Race Driver: GRID 2

poruka: 336
|
čitano: 74.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Zna netko da li se može nekako bolje podesiti sensitivity volana?jer nekako imam osjećaj kad spojim volan da presporo mota i btw jedan moj video iz grida 2,malo ludosti :D

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Race Driver: GRID 2
thechosenfreak kaže...

Jel netko se naigro multiplayera? Da malo napise dojmove da li se igra isplati uzeti iskljucivo zbog multija? Posto me umjetna inteligencija ubija i poprilicno dosadan dojam ostavlja.

Da, evo ja već par dana igram mulitplayer.... vrlo je zabavno jer dok igraš skupljaš novac.... pa sa tim novcem kupuješ aute i možeš ih nadograđivati da budu brži, lakši itd... Isto tako ima nekoliko modova za utarke, pa tako nikako ne može dosaditi{#}

13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Zna netko da li se može nekako bolje podesiti sensitivity volana?jer nekako imam osjećaj kad spojim volan da presporo mota i btw jedan moj video iz grida 2,malo ludosti :D

Ovo ti nije 4x 3600, nego 2x 3600.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
13 godina

Ljudi instaliro sam igricu i sada mi kada klikne na iconu na desktopu ništa se ne događa kako da nisam stisnuo . Jel mozda zna netko sta je problem ??? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rucipe kaže...

Ljudi instaliro sam igricu i sada mi kada klikne na iconu na desktopu ništa se ne događa kako da nisam stisnuo . Jel mozda zna netko sta je problem ??? 

znam ja, jogurt ti je pokvaren

battlelog: dev0lver
14 godina
neaktivan

Jos se dvoumim oko kupnje pa samo da pitam kakav je multiplayer.

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nakon 10-ak dana igranja bez ikakvih problema sad me počelo izbacivat iz igre. Zna li netko u čemu je problem? Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ipak sam kupio pa ako hoće neko igrat nek me doda http://steamcommunity.com/id/Zer01997/

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina

Super Modified Pack - GRID 2

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Thx! Iako jos nemam igru, pratiti cu razvoj moda pa ju mozda i kupim. Ostao sam razocaran nakon sto sam vidio da GRID 2 ide u totalno drugom smjeru od originalnog GRIDa koji mi je bio vrhunski racer.

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Thx! Iako jos nemam igru, pratiti cu razvoj moda pa ju mozda i kupim. Ostao sam razocaran nakon sto sam vidio da GRID 2 ide u totalno drugom smjeru od originalnog GRIDa koji mi je bio vrhunski racer.

Stavio bi i ja taj mod ali vecinom igram multiplayer, a tamo to vjerovatno nebi radilo iako izleda dosta dobro.

15 godina

ljudi kako se povecavaju felge na autima?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

F3/F4, pa vrti dok ne dođeš do najvećih (pošto ide u krug, svejedno je kojom).

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 1
15 godina

ne radi mi F3/F4 :( gdje se to vidi da se povecavaju? ja tipkam to u bilo kojem meniju kod customizacije i farbanja felgi i nista...

btw. ako tko naide na neki sound enhancer (da se pojacaju zvukovi turbine, blow off-a, pucanja iz auspuha; kao u DiRT3) neka posta link :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zna li netko kako da si spremim savegame?
Trebao bi windowse reinstalirati, ali sam dosta prešao grida.
Piratsku verziju imam.

EDIT: Riješio sam. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 20:58 (dombak1608).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ako netko igra ovu igru preko STEAM-a nek me doda za malo domaće utrke !

STEAM ID : L3giONaR

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

GRID 2 - Drift Pack

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alen177 kaže...

Da, evo ja već par dana igram mulitplayer.... vrlo je zabavno jer dok igraš skupljaš novac.... pa sa tim novcem kupuješ aute i možeš ih nadograđivati da budu brži, lakši itd... Isto tako ima nekoliko modova za utarke, pa tako nikako ne može dosaditi{#}

Znači u MP ima tuning? Je li kvalitetan il je neki djetinjasti tuning? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan

Igra je djetinjasta u gameplayu, šta onda očekuješ od tuninga??

Da utječe na performanse auta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ako u MP mogu olakšati auto,naravno da očekujem nekakve pomake. Samo me zanima je li to onako kako ja očekujem,ili je to čisto bacanje magle. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Peak Performance Pack - GRID 2

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav.

Evo, uz procesor sam dobio ovu igru, pa sam ju sad instalirao.
Svidjela mi se na prvu.
Ima li tko da igra on-line? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

http://steamcommunity.com/app/44350/discussions/0/864974467317027301/

Igra 40 eura, dodaci za igru (zasad 40 eura). Na kraju će cijena ove doseći 500 eura, valjda će početi prodavati vrata. kvake , kacige vozača. Zapravo ovo će izgleda biti P2W igra, tj. već je.

Multiplayer je odličan, samo fali bestrzajni top , granate i pozovi bespilotnu letjelicu te nuklearni napad. Šteta samo što ranjeni ljudi ne leže po cesti zbog općeg dojma i atmosfere, a valjda ćemo dobiti i zombi mod uskoro.

Jedno sam prešao neko auti i ovaj me , pazite ovo, nije niti pokušao izgurati sa ceste ili zabiti u zid. Toliko sam bio šokiran da nisam niti primijetio nadolazeći zavoj.  Eh, jednom, jer više to nisam doživio.

Ne postoji mogućnost mjutanja ekipe, a to je dobro jer volim cijelu utrku slušati miješavinu francusko/španjolsk/kinesko/arapskog lajanja, čak sam na jednoj utrci odslušao i povraćanje. Bilo je nezaboravno.

Igra je tolika dobra da čak i misli umjesto tebe, tako ako si upao u neki ivent od 5 utrka, auto dobivaš bez da ga možeš birati. Nema ni text četa, da  im  j...., ma da dodijelim komplimente

Ali vrh mi je kad uzmem golfa, i na startu ugledam ispred sebe ariel atoma. Ipak je to ista klasa.

3 0 hvala 1
17 godina

ekipa sa i7 3770 i 4770 jel igrate u avx (Advanced Vector Extensions) modeu - ja sam to tek nedavno skuzio i dobio 8 fps vise {#}

cini mi se da ova igra iskoristava tu instrukciju u procu !

bacite bench sa avx i bez koji imate te procove :)

evo moj c/p xhlm. 

avx mode :

min_fps_="13.286302"

av_fps="90.654655" 

max_fps="113.382767

obican:

min_fps="69.840706

av_fps="86.118874"

max_fps="105.290642"

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 0:57 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Vidim da nije baš aktivna tema ali vrijedi probati. Jeli uspio tko napraviti da je u split screen ekran vertikalno podjeljen?

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 20:38 (kratos091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Demo Derby Free DLC - GRID 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozz, evo instalirao danas GRID i imam problem sa sejvanjem, znači nakon svake utrke mi izbaci: Data save failed. Save failed. Do you want to retry?

Kako to riješit? {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pogledaj u documents dal ti je napravio file "grid2"

16 godina
neaktivan

U my documents imam znači My games -  GRID 2 folder - folder hardwaresettings i u tom folderu si dvije txt. datoteke s imenom hardware_settings_config i hardware_settings_info

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice