podjeljen?
pogledaj u documents dal ti je napravio file "grid2"
U my documents imam znači My games - GRID 2 folder - folder hardwaresettings i u tom folderu si dvije txt. datoteke s imenom hardware_settings_config i hardware_settings_info