Project CARS

poruka: 1.047
|
čitano: 156.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: Project CARS
baso533 kaže...
Arnold Layne kaže...
MRSKI kaže...

Ne znam da li je itko od vas probao upravljati mišem jer je meni tako neigrivo. Neda mi upravljati čim počne gubiti grip tako da kroz krivine moram polako prolaziti. Da ne treba nešto u postavkama ili... Kakav je osjećaj na gamepadu to nisam probao. Znam da za nešto ovako je najbolje volan.

cekaj ne znam dal sam shvatio dobro 
koristio si miš za racing igru ?

Inace da ak nemas volan koristis dobar gamepad, ako nemas to onda ne igras uopce il igras neki nfs ili neku drugu arkadu na tipkovnici

Kaj se pjeniš luzeru? Igranje mišom je sigurno preciznije od gamepada, a i mogao si malo razmislit prije nego si ovo napisao jer nemaju svi novaca za gamepad ili volan.

Ja luzer, a ti igras racing igre s misem bez ikakvog feedback-a

ko da drkas bananu pa velis kak ti je super :P

Vjerujem da je preciznije od tipkovnice, al koji je smisao igrat sim voznju sa misem ? Koji je uopce smisao takve simulacije ?

Ak nemas para ustedi.. kaj da ti drugo velim 

I won’t scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you.
12 godina
protjeran
Project CARS

dajte ljudi danas se uzme za 200kn polovan logitechov volan(ili neki drugi kvalitetan brand), zna ih biti hrpa...

evo primjer, imate u ponudi fenomenalan Logitechov Formula force ex kojih sam imao vise komada, jedan i dan danas radi kao da je jucer kupljen(ostale prodao), a koliko sam vremena proveo za njim sramota me i reci...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
mystik kaže...

S obzirom da igram jogurt, koji definitivno nije zadnja verzija. S obzirom na moj hardware -> 6970 naspram vaših novih grafulja. I s obzirom na postavke gdje je sve max osim čini mi se refleksija i trave koje je na medium FPS se kreće od 20-40. Na 20 pada jedino kada prolazim kroz start/finish, npr. LaSource->Radillon ili Ford chicane->Dunlop Curves sa drugih 20-30 auta. Ostatak vremena se drži oko 35 FPSa. Mislim da je to prilično solidan rezultat.

Što se tiče toga s čime vozim. Odgovor: tipkovnica. Razlog: Nemam dovoljno love za kvalitetan setup.

Dal je to razlog da ne uživam u igri? Nije. Može se sasvim pristojno voziti i sa tipkovnicom. Vrlo vjerojatno se da i solidno voziti sa kvalitetnijim gamepadom.

Naravno da je skretanje puno teže izvesti solidno, naravno da je nemoguće dozirati gas lagano nakon pola zavoja, ali sve se to da manjim ili malo većim dijelom ispraviti ponekim vozačkim trikovima da te ne poželi zaokreonuti za 180 po izlasku iz svakog zavoja.

Tu dosta i utječe sposobnost igrača da koristi takve trikove, ali i dobrim dijelom poznavanje staze.

Čisto da stoji neki omjer:

Real 24h of Spa 2014 best lap time: 2:20:546 - R8 LMS Ultra

PCars na tipkovnici: 2:26:484 - R8 LMS Ultra

Real Nurburgring 1000km 2014 best: 1:58:360 - R8 LMS Ultra

PCars na tipkovnic: 2:04:347 - R8 LMS Ultra

Reko bih prilično solidno za tipkovnicu i vjerojatno bi mogao skinuti još 1-2 sekunde.

Naravno, s kvalitetnim setupom bi vrlo vjerojatno i probili vrijeme iz stvarnosti, because, ipak je to igra.

Za malo opuštanje/uživanje sasvim ok, i može se to napraviti i na tipkovnici/mišu/gamepadu, nije potreban T500RS ili Fanatec custom setup za 500€.

Mogli bi napraviti i zasebno temu s vremenskim rezultatima? kaj velite? bilo bi zanimljivo malo se takmiciti

mystik kak uopce uspjevas s 20fps-a voziti, ja nemogu jer mi se desava input lag i pri 45+fps-a...moje reakcije jednostavno zaostaju u igri i to me uzasno smeta!

9 DA bilo bi odlicno!
0 NE!
0 Bas me briga, svejedno mi je!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 11:15 (Stjepanj).
14 godina
Project CARS

Pa dobro Stejapnj kaže, barem danas nije teško izvalit 200kn za volan, pogotovo za ovakvu igru, uostalome, ionako će vam trebati pošten HW za pokrenuti ju. 

Za temu s posebnim vremenima gdje bi se upisivala sam za, fora za natjecanje. Ali da se ovdje komentira i sl. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 14:53 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Project CARS

Ma dobar gamepad i deri...

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran
XXX kaže...

Ma dobar gamepad i deri...

samo s njim me nebus nikad stigao!

ovo sam vozio s volanom od 200kn tamo davne 2011...

pcars je 5x laksi za voziti od ovog starog cudovista od igre!

neki dan sam vozio pak na ovome:

custom made 2x:) custom made 2x:)
sry za losu kvalitetu izvuko sam samo ss iz videa koji je sniman mobitelom!

lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 14:50 (Stjepanj).
13 godina
Arnold Layne kaže...
MRSKI kaže...

Ne znam da li je itko od vas probao upravljati mišem jer je meni tako neigrivo. Neda mi upravljati čim počne gubiti grip tako da kroz krivine moram polako prolaziti. Da ne treba nešto u postavkama ili... Kakav je osjećaj na gamepadu to nisam probao. Znam da za nešto ovako je najbolje volan.

cekaj ne znam dal sam shvatio dobro 
koristio si miš za racing igru ?

Inace da ak nemas volan koristis dobar gamepad, ako nemas to onda ne igras uopce il igras neki nfs ili neku drugu arkadu na tipkovnici

Ne nemam volan i ovo je prva igra za koju bi ga možda  i kupio jer nije arkada koje i ne igram. A druga stvar kao što neko reče LFS se sasvim lijepo mogao igrati uz malo vježbe sa mišem, sigurno puno lakše od gamepada ili tipkovnice. Ne vidim razloga zašto i kod ove ne bi postojala takva mogućnost.

14 godina
Stjepanj kaže...

mystik kak uopce uspjevas s 20fps-a voziti, ja nemogu jer mi se desava input lag i pri 45+fps-a...moje reakcije jednostavno zaostaju u igri i to me uzasno smeta!

A skoro da ne primjetim razliku. 

Vrlo vjerojatno dosta igra ulogu tipkovnica vs. volan kod tebe.

S druge strane, i staza i auto igraju određenu ulogu. Kombinacija tricky auta i tricky staze je puno osjetljivija na lagove i pogreške od kombinacije tricky staze i "jednostavnog" auta ili "jednostavnog" auta i staze.

Opet, nisam se uopće igrao s dodatnim postavkama auta, sve vozim na stock setupovima. 

12 godina
odjavljen
Project CARS

@Mrski

ja ne govorim o lakoci

Hebes ti simulaciju ako mi periferija ne vibrira kada predem preko pasice 

Za simulaciju pogotovo nekakav feedback mora bit

I won’t scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 17:04 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

igru sam igrao 2g sa xbox360 gamepadom i sad zadnjih nekoliko mjeseci sa Xbox one gamepadom

ne mogu zamisliti igrati simulaciju sa tipkovnicom ili mišem

analog gamepad je minimum za ovakve igre

btw ima dosta igrača u top 10 trenutno koji igraju pcars sa gamepadom

neki su i držali rekord na nurburgringu

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 17:36 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Project CARS

Jedina igra koju mi je draze igrati sa misem i tipkovnicom nego sa xbox 360 gamepadom jest Eurotruck simulator 2 i opcenito igre tog tipa. Prvenstveno jer ne stanu sve kontrole na gamepad

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

Koliko jezgri procesora koristi ova igrica ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Rucipe kaže...

kod mene svih 8(vise manje:), sad scenario je bio medium/high postavke s 10 auta, dakle nis specijalno zahtjevno koliko se vidi iz grafova!

lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2015 11:26 (Stjepanj).
12 godina
Stjepanj kaže...
Rucipe kaže...

kod mene svih 8(vise manje:), sad scenario je bio medium/high postavke s 10 auta, dakle nis specijalno zahtjevno koliko se vidi iz grafova!

lp

Kako se zove taj program za pračenje jezgri ? 

14 godina
Project CARS

Situacija kod mene. Silverstone, full field GT3, daklem 32 auta na stazi.

Od postavki, jedino je antialiasing smanjen na High, detailed grass i reflections na medium i shadow details na high. Full HD.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Project CARS

hoce bit koji od ferarija?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

prilikom izlaska ne, kasnije mozda

bila je preskupa licenca (kao i za lambourghini..)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Project CARS

negdje sam vidio video u kojem je ako se ne varam 458italia

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Project CARS

Odavno nisam ovoliko uzivao u nekoj simulaciji voznje iako igram neki stari build.

Ono što se nadam da ce promjeniti a to je tractin control.Igram sa svim asistima off ali neki auti se drze za cestu kao zaljepljeni dok neke jedva mozes drzat ravno :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

negdje sam vidio video u kojem je ako se ne varam 458italia

Nope..

Kill Frenzy kaže...

Odavno nisam ovoliko uzivao u nekoj simulaciji voznje iako igram neki stari build.

Ono što se nadam da ce promjeniti a to je tractin control.Igram sa svim asistima off ali neki auti se drze za cestu kao zaljepljeni dok neke jedva mozes drzat ravno :)

A čuj, tako ti je i u pravom životu :)

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 19:34 (thesekiman).
15 godina
Project CARS

a nije bas.npr mclaren gt3 ubija cestu.pun gas i gotovo da i nema prklizavanja dok jedan ruf gt3 kliže kako mu pipnes gas. :)

ako auto koji ima 500hp das full gas u zavoju a on ne proklize onda hebiga ne sjecam se kad sam se izvrtio osim u ruf-u

mislim da je to builda kojeg vozim i da ce u finalnoj verziji biti sve kako treba.

jesu ovo sada svi auti ili ce dodavati jos?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 20:41 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Project CARS

jos se dotjeruje fizika auta 

a sto se tice kolicine auta, ovo nisu svi auti

ima ih jos dosta koji ce izaci u sklopu DLCa 

DLC bi trebao biti pakiran u neke smislene cijeline, npr NASCAR, Indy 500, oldtimers DLC itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Project CARS

O majku ti vise nemogu docekat da izade igra vise, nemam sta ganjat rFactor i TDU mi dosadili drugo nemogu vrtit na kompu, a onaj Driveclub uopce ne razmisljam uzimati jer je smece i pol samo su ga uglancali da ga tako mogu prodat, a bog dragi zna kad ce izaci GT 7

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
ja111 kaže...

O majku ti vise nemogu docekat da izade igra vise, nemam sta ganjat rFactor i TDU mi dosadili drugo nemogu vrtit na kompu, a onaj Driveclub uopce ne razmisljam uzimati jer je smece i pol samo su ga uglancali da ga tako mogu prodat, a bog dragi zna kad ce izaci GT 7

pa jesi probao assetto corsu? mislim vise manje je to sve slicno no ipak je nesto ozbiljnija igra od pcarsa i 100x manje zahtjevnija a izgleda fenomenalno!

12 godina
ja111 kaže...

pCars izlazi 2.4., znaci za manje od mjesec dana

pretpostavljam da planiras nabaviti igru za PS4 jer ti je konfa preslaba..

btw pCars je puno ozbiljnija simulacija od GT7..

16 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Project CARS

Jesu se ti ugledali na Rockstar?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Project CARS

Kako mi te odgode idu na qurac

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 20:14 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Project CARS

Pa ovi su majke mi gori od Rockstara 

SVEMOGUĆI
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice